29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky! Davam kratce o sobe vedet,jsem nemocna,chytla jsem nejakej bacil,celou dobu jen kaslu,jsem s toho uplne nervni,nemuzu ani poradne spat .Az me bude lip po teto strance tak se ozvu..pa
Ahoj Holky! Kde jste vsechny? Claudi Tobe preji brzke uzdraveni !
Ahoj holky! Jsem tu jen na skok,musim k dochtorovi,ale vecer tu budu od 21hod Tak zatim pa
Ahoj holky!!!! Jak se mate?U nas je nadherne,hezke pocasi a ma byt celej tyden,jen at to vydrzi
.Claudi brzo se uzdrav ! Snezi,mozna tu dnes budu,ale jeste to nevim 100%.Puccam,kde vezis?
Není tady
Ahoj jak je venku hezky tak se nemužu udržet doma a pořád někde lítáme.To víš využíváme sluníčko,a večer padnu pomalu dřív jak malá.A co ty jak se máš?
Není tady
Puccam:Jsem rada,ze si se ozvala,po dlouhe dobe ,tady je taky hezky,sice rano byva jeste chladno,ale pres den se teploty vysplhaji na tu 15 C,a ma to tak byt cely tyden.Jsem rada,zahradu uz mam hotovou,chci si jen par kvitek koupit do truhliku na terase,ale pockam jeste,at ke konci nedojde jeste mraz,pak by me to jeste mrzelo,no jo jsem poverciva
.jakej byl tvuj vikend?
Není tady
Ahoj Holky ! Jsem tu jen na skok,moje schranka byla plna ,Od 21 hod tu zase budu,doufam,ze tu z Vas taky nekdo bude????? Puccam:To je zazrak Ty ses tu dnes i ukazala ???
o vikendu by bylo supr kdybychom se tu sesli na chatu,co Vy na to ???? Vecer kolem 22 hod????.....Miso:Neboj nejsem nemocna
Ahoj holky! Co je s Vami,nevidim tu zadnou aktivitu,preslo uz Vas to ????
Ahoj Vsem!! Neboj Snezi me to nepreslo
,ale posledni dobou nemam nejak cas,organizuji +2 byvale spoluzacky ze stredni skole,setkani nasi tridy po 13 letech..pekne dlouha doba
,a teprve pred par mesici jsme se rozhodli,ze do toho pujdem,je to casove narocne,to vis hledat spoluzacky,to je jak hledat jehlu v sene
.Neco malo jsem zistila pres net,protoze ta skola pod tim jmenem uz neexistuje,ted se to jmenuje jinak,no hruza
.Jinak co je u Tebe noveho???? Co deticky a manzel???Sekaji vsichni 3 dobrotu ????
Puccam co je s Tebo ??? Claudi kde litas ty ????
Není tady
Ahoj holky! Tak jsem konecne zdrava,myslim ten kasel jsem prelstila,jeste mam trozku rymu,ale jinak to jde.V pondeli jdu na kontrolu,tak jsem zvedava co rekne dochtor.
Hani,tak to Ti verim,ze hledat spoluzacky neni snadne.Do jake skole si chodila??? Jinak preji Vam vsem hezkou nedeli,dam pristi tyden o sobe vedet..pa pa...
Ahoj holky! Claudi tak at se brzo uzdravis .Ja chodila od roku 1991-1994 na Soukrommou rodinnou skolu Vesnu v Brne,Udolni 10.Ted uz se to jinak jmenuje.Vcera se me na spoluzacich ozvala jedna byvala spoluzacka,takze uz je nas 6 holek z 21 holek ze tridy,no doufam,ze nas bude casem vic.Uz jsem vsude mozne dala inzeraty,a jeste mame v planu jit do byvale skole,treba nam daji nejakou informaci o adresach na holky.Takze si dokazes predstavit,co mam ted za starosti
.Je to jak hledat jehlu v kupce sena
.A na jakou skolu si chodila ty???
Není tady
a je nas tady vic ..super jak to jde holky? V lete letim do CR a uz se nemuzu dockat!!! na poradnej ceskej chleba se sunkou..slintam jen na to myslim..chjo
Není tady
Ahoj holky! Tak to jsem rada,ze se tu neco hne..hi hi..Claudi Tobe preji brzke uzdraveni!Hani Ty at na nekoho na spoluzacich narazis!....Ahoj Ferdo..to ti verim,ze mas chute,kde se vubec nachazis v USA ???
v Connecticutu,malej statecek vedle statu New York nikde nic,nuda ....ziju uprostred lesa hehe no kraaaasa
Není tady
a hned bych jela do nemecka..jejich chleb a suncicka yum
no to je ..co mi nejvice chybi je vazne to jidlo hehehe
Není tady
Copak v USA neni nic dobreho k snedku?Tam urcite jsou i nejake ty ceske hospudky,restaurace atd.?Tady napriklad je jedna restaurace s ceskym majitelem,ten vari i typicke ceske jidlo...hm nam nam....
Ferdo,to musi byt u Tebe tam kde zijes urcite krasny,myslim okoli,kdyz bydlis teda u lesa,tam musi byt i dobry vzduch,to ja bych brala hned ,jen bych mela strach aby me nejakej ten vlk ci medved nekousl do zadni casti tela
,to ja bydlim ve meste sice to neni velke mesto,ale i tak je tu hluk,na stesti nebydlim primo v centru
Ferda napsal(a):
v Connecticutu,malej statecek vedle statu New York
nikde nic,nuda ....ziju uprostred lesa hehe no kraaaasa
a jak jsi se tam dostala ? zase je v lese klid, né?
Není tady
no ani moc ne... tady je totiz hodne soukromych pozemku a farem....takze to neni jak v CR..ze bych sla na prochazku do lesa... tady je velice malo lidi kteri maji pozemek oploceny tak pak nikdy nevis ke komu vlastne lezes..a ze by nejake stezky a znacky pro turisty .. to jsem tu jeste nevidela.New york je nadherny stat..tady to takove pekne neni..vetsinou rovina sem tam nejaky kopec... jsou tu parky(velke) a fakt krasne ... ale i tak..treba beskydy jsou mnohem hezci!!! I do obchodu musim autem ,chodniky tu proste nejsou..teda jsou ale minimalne! To spis v centru nejakeho mestecka. Vzduch zase tak cisty neni............ale da se to.Ja odmalicka vyrustala v Olomouci,pak par let bydlela v Brne..ja rada mesto.....a tady jsem vicemene na vesnici.
a jak jsem se sem dostala??? seznamila jsem se s americanem v cr.....nejakou dobu se kamaradili..(to pak vicemene pres maily a Msn) ...pak jeste parkrat prijel atd atd no a najednou jsme planovali svatbu! Jsem moc stastna( s nim) je super a nicho nelituju............jen chci zpet do CR. V americe se mi zase tak nelibi!! A jidlo??Nechutna mi to..a chleba uz vubec ne..sladky,neni krupav..no proste jak zvykacka! A tuny toustoveho chleba,ktery mi nikdy dvakrat nechutnal.I ta sunka chutna jinak......nechutna mi..mno...........pro me jedine ceske jidlo
Není tady
Ahoj Vsem ! Tak jste se tu trozku rozpovidali,to me tesi .Ferdo,ja myslim ze kazda zeme ma nejakou vyhodu a nevyhodu
.Teda Snezi to ti zavidim,ze u Vas je nejaka restaurace,kde se vari ceske jidla
,to ja bydlim na dedine 7 km od mensiho mesta,ale tam jsou spis,recke,italske,indicke,cinske,turecke,mexicke,ruske a samozdrejme bavorske restaurace,ale vim o jedne hospode,kde je cesky majitel,ale ta je od nas pres skoro 40 minut pres dalnici vzdalena
,ja to zas tak daleko nemam na ceske hranice,takze obcast o vikendu s mojim a se synem vyrazime do CR.Bud do Zelezne Rudy,to ma 45 minut cesty autem,nebo do Domazlic,to mame neco pres 1hod a 30 minut cesty.
Tak to jde!!!..Zatim pa....
Není tady
Ahoj vsichni!!! Hani neni co zavidet,ja tam moc nechodim,obcas se znamou,ale jinak ne,ja mam radsi cinskou,indickou a reckou restauraci..hm nam nam....Ale ty nebydlis daleko od hranic,to mas vyhodu,muzes tam kazdy tyden jet
,jinak jsem se divala do mapy,jak daleko jsme od sebe,tak neco pres 300 km
.Puccam kdepak ses????
Jinak pa,ja se tu dnes ukazu kolem 21 hod..jsem nocni clovek...
Ferda
a přítelovi se do ČR chce ?? asi moc ne, viď? Děti máte??
Není tady
Ahoj holky! Tak jsem tu,kde je kdo z Vas ???