18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Před vánocema jsem ukončila tříměsíční léčbu. Jsem alkoholička. Koncem ledna mi můj psychiatr napsal léky na uklidnění, pod jejich vlivem mi nebylo dobře, vypadala jsem asi jako opilá a můj zaměstnavatel mi navrhnul ukončení pracovního poměru. Nechtěl slyet, e jsem nepila, nedal mi ani dýchnout, nedovolil mi se hájit. la jsem znovu k lékaři a on mi vyměnil léky. Dal mi Oxazepam a já jsem nevydrela, nezvládla jsem situaci, konečně měl můj zaměstnavatel pravdu, opila jsem se. A pila jsem dál, a doteď. Nechci, nemůu, jsem zoufalá. Znova jsem volala do léčebny, znova detox, znova léčba na čtyři týdny. Díky za názory, rady.
Není tady
Je to smutné,ale podstané je e jsi schopna si přiznat e jsi selhala a zavolat do léčebny.Kdy nastupuje?
Není tady
Alkoholismus je nemoc a recídiva je její projev. Nemá smysl si hrát na hrdinu a tvrdit, e mám vyhráno. Do konce ivota je to o tom nedat si první skleničku, pak u jsem někdo jiný a nemůu s tím větinou nic udělat. Je skvělé mít jako ty havarijní plán, případně poučit své nejblií, e se to můe stát a poprosit je, aby i zavolali odbornou pomoc, pokud ty sama u bude "daleko od náhledu" Důleité je i vědět, které léky si opravdu nemůeme dovolit. Dnes v době různých Modafenů a Paralenů Plus je to váně těké, jsou volně dostupné a přitom díky obsahu pseudoefedrinu pro nás nebezpečné, stejně tak jako třeba právě Oxazepam a Diazepam, Lexaurin....jakéko-li benzodiazepiny, codein. Divili byste se kolik lékařů nemá ani tuení, e nám mohou tímto ublíit. Chránit se musíme bohuel předevím sami. Přeju ti hodně sil.¨Ač jsi zrecidivovala jsi na správné cestě, tak se jí dr. Horí je neřeit a pít dál.
Upravil(a) jarka týnková (24. 2. 2007 20:15)
Není tady
jarka týnková napsal(a):
Alkoholismus je nemoc a recídiva je její projev. Nemá smysl si hrát na hrdinu a tvrdit, e mám vyhráno. Do konce ivota je to o tom nedat si první skleničku, pak u jsem někdo jiný a nemůu s tím větinou nic udělat. Je skvělé mít jako ty havarijní plán, případně poučit své nejblií, e se to můe stát a poprosit je, aby i zavolali odbornou pomoc, pokud ty sama u bude "daleko od náhledu" Důleité je i vědět, které léky si opravdu nemůeme dovolit. Dnes v době různých Modafenů a Paralenů Plus je to váně těké, jsou volně dostupné a přitom díky obsahu pseudoefedrinu pro nás nebezpečné, stejně tak jako třeba právě Oxazepam a Diazepam, Lexaurin....jakéko-li benzodiazepiny, codein. Divili byste se kolik lékařů nemá ani tuení, e nám mohou tímto ublíit. Chránit se musíme bohuel předevím sami. Přeju ti hodně sil.¨Ač jsi zrecidivovala jsi na správné cestě, tak se jí dr. Horí je neřeit a pít dál.
Jak mám pomoct manelovi,který 3 roky abstinoval,poctivě,ale teď u 2 měs.se střídavě opíjí a střízliví? Mám pocit ,e jsem totál na dně díky Jana
Není tady
darebnice napsal(a):
Před vánocema jsem ukončila tříměsíční léčbu. Jsem alkoholička. Koncem ledna mi můj psychiatr napsal léky na uklidnění, pod jejich vlivem mi nebylo dobře, vypadala jsem asi jako opilá a můj zaměstnavatel mi navrhnul ukončení pracovního poměru. Nechtěl slyet, e jsem nepila, nedal mi ani dýchnout, nedovolil mi se hájit. la jsem znovu k lékaři a on mi vyměnil léky. Dal mi Oxazepam a já jsem nevydrela, nezvládla jsem situaci, konečně měl můj zaměstnavatel pravdu, opila jsem se. A pila jsem dál, a doteď. Nechci, nemůu, jsem zoufalá. Znova jsem volala do léčebny, znova detox, znova léčba na čtyři týdny. Díky za názory, rady.
Osobně jsem toho názoru, e pro závisláka (promiň to označení) není po návratu z léčení těké bojovat sám se sebou, on/ona se vrátí celkem v pohodě, plní optimismu, nadějí a takové jakési hrdosti sama nad sebou, e to zvládla . Nejtěí je následující střet se starou známou realitou, rodinou, známými, spoluracovníky...
Maličké kadodenní známé problémy a stresíky se pomalu střádají a střádají a najednou se v hlavě zase rozzáří podoba té staré známé "berličky" ... a ona nutká a nutká... a člověk snad i chápe ty různý devianty... Po selhání přijdou ruku v ruce staré známé sebemrskačské výčitky a deprese, jak je proboha zahnat a bludný kruh se uzavírá... Ta Via Apia, léty vydláděná cesta v mozku od jednoho místa, kde se soustředí ten stres do druhého, kde je ta prokletá "úleva" je opravdu jakoby kamenná. Jak ji jen zbořit, rozetnout , aby navdy zmizela ? Ké by fungovala nějaká hypnoza...
Milá Darebnice, moc Ti drím palečky a přeji Ti aby jsi v dalím léčení tu Via Apiu zbořila... Zkus vechno, co by pomohlo Tvý duičce, aby se zklidnila - já nevím, třeba joga, meditace, kníky , prkotiny házej za hlavu, orientální tance, jízda na kole nebo jen tak koukat jako ti Japonci na kousek kvetoucí větvičky ...
Není tady
Nai blízcí musí být tvrdí, je to o ultimatu, nabídce pomoci, ale za jistých podmínek. Vechno jde, pokud obě strany chtějí.
Není tady
jarka týnková napsal(a):
Dnes v době různých Modafenů a Paralenů Plus je to váně těké, jsou volně dostupné a přitom díky obsahu pseudoefedrinu pro nás nebezpečné, stejně tak jako třeba právě Oxazepam a Diazepam, Lexaurin....jakéko-li benzodiazepiny, codein. Divili byste se kolik lékařů nemá ani tuení, e nám mohou tímto ublíit. Chránit se musíme bohuel předevím sami.
Jarko, můe mi prosím tě vysvětlit, čím můou být nebezpečný Diazepam, Lexaurin? já je toti beru - myslí v kombinaci s alkoholem? taky si ráda dám pivo, zatím nic nepozoruju.... díky moc
Upravil(a) Janči (5. 7. 2007 9:38)
Není tady
Jančo, jedná se o lidi závislé, těm můou tyto léky spustit recidívu, těm ostatním neublíí.
Není tady