Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 27. 2. 2007 2:06

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Jak snášíte noční služby??

Dělávala jsem čtyčiadvacítky a začínala noční, aby mě ranní vstávání nezabilo... big_smile Bylo to fajn, osm šichet do měsíce a zbytek volno. Teď dělám dvanáctky a taky jen noční. Ani mě nevadí ráno nespat, spíš mě štve, že mezi šichtama jít spát musím, ono by šestatřicet bylo moc... butter Ale smíchané směny a ještě nepravidelně smíchané, je zabiják, pokud se neumíte dospávat po půl hodinách a to věkem spíš nejde, než jde... Řeším to kafem a cigárem...a tlak mě pak tancuje, jéje...wink Jedna známá žvejká takový bobule prapodivný. Nakupuje je ve specprodejně a měl by se z nich dělat čaj, jenže ona je "žužlá", pak rozkouše a spolkne...Zkusila jsem to  a... "je to hnus, velebnosti", polknout jsem se nepřinutila...usch Je fakt, že jsem po nich byla nezvykle čiperná... Dělat směny a vůbec chodit do práce, je zhůvěřilost! Člověk by si měl jít lehnout, když se mu chce spát! tummenupp stolt Kamílku dělej to, dokud to půjde a pak se uvidí... (To je rada, co? lol ) A předčasnýho stáří se neboj, když se dospíš a odpočneš si, tak se to srovná...

Není tady

#27 11. 3. 2007 18:03

Jana P
♥------
Místo: Kroměříž

Re: Jak snášíte noční služby??

:rodna:ahoj já dělám jenom noční nastupuju v neděli a končím v pátek ráno zvykla jsem si docela rychĺe spíš mě dělalo problémi ranní vstávání jen je problém když mám dovolenou mám totiž otočený den a noc takže vlastně v noci už neumím spátlol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí