18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky ! Jsem tu az dnes vcera nebyl cas .Jinak u deti uz teplota sklesla,tak jsem rada .Deticky hajinkaji v telce nic neni co by me az tak moc zajimalo .Muj se diva na nejakou kriminalku,to ja nemusim mit .Jezis Claudi co s Tebo je?Co mas za nemoc?Rada bych Ti pomohla ,ale nejak nechapu o co jde?Vy to tady nekdo co s Claudii je?..Claudi:Jestli to jsem otevrene nechces napsat,tak me posli zpravu at vim o co se vlastne jedna!!! Jinak my jedem zitra k veceru ke tchyni,ma narozky,bude to slavit,ale jen v rodinne.Tak me drzte palce,potrebuji na ni dobre nervy .Pa
Ahoj holky! Tak jsem se vymluvila,abych nemusela na ty narozky jit,skoro jsem se s pritelem kvuli tomu pohadala .Ale je to jedine vychodisko,jak si usetrit ty blbe narazky lidi a hlavne toho pachu od jidla.Snezenko diky,ze me chces pomoc .Ale ja to musim asi sama zvladnout .Poslu Ti zpravu.pa
Ahoj Holciny ! Tak jsem si konecne vypujcila to DVD a dnes vecer se s mojim na nej kouknem .Puccam:Na ten film,na kterej ses divala ty s Tvojim jsem se taky ptala,ale oni ho tam nemaji,prej si ho nekdo vypujcil,takze jsem mela smulu .Doufam,ze az tento v pondeli vratim tak ten druhej uz tam bude .Snezenko:Ja vim co ma Claudi za problem.Ale nebudu ho tady rozebirat ,kdyz o tom bude chcet psat tak nam snad da vedet .Claudi:Ted ti mluvim do duse nech si poradit a pomoc,takhle to nemuze jit dal !!!!....Holky v pondeli se tu ukazu..zatim pa a hezky vikend!!
Není tady
Ahoj Holky ! Rozhodla jsem se,ze si necham pomoc,nasla jsem tu nekoho,kdo ma s moji nemoci zkusenosti,a ktery me da par tipu a pomuze udelat ten prvni krok.Ale presto Vam moc dekuji,ze jste se snazili me podporit! Ja tu nadale zustanu v kontaktu
Claudia: To jsme rádi, četla jsem tvůj druhý příspěvek, Eri je ikulka a s její pomocí to zvládne!
Není tady
Claudii: TO je fajn,ze ses rozhodla stim neco udelat! Drzim ti palecky i u nohou !!!!
misha88: Ahojky ! Na Tebe jsem tu uz nekde narazila .Tobe se taky urcite ulevilo,jako me u srdce,ze se Claudi rozhodla stim neco udelat,ze?
Ahoj holky ! Dekuji Vam
Ahojky holky! Ja se tu dneska nejak se vsemi mijim .Co takhle ze bychom se domluvili na den a hodinu a sli spolu pokecat na chat ??? .To by byla parada,co Vy na to ???......
ahoj holky,ted jsem se utrhla tak vám píu.Sněenko brala bych ten chat,to by bylo super.Claudii jsem ráda e jsi se takhle rozhodla,bude dobré,nesmí zrácet hlavu a my tě tady podríme,neboj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Sněenka....já koukám e jsi tu nová podle nízkého počtu příspěvků ale u jsem tě v nějakých taky potkala:)!!
Já mám spoluačku bývalou anorektičku, take se mě to s Claui lehce dotýkalo...vím o co go:(!
Není tady
Ahoj holky ! Tak se ozivam,ja mam dnes tak spavej den,asi s pocasi .Tady bylo dnes rano az skoro do 14 hod moc,moc hezky,ja byla v 9 hod rano se znamou na snidani v kavarne,sedeli jsme venku na ulici,bylo supr,teploucko uz me to pocasi pozdvedlo i naladu.Kolem 14 hod jsem prijela domu a v tu ranu zacalo prset a prset a prsi jeste ted .Fakt pocasi na dve veci !!! Jak je to u Vas ? Jo jinak s tim souhlasim se nekde sejit na chatu,jen se musime domluvit kdy a v kolik .Me by to vyhovovalo od Po-Pa od 20,nebo 21 hod,to mam doma prevazne klid a ozelim i nejaky vecerni film .O vikende jsem dost pryc,bud s rodinnou nebo s prateli atd.....Tak zatim pa....
Není tady
misha88:Ahoj ! Tak mas pravdu,ze mam nizkej pocet prispevku ,ale na urcitych tematech az moc vysokej ,no neboj dlouho nebude trvat a budu tam kde ty,dokud me to tu jeste bavi .............Jinak holky ! Vsechny mate smajliky pod jmenem,jen ja zadnej,taky to chci neco co se ke me hodi.Musim to prvne objevit.Kde jste na tom byli Vy ?.....Jo na tom chatu se muzem klidne sejit,ale milejsi by me to bylo ve vecernich hodinach,kdy uz ty moje deti spi a ja mam klid ,rekneme od 21 hod.Co vy na to ?
http://gify.nou.cz/....třeba tady koukni na ty obrázky Sněenko,ví jak se tam dávj?Jde to vyčíst z nastavení-je to ten Avatar!
Není tady
Ahoj holky ! Davam kratce o sobe vedet.Dnes me neni nejak dobre uz v praci me vse bolelo,takze pujdu hajat,doufam,ze jsem nechytla nejakej bacil .Zatim pa
Ahoj holky ! Ted mam mensi pauzu,jsem aktivni na zahrade,ono je tu hezke pocasi uz od rana,takze jsem byla uz ve kvetinarstvi koupit par kvitecek,ty nasadim ted do truhliku pred barak a neco samozdrejme i na zahradu.Jak je tak hezky ma clovek hned lepsi naladu ....Jak je u Vas ?....Jinak v patek vecer od 21hod bych byla tu na chatu..kdo se z Vas prida...?
Není tady
Ahoj holky ! Jen kratce,protoze pritel ceka dole v aute,ceka na me prekvapko...On me chce pozadat o ruku ,takze tu zitra nebudu,ale ozvu se jake to bylo atd.Ja jsem tak stastna,ze bych nejradsi otevrela okno a kricela ...PS:On to sice nerekl,ale ja tusim
Kde jste vsechny???? .....Jsem uplne hotova....jediny co me ted bude cekat,vana plna peny.Jo kvitka jsou uz v zemi na stesti,zitra muze trozku sprchnout,at je nemusim zalivat...
Není tady
Claudi,tak to Ti ze srdce preji !!!!!! Az budes zas na babinetu,tak nam urcite popises,jake to bylo.......Ja uz ronim slzicky.. ted....jeeee romantika......
Není tady
Claudi ja taky gratuluji ........Hani my se proste mijime,ale v patek se pokusim tu od 21hod byt,treba budem mit na sebe stesti.Ja jsem tu stejne prevazne dost pozde,nemuzu totiz spat honi se me spoustu veci hlavou.Jo Puccam Tebe jsem tu taky uz dlouho nevidela ,kde se toulas ? ....Miso,ja se zitra urcite vic rozpovidam,mozna Ti poslu SZ,treba me muzes nejak poradit....Tak zatim pa jdu hajat...spis se o to pokusit..
Ahoj holky,včera jsem byla s malou a s dalími maminkami na výletě.byli jsme na zámku v Konopiti,přijeli jsme a v 20hod a byla jsem k.o,bylo úasně a jak se pak hezky spinkalo.Hani dneska u nás prí tak třeba u vás taky a nemusí zalívat kytičky.Claudii mocinky gratuluju,přeji vám at je vám spolu vdycky moooc dobře.Zítra na 21hod bych to měla stihnout,u se těím.
Není tady
Ahoj holky ! Tak davam o sobe taky vedet,a to v dobu,kdy tu normalne nejsem .Dnes me prijela kamoska a zitra pujdem na party(zabavu) ,takze se bohuzel nezucastnim vecerniho chatovani,doufam,ze se tu nikdo na me nezlobi ? Dnes musim,jeste par znamich obtelefonovat,abych sehnala nekoho na hlidani tech mojich prcku Nechce se nekdo z Vas nabidnout ? Tak zatim pa......
Dobre rano ! Jak pak jste se vyspinkali? Teda jestli Vas deti nechali vyspat ? Ja jsem ranni ptacce uz od 6 hod ranni na nohou .Ale az ted,kdyz uz je syn s baraku a ve skole,budu ja snidat......uz se tesim,klid a prijemna hudba.....Snezi,tak to Ti zavidim,taky bych nekam vyrazila,ale samotnej se me nechce ,jo nabidnout se muzu na hlidani,ale prece jen bydlime od sebe pres 300 km .Puccam tak na konopisti jsem jeste nebyla,ale trochu kultury by zajimalo i me ,mozna v lete se tam dostanu.Claudi co je s Tebou?....To musela byt romantika,ze se ani neozves!Ja uz jsem zvedava a holky urcite taky .Jinak ja tu dnes od 21 hod na chatu budu,kdo se prida ????
Není tady
Ahoj holky ! Tak jsem tu! Kde jste Vy ? Muzem pokecat na chatu
Není tady
Ahoj holciny! Kde jste vsechny?Nic se tu nedeje? Ja jsem momentalne ve meste v net baru,tak pisi par radku,ale nebudu tu dnes dlouho,jdu se totiz bavit,Moje 2 deti,jsou u svagrove,takze pro me je dnes relaxax a clovek toho musi vyuzit .No nic mejte se a zitra kolem 20-21 hod tu mozna budu.....paaaaa