|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Prosim poradte mi nekdo dobrou detskou zubarku ,ktera ma opravdu dobry pristup k detem a nedivi se ze krici.Syn ma problemy se zuby uz od ranneho veku,ted jsou mu 4 a pul roku a tezko to zvlada,potrebujeme asi nejaky individulani pristup nebo hodnou pani doktorku.Chodime do detske nemocnice ale uz to tam nezvladame.Dekuji

Není tady
Suzy nechci tě strašit, ale já jich obvolala asi pět a všude mi řekli že mají plno, než mi kámoška obstarala známou ....:-(
Není tady
My máme sice dobrou, ale taky známou a vím, že má taktéž plno a nebere 
Není tady
Na Orlí 14 je zubařka Mudr.Minářová a má u sebe dceru - taky zubařku - a ta dělá normální dospělé ale i maličké děti. Když jsem tam byla naposledy tak říkala že u nich v ordinaci se na ně i specializuje. Její maminka asi dělá jen dospělé. Je moc hodná- i moji synové 17+18 si ji pochvalují. Nevím jestli přibírá , ale mne teď vzala ty mé dva kluky . Doteď jsem tam byla jen já.
Upravil(a) Lenka (21. 2. 2007 15:24)
Není tady