Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 20. 2. 2007 19:58

Gabca
♥♥-----

! ! ! ! ! HLEDÁME CHOVATELE ! ! ! ! ! !

Já a mamka jsme se rozhodli,že bychom si pořídili psa ale nemáme kde ho vzít nebo koupit......:grater:Hledáme proto nějakého chovatele zlatých retrívrů big_smile(takových vanilkových) od kterého bychom si vzali psa s Papírama.Také bych potřebovala vědět co mám dělat 1. jeden nebo dva týdny než pře:kapitulation:stane tesknit po mamince..kapitulation

Není tady

#2 20. 2. 2007 21:34

Maniše
♥♥♥♥---
Místo: něco jako Hoštice :-)

Re: ! ! ! ! ! HLEDÁME CHOVATELE ! ! ! ! ! !

Gabca napsal(a):

Já a mamka jsme se rozhodli,že bychom si pořídili psa ale nemáme kde ho vzít nebo koupit......:grater:Hledáme proto nějakého chovatele zlatých retrívrů big_smile(takových vanilkových) od kterého bychom si vzali psa s Papírama.Také bych potřebovala vědět co mám dělat 1. jeden nebo dva týdny než pře:kapitulation:stane tesknit po mamince..kapitulation

Ahoj Gabčo, chovatele Ti neporadím. Ale můžu ti snad napsat jak to vypadalo když jsme si přivezli štěně my.
Před necelými 2 měsíci jsme si s přítelem koupili černýho labradora, když jsme si ho přivezli byli mu 3 měsíce.
Byl celý vyděšený, v chodbě jsem mu připravila krabici s dekou a jak jsem ho tam posadila, tak jsem ho tam taky našla. Dala jsem mu hned mísu s granulema a s vodou. Dost se nás bál, pořád seděl a hrozně se kolem rozhlížel. Ani nekňučel, jen koukal. Získala jsem si ho na piškot, dokonce pak i vstal z pelíšku, prošel se ale jak viděl že se k němu přibližujeme, tak tam zase hned utekl. V noci jsem ho neslyšela ani jednou zakňučet.Druhý den jsem s ním byla doma, pořád byl v chodbě a nešel za mnou. Během dne se to ale dost zlepšilo, vyrazili jsme na lehkou procházku, bylo to pracný, rozkoukával se. Snažili jsem se s nim být pořád, hráli si s ním, mluvili na něho aby si na nás prostě zvykl. Takhle den po dni se to zlepšovalo a dneska je to čert divokej smile všude musí bejt, všechno očmuchat, nejlíp roztrhat... je to můj miláček a tešim se až bude léto a budeme blbnout někde na louce a chodit k vodě atd. hjartawink
Tak hodně štěstí tummenupp

P.S. já jsem toho našeho našla na netu, zkoušela jsem i Annonci, různé inzeráty. Bydlím na Vysočině a bylo i dost z čeho vybírat. Ale mám ho bez papírů...

http://beta.loga.cz/kategorie/loga_melodie/animace2/happytube/550086.gif

Není tady

#3 20. 2. 2007 21:41

rogersova
♥♥♥♥♥--

ahoj právě také sháním štěně,takže posílám odkazy na stránky,kde inzerují chovatelé retrívrů.
Pokud chceš,aby pejsek netesknil po mamince,vem s sebou,až pro něj pojedeš deku,na které bude štěňátko ležet a nech ji natáhnout maminčiným pachem
http://www.hafbezobav.cz/Psi-inzerce-3- … 136-0.html

http://www.cz-pes.cz/inz_hledej.php?slo … +retr%EDvr

http://www.retriever.cz/

Upravil(a) rogersova (20. 2. 2007 21:45)

Není tady

#4 21. 2. 2007 21:16

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

www.ifauna.cz . inzerce - psimůžeš si inzerát vyhledat nebo bezplatně zadat

Strach je malá smrt...

Není tady

#5 21. 2. 2007 21:17

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

taky si můžeš zadat chovatelské stanice psů a vyhledat si podle plemene

Strach je malá smrt...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí