Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#326 11. 4. 2007 10:29

dadka06
♥♥♥♥---
Místo: poděbrady

Re: Jsem úplně v koncích

Madabouttraviata-klobuk dole pred tym, ako dokážete dat ucelené a jasne myšlienky "na papier".
                          Hlboko sa skladam a tiež just a little závidím.Prajem pekný deň.

Nerob druhému to, čo nechceš,aby robil on tebe..

Není tady

#327 11. 4. 2007 11:16

madabouttraviata
♥♥♥♥---
Místo: Praha

rodna děkuji rodna

I had a farm in Africa at the foot of the Ngong Hills. The Equator runs across these highlands, a hundred miles to the north, and the farm lay at an altitude of over six thousand feet. In the day-time you felt that you had got high up; near to the sun, but the early mornings and evenings were limpid and restful, and the nights were cold.

Není tady

#328 11. 4. 2007 12:19

Rena
♥♥♥♥♥♥-

madabouttraviata,  super,ten můj manžel takhle čeká už 3roky až to za něj vyřeším a konečně se začnu rozvádět,ale naštěstí ty 3roky bydlí už jinde,tak to nechávám na něm ať si to zařídí.Jo a milenku má stále,ale rozvod je moje vina,protože já byla ta nespokojená atd.............
Napsala jsi to perfektně!!!!

Není tady

#329 11. 4. 2007 12:26

Jarča
♥♥♥♥---

Jo jo, naprosto přesný...
Ted jsem byla u kamarádky, to víte, že tam byl nejméně 5x za posledních 14 dní, neustále si stěžuje, jo já holt jsem ten škodič a on obětní beránek..
Ale je fakt, že o tý ženský nikomu neřek, vůbec nikdo o tom od něj neví, ona je ta, která chodí a libuje si, jakýho klofla prima chlapa a jak je zamilovaná, od něj nepadlo nikde ani slovo....
Bylo bynejlepší pozvat jí na kafe smile  smile  smile

Není tady

#330 11. 4. 2007 12:41

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

madabouttraviata napsal(a):

rodna děkuji rodna

Hmmmm..... dobrý, ale zapomněla jsi na jeden dost podstatný detail: manželství je TÝMOVÁ práce a pokud se nezadaří, mají na tom podíl OBA členové týmu  par A je celkem jedno, kdo větší a kdo menší. Jedno ale není to, pokud si oba ten SVŮJ podíl neuvědomí a nevezmou.  To je pak konec hry, to už je jen pat...

Nu a pokud budu nazírat muže jen tvou optikou, tak to snad bude nejlepší koupit si na ně Raid, ne?

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#331 11. 4. 2007 12:47

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Nie, Pan, najlepšie je hľadať takého, ktorý by bol iný... Ja sa o to pokúšam už skoro 22 rokov, ale zatiaľ som slobodná a momentálne single... hmm

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#332 11. 4. 2007 12:53

Rena
♥♥♥♥♥♥-

Jarčo, na to oni čekají,že manželky a milenky to vyřeší za ně!Naše milenka je má bývalá nej. kamarádka,ale na kafe s ní jít nehodlám a řešení nechávám na manželovi.Jsem to mrcha proradná.

Není tady

#333 11. 4. 2007 12:56

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Selima napsal(a):

Nie, Pan, najlepšie je hľadať takého, ktorý by bol iný... Ja sa o to pokúšam už skoro 22 rokov, ale zatiaľ som slobodná a momentálne single... hmm

No já nevím Sel - "iných" je dle tohoto dělení jen 99%. A to uznej, to máš teda pidi šanci. Nu ale pokud hodláš hledat dalších 22 let vissla

Já spíš myslím, že se spíš budu řídit základním fyzickým, ale i kosmickým zákonem - zákonem akce a reakce,     

čili:
jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá,

nebo-li:
co dáš, to dostaneš,

zkráceně:
jaký hopkál, taků dostál stolt

Není tady

#334 11. 4. 2007 13:02

Rena
♥♥♥♥♥♥-

Jen škoda,že se z toho lesa vždy ozývají ženáči.

Není tady

#335 11. 4. 2007 13:06

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Rena napsal(a):

Jen škoda,že se z toho lesa vždy ozývají ženáči.

Tak nevolej na ně. vissla

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#336 11. 4. 2007 13:14

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

Selima napsal(a):

No já nevím Sel - "iných" je dle tohoto dělení jen 99%. A to uznej, to máš teda pidi šanci. Nu ale pokud hodláš hledat dalších 22 let vissla

Já spíš myslím, že se spíš budu řídit základním fyzickým, ale i kosmickým zákonem - zákonem akce a reakce,     

čili:
jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá,

nebo-li:
co dáš, to dostaneš,

zkráceně:
jaký hopkál, taků dostál stolt

Ja som od chlapov tak nejako "od prirodzenia" očkávala hlavne úprimnosť. Nie večnú lásku, nie plané sľuby, nie milosrdné lži, len a iba úprimnosť. A myslím, že som sa správala tak, že som si ju "zaslúžila". Z toho posledného, najférovejšieho, som slovo "rozchod" vytĺkla skoro fyzicky, prakticky už nemal kam uhnúť.  Mnohí predošlí, po vzťahoch kratších menej intenzívnych či prepletených(s týmto sme už poznali navzájom svoje rodiny i kamarátov) sa mi už skrátka neohlásili. A neodpovedali na moje otázky, telefonáty, SMS-ky.  Čo mi zrkadlili? Pochopila som, že keď som im hneď na začiatku pvoedala: "Chcem od teba len úprimnosť," programovo som si zarábala na neúprimnosť. Prestala som s tým. Nič sa nezmenilo. Snažila som sa hľadať iné typy chlapov. Rozchody sa nezmenili. Dokonca s jedným kamarátom, kde to mierne iskrilo, sme sa "rozišli" takto do stratena. Raz či dvakrát sa mi to stalo aj kamoškou, tiež ma to mrzelo, ale to boli výnimky, kdežto u chlapov je to pravidlo. Prečo???? grater Už som to tu riešila na nejakom vlákne, ale nevyriešila. Dozvedela som sa, že chyba je vo mne(tušila som), ale inštrukcie na nápravu veškeré žádné...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#337 11. 4. 2007 13:47

madabouttraviata
♥♥♥♥---

Pandorraa napsal(a):

madabouttraviata napsal(a):

rodna děkuji rodna

Hmmmm..... dobrý, ale zapomněla jsi na jeden dost podstatný detail: manželství je TÝMOVÁ práce a pokud se nezadaří, mají na tom podíl OBA členové týmu  par A je celkem jedno, kdo větší a kdo menší. Jedno ale není to, pokud si oba ten SVŮJ podíl neuvědomí a nevezmou.  To je pak konec hry, to už je jen pat...

Nu a pokud budu nazírat muže jen tvou optikou, tak to snad bude nejlepší koupit si na ně Raid, ne?

Samozřejmě je to trochu přehnané - ovšem psáno pro danou situaci...jako možné vysvětlení tohoto konkrétního chování. Jasně, že na vztah jsou dva a že určitě existují věci, které nebyly naprosto o.k. z druhé strany...No ale tady mi příjde, že se snaží něco řešit jen jeden - druhý jen hledá viníka všude s výjimkou sebe.
A já mám opravdu tu zkušenost, že i docela fajn chlapi prostě raději nic neřeší a nemají rádi změny...no asi jsou i takoví, kteří nečekají, až se vyřeší samo... Ale na druhou stranu, někdy se tak chovají i ženy. Já jen tak konstatuji, jak se věci mají...no vážně: kolik mužů ve Vašem okolí v okamžiku, kdy budou mít problémy příjde za ženou a rovnou jí to řekne? Pokud to považujete za normu, tak vážně žiji na jiné planětě - teda asi přitahuji špatné typy - no jo, s tím se musí jednou ženská smířit: muž má ženu, kterou si zaslouží, ale naopak to nefunguje! mad - ale neberte to všechno tak vážně...lol kapitulation .
Ale ten Raid by možná někdy pomohl... tummenupp - teda zvláště na mého "osudového bývalého" by byl fakt dobrý - on to byl Španěl děsně nepoužitelný pro život dumbom , ale větší srandu jsem z nikým nezažila... Teda Raid, to mu řeknu... godlike

Upravil(a) madabouttraviata (11. 4. 2007 14:00)

I had a farm in Africa at the foot of the Ngong Hills. The Equator runs across these highlands, a hundred miles to the north, and the farm lay at an altitude of over six thousand feet. In the day-time you felt that you had got high up; near to the sun, but the early mornings and evenings were limpid and restful, and the nights were cold.

Není tady

#338 11. 4. 2007 13:49

madabouttraviata
♥♥♥♥---

Jarča napsal(a):

Jo jo, naprosto přesný...
Ted jsem byla u kamarádky, to víte, že tam byl nejméně 5x za posledních 14 dní, neustále si stěžuje, jo já holt jsem ten škodič a on obětní beránek..
Ale je fakt, že o tý ženský nikomu neřek, vůbec nikdo o tom od něj neví, ona je ta, která chodí a libuje si, jakýho klofla prima chlapa a jak je zamilovaná, od něj nepadlo nikde ani slovo....
Bylo bynejlepší pozvat jí na kafe smile  smile  smile

Pozvat jí na kafe!!!!!!!!!!!!!!! Jóó, to by bylo - scénáristická licence hadr godlike

Není tady

#339 11. 4. 2007 14:09

Jarča
♥♥♥♥---

Já vím, Pan, že manželství je týmová práce. Já jsem nikdy neřekla, že můj manžel je nějakej hajzl a zmetek a já jem čistá jako lilie, to bych nikdy nevrdila.
Ale jsou zásadní věci, za které ho odsuzuju a to je právě ta neupřímnost a utíkání od problémů.
Porblém, který nastane by se měl řešit a ne čekat, že to, co já chci udělá za mě a hlavně, když se mě něco nelíbí, řeknu to hned a nedělám, jaké je to skvělé a za pár měsíců to vpálit do tváře ve chvíli, kdy už je to pasé..
Už jsem to tu myslím psala - když se rozhodnu, že se rozvedu a budu o tom tak pevně přesvědčená jako on, půjdu, podám žádost o rozvod a bude. Ale on to všude tvrdí, rozhlašuje, pomlouvá mě ale nic se neděje...
Možná je to právě ta chyba - že jednám na rovinu a nepřetvařuju se, nevím.
Ale když čtu vaše reakce, skoro bych řekla, že většina chlapů je podobná, ne-li stejná...
Tak jsme asi divný my...

Není tady

#340 11. 4. 2007 15:35

Jarča
♥♥♥♥---

Jsem dneska zase nějaká mimo a tak pořád píšu, potřebuju se prostě vypovídat, moc mi to tady pomáhá.
Ted mě teba dojal malej, on si totiž usmyslel, že chce sestřičku, nemůžu mu to vymluvit - že bez tatínka to prostě nejde, tak jsem mu řekla, že bych si musela najít nějakýho jinýho tatínka, na to mi řekl, že jinýho tatínka nechce, že to by se musel odstěhovat ke svýmu tatínkovi. A když jsem se ho zeptala, co bude dělat, když tatínek má taky jinou paní a on mi řekl - to se teda rači zabíju...Co můžete na tohle 6ti letýmu ťuntovi říct?Nechci mu lhát, aby si myslel, že bude všechno jako dřív, ale zase mu nechci nijak ublížit...Sama se v tom motam a je mi 33 a co má dělat malej kluk?

Není tady

#341 11. 4. 2007 16:27

madabouttraviata
♥♥♥♥---

Jarča napsal(a):

Jsem dneska zase nějaká mimo a tak pořád píšu, potřebuju se prostě vypovídat, moc mi to tady pomáhá.
Ted mě teba dojal malej, on si totiž usmyslel, že chce sestřičku, nemůžu mu to vymluvit - že bez tatínka to prostě nejde, tak jsem mu řekla, že bych si musela najít nějakýho jinýho tatínka, na to mi řekl, že jinýho tatínka nechce, že to by se musel odstěhovat ke svýmu tatínkovi. A když jsem se ho zeptala, co bude dělat, když tatínek má taky jinou paní a on mi řekl - to se teda rači zabíju...Co můžete na tohle 6ti letýmu ťuntovi říct?Nechci mu lhát, aby si myslel, že bude všechno jako dřív, ale zase mu nechci nijak ublížit...Sama se v tom motam a je mi 33 a co má dělat malej kluk?

No jo tohle je na rozchodech vždycky to nejhorší...že ubližují dětem...
Jediné, co se na to dá říci: že i když se život změní a už nebudete žít všichni pohromadě, tak jeho budeme mít rádi pořád stejně, že na vztazích k němu se nic nezmění...Určitě není dobře dětem tvrdit, že se nic neděje, ony to stejně nějak vnitřně poznají...

Není tady

#342 11. 4. 2007 17:01

Jarča
♥♥♥♥---

On ví, že to není dobré, ale pořád si myslí, že se to spraví..Na rovinu, já si to pořád v takovém tom koutku duše myslím taky ale rozumem vím že ne...
Perlička - moje dcera chodí se synem oné přítelkyně do třídy...

Není tady

#343 11. 4. 2007 17:14

madabouttraviata
♥♥♥♥---

chudák dcera....

Není tady

#344 11. 4. 2007 18:37

Jarča
♥♥♥♥---

Dcera to bere s nadhledem, manžel není její táta, je z minulého manželství..Jestli jste četli celou diskusi, víte, že manža hrál poslední dobou hodného strejdu - všechno je povoleno, vše se může a hlavně se pomlouvá maminka.
Včera jsem to dceři o té přítelkyni řekla, ona se ho prý potom také ptala  a on to zapřel, tak se dneska zeptala toho spolužáka a on jí to dosvědčil, tak se snad konečně přesvědčila o strejdovo charakteru....

Není tady

#345 11. 4. 2007 18:50

savéla
♥♥♥♥♥--

Ahoj Jarčo, jsem tu s tebou poprvé,ale sleduju to od začátku.
Jednoduché to určitě nemáš, ale když něco ztrácíš, můžeš zas něco získat.
Tím myslím dceru. Někde jsi tu už psala, že s ní prožíváš krásnou pubertu, teď by ti mohla být při tvých problémech blíž. Hlavně se s ní bav, diskutuj, ale nebuď na zlá a pomlouvačná. Víš děti to rychle poznají. Ale při těchto diskuzích, když ji necháš mluvit se možná i dozvíš, co děláš špatně ty. Protože ta tvoje holčina je Vašemu problému nejblíž, a protože se nejedná o tatínka, tak to může řešit s větším odstupem. Ale bacha, pokud se dozvíš na sebe něco špatného, dceru nehubuj a neshazuj, ale zamysli se nad tím.

Není tady

#346 11. 4. 2007 18:54

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jarča napsal(a):

.......tak se snad konečně přesvědčila o strejdovo charakteru....

pánbůh s ní....

Není tady

#347 11. 4. 2007 19:52

Jarča
♥♥♥♥---

Já v žádném případě manžela před dětmi nepomlouvám, před synem nemám důvod - jako táta má k němu dobrý vztah a syn k němu také, dceři nic zbytečně neříkám, ale ani nic nezatajuju.Obrázek si musí udělat sama-nemusí přijímat můj názor, ale udělat si svůj.Je už dost velká, aby věděla o co jde, manžel si jí samozřejmě také na mě stěžoval, že to se mnou nemůže vydržet atd..to už znáte.

Není tady

#348 11. 4. 2007 19:55

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Jarča, úprimne - ty chceš byť rovnaká ako on? Vlastne už taká si... Tak čo sa nad ním pohoršuješ, keď používaš tie isté zbrane... deti... Chúdence deti, tých je mi oboch fakt ľúto. To je tvrdá škola života, priam polepšovňa života...

Brita

Není tady

#349 11. 4. 2007 20:29

savéla
♥♥♥♥♥--

Jarčo, já jsem psala diskutovat dumbom to znamená sdělovat svůj názor a poslouchat názor druhý dumbomdumbomdumbom
chápeš to????????????
Zeptej se jí,jak to vidí ona, kde se podle ní stala chyba, jaké by si ona přála řešení.
Dávej bacha, ono to fakt může bolet.
Jestli to potom nění i problém ve tvém manželství. Vy se prostě neumíte spolu bavit. Občas vyslechnout co dělám já jinak než by si ten druhý představoval a občas to zase říct jemu. Ale v přátelském hovoru, bez výčitek a hádek. Připustit i svou chybu kapitulation
U nás takhle řešíme problémy dětí a celkem úspěšně, ale taky v manželství. My si prostě pokecáme. par
A to i po dvaceti letech manželství.
A nezačni hned tvrdit, že to s ním nejde. Určitě ano. Aspoň si vyjasnit vaši situaci. Bez hádek. Pomalu, začít třeba banálním problémem.
smile

Není tady

#350 12. 4. 2007 6:44

Jarča
♥♥♥♥---

Ale s dcerou takhle diskutujeme, kolikrát si na strejdu stěžovala já jí vysvětlovala, že ho musí brát, že ted zastupuje tátu atd. a nebojte, diskutujeme i o tom, co já dělám špatně atd. Pak ,když nejednou začal mě pomlouvat a jí všechno dovolovat - i to proti čemu celou tu dobu byl - ho začala obhajovat a přebírat jeho názory, ted už si myslím, že si dělá názor svůj - ne můj, ne jeho, ale SVŮJ a já jsem ráda. Já nechci aby papouškovala moje názory, ale měla svoje a ona je má.
S manželem už ted nevím, jestli si chci něcovyjasnovat...ted zrovna s nim nechci vůbec mluvit, jsem taky jenom člověk a nechci už všechno chápat a přizpůsobovat se. Ted se fakt soustředím jenom na to, abych vydržela od rána do večera, kdy si jdu lehnout...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí