|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ve středu jsem šla na kontrolu do poradny a zjistili mi vyšší krevní tlak (měla jsem 140/100) tak mi vzali krev a ještě jednou moč (tu co jsem tam přinesla mezitim vylili) a zjistili mi nějakou kyselinu v moči. Tak si mě tam rovnou nechali s tim, že mi druhý den vyvolají porod.
Večer mi ještě stoupl tlak na 170/100 tak mi dali kapačku na snížení.
Ve čtvrtek v 9 ráno mi dr zavedl pilulku na vyvolání. Po ní se nějak nic nedělo. Tak mi v 11 dr praskl vodu a začaly kontrakce. Jenže jsem se pořád nechtěla otvírat a kontrakce byly pořád po asi 5-7 min. Ve 20.00 přišla sestra s tim, že by mi doporučili epidurál, kvůli tomu, že jsem byla pořád otevřená jen na 4 (jestli to jsou cm nebo co nevim) a že ty kontrakce nejsou tak silný, jak by měly být (mě to tedy nepřišlo)
Tak mi v těch 20.00 dali tu epidurálku. Po ní už kontrakce tolik nebolely, ale spíš jsem cítila takový tlak, jako když už by chtěla malá ven
.
Po epidurál jsem se otevřela asi na 7-8 což se Dr zdálo pořád málo, tak jsem musela na míč. Pak jsem zkusila změnit polohu a ležela jsem chvíli na boku.
Tak nevim co z toho pomohlo, malá se narodila ve čtvrtek 8.2.07 ve 22:50.
Sice ze začátku měla problémy s dechem, byla chvíli v inkubátoru. a neuměla si regulovat teplotu. To mi řekli. Lucku mi přivezli ukázat v pátek si v 11 hodin dopoledne a chvili mi ji nechali, pak mi ji dali ještě chvilku odpoledne. Pořád ji vozili na monitor. Jinak mi ji dali v sobotu nastálo. ale na ten monitor jsem ji musela ještě v tu sobotu vozit. Ale malá je v pořádku. domu jsme šli v úterý.
Akorát nechce pít přímo z prsu. v porodnici, když jsem neměla ještě mlíko, tak dostala asi den flašku. ale už kojíme, sice s pomocí kloboučku, ale jsem ráda že aspon tak. Časem to určitě pujde i bez toho kloboučku (aspoň doufám)
Není tady

Gratuluju k Lucince
Vybrali jste, ale móóc krásný jméno

Není tady
Gratuluju ať jste hodně zdravé!!!!!
Není tady
Taky blahopřejeme a držíme palečky, aby vás provázelo jen štěstíčko 
Ju s tím jménem souhlas 
Není tady
Moc gratuluju a přeju už jen samé radosti. Buď ráda, že zvládáte s kloboučkem, u nás se to nezdařilo 
Velká gratulace,
hodně zdravíčka lásky.
K těm kloboučkům, ničeho se neboj. Mě ze začátku hrozně bolely bradavky a z kojení jsem nic neměla, spíš stres, tak jsem si taky pořídila kloboučky, mě to nijak neomezovalo a Kačence to tak vyhovovalo a přes ně kojíme stále.
je mi to jedno, hlavně , že kojím. Ona si potvůrka na ně tak zvykla, že už jen samotný prs nechce. 
Není tady

Taky se přidávám ke gratulacím !!! 
V tvém podání to byl dobrý porod, ne ??
Co taťka...účastnil se ???
Ať Vám malá roste do krásy !! 
Není tady
Velká gratulace a hodně zdravíčka a ať to všechno holky zvládnete, někdy to není legrace, ale buďte silné!!!!!Držte se.
Není tady
Děkuju všem za gratulace 
Jinak Jirka u porodu nebyl. Sice tam byl asi v 5 odpoledne (přines mi věci), ale k porodu nešel (řikal, že by to asi nevydržel)
Já jsem ráda, že kojím aspon s tim kloboučkem. Samotné prso nechce. Zkoušim to, ale jako když ho neumí vzít a klouže jí to. přeci jen je klobouček vyšší než ta bradavka

Jméno vybíral Jirka, já jsem vybírala pro kluka. Ale se jménem jsem souhlasila hned. Jinak kluk by byl DAVID
Dneska jsme byli na kontrole. Malá má moučnivku, tak nám dr dala Genciánku (budeme holt chvíli fialový - jen doufám, že nám to pomůže)
a máme 3500 g 
Upravil(a) xsonah (22. 2. 2007 19:13)
Není tady
Taky moooc gratuluji,přeji hlavně zdravíčko 
Není tady