|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tak se taky hlásím po příchodu z porodnice. Pustili nás včera. Jakub se narodil v pátek 16.2.2007 v 16.15hodin, vážil 3250g a měřil 51cm. Porod mě vyvolávali kvůli těhu cukrovce, všechno jsme zvládli na výbornou. Až budu mít více času, tak napíšu taky slohovku. Mějte se pěkně.
Není tady

Oskárko, holka naše cukrovková !!! Moc gratuluju !!! 

Zrovna nedávno jsme na tebe s AlenouK vzpomínaly !!! 
Tobě to vyvolali ještě v den nástupu ?? A kolikátý jsi byla přesně týden ??? Ježíš...mně se to taky blíží a začínám mít nerva !!! 
Není tady
No oskárko to je dost, každý den tady koukám a už jsem byla nervózní
, co se děje. Říkaly jsme si, že asi nemáš na nikoho telefon, tak jsme jen čekaly a čekaly. Moc gratuluju k narození Kubíčka, ať dělá jen a jen radost 
Pinky, já už taky začínám mít nerva, nejsi na to sama. Jen mě někde trošku píchne a už přemýšlím, jestli mám všechno zbaleno
hrůůůza a děs 
Není tady
Oskárko paráda, gratulujem
a těšíme se na slohovku
a ted pěkně odpočívej, jestli ti to brouček dovolí 
Není tady
Taky se přidávám ke gratulantům a už se nemůžu dočkat slohovky!!!!! Užívej si mateřství...
Není tady
Taky gratuluju, pěkné jméno

Není tady
Už se těším na slohovku. Oskárko gratuluju ke Kubíčkovi...vybrali jste krásný jméno
Není tady
Oskárko, moc gratuluji ke Kubíkovi - myslely jsme tu na Tebe s holkama, to je fajn, že už jste doma. Doufám, že vše proběhlo, jak mělo, že jsi byla na Obilňáku spokojená a že jste oba OK. těším se na více informací, až se zaběhnete doma. Mějte se oba krásně!!!
Není tady
Oskárko, strašně moc blahopřeju, moc jsem na Tebe myslela!!! Kubík má krásné míry, ať vám dělá radost a jste v pořádku 
Těším se na slohovku 
Není tady
Oskárko, vše nej nej nej a hodně zdravíčka a štěstí v životě 

Není tady
Oskárko,veliká gratulace,tak už držíš prcka v náručí!A to jsi měla TP o dva dny dřív,než já!Přeji hodně zdravíčka a Kubík ať dělá jen a jen radost! 
Není tady
Oskárko moc gratuluju apřeju hodně zdravíčka!
Není tady