|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Dělávala jsem čtyčiadvacítky a začínala noční, aby mě ranní vstávání nezabilo...
Bylo to fajn, osm šichet do měsíce a zbytek volno. Teď dělám dvanáctky a taky jen noční. Ani mě nevadí ráno nespat, spíš mě štve, že mezi šichtama jít spát musím, ono by šestatřicet bylo moc...
Ale smíchané směny a ještě nepravidelně smíchané, je zabiják, pokud se neumíte dospávat po půl hodinách a to věkem spíš nejde, než jde... Řeším to kafem a cigárem...a tlak mě pak tancuje, jéje...
Jedna známá žvejká takový bobule prapodivný. Nakupuje je ve specprodejně a měl by se z nich dělat čaj, jenže ona je "žužlá", pak rozkouše a spolkne...Zkusila jsem to a... "je to hnus, velebnosti", polknout jsem se nepřinutila...
Je fakt, že jsem po nich byla nezvykle čiperná... Dělat směny a vůbec chodit do práce, je zhůvěřilost! Člověk by si měl jít lehnout, když se mu chce spát!
Kamílku dělej to, dokud to půjde a pak se uvidí... (To je rada, co?
) A předčasnýho stáří se neboj, když se dospíš a odpočneš si, tak se to srovná...
Není tady
:rodna:ahoj já dělám jenom noční nastupuju v neděli a končím v pátek ráno zvykla jsem si docela rychĺe spíš mě dělalo problémi ranní vstávání jen je problém když mám dovolenou mám totiž otočený den a noc takže vlastně v noci už neumím spát
Není tady