6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky, slyela jsem, e něco takového je a e je to velmi dobré, protoe po tom prý tolik nevypadávají vlasy, kdy se konečky zastřihují těmi nůkami. Já mám vlasy dlouhé, ale hodně mi vypapadávají., tak jsem pemýlela, e jestli to opravdu pomůe, tak bych si nala kadeřnictví, kde je mají, máte někdo s těmi nůkami zkuenosti?????
Není tady
Je to jistě revoluční nářadí. Jak se asi vlasový kořínek a pokoka hlavy dozví ,e je konec vlasu stříhán? Domnívám se ,e vlasu je to fuk po celé jeho délce.
Není tady
Já vím, e to zní blbě, ale to spoustu jiných věcí taky a fungují, proto jsem chtěla vědět, jestli u s tím máte někdo své zkuenosti:D
Není tady
Bylo o tom povídání v sama doma, kde to dost vychvalovali, ze se vlas jako zacelí, a tím se tam ty iviny nejak lepe udrují nebo co , ptala jsem se na to kadeřnice, a říkala e to stoji 150 tis,. a tím e se o to přestala zajímat, ptotoe na to nemá a tím to pro ni samozrejme koncí, Řekla bych e to bude dos t komerce,
Není tady
Tady je povídání o levnějí náhradě za "horké nůky"
http://www.palas-m.cz/nuzky.html
Není tady
Ota napsal(a):
Tady je povídání o levnějí náhradě za "horké nůky"
http://www.palas-m.cz/nuzky.html
Děkuji moc:godlike:
Není tady
Horké nůky pouívá Vlasové studio Vörös, Praha - Podolí, kde se jimi můete nechat ostříhat.
Více informací o horkých nůkách na www.horke-nuzky.cz.
Není tady
Nepovolená reklama! A zdravému člověku nepadají nepřiměřeně vlasy, pouze lidem nemocným. Take zase jen tahák na peníze z kapsy ven !
Upravil(a) Aneri (20. 12. 2010 13:59)
Není tady
Ptala jsem se své kadeřnice. Nevěděla o čem je řeč a pak pochybovala. Cena nůek mne přijde totálně přehnaná.
Není tady