|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tak jsem koupila v dobre vire puncochace znacky Novia (maji je u nas ve stancich v Tescu a Hypernove). Vypadaji fakt nadherne a nejsou nijak levne (kolem 200 Kc, dle vzoru a zatepleni) a po vyprani jsou 2x tak dlouhe a 3x tak siroke, tak jsem je reklamovala a dostala jine, stalo se to same, dali mi do tretice jeste jedny a zas to same - takze tyhle uz ne. Naopak mam velmi dobre zkusenosti se znackou Wola, ale jsou trosku drazsi....

Není tady

Wola jsou super a až tak nejsou drahé, koupila jsem je v Polsku za 99kč kus, je pravda že u nás v dětským maj ty samý za 199kč
.. Ale matroš je super

Není tady
To jsem ani nevěděla, že jsou punčocháče tak drahý!!! Zatím jich mám 7 ks a všechny jsem koupila v bazarech za 5 - 20,- Kč, v celkem super stavu a drží. U některých značka není, jsou tam dvoje český a dvoje HaM.
Není tady
Já kupuji Wola, nedám na ně dopustit, stojí u nás 140Kč. Máme docela velkou spotřebu, 2x do týdne nějaké roztrhá ve školce.
[/url]Není tady
Taky kupuji wola za 140kč, jsem s něma velmi spokojená.
Není tady
holky, ty puncochace Wola mate ty teplejsi ci normalni za 140 Kc, u nas stoji ty zatepletne 250 kc

Není tady

Normální jsem koupila za 99kč a ty hodně zateplený asi 150kč 
Není tady
Já teda nevím, co máme za značku punčoch, ale taky se vám punčocháče po několika praních ožmolkují a z obrázků se stávájí podivné tvary?
Já někde našla na webu takové ty klasické, 100% bavlněné punčocháče - za 100, ale ještě jsem je neobjednala.
Není tady
Tak já mám několikery punčocháčky a to buď z bazaru nebo darované, takže jsem ani netušila kolik stojí. Některé z nich (z bazaru) jsou i po několika praních jako nové (ale bohužel u nich není značka)
Není tady
Normální jsem kupovala kolem 130kč a vyteplené 140kč, ale záleží jaký je tam obrázek, některé obrázky jsou drahší jiné levnější. Obrázky zůstavají pořád stejné, ale trochu se žmolkují, tak to vždycky po praní přeletím žmolkovačkou a je to O.K.
Není tady