Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 26. 2. 2007 13:33

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jsem úplně v koncích

BB napsal(a):

Jsou jiní ... to je fakt a je komické, že nepoznají, když to člověk nemyslí upřímně ......  Pamatuju si , jak jsem po mateřské vždycky uštvaná doběhla k píchačce po raním běhu domov ..  školka ... MHD .... pracoviště  a pak se překulila do výtahu s tím, že se v kanclu zklidním a pokud se mi nastoupivší muž  snažil lichotit, jak dobře vypadám ( a já si připadala ulítaně, zpoceně a vůbec na houby .... )  tak jsem jen povinně vycenila zuby a myslela jsem si něco o zadnici....  Předpokládala jsem tedy to stejné u pánů  ale  po dlouholetém průzkumu musím konstatovat, že mají rádi chválu, bez ohledu na to, jestli je upřímná a nebo ne ....... a jejich ješinost jim většinou ani nedovolí to rozeznat.  Není to o inteligenci .... s tímhle se většinou chlapi rodí ......  mají to asi jako přívěšek ke svému pindíkovi   gloria

Já jsem jednou (opravdu jen v rámci experimentu big_smile ) začala s manželem mluvit v tomhle duchu (jakože "ty jsi úžasnej, ty jsi vážně tak šikovnej... atd.") a nesežral mi to ani náhodou. Chvilku na mě tupě civěl a pak řekl "nemohla bys se mnou mluvit trochu víc jako s debilem?" lol Tím nechci říct, že BB a spol nemají vůbec pravdu, asi je takových chlapů, jak popisuje, taky dost. Jen chci říct, že jestli to má někdo jako já, není všechno ztraceno, najdou se i chlapi, kteří mají u pindíka výhradně jiné přívěšky lol

Není tady

#77 26. 2. 2007 13:50

Jarča
♥♥♥♥---

On mi taky ten psychouš řekl, že to nesmím přehrávat, musím to dělat prý tak, aby to nepoznal....On taky není blbej a když na něj začnu infantilně žvatlat - ty seš náš šikovnej tatínek atd... tak mi to aky nezbaští.
Musí se nenápadně a důsledněsmile smile
Ten psychouš vysloveně řekl, že jednat s chlapem jako jednáme třeba s kamarádkou - prostě jako se ženskou - na 99% nejde.

Není tady

#78 26. 2. 2007 13:57

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

BB napsal(a):

.........Předpokládala jsem tedy to stejné u pánů  ale  po dlouholetém průzkumu musím konstatovat, že mají rádi chválu, bez ohledu na to, jestli je upřímná a nebo ne ....... a jejich ješinost jim většinou ani nedovolí to rozeznat.  Není to o inteligenci .... s tímhle se většinou chlapi rodí ......  mají to asi jako přívěšek ke svému pindíkovi   gloria

tummenupp tummenupp .... když NIc jiného tak jsem se aspon opravdu s chutí zasmála big_smilebig_smilebig_smile

myslím že většinou to ti chlapi žerou...tu chválu ... at už to myslíme i neupřímně a ze zištných důvodů...jde spíš o to umět tu "chválu i podat"... v tom je taky velký kus úspěchu, žéééé   retareta

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#79 26. 2. 2007 14:11

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

NO TAK MOMENT:
Já zde pravím beze vší legrace, že chci taky chválit. Taky mi to dělá dobře. A nevím o tom, že by se dlouze diskutovalo na téma..kterak si chválením a hýčkáním udržeti ženu. Jestli někde něco takového hoši probírají, prosím, odnavigujte mě tam.
A ta z vás, která o žádnou chválu nestojí, ať pošle reta !!

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#80 26. 2. 2007 14:12

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

No tak žádný reta posílat nebudu smile Já jsem se dokonce naučila si o chválu i říct, jakože "hele já bych dneska fakt potřebovala pohladit po hlavičce a říkat, jak jsem úžasná lol " a manžel ochotně hladí a říká pussa  A já mu dělám totéž, akorát je to tak nějak na férovku, řekla bych, není na tom nic manipulativního, což mi sedí gloria

Upravil(a) Kubula (26. 2. 2007 14:15)

Není tady

#81 26. 2. 2007 14:40

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Kubula napsal(a):

No tak žádný reta posílat nebudu smile Já jsem se dokonce naučila si o chválu i říct, jakože "hele já bych dneska fakt potřebovala pohladit po hlavičce a říkat, jak jsem úžasná lol " a manžel ochotně hladí a říká pussa  A já mu dělám totéž, akorát je to tak nějak na férovku, řekla bych, není na tom nic manipulativního, což mi sedí gloria

Jéééééžíííííííš! Já chci taky takovýhooooooooooooooo! grater (já vím, řekneš mi - ulov si!!)

Není tady

#82 26. 2. 2007 14:55

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

Kubula napsal(a):

Jéééééžíííííííš! Já chci taky takovýhooooooooooooooo! grater (já vím, řekneš mi - ulov si!!)

No jo, no... ale můžu ti ho naklonovat, jestli dodáš vybavení big_smile

Není tady

#83 26. 2. 2007 17:54

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Kubula napsal(a):

Anoano!A bude už na Vánoce? storstark  Počkej - co že to mám dodat?

Není tady

#84 26. 2. 2007 21:35

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

Kubula napsal(a):

Anoano!A bude už na Vánoce? storstark  Počkej - co že to mám dodat?

No jen takový maličkosti, jako ochotný doktory, plně vybavenou laborku a tak... a já pak laskavě dodám třeba jeden jeho fous, abys získala nějakou DNA lol lol lol

Není tady

#85 26. 2. 2007 21:56

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Hleďme dobračku od kosti! A pak mi z toho inkubátoru, či co to tam maj, vyleze Barbucha, co, Kubulo? va va

Není tady

#86 26. 2. 2007 23:56

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

Hleďme dobračku od kosti! A pak mi z toho inkubátoru, či co to tam maj, vyleze Barbucha, co, Kubulo? va va

Jo, přesně tak! Dyt je tak roztomilá... lol hladí, podporuje, spolupracuje... lol lepšího manžela abys pohledala vissla

Není tady

#87 28. 2. 2007 15:38

Jarča
♥♥♥♥---

Ahoj holky,
tak už jsem zase v krizi.Po týdnu, kdy to u nás docela klapalo a já jsem si myslela, že se to docela lepší, včera došlo zase k výbuchu. Od rána to bylo fain, bavili jsme se normálně, pak mi řekl, že mu přijede kamarád, tak jsem uvařila oběd a šla jsem ke kamarádce na kafe - to když jsem mu oznámila tak už se tvářil divně, když jsem se vrátila nic moc atmosféra, ale šlo to. Pak přijela jeho ségra s rodinkou, jěště popřát malymu k svátku, manžel se nijak moc nebavil a vyvrcholilo to, když švagrová chtěla něco pít, tak jsem šátrala ve špajzu a našla jsem jenom bílé víno a malou flašku šampáňa. Tak jsem myslela že jí otevřeme a on se do mě pustil, že je jeho, že jí dostal on, atd. tak jsem jí zase odnesla ale on pořád hulákal a vrchol byl, když na mě zařval abych už držela hubu...
Švagrová jenom koukala, pak mu řekla, že e asi zbláznil, sebrali se a jeli domů. Vůbec nechápali, proč je na mě tak sprostej..Já si vzala bundu, že jdu pryč. Na chodbě mě chytil ubrečený syn a Maminko kam jdeš, tak jsem mu řekla, že jestli chce, at jde se mnou, on se oblík, sedli jsme do auta a jeli...Já vůbec nevěděla kam mám jet...Nakonec jsem skončila u kolegyně z práce, myslela jsem,. že tam i přespím, ale nakonec jsem se vrátila odmů.
On volal švagrovce a prý se moc omlouval, ale se mnou neutrousil ani slovo...

Není tady

#88 28. 2. 2007 16:43

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jarčo z toho je myslím vidět, že se nezmění, být tebou, šla bych od něj, takového hulváta nemáš zapotřebí. Na mě tedy někdo zařvat abych držela hubu, měl by kufry za dveřma během deseti minut. Netvrdím, že se lidi na sebe musejí neustále usmívat, občas jeden druhého naštve, to je normální, ale určitá elementární slušnost by se měla dodržovat za všech okolností, čehož tvůj muž evidentně schopen není.

BTW teď u nás byli o víkendu kamarádi a to jsem se taky nevěřila...kamarádka se mimo jiné dozvěděla, že je úplně blbá, protože nechápala jeho velmi zmatený popis čehosi...docela mi zatrnulo..

Není tady

#89 28. 2. 2007 16:56

Jarča
♥♥♥♥---

Ok Tiino, sbalila bys mu kufry za dveře....Za dveřma jeho baráku?
Jinak bych se chovala, kdybych bydlela ve svým, ale já bydlím s 2 ma dětma u NĚJ...Já mu nrmůže jen tak sbalit kufry.Atak ráda bych to udělala.
Sbalila bych i svoje....ale kam s nima???

Není tady

#90 28. 2. 2007 17:01

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jarčo to by jen slovní obrat, být u něj v baráku, tak bych uvážila svoje možnosti jak se odstěhovat, kam a jak to celé pořešit dle aktuální situace. Každopádně bych odešla

Není tady

#91 28. 2. 2007 17:13

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

Jarčo

ale nechat se takhle pořád urážet taky nejde ...

Není tady

#92 28. 2. 2007 17:21

Jarča
♥♥♥♥---

Já vím že to nejdenevím jak to jěště dlouho vydržím....
A možnosti jak a kam už zvažuju dost dlouho, bohužel jěště jsem na nic nepřišla...

Není tady

#93 28. 2. 2007 17:28

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

najít podnájem ...
najít práci s ubytováním ...
najít přítele s bytem ...

jde o to aby jsi se postavila na vlastní nohy, ale samozřejmě že bez pěněz to nejde ... tak přemýšlej dál

Není tady

#94 28. 2. 2007 17:37

Jarča
♥♥♥♥---

O všem jsem uvažovala-
podnájem s 2 ma dětma a 2ma psama je v nedohlednu....
práci s bytem systematicky hledám, fakt se snažím.....
přítele s bytem to je z bláta do louže.....

jsem úplně v pr... nedělám nic jinýho, než přemýšlím - už mám asi uvařený mozek, pořád volám na nějaké inzeráty a chodím po konkurzech..

fakt nesedím doma a nečekám, že se to nějak vyřeší, taková nejsem...

Není tady

#95 28. 2. 2007 17:42

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

tak to je dobře, jednou to výjde vydrž :-)

Není tady

#96 28. 2. 2007 17:47

Jarča
♥♥♥♥---

no taky doufámsmile

děkuji moc všem, kdo jsou alespon takhle se mnou, když se vapovídám, dá se to lépe snášet....

Není tady

#97 28. 2. 2007 19:10

Jari
♥♥-----

Jarča napsal(a):

no taky doufámsmile

děkuji moc všem, kdo jsou alespon takhle se mnou, když se vapovídám, dá se to lépe snášet....

Jarčo,mimo toho,že jsme jmenovkyně,máme i podobné manželství.Já už jsem si na netu s děvčatama pokecala na téma"Jsem nešťastná a můžu si za to sama". Dost to pomáhá.Sice se nic moc nezměnilo,ale já se cítím aspoň uvnitř svobodnější. Jestli můžeš, tak na pár dní odjeď i s dětima k rodičům. Řekni např. že jim jedeš s něčím pomoci. Třeba vám to oběma prospěje. Ale dobrovolně se trv.bydliště nevzdávej!vyhodit tě nesmí a pokud nemáš jiné bydlení,tak bysis ublížila ještě víc,a hlavně dětem.Budu na Tebe myslet a přeji Ti ,aby se Tvému muži v hlavě"rozsvítilo"dumbom-to by bylo to nejlepší hjartahjarta

Není tady

#98 1. 3. 2007 8:48

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jarčo proč je podnájem s dvěma dětmi a dvěma psy v nehodlednu ? Jak staré jsou děti a jak velcí jsou psi ? Možná to dá trochu víc hledání, ale najdeš. Mrkni se po netu třeba na reality.cz. Dnes už ty podnájmy tak drahé nejsou, tedy záleží odkud jsi. Nemusíš si přece hned pronajímat obrovský byt, pro začátek stačí i něco menšího, třeba 1+1. Pravda bude to asi trochu nepohodlné, ale představ si tu pohodu, až na tebe nebude nikdo ječet abys držela hubu a dělat scény kvůli blbé lahvi šampusu jako by šlo o život.

Práce s bytem...zkus třeba nějaké horské chaty, hotely nebo tak něco, tam by možná nebyli problém ani ti psíci. Držím palce, ale nesmíš se zabetonovat na pozici, že  nic nejde.

Není tady

#99 1. 3. 2007 10:16

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Jarča: Sakra, už přestaň bulet a konečně se začni probírat tím, co chceš TY. Jedině to je důležitý, tak už to pochop!!! ... Jak daleko necháš druhé zajít, tak se k tobě budou chovat. ... Zatím si jen stěžuješ, ale neděláš nic, abys svoji situaci zlepšila. Promiň, možná jsem krutá, ale stěžováním si u sebe doma nic nezlepšíš. Tím nechci říct, abys už nepsala, ale začni u toho myslet taky na sebe, prosím tě .... Já než žít s takovým imbecilem, tak půjdu bydlet radši na ubytovnu i s dítětem...nehledě na to, že já bych ho dala k soudu kvůli tomu výživnýmu apod. ... já bych si takový chování nedala líbit...vždyť ty mu ho umožňuješ! Jen TY a TY ... tak se nediv...

Není tady

#100 1. 3. 2007 11:21

Frankie
♥♥-----

Eva36 napsal(a):

Jarča: Sakra, už přestaň bulet a konečně se začni probírat tím, co chceš TY. Jedině to je důležitý, tak už to pochop!!! ... Jak daleko necháš druhé zajít, tak se k tobě budou chovat. ... Zatím si jen stěžuješ, ale neděláš nic, abys svoji situaci zlepšila. Promiň, možná jsem krutá, ale stěžováním si u sebe doma nic nezlepšíš. Tím nechci říct, abys už nepsala, ale začni u toho myslet taky na sebe, prosím tě .... Já než žít s takovým imbecilem, tak půjdu bydlet radši na ubytovnu i s dítětem...nehledě na to, že já bych ho dala k soudu kvůli tomu výživnýmu apod. ... já bych si takový chování nedala líbit...vždyť ty mu ho umožňuješ! Jen TY a TY ... tak se nediv...

Vždyť něco dělá.

Jarčo, já chodila po konkurzech rok a půl než jsem našla, co jsem hledala, takže vydrž, jednou ta chvíle přijde. Jinak ty horské chaty, to je dobrý nápad.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí