Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 25. 2. 2007 21:57

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Re: Lidiiiii! Je tady Jeziiiis!!!

Keito, je to tak, omlouvám se , jsem zmatená matka co dělá deset věcí najednou big_smile , doufám že mi odpustíš.

Pandorroo, má tam pár divných věcí, jak jsem již psala o tom že něco cítí jinak než dělá ale je šťastná, protože to dělá jak jí je sděleno.  A právě má nešťastný způsob vyjadřování, že to vypadá na sektu ..... třebas nám to vyvrátí. Třebas nám to vysvětlí, ale vlastními slovy, ne jen citacemi z bible....

http://www.ticker.7910.org/as1cxJr0g411110MTAyZHwwMDAyMjNkfExlbmljY2UgamU.gif
http://www.ticker.7910.org/as1csEk0g410010MjkyZHwwMDAyNTdkfEppdHVzY2UgamU.gif

Stránky na téma: Poruchy pozornosti, hyperaktivita, hypoaktivita  http://www.adhd.denicek.eu/

Není tady

#77 25. 2. 2007 22:14

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

spunte,
kdyz se sjedes drogou, taky jsi stastna.... je to prece tak uuuuzasny....

A rekla bych, ze tva intuice je naprosto spravna, drz se ji smile

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#78 25. 2. 2007 22:23

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ty jsi ale vtipálek lol
Mě sjely maximálně kyslíkem při porodu, po chvilce jsem taky byla šťááástnááá big_smile

Přiznám se, že bych se ráda mýlila a ráda bych kdyby se kočička ukázala a vyvrátila nám tu naše předpoklady.

Stránky na téma: Poruchy pozornosti, hyperaktivita, hypoaktivita  http://www.adhd.denicek.eu/

Není tady

#79 26. 2. 2007 0:10

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

keito napsal(a):

... tak jsem přesvědčená že každý máme svou svobodnou vůli a svou vlastní zodpovědnost. Každý sám za sebe. Takže pokud nějaké sektě sednu na lep a oni mě „zničí“  a to po všech možných stránkách, tak to byla moje osobní volba a následně i moje zkušenost. Buď to přežiju a pak mám do budoucna ohromné plus, protože mě nikdo takový už nikdy nedostane, anebo tam uvíznu a mám o zábavu postaráno v životě dalším smile. …Fakt na tu věc nedokážu nahlédnout jinak….Pokud jsem stále vedle jak ta jedle, prosím tě vysvětli mi to ještě nějak jinak. Možná na to koukám z nějakého jiného kouta než ty smile

Ano, kazdy mame zodpovednost sam za sebe. Jenze kazdy jsme soucasti toho druheho...
Ano, kazdy ma svobodnou volbu - tvou volbou bude prejit frekventovanou ctyrproudovku na cervenou, mou volbou bude te pred tim varovat a protoze jde o sekundy, nejspis te chytim za ruku a strhnu zpet....  Pokud tam ale vlezes znovu, uz s tim nic nenadelam, muzu se jen divat..
Pokud u te silnice vsak bude stat nekdo, kdo te k tomu primo vyzyva a vyklada ti, jak je to bezpecne a uzasne,  pak mu proste "rozbiju hubu". On mi totiz nedava jinou moznost, vis?
Jo vlastne dava - jak rika Axi, muzu pockat na to upalovani a plynove komory a "rozbit mu tu hubu" az pak vissla

("hru" druhe kalpy probereme osobne stolt )

Hele holky, ty vase prispevky jsou opravdu zajimave, diky, jdu o nich premyslet do postele, musi se mi to trochu rozlezet...smile

A s tou ctyrproudovkou to sice zni logicky, ale jak v zivote rozpoznat, kdy jde o nebezpecnou smrtelnou silnici a kdy o celkem bezpecnou vesnickou okresku?
Nekdy to je sice jasny jako facka, ale v hodne pripadech se to poznat neda.  Takze pak muzes treba rozbit hubu nekomu, kdo si to nezaslouzi sad
To by preci clovek musel obdareny obdivuhodnym vnitrnim vhledem, inteligenci a zkusenostmi, aby tohle nekdy rozlisil a vzal si to na triko,ne?

Vesmír je báječné místo pro život

Není tady

#80 26. 2. 2007 0:27

světýlko
♥♥♥♥---

Ahoj všichni! Jako malá jsem hrozně litovala,že se nemůžu dívat na Studio Kamarád,kde šly v neděli jediné pohádky za týden a rodiče mě i ségru a bráchu brali do kostela.Byla to povinnost a nuda,jenže s přibývajícími lety jsem se divila,že Pán Bůh slyší moje modlitby-odpovídal pro mě srozumitelným způsobem na moje dětské trampoty,které jsem Mu večer v postýlce vyprávěla a prosila,ať něco udělá.Mockrát jsem cítila,že je hrozně blízko-a byl to nádherný pocit,nechtěla jsem,aby  odešel a přísahala bych,že existuje..Křesťanská výchova mě učila "být hodná",ale ve mně to kolikrát vařilo.Trápilo mě,že se snažím a v pubertě jsem už byla úplně vyřízená.Stalo se tohle:šla jsem na zdrávku s ušlechtilými představami a nedotčená světem a slyšela jsem spolužečky mluvit o sexu do nejmenších detailů.Chtělo se mi zvracet,bylo mi patnáct a i když jim jako hodná holka dál půjčovala propisky a tak,neměla jsem je ráda-bála jsem se,že mě zkazí.A pan farář v neděli hřímal"Milujte své nepřátele a modlete se za ně!" Pane Bože,tohle nezvládnu.Vždyť nemám ráda ani holky ve třídě!Snažím se,ale Ty chceš moc!!Co až mi někdo něco těžkého provede?Takhle to dál nejde!Buď se mnou něco uděláš,nebo s křesťanstvím končím,protože je nereálné!!! A On Něco udělal.Poslal mi člověka,který mi přečetl z Bible toto:"Těm pak,kteří přijali Jej a věří v Jeho jméno,dal moc stát se Božími dětmi"AHA-došlo mi,že věřím,ale nepřijala jsem Ho.VÍM,že ten den jsem Mu řekla,že Ho přijímám do svého srdce a života a moc Mu děkuji,že umřel za každý ten moment,kdy jsem nebyla hodná a prosím,aby mě změnil.A od té doby mě neopustil,vím to.Dal mi čistou lásku k mým spolužačkám-ne slepou a naivní,věděla jsem,co dělají(a bylo to časem horší) ale dokonce jsem chápala,proč-že hledají sebedůvěru...Jsem moc vděčná,že jsem Jeho,pořád je se mnou a ve mně a dává mi sílu a potěšení smile))

Není tady

#81 26. 2. 2007 1:35

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

bublinka napsal(a):

A s tou ctyrproudovkou to sice zni logicky, ale jak v zivote rozpoznat, kdy jde o nebezpecnou smrtelnou silnici a kdy o celkem bezpecnou vesnickou okresku?
Nekdy to je sice jasny jako facka, ale v hodne pripadech se to poznat neda.  Takze pak muzes treba rozbit hubu nekomu, kdo si to nezaslouzi sad
To by preci clovek musel obdareny obdivuhodnym vnitrnim vhledem, inteligenci a zkusenostmi, aby tohle nekdy rozlisil a vzal si to na triko,ne?

Vis bubli, ono staci jen verit svym instinktum, sve "pameti" - intuici a predevsim staci se kouknout do historie...ono tu totiz uz vsechno bylo. Porad se to opakuje a opakuje...protoze my jsme porad "blby a blby" a na spicku nosu si nevidime..... dejiny stoupaji sice ve spirale, ale "dej" je stale stejny wink
Jo a venuse neni v Anglii, vzdyt jen mrkni na jeji mail tummenupp

Není tady

#82 26. 2. 2007 3:11

arwen
♥------

kocicka napsal(a):

Poslouchej, je tady nekdo, kdo te miluje, kdo te akceptuje takoveho jaky jsi, kdo ti primo vydlazdil cestu do vecnosti a kdo te chce provazet, chranit a vest tady na zemi! Jeho jmeno je JEZIS!

Jezis se narodil a zemrel a vstal z mrtvych proto, abys ty mohl zit vecny zivot v harmonii s Bohem, v pohode, lasce a vitezstvi nad vsim zlym!

Jezis premohl dabla svou smrti a zmrtvychvstanim, coz znamena, ze zvitezil nad vsim co dabel do sveta prinesl - hrich, bolest, smutek, trapeni, nedostatek a smrt!

Co to pro tebe znamena? Kdyz ho prijmes do sveho srdce, a udelas ho svym Panem, mas jistotu, ze po smrti te neceka peklo a zatraceni, ale vecny zivot v nebi, kde bude radost, stesti a pokoj! A v tomto zivote ti patri dostatek, pokoj, zdravi, vitezstvi nad vsim co se te snazi znicit a nekonecna radost!

Lidi! Zapomente na dablovy vymysly, reiki, magii, reinkarnaci a ostatni veci ktere vas jenom nici, a vemte si skutecny zivot ktery je stastny a naplneny!

"Nebot tak Buh miloval svet, ze sveho Jednorozeneho Syna dal, aby nezahynul, ale vecny zivot mel kazdy, kdo v Neho veri." Jan 3,16

Jak muzes prijmout Jezise? Tak ze v neho nejprve v srdci uverit a pak to slovami vyznas. Muzes rict neco jako:

Pane Ježíši, přicházím k Tobě jako ztracený hříšník, který potřebuje zachránit. Věřím, že jsi zemřel za mé hříchy a po třech dnech vstal z mrtvých. Vyznávám Tě jako svého Pána a Spasitele a odevzdávam Ti celý svůj život.

Řekl jsi, že toho, kdo k Tobě přijde, nevyženeš ven. Proto jsem k Tobě přišel a teď od Tebe přijímám nový život.

Bože Otče, děkuji Ti, že jsi mě právě teď přijal do své rodiny jako své vlastní dítě. Děkuji Ti, že jsem TEĎ zachráněn a že jsem TEĎ nové stvoření v Ježíši Kristu. Amen"

Jezis rekl:  Já jsem ta cesta i pravda i život. Žádný nepřichází k Otci než skrze mne. Jan 14,6

CHTĚLA bych k tomu říct jen  tohle -Víra (V Boha) je DAR ,který nemá každý.Tím,že někdo cituje BIBLI ,má radost z víry a chce tuto radost předat dál tak to z něj nedělá fanatika.Uznávám,nazvat ďáblovimy výmysly reiku ..-ale pokud jste ateisti nebo máte svou víru tak Vás přece tyhle řádky nemůžou nijak rozházet.dumbom
Milá Kočičko,já ač jsem věřící bych neměla odvahu to takhle napsat.Otázka víry je složitá !Rozhodně víra znamená LÁSKA.MILUJ SVÉHO BLIŽNÍHO ....smile

Není tady

#83 26. 2. 2007 5:06

Pedro
♥♥♥♥♥--
Místo: Vysočina

Víra má, dle mne, mnoho universálních aspektů. Za ty stěžejní pokládám tyto: Moudrost, Intuice, Štědrost, Radost, Milosrdenství, Pokora, Soucítění, Nepřipoutanost, Odpuštění, Skromnost, Úcta, Tolerance, Zkušenost,.. A to vše ve velmi citlivém poměru, kterého není snadné namíchat, okamžik co okamžik, situaci co situaci...

Pokud zkrátka něco z toho chybí, nebo přebývá, v podobě předsudků, Víra pak není úplná - což je ve vývoji člověka přirozené - ale pokud ji pak kolem sebe někdo rozhazuje jako krmení pro domácí ptactvo, mělo by se mu to naznačit, ve vší slušnosti a pohodě, samozřejmě...

Všechna velká vyznání a cesty vedoucí k Pravdě, mají, kromě mnoha jiného, společnou tuhle větičku, i když třeba jinak položenou: "Chovej se k druhému tak, jak bys chtěl, aby se on choval k tobě".  A o tom to je..! smile

Upravil(a) Pedro (26. 2. 2007 9:46)

Není tady

#84 26. 2. 2007 7:54

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

keito napsal(a):

A co se týká "hry druhé kalpy", ty mi teda dáváš. O té jsem stejně jako o těch Lhayanech taky v životě neslyšela. Tak se těším, až mi do téhle záležitosti vneseš trochu jasno big_smile

Pan, já bych se taky připojila s žádostí, mně to taky nic neříká wink

Keito, budeš zase v budoucnu "někde k vidění"..? big_smile

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#85 26. 2. 2007 10:45

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

bublinka napsal(a):

Vis bubli, ono staci jen verit svym instinktum, sve "pameti" - intuici a predevsim staci se kouknout do historie...ono tu totiz uz vsechno bylo. Porad se to opakuje a opakuje...protoze my jsme porad "blby a blby" a na spicku nosu si nevidime..... dejiny stoupaji sice ve spirale, ale "dej" je stale stejny wink
Jo a venuse neni v Anglii, vzdyt jen mrkni na jeji mail tummenupp

"Jen" verit svym instinktum, intuci? big_smilebig_smile  No a to je prave hooodne tezky, to se taky clovek musi naucit - nebo spis to v sobe znovuobjevit.
A pak to v sobe udrzovat, byt porad naladeny na svuj vnitrek - to je prace na cely zivot smile
Neznam moc lidi, kteri by tohle opravdu stoprocenntne umeli.
Takze troufnout si rozlisit, kdy nekomu "rozbit hubu" pripadne rozpoznat ten spravny okamzik, kdy to udelat a kdy ho nechat byt, to podle mne muze dobre zvladnout jen hodne moudry clovek a i tak to muze byt jako chuze na ostri noze a obrovska zodpovednost.

Aha, tak smula, tak ji na kafe nevytahnu. No na mail jsem koukala, ale adresa tam zobrazena neni.

Není tady

#86 26. 2. 2007 10:50

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Bubli,
ja bych to nevidela jako nejakou "vysadu" jen vyjimecne moudrych lidi. A uz vubec bych na ne nepresouvala zodpovednost, kterou mame kazdy sam za sebe....

Není tady

#87 26. 2. 2007 10:53

majkafa
Host

Pan, nemůže to být tak, že ty jako moderátor vidíš maily a my je nevidíme? Já nevidím, jaký má V. mail, i když jí chci napsat.

#88 26. 2. 2007 11:00

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

majko, to asi muze..nevim.... Takze pokud kliknes na E-mail pod nickem (vedle Zpravy), tak ti naskoci email, kde ty nevidis adresu?..ja si to nemohu ovrit, mam jen tenhle jeden nick...

Upravil(a) Pandorraa (26. 2. 2007 11:01)

Není tady

#89 26. 2. 2007 11:44

majkafa
Host

Ano, Pan, tak mi to funguje. Jen nahoře mám napsáno "Poslat e-mail Pandorraa",pak už jen předmět a text. Až když bych napsala zprávu a příjemce mi odepíše na můj mail, teprve uvidím jeho adresu v mé mailové schránce.
Nebo dělám něco špatně? Nevím.

#90 26. 2. 2007 12:00

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ne majko, je to tak, jak rikas, konzultovala jsem to s Kalikem.

Není tady

#91 26. 2. 2007 12:13

majkafa
Host

Díky za info. Přeji hezký den. :-)

#92 26. 2. 2007 13:56

světýlko
♥♥♥♥---

Ra napsal(a):

kočička napsala: Lide, kteri nejsou spaseni (neodevzdali svuj zivot Jezisi) jsou deti dablovy. To rika Bible, to jsem si ja nevymyslela.
Co si myslíš o tomto: http://www.novinky.cz//10/97/57.html

Také jednali podle toho co říká Bible.

Bylo to správné?

Byla jejich srdce naplněna boží láskou?

Co říká tvé srdce a tvůj rozum?

Co myslíš ty, kočičko?

hjarta

Ahoj Ra,vím,ptala ses kočičky.S dovolením k tomu něco řeknu. Správné to nebylo a nikde v Bibli jsem nečetla,že se duševní nemoci nebo posedlost se takto vyléčí.Je tam ale napsáno o posedlých,které Pán Ježíš uzdravil. SLOVEM vyhnal zlé duchy-démony a v Novém Zákoně je psáno:"Nevedete svůj boj proti tělu a krvi,ale proti duchům zla"-a tím je řečeno,že proti tomu se bojuje duchovně:modlitbou,postem,slovem v moci...ne tím,že mučíš tělo.I když ho zabiješ,zlého ducha ne-protože je duch. Vůbec nechápu,jak to mohli udělat,ale z Biblí to nemá NIC společného.

Není tady

#93 26. 2. 2007 15:45

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

kocicka napsal(a):

....................................................Pokud je nekde jinde nez v krestanstvi takova laska, jak to, ze nejste vyrovnani, uplne stastni a jisti ze jednoho dne pujdete do nebe? Kdyby jste byli, byli byste uplne stejni fanatici jako ja tongue

kočičko, předem podotýkám, nejsem ani bezmezně šťatstná, natož fanatická ...... nejsem totiž ani věřící.......
nicméně, pokud jsi si tak jistá, že jednoho dne půjdeš do nebe .............. pak musíš být naprosto svatá žena.......
Nikdy ve svém životě jsi nespáchala hřích ? Nikdy jsi neukradla sestře (bratrovi) lízátko....... Nikdy nikomu bližnímu nepřála, aby ta svině jedna poznala bolest......atd.....? Nikdy jsi nikomu nic nezáviděla ? Nechtěla jsi mít takovou postavu jako nějaká tvoje kamarádka...... takový dům jako kolegyně...... nebo tak chytré děti jako sousedka ??? Nic takového ? Opravdu nikdy ? Dokážeš si sáhnout do svědomí a říct "ano, já jsem svatá čistá hříchem neposkvrněná osoba" ??
Jen tak si totiž umím představit, že skončíš v nebi wink

PS: proč nejsou všichni lidé tak totálně šťastní jako ty ??? Zamysli se...... a třeba přijdeš na to, že dokud existují nemoci jako je rakovina, dokud se může stát, že někoho blízkého zavraždí, přepadnou, znásilní....... dokud existuje obyčejné lidské trápení, bolest a smutek........ tak něco jako trvalé absolutní štěstí pro všechny lidi na světě je nesmysl........ a obávám se, že jeden Ježíš to nezachrání smile

omlouvám se všem věřícím, ať už věří v cokoli, ale tohle mě prostě nemohlo nechat bez odezvy smile

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#94 26. 2. 2007 15:50

mala.popelka
Moderátor(ka)

jinak Fatimo tummenupp Tvoje odpovědi mě spolehlivě rozesmály big_smile

PS: já mám pod postelí vánoční stromeček a krabice od elektrospotřebičů big_smile big_smile big_smile

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#95 26. 2. 2007 17:26

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Bubli,
ja bych to nevidela jako nejakou "vysadu" jen vyjimecne moudrych lidi. A uz vubec bych na ne nepresouvala zodpovednost, kterou mame kazdy sam za sebe....

Hm, toz to ja jsem se asi blbe vyjadrila, urcite jsem to nemyslela jako presouvani zodpovednosti na nekoho, vim, ze kazdy mame zodpovednost za to co udelame i za to, co neudelame.  Jen jsem asi chtela rict, ze nektera rozhodnuti jsou obtizna a vyzaduji hodne moudrosti. rock

Není tady

#96 26. 2. 2007 18:11

světýlko
♥♥♥♥---

mala.popelka napsal(a):

kocicka napsal(a):

....................................................Pokud je nekde jinde nez v krestanstvi takova laska, jak to, ze nejste vyrovnani, uplne stastni a jisti ze jednoho dne pujdete do nebe? Kdyby jste byli, byli byste uplne stejni fanatici jako ja tongue

kočičko, předem podotýkám, nejsem ani bezmezně šťatstná, natož fanatická ...... nejsem totiž ani věřící.......
nicméně, pokud jsi si tak jistá, že jednoho dne půjdeš do nebe .............. pak musíš být naprosto svatá žena.......
Nikdy ve svém životě jsi nespáchala hřích ? Nikdy jsi neukradla sestře (bratrovi) lízátko....... Nikdy nikomu bližnímu nepřála, aby ta svině jedna poznala bolest......atd.....? Nikdy jsi nikomu nic nezáviděla ? Nechtěla jsi mít takovou postavu jako nějaká tvoje kamarádka...... takový dům jako kolegyně...... nebo tak chytré děti jako sousedka ??? Nic takového ? Opravdu nikdy ? Dokážeš si sáhnout do svědomí a říct "ano, já jsem svatá čistá hříchem neposkvrněná osoba" ??
Jen tak si totiž umím představit, že skončíš v nebi wink

PS: proč nejsou všichni lidé tak totálně šťastní jako ty ??? Zamysli se...... a třeba přijdeš na to, že dokud existují nemoci jako je rakovina, dokud se může stát, že někoho blízkého zavraždí, přepadnou, znásilní....... dokud existuje obyčejné lidské trápení, bolest a smutek........ tak něco jako trvalé absolutní štěstí pro všechny lidi na světě je nesmysl........ a obávám se, že jeden Ježíš to nezachrání smile

omlouvám se všem věřícím, ať už věří v cokoli, ale tohle mě prostě nemohlo nechat bez odezvy smile

Milá Popelko,zkusím na Tvé myšlenky reagovat. Myslíš na "nebe"jako na svaté místo,kam se nesmí dostat ani špetka špíny.Přesně tak to opravdu je.A právě proto,že nikdo z lidí není,jak správně tušíš,tak čistý a nikdo by se tam nedostal,poslal Bůh,který stvořil tenhle svět na zem Pána Ježíše.Byl zvláštní tím,že se nikdy ničím neprovinil-ani v myšlenkách.Proto ho smrt-odplata za hřích-nemohla udržet ve své moci a vstal z mrtvých.Jeho krev tekla za hříchy každého člověka-kdo ji přijme,toho očistí tak dokonale,že je svatý-protože ta krev je svatá.Proto můžeme do nebe a je to veliká milost.Jako by Tě u soudu spravedlivě odsoudili a pak řekl soudce:tento trest pro vás podstoupil někdo jiný,-tímto je vám udělena milost.  Pokud by sis byla své viny vědoma,tekly by ti slzy,že někdo měl tolik lásky a vytrpěl to pro tebe.
A druhá věc o které píšeš: z té lásky,kterou jsi tím prožila a kterou cítíš,budeš mít radost,ať jsou okolnosti Tvého života jakékoliv.Pomůže Ti správně se postavit i k trápení svému i jiných lidí..Je to štěstí jiného druhu,než skvělé okolnosti,které pomíjejí.Víš,co má smysl a kdo jsi.A můžeš to přát  lidem.

Není tady

#97 26. 2. 2007 18:52

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

bublinka napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Bubli,

Hm, toz to ja jsem se asi blbe vyjadrila, urcite jsem to nemyslela jako presouvani zodpovednosti na nekoho, vim, ze kazdy mame zodpovednost za to co udelame i za to, co neudelame.  Jen jsem asi chtela rict, ze nektera rozhodnuti jsou obtizna a vyzaduji hodne moudrosti. rock

Vsak ja vim, ze ty se sve zodpovednosti sama za sebe nezbavujes smile Je mi lito, jestli to tak vyznelo grater
Ja si jen myslim, ze ta "moudrost" mnohdy spociva i v tom, ze se clovek porad neohlizi na co by kdyby - nejcasteji na to, co tomu reknou lidi..proboha jen aby nerekli, ze jsem bla bla bla...a proste jde a udela to smile I s tim rizikem, ze je to spatne....

Není tady

#98 26. 2. 2007 19:05

mala.popelka
Moderátor(ka)

světýlko, takže podle Tebe, každý věřící, ať provede cokoli, se odprosí Otčenášem a jedeme dál ??? Všichni věřící skončí v nebi, všichni bezvěrci v pekle.....?

Není tady

#99 26. 2. 2007 19:16

backy007
♥♥♥♥♥--

mala.popelka,
/* sorry že zasahujem do rozhovoru, ale nedalo mi */
neblázni, to by bol dosť divný Boh, nemyslíš? Čo si myslíš, čo by daný človek musel urobiť, aby mu odpustil? Odverklíkovať Otče náš? Alebo skôr vážne z hĺbky srdca to oľutovať a prosiť o odpustenie?

Ustavične sa radujte v Pánovi. Opakujem: Radujte sa...
... jeho krv na nás a na naše deti ...
Ži tak, ako by každý deň mal byť tvoj posledný, pretože raz budeš mať isto pravdu...

Není tady

#100 26. 2. 2007 19:20

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Malá popelko, přesně na tvá slova jsem dostala nedavno vtip. Všem věřícím se za něj omlouvám:

Jako dítě jsem prosil Boha o kolo.
Pak jsem pochopil že takto Bůh nepracuje.
Kolo jsem ukradl a pomodlil jsem se za odpuštění.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí