29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj všem, mému příteli je 41.Můj problém spočívá v tom,že mi neustále předhazuje nějaké krásky,které vidí.Neodpustí si ,aby mě neupozornil na nějakou herečku,zpěvačku,modelku nebo jinou v televizi,aby mi řekl,že je krásná.Nevím,proč to dělá.Štve mě to.Už několikrát jsem se snažila to s ním probrat a pokaždé vypadal,že to chápe.Snaží se mi s tím pošramotit sebevědomí?Dřív byl hodně na holky a neustále mi vyprávěl s jakými kráskami chodil a jaká měly pevná prsa.Vím,že je to trošku ubohé.Jak tomu mám zabránit?Už si vedle něj připadám vyloženě ošklivá.
Gábina 24:rolleyes:
Není tady
To by ti snad mělo lichotit, že je s tebou. Nebo je to zakomplexovanej blbec a ubližuje ti. Tak mu to vracej - hlaš mu kdejakého hezkého chlapa a uvidíš, jak bude sám reagovat.
Není tady
Jé to musí být chudáček, na tom bych si smlsla, proč s ním jsi?
Není tady
Tak ho taky upozorni ně nějakého fešáka:))) A pokud toho nenechá, pošli ho někam..
Chlapi se sice rádi kouknou na dokonalou ženskou, ale to je tak všechno. My, ty méně dokonalé se jim líbíme taky a navíc nás milují... pokud nás milují Promluv si s partnerem a řekni mu, že jsou ti jeho poznámky nepříjemné a zeptej se ho, jestli jimi něco sleduje - dohnat tě na plastiku, pošlapat ti sebevědomí, nebo tě od sebe odehnat.. Možná si neuvědomuje, že jeho řeči můžou vadit a možná si to uvědomuje zatraceně dobře a shazování tvého sebevědomí mu posiluje to jeho.. V takovém případě, bych na tvém místě zvážila setrvání v takovém vztahu...
Není tady
No podle mě to normální není. Sice nevím, co poradit, ale asi bych s ním nemohla žít.
To by mě štvalo.
Upravil(a) Leila (19. 2. 2007 8:16)
Není tady
Ellischka: Je zakomplexovaný. Já bych se s ním rozešla, protože takový muž by byl pro mě ztráta času. Podívej, jak ti časem tvoje sebevědomí zahaprovalo... Jestli jeden z vás nezmění přístup, za chvíli se budeš bát i uvařit brambory, abys to nezkazila Pokud ho nechceš hned zatracovat, udělala bych to samé, co radí Wayway.
Není tady
Já už jsem s ním o tom mluvila mockrát.Pokaždé to vypadalo,že mi rozumí a říkal,že to dělat nebude.Včera zas.Pak říkal,že to moc dramatizuju.Ale když mi něco vadí,tak to přeci prostě tomu druhému řeknu,proč to ale musí být tak složité?Vždycky mě to naštve,nemůžu si pomoct holky.
Není tady
Můj přítel mi dělá něco podobného, taky už si chvílema připadám na nic. A také mám pocit že si léčí nějaký komplex, ale nepřiznal by to ani sám sobě natož mě. Já vždy slyším odpověď, že je zvyklý říkat to co si myslí a nesnáší pochlebování. Jo a pak má taky oblíbené heslo, když tě nehaním tak to ber jako pochvalu.
Není mezi vámi větší věkový rozdíl? Třeba se bojí že tě ztratí. Jiným radím a sama sobě neporadím.
Není tady
Ellischka: Já se řídím tím, že když se mi něco nelíbí, vyjádřím to. Pokud v tom druhý pokračuje, zvážím, jestli s ním i přesto chci být. V případě, že by mi partner prováděl podobný věci jako tobě, Ellischko, volila bych stoprocentně rozchod. To je přeci ubohý, co dělá...co máš z takovýho vztahu? Bojíš se, že nenajdeš lepšího? .... ale jdi ...
xkisek: No tak to bych mu řekla, co si myslím a servítky bych si nebrala. Neboli dle jeho slov - nepochlebovala bych mu.
A vůbec ... s takovými chlapy bych neztrácela čas. Co vás u nich, holky, drží?
Není tady
Já bych mu dělala to samý a pokud by s tím nepřestal, tak bych se s nám rozešla. Aspoň doufám Člověk si mindráky vytváří sám a nepotřebuje, aby mu v tom ještě někdo pomáhal.
Není tady
Ať si užívá pocitu z krásna potichu a nedeptá tě. Ty mu taky denně neříkáš, jak muiluješ muže s pevnými hýžděmi, dlouhými kudrnatými vlasy a diplomem z Oxfordu (to je pro mě forma "krásy").
Není tady
Zkusila bych ho požádat, aby začal rozlišovat mezi upřímností a neomaleností, a kdyby to nepomohlo, tak bych mu ostřeji řekla aby si svoje postřehy nechal pro sebe, že mě to nezajímá. Možná to dělá schválně aby viděl jak tě to zraňuje a jak na něm visíš...
Není tady
Eva36 napsal(a):
Ellischka: Já se řídím tím, že když se mi něco nelíbí, vyjádřím to. Pokud v tom druhý pokračuje, zvážím, jestli s ním i přesto chci být. V případě, že by mi partner prováděl podobný věci jako tobě, Ellischko, volila bych stoprocentně rozchod. To je přeci ubohý, co dělá...co máš z takovýho vztahu? Bojíš se, že nenajdeš lepšího? .... ale jdi ...
xkisek: No tak to bych mu řekla, co si myslím a servítky bych si nebrala. Neboli dle jeho slov - nepochlebovala bych mu.
A vůbec ... s takovými chlapy bych neztrácela čas. Co vás u nich, holky, drží?
To bych taky ráda věděla. Asi to vědomí, že když to přasáhne únosnou hranici můžu to skončit a dosud také hezký sex, zatím nemám důvod ho vystěhovávat ( zkus si žít sama s dětma ve velkém domě na samotě u lesa ). Nemám čas ani chuť si někoho hledat a procházet si ten koloběh - zamilovanost,chuť dýchat jen pro toho druhého ,oťukávání, sžívání atd.. a na závěr rozčarování, když zamilovanost přejde a člověk prohlédne.
Takhle alespoň vím, že když mi odletí tašky ze střechy, že mi je někdo nandá a že když se rozbije myčka, naloží ji a za pár dní přiveze spravenou...
Mám za sebou depku, teď jsem cynická a zdravě naštvaná...( to je můj osobní koloběh )
Není tady
xkisek: Hm...tak jo... Tvoje verze mi přijde celkem normální. Jen bych měla jednu poznámku - musíš to taky tak cejtit. Ale zatím mi přijde, že jeho chování tě zraňuje...nedivím se, mě by to zraňovalo taky...a já bych radši na tu tašku ze střechy nebo na myčku zavolala buď kolegu nebo bráchu nebo bráchu kamarádky, nebo třeba klidně i starostu ze sousední vsi ...
Já si tak nějak neumím představit hezký sex s někým, kdo ještě před pár dny obdivoval stylem puberťáka nějakou super kočku ... sex s puberťákem? Ale to né...to né... Když já mám taky problém - já si musím chlapa vážit, musí mít nade mnou trochu ten vrch....musí mít rozhled, přirozenou inteligenci (vejška není podmínkou , musí vědět, kdo koho zdraví první a kdo se komu představuje, musí si umět poradit...nesnesla bych chudinku, kterej by si léčil komplexy tak blbě, že by nahlas obdivoval nějakou krasavicu... Já se taky přece podívám ráda na pěknýho kluka a když mailem přijdou nějaký ty krasavci (a nejlépe v prádle nebo bez něho
... máš slyšet, jak to s kolegyní komentujeme. A rády
... ale dělat tohle před partnerem? ... to zní jak srovnávání bejků nebo krav na trhu ... trochu pod úroveň ...
Není tady
xkisek napsal(a):
Můj přítel mi dělá něco podobného, taky už si chvílema připadám na nic. A také mám pocit že si léčí nějaký komplex, ale nepřiznal by to ani sám sobě natož mě. Já vždy slyším odpověď, že je zvyklý říkat to co si myslí a nesnáší pochlebování. Jo a pak má taky oblíbené heslo, když tě nehaním tak to ber jako pochvalu.
Není mezi vámi větší věkový rozdíl? Třeba se bojí že tě ztratí. Jiným radím a sama sobě neporadím.
Je mezi námi 17 let,ale myslím,že v tom nebude ten problém.Jo tak to mi říká také,že mám být ráda,že se mnou jedná narovinu.
Není tady
A on je pan Dokonalý? .... asi ne, že... takže bych mu na rovinu řekla, kde dokonalý není... a ne jednou ... teda, holky, já bych takovýhle chlapy ... Mmch - jakého jsi měla tátu, Ellischko?
Není tady
xkisek napsal(a):
Eva36 napsal(a):
A vůbec ... s takovými chlapy bych neztrácela čas. Co vás u nich, holky, drží?To bych taky ráda věděla. Asi to vědomí, že když to přasáhne únosnou hranici můžu to skončit a dosud také hezký sex, zatím nemám důvod ho vystěhovávat ( zkus si žít sama s dětma ve velkém domě na samotě u lesa ). Nemám čas ani chuť si někoho hledat a procházet si ten koloběh - zamilovanost,chuť dýchat jen pro toho druhého ,oťukávání, sžívání atd.. a na závěr rozčarování, když zamilovanost přejde a člověk prohlédne.
Takhle alespoň vím, že když mi odletí tašky ze střechy, že mi je někdo nandá a že když se rozbije myčka, naloží ji a za pár dní přiveze spravenou...
místo tašky bych si radši dala na podlahu kyblík, at' prší do něj...no nic
xkisek:Jo a pak má taky oblíbené heslo, když tě nehaním tak to ber jako pochvalu.
Holky, já se fakt směju....mě někdy přijde, že vám to dělá dobře
Omlouvám se, že tomu nerozumím
Není tady
Eva36 napsal(a):
A on je pan Dokonalý? .... asi ne, že... takže bych mu na rovinu řekla, kde dokonalý není... a ne jednou ... teda, holky, já bych takovýhle chlapy
... Mmch - jakého jsi měla tátu, Ellischko?
Tátu?No musím říct,že jsem měla opravdu hezké dětství.Až teprve ted jsou ty vztahy trošku horší,co jsem odešla z domova právě kv§li tomuto mužskému.
Představte si holky,řešili jsme to a říkala jsem mu,že mi opravdu vadí,když mi neustále říká,že Verešová je nejkrásnější holka kterou kdy viděl a on mi řekl: "ale ona je opravdu hezká". No nezabily byste ho?Tak jsem mu tady v práci vytiskla pár fotek Verešové z netu a dnes mu to vylepím po bytě. Mám to udělat?
Není tady
Ale houby, žádnou Verešovou.. nějakýho fešnýho chlapa:)))
Není tady
Tak jsem se před chvílí zeptala manžela, co si myslí o takovém chlapovi, který před svou partnerkou prudí s Verešovýma a spol.. Tak prej to je nějaký zamindrákovaný ík, který si utužuje svý ego na ženský. která to ještě k jeho radosti řeší .... nebo je to blbec, který tím pádem za to ani nemůže....
Já bych radila jako děvčata : oplácet tím samým, třeba lést po obrazovce, až budou dávat něco třeba d Richardem Gerem, Willisem atd....
Není tady
Holky díky,
není nad to mít svůj problém s kým probrat.Hned mi je líp,vyzkoším něco z vašich rad
Není tady
Ellischka napsal(a):
Holky díky,
není nad to mít svůj problém s kým probrat.Hned mi je líp,vyzkoším něco z vašich rad
Jo to je fakt.
Loni sem měla takový hezký kalendář s mužskýma aktama a už mám jeden připravenej, že si ho nechám zarámovat a pověsím do ložnice.
Já to beru tak ( když zrovna nemám před menzesem a daří se )- nikdo není dokonalý a v podstatě je to taková hra,on má i své dobré stránky. Všechno je obchod a záleží na dohodě. Já vím, že mě bere a obdivuje, i když někdy dává najevo opak. Něco jsem už v životě dokázala, on také. Stejně se musíme každý den vídat a komunikovat spolu, tak jestli mám spát sama nebo s někým, s kým mi je občas dobře občas ne. Naše cesty se potkali a chvíli vedou vedle sebe, možná se rozpojí, možná ne. O čem je život? Jen o partnerství? Kde je recept jak má vypadat normální partnerský vztah. Když tak koukám kolem sebe, z mých vrstevníků (35) je málo těch, kteří žijí ve spokojeném vztahu déle jak 10 let.
A když mi je nejhůř mám ještě jednoho chlapa, i když teď ho trochu zanedbávám. S ním jsem překonala manželovu nevěru a rozvod a toho mi nikdo nevezme, je jen můj, byl to můj poslední a nejkrásnější vánoční dárek od manžela - je to kůň.
Není tady
xkisek napsal(a):
Ellischka napsal(a):
Holky díky,
není nad to mít svůj problém s kým probrat.Hned mi je líp,vyzkoším něco z vašich radJo to je fakt.
Loni sem měla takový hezký kalendář s mužskýma aktama a už mám jeden připravenej, že si ho nechám zarámovat a pověsím do ložnice.
Já to beru tak ( když zrovna nemám před menzesem a daří se )- nikdo není dokonalý a v podstatě je to taková hra,on má i své dobré stránky. Všechno je obchod a záleží na dohodě. Já vím, že mě bere a obdivuje, i když někdy dává najevo opak. Něco jsem už v životě dokázala, on také. Stejně se musíme každý den vídat a komunikovat spolu, tak jestli mám spát sama nebo s někým, s kým mi je občas dobře občas ne. Naše cesty se potkali a chvíli vedou vedle sebe, možná se rozpojí, možná ne. O čem je život? Jen o partnerství? Kde je recept jak má vypadat normální partnerský vztah. Když tak koukám kolem sebe, z mých vrstevníků (35) je málo těch, kteří žijí ve spokojeném vztahu déle jak 10 let.
A když mi je nejhůř mám ještě jednoho chlapa, i když teď ho trochu zanedbávám. S ním jsem překonala manželovu nevěru a rozvod a toho mi nikdo nevezme, je jen můj, byl to můj poslední a nejkrásnější vánoční dárek od manžela - je to kůň.
To je pravda,proč se trápit takovými malichernostmi.Díky a i tobě pevné nervy ve vztahu!
Není tady