|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
No píšou, že korbička je homologovaná pro jízdu autem, ale autosedačka je podle mě bezpečnější. Ale jinak Jané je kvalita, toho bych se nebála, taky ta cena je vyšší...
Není tady
Ketynko, ma ho kamaradka v dome a nemuze si ho vynachvalit, uz mi ho doporucovala...
Není tady
Já mám Jané sice né model 2007, ale jsem s ním velmi spokojená je opravdu velmi skladný a lehounký takže namipulace s ní je prostě paráda, ale je pravda, že se už modlím až skončí zima a budu moct vyndat fusak , protože ty kočáry jsou opravdu velmi úzké a taky mi malinko začíná vadit, že nejde sporťák dát proti směru jízdy, předtím jsem nad tím neuvažovala , ale hold jsem úzkostlivá matka
a tak chci na broučka pořád vidět, ale jinak super kup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Me se Jane líbí moc. Velmi dobre se ovlada..je tedy nizsi a mensi..Bohužel ta kolekce pro tento rok me v barvach vubec nenadchla. Snad jen ten tmave modry STYLON 475, ktery je jako jediny jednobarevny. Jinak ty barvy mi nic nerikaji. Ale o tom tmave modrem uvazuji tak na 95%. Kdyby nejaka mamina prodavala korbu ci autosedacku , rada odkoupim. :-) Diky moc
Není tady
My máme starší model, ale taky jsme moc spokojený. Když byl Matýsek malinkatý mimčo, tak jsme s ním korbičku jednoduše připevnili do auta a nemuselo se sním manipulovat. Já jednině taktéž dopuručuji.
Upravil(a) Anna (23. 2. 2007 15:42)
Není tady