29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hezkýý
Třeba hledá cestu zpátky. Tak pozor na to zrcadlení .....
Možná už jsi jinde než dřív.
Není tady
No to já nevím..Opili jsme se, já ho znásilnila - teda on se nebránil, lecos jsme si řekli - fakt hezkýho, bylo to moc fain, ale jak to bude dál...
Ted mě z toho není moc dobře, nevím, jestli to nebyla chyba, ale v tu chvíli jsem to chtěla, užila jsem si to a on taky, i když pak zase už přemýšlel - nahlas - proč to dělám atd, ale dělal to taky a s chutí, to se pozná, říkal, jak jsem mu chyběla, že mě má rád, nevím, když je člověk opilej, je většinou pravdomluvnej a říká věci, který by za střízliva neřek, protože má zábrany, teda alespon já to tak mám
Není tady
Tak ted mi volal a hrozně moc se omlouval, že kdyby byl střízlivý, tak by to neudělal...Má výčitky.Není mi nejlíp...
Není tady
Ahoj Jarčo ,
Jak žiješ? Ozvi se nám, ať na své trápení nejsi sama.
Není tady
Largo..-mrkni na Život po nevere..-tam je Jarča i s čerstvými info..
pekný deň
Není tady
Dadko,
díky, už jdu.
Není tady
Holky, vy jste hrozně fain, že máte o mě starost, já vás nemít, je mi o tolik hůř...
Mám novinky - dneska jsme se s manž, dohodli na rozvodu dohodou, pro mě docela slušné podmínky, tak jsem na všechno kývla, není mě z toho dobře, to netvrdím, ale je to krok kupředu...Zítra nesu podklady advokádce, ta to sepíše a v úterý bysme to měli podepsat...
Ted jsem si rozjela 2 diskuse a na obou vlastně řeším to samé.....
Prostě - dneska je mi docela dobře-- ale pozor, netvrdím, že zítra vám tady nebudu brečet - tak mě prosím moc nekamenujte...
Pro mě je ted nejdůležitější, aby to dopadlo dobře s malou....
Tak vám všem přeju dobrou noc a jěště jednou vám všem moc děkuju....
Není tady
Skupina Kryštof
Píseň: Jízda v protisměru
Text: ....milující se páry před rozvodem....
Není tady
tahle věta....milující se páry před rozvodem...mi utkvěla v hlavě...vždy když tu písničku slyším....
nevím jak to je myšleno...chápu to tak že se ti dva lidé MILUJÍ...jako akt...ne že se milují jako že se mají rádi...i když to asi taky když sexujou že jo:-)))) my to tak s BM měli....no...to byla jen kulturní vložka...vážení:-)))))už mizím
Není tady
to je mysleno asi takto (i kdyz nevidime do Krajcovy hlavy - ale taky se rozvadel a ta pisen je fakt dobra).
Uz se sice nemaji radi, ale v ty tezke dny pred rozvodem se obcas neco uvolni a jeste-manzele spolu vlezou do postele. Na chvili se muze zdat, ze to splynuti, dokonce si to uziji, muze neco znamenat, ale stejne to nema cenu, protoze se rozvedou.
... asi je to hodně časté
No nic, je to jen kulturní vložka pro Jarču.
Není tady
já na to ráda vzpomínám:-))) rozvod jsme pak chtěli oba...a ty "poslední záchvěty" milování byly dost vášnivý
to byla jestě jedna "alwayska" - tedy kulturná vložka:-))))
Není tady
My sme to mali nie pred rozvodom(neboli sme ani "zvedení", teda zobratí), ale pred rozchodom... Ja som už ani nechcela, ale situácia to nejako priniesla, moje telo kričalo áno áno, a kým moje ústa stihli pvoedať NIE, už to bolo - a stálo to za to, aj keď tri dni nato som ho preklínala... Taký je život.
Kult. vložka č.3
Upravil(a) Selima (20. 4. 2007 12:53)
Není tady