Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#226 2. 3. 2007 11:25

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Konec nového začátku?

misamisa napsal(a):

Fanny 5 Mas pravdu, je to jen o tom kdyz chce on...

Sofi 1 Neurazim. Vim, ze v tom mam zmatek. Proto jsme zacala chodit k psychlogovi. S manzelem jsem o tom uz mluvila. Rekl mi, ze nikdo nemá právo toho druhého menit. Ja si myslim, ze jsem se skutecne podridila vsem jeho pravidlum. Nejim veprové, neslavim doma Vanoce (tento rok mi tedy stromecek dovolil). Nemam kamarady - pouze kamaradky. Pises, ze musi delat oba kompromisy,ale ja ted s odstupem vidim, ze jsem delala kompromisy jen ja a to bylo spatne.Manzel uznava, ze se ke mne nechoval hezky. Omluvil se,ale bojim se, ze to, ze jsem kazdý uplne jiný nas vztah znicilo. Abych rekla pravdu já uz asi nemam silu..Co kdyz jednou budem mit deti? Ja jsem krestanka chtela bych je pokrtit, chtela bych s nimi slavit Vánoce...Myslim si, ze to bude vecný boj..

Podľa ich zvykov deti budú mať náboženstvo otca, moja... Taká je pravda. Ak nechceš mať deti muslimov, tak ich skrátka nemaj s ním. Ja nie som proti miešaniu ovocia a zeleniy, sama som to dokonca s chuťou robila, ale s vedomím toho, že naozaj zelenina má iné pravidlá ako ovocie - to je prosto holý fakt. Navyše moje ovocie bolo čím staršie, tým viac nábožensky založené, až vo finále to prestávalo byť únosné. A to som s ním ani nemala tie deti... a ani nebola zaňho vydatá. Dnes hovorím - chválabohu.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#227 4. 3. 2007 11:32

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj holky, chci vás pozdravit a popsat pocity po skoro dvou týdnech, co odešel.

Už mi ani nepřijde, že tu ty tři měsíce BM byl. Už nemám ani pocity zklamání z nevydařeného návratu.

Došla jsem k poznání, že mi ten návrat opravdu hodně pomohl. Do té doby jsem občas přemýšlela, jaké by to bylo, kdybychom byli zase rodina, bylo mi po tom trochu smutno a to je díky téhle zkušenosti pryč. Už vím, jaké by to bylo (jaké to bylo). Takže jsem se tímto nevydařeným návratem dostala ze stínu.

Teď se už cítím od minulosti osvobozená a vím, že teď už budu schopná navázat nový vztah, pokud budu mít to štěstí, že někoho zajímavého potkám. Před tím jsem měla v sobě nejakou brzdu.

A jak se daří vám?

Není tady

#228 4. 3. 2007 11:38

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Fanny5: tummenupp

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#229 5. 3. 2007 19:41

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Fanny5: Paráda! Něco končí...ale i na tom je hezké, že zase něco nového může začít wink

Není tady

#230 6. 3. 2007 8:28

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Holky, už se právě moc těším, že jednou něco nového začne ........ hjartahjartahjartapussa

Není tady

#231 6. 3. 2007 9:01

misamisa
♥------

Fanny5 Ahoj, taky doufam, ze jednou zacne neco nového......Ja jsme zatim neudelala dve zavazna rozhodnuti. Nevim proc to oddaluji, kdyz uz ted vim, ze to nemá smysl.

Nehapu co  me neustale laka na milenci, který me pouziva jen kdyz se mu to hodi do kramu. V sobotu jsme byla poprvé jezdit na koni. Bylo to nadherný den, jen kdyby mi v jeho zaveru nepsl a nevolal milenec. Chtel a se se mnou sejit (jeho partnerka byla evidentne nekde pryc). PROC!!!!Dyt mi 3 dny pred tim rekl, ze ji nemuze podvadet. Trapi ho pak svedomi!!!!!!Trochu mi skazilo radost z toho krasnýho dne. Nesla jsme za nim.

Manzel je furt v praci. Vcera poprvé po 3 týdnech prisle driv. Byla jsem z toho uplne rozhozena. Nevedela jsme co mam delat. Radsi jsem se zavrela do pokoje  abyla na pocitaci. Vim, ze to neni reseni. Taky vim, kdyz to s nim zacnu resit, tak to bude definitivni. On zadnou diskuzi nepripoustí...  Je to pro me strasne tezké. On si mysli, ze je vse v relativnim poradku a ja mam prijit a vse rozbít?????

Uz bych chtela, aby ta tezka rozhodnuti byla za mnou. Rict milenci, ze tady nejsme, jen kdyz se mu to hodi do kramu a rict manzelovi, ze takhle si rozhodne nepredstavuji partnerský zivot.....

Vim, ze pak bude konec. Manzel je se vsim vzdy velice rychle hotový...zadné okecavani. Sbali se ......Milenec...ten mam zas ego az na pudu, takze toho se silene dotknu a bude taky definitivni konec....

Upravil(a) misamisa (6. 3. 2007 9:01)

Není tady

#232 6. 3. 2007 11:00

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

misamisa: Mluv s manželem. Dej mu na vědomí, že není všechno v pořádku a jestli ještě jsou věci, pro které bys s ním chtěla být, řekni mu, co tě trápí. Uvidíš, jak se k tomu postaví. Pokud s tím bude rychle hotový a nebude nic chtít měnit, aspoň budeš mít jasno. S takovým partnerem by tě nic moc pěkného nečekalo. Nemusíš mít výčitky, žes něco rozbila. Na to jsou ve vztahu vždy dva. .... a milenec? Milencem si sytíš nějakou potřebu, kterou manžel uspokojit neumí. Sama cítíš, že to ale není to pravé ořechové. .... takže konec s milencem taky není žádná katastrofa. (Chlapa pro život bych vybírala spíš mezi nezadanými.) .... Věř, že být sama je někdy docela dobrá společnost ... Možná by bylo taky dobrý zjistit, co tě na milenci tak láká ... co potřebuješ? Co ti dává? ... A proč je těžké tomu odolat? ... Být tebou, tak buď se rozvedu, nebo pracuju na současném manželství (je-li muž ochoten spolupracovat), na milence bych zapomněla, zakázala bych si ho (a to i v případě toho rozvodu, tohle není mužský-opora, jen si chce užívat...a ty to přece víš...).

Není tady

#233 6. 3. 2007 11:08

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

misamisa, a to by bylo asi to nejlepší, co by tě mohlo potkat, jenže to takhle jednoduché být nemusí.
Manžel může začít bojovat, klást překážky a milenec, když zjistí, že ho už dál nechceš (právě proto, přehnané sebevědomí, které mu tím pošlapeš), začne bojovat taky, už jen proto, aby si dokázal, že bez něj nemůžeš být. A bude ti to všechno komplikovat taky, pokud to dovolíš. 
Hlavně si nejdřív dobře rozmysli, jestli opravdu jistě víš, co chce a pak teprve jednej.
S milencem to moc dobře nevypadá, kdyby chtěl být s tebou, už dávno by pro to něco udělal. Jen tě takhle trápí.

Není tady

#234 6. 3. 2007 11:47

Sofi1
♥♥♥----

Míšo,
Já jednu dobu, když jsem měla pocit, že nedokážu M něco říct, tak jsem mu poslala fax do práce. Prostě jsem mu napsala všechno co jsem cítila, že je špatně a jak to vidím Já a ani jsem nečekala na odpověď, dokonce když pak volal kvůli úplně jiné věci, nezmiňovala jsem se o tom faxu. Měla jsem pocit, že ten fax dokonce více vnímal než kdyby to byl rozhovor nebo můj vlastní monolog v jeho přítomnosti. Dala jsem mu prostor k přemýšlení. Zkus něco takového. Nebo třeba fiktivní telefon své nej kamarádce v době, kdy on vstupuje domů. Pokud stojíš o to, aby jste s manželem zůstali spolu, tak to nevzdávej. smile

Není tady

#235 6. 3. 2007 12:28

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Sofi, Míša si nejspíš právě musí teprv ujasnit, co chce a pak teprve jednat. Jak já jsem to pochopila, zatím neví, jestli chce pokračovat v manželství nebo ne.

Není tady

#236 11. 3. 2007 19:57

misamisa
♥------

Ahoj, tak bych Vám rada rekla, jak to vypada. Dnes jsme si s manzelem normalne popovidali. Oba dva to vidime stejne. Jsme kazdý jiný a kazdý mame uplne jiné predstavy o zivote. Prekvapilo me, jak byla ta diskuze klidna. Je to tedy cerstve,ale choval se velice dobre.

Dohodli jsem, ze zatim zustane. Ale jako spolubydlici. Casem si bude hledat byt a odstehuje se. Je to strasna uleva, chodili jsem tady okolo sebe , jak dva lvi v kleci.

Po diskuzi jsem sla nakoupit snidani a po dlouhé dobe jsme se spolu nasnidali a i popovidali a pak ja sla na vystavu a on s kamaradem nekam ven.

A milenec, tak ten neodolal :-) Ale ja uz to beru skutecne jen v teto rovine.

Doufam, ze uz se pomalu odrazim od toho dna.

Není tady

#237 12. 3. 2007 16:20

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Teda misomiso, to koukám, taky jste to celkem rychle vyřešili (nebo začali řešit). tummenupp Manžel je asi rozumný člověk.

S tím milencem jsem to přesně nepochopila. Stýkáte se tedy asi dál, že? Ale asi dál jen tajně a on má svou přítelkyni. To bys možná měla taky radši vyřešit, lépe řečeno ukončit, ať máš čistou hlavičku pro nějakého pořádného - volného chlapa. V tomhle se budeš jen zbytečně plácat. Hodně štěstí.

Není tady

#238 12. 3. 2007 23:22

misamisa
♥------

Fanny 5 Asi si to nazvala spraven zacali resit. Asi to nevyresime za mesic,ale uz jsem nechtela zit v tom, ze si budem predstirat,jak nam to manzelstvi funguje. Jsme rada, ze to probehlo v klidu a doufam, ze to tak bude i nasledovat.

S milencem se stykame dal. Ano tajne. On svou pritelkyni kvuli jistotam preci neopusti. Mas pravdu mela bych ukoncit i tohle.......Uz to neni o tom, ze bych se kvuli nemu trapila. Za to mi nestoji.....on se kvuli me tedy rozhodne netrapi, jak rika kamaradka ma ten zivot all inclusive, tam kde to nesedi s pritelkyni zaskoci milenka....
Snad i to casem vyresim.

Doufam, ze i ty si stastnejsi...

Není tady

#239 14. 3. 2007 16:05

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Díky, já jsem opravdu teď mnohem šťastnější, jak jsem už dloooouho nebyla.

Je dobře, že si uvědomuješ svoji pozici ve vztahu k milenci, protože pak máš naději, že se nebudeš tak trápit. Nevaž se na něj a pomalu se začni spíš koukat kolem sebe. Určitě tam někde čeká člověk, který se ti dá celý, ne jen kousíček.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí