|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
U nás doma taky hodně pijeme, takže v tom nealku utopíme strašně moc peněz. Pravidelně kupujeme balíky slazených a neslazených jemně perlivých minerálek, sirup JUPÍ (to velké balení), džusy JUPÍ a CAPY, syn a manžel mají rádi ledové čaje. K tomu každý den vařím konvici - 2 l čaje. Syn je už tak rozmazlený, že když není doma minerálka, nebo džus, odmítá pít.
Není tady
S pitím mám problém, nemusím celý den pít a tak se nutím,ale na to už tady byla diskuse.Jinak piji neperlivou vodu,která stojí na stole, Bylinkové čaje a občas suché víno.

Není tady
Doma piju vodu z kohoutku, mléko z lednice, ovocný neslazený čaj. V práci balenou jemně perlivou vodu, z kohoutku není dobrá. Děti pijí ovocné čaje ( dcera si čaj sladí ), mléko. Do školy mají čaj, vodu se šťávou JUPÍ, poděbradku pomeranč a nebo matonku hrušku. A muž pije doma ovocné čaje ( pořád máme plnou konvici na lince ), v práci balenou jemně perlivou vodu a občas dojde s kamarády na pivko :-))) .
Není tady
Obyčejnou vodu z kohoutku, čaj, ředěný džus. V poslední době jsem se několikrát setkala s varováním před přílišným pitím minerálních vod. Tělo si s nadměrným přísunem minerálů ve vodě neví rady a ukládá to pak do kloubů. Nemělo by se prý vypít víc jak dvě deci minerálky denně. Optimálnější je čistá voda.
Není tady

Já doma piju stavu s vodou, nekdy z kohoutku(Prazska je dobra), nekdy sycenou z lahve. Obcas si koupim domu dzus a redim vodou.
Jinak v praci ochucene sodovky, redene dzusy vodou, nebo take zeleny ledovy caj,ale to je tak pul litru denne.
Jinak cajiky, ovocne, zelene, cerne... kavicku jednu denne s mlékem.
Není tady
Vodu kohoutkovou
, občas se šťávou, čaje, jablečný mošt, meltu a někdy zeleninové šťávy, třeba mrkvovou.
V práci jsem pila balenou vodu a čaje.
Není tady
tak k tomu zelenemu caji pridavam rajcatovy dzus( jsem na nem poslednich par dni primo zavisla ) mnam
Není tady
Pres den zeleny anebo ovocny caj, hodne vody a vecer vino.
Není tady