Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#401 14. 4. 2007 9:05

savéla
♥♥♥♥♥--

Re: Jsem úplně v koncích

Hezkýý
Třeba hledá cestu zpátky. Tak pozor na to zrcadlení .....
Možná už jsi jinde než dřív.

Není tady

#402 14. 4. 2007 9:17

Jarča
♥♥♥♥---

No  to já nevím..Opili jsme se, já ho znásilnila - teda on se nebránil, lecos jsme si řekli - fakt hezkýho, bylo to moc fain, ale jak to bude dál...
Ted mě z toho není moc dobře, nevím, jestli to nebyla chyba, ale v tu chvíli jsem to chtěla, užila jsem si to a on taky, i když pak zase už přemýšlel - nahlas - proč to dělám atd, ale dělal to taky a s chutí, to se pozná, říkal, jak jsem mu chyběla, že mě má rád, nevím, když je člověk opilej, je většinou pravdomluvnej a říká věci, který by za střízliva neřek, protože má zábrany, teda alespon já to tak mám

Není tady

#403 14. 4. 2007 11:31

Jarča
♥♥♥♥---

Tak ted mi volal a hrozně moc se omlouval, že kdyby byl střízlivý, tak by to neudělal...Má výčitky.Není mi nejlíp...

Není tady

#404 18. 4. 2007 8:14

Largo
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Jarčo smile ,
Jak žiješ? Ozvi se nám, ať na své trápení nejsi sama. hjarta

Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

#405 18. 4. 2007 8:19

dadka06
♥♥♥♥---
Místo: poděbrady

Largo..-mrkni na Život po nevere..-tam je Jarča i s čerstvými info..
pekný deň

Nerob druhému to, čo nechceš,aby robil on tebe..

Není tady

#406 18. 4. 2007 8:28

Largo
♥♥♥♥♥♥-

Dadko,
díky, už jdu. smile

Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

#407 19. 4. 2007 21:37

Jarča
♥♥♥♥---

Holky, vy jste hrozně fain, že máte o mě starost, já vás nemít, je mi o tolik hůř...
Mám novinky - dneska jsme se s manž, dohodli na rozvodu dohodou, pro mě docela slušné podmínky, tak jsem na všechno kývla, není mě z toho dobře, to netvrdím, ale je to krok kupředu...Zítra nesu podklady advokádce, ta to sepíše a v úterý bysme to měli podepsat...
Ted jsem si rozjela 2 diskuse a na obou vlastně řeším to samé.....
Prostě - dneska je mi docela dobře-- ale pozor, netvrdím, že zítra vám tady nebudu brečet - tak mě prosím moc nekamenujte...
Pro mě je ted nejdůležitější, aby to dopadlo dobře s malou....
Tak vám všem přeju dobrou noc a jěště jednou vám všem moc děkuju....

Není tady

#408 20. 4. 2007 10:05

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Skupina Kryštof
Píseň: Jízda v protisměru
Text: ....milující se páry před rozvodem....

Není tady

#409 20. 4. 2007 10:11

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

tahle věta....milující se páry před rozvodem...mi utkvěla v hlavě...vždy když tu písničku slyším....
nevím jak to je myšleno...chápu to tak že se ti dva lidé MILUJÍ...jako akt...ne že se milují jako že se mají rádi...i když to asi taky když sexujou že jo:-)))) my to tak s BM měli....no...to byla jen kulturní vložka...vážení:-)))))už mizím  tongue

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#410 20. 4. 2007 10:16

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

to je mysleno asi takto (i kdyz nevidime do Krajcovy hlavy - ale taky se rozvadel a ta pisen je fakt dobra).

Uz se sice nemaji radi, ale v ty tezke dny pred rozvodem se obcas neco uvolni a jeste-manzele spolu vlezou do postele. Na chvili se muze zdat, ze to splynuti, dokonce si to uziji, muze neco znamenat, ale stejne to nema cenu, protoze se rozvedou.

... asi je to hodně časté

No nic, je to jen kulturní vložka pro Jarču.

Není tady

#411 20. 4. 2007 10:18

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

já na to ráda vzpomínám:-))) rozvod jsme pak chtěli oba...a ty "poslední záchvěty" milování byly dost vášnivýtonguetongue

to byla jestě jedna "alwayska" - tedy kulturná vložka:-)))) big_smilebig_smile

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#412 20. 4. 2007 10:53

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

My sme to mali nie pred rozvodom(neboli sme ani "zvedení", teda zobratí), ale pred rozchodom... Ja som už ani nechcela, ale situácia to nejako priniesla, moje telo kričalo áno áno, a kým moje ústa stihli pvoedať NIE, už to bolo tongue - a stálo to za to, aj keď tri dni nato som ho preklínala... Taký je život. stolt Kult. vložka č.3

Upravil(a) Selima (20. 4. 2007 12:53)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí