Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 18. 2. 2007 18:47

fishmisty
♥♥-----

První auto....alias "mazlík"

Ahoj holky, tak jsem si nedávno pořídila nové autíčko a pořád se někde courám, měla jsem najeto 100m, když jsem ho kupovala, takže jsem počítala se strachem, ale strašně mě to baví, jen trochu problém mám s parkováním. Když mám klid  ačas, tak to klapne, ale stojí-li tam víc aut, jsem v kopru. Taky máte nebo jste měli tenhle problém?
Jinak je to mazel, vlastně jediné co vlastním a o to víc tam funguje ta "láska"...hjarta

Není tady

#2 18. 2. 2007 18:51

eva4444
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Česko

Re: První auto....alias "mazlík"

Taky jsem měla problém s parkováním a s tím podélným na rušné ulici mám problém do dnes :-) Radši hledám místo jinde.

Není tady

#3 18. 2. 2007 19:07

Bebe
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Parkování je moje noční můra  va ,máme docela velké auto.Ale zajet si kam chceš a nebýt závislá na tom, až tě tam někdo odveze .....  tummenupp

http://www.gify.nou.cz/mini_ikon7_soubory/484.gif

Není tady

#4 19. 2. 2007 11:25

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jo, parkování...s tím mám problém dodnes. Tedy pokud se jedná o zacouvání do řady mezi auta...to prostě nedám, pokud tam tedy fakt není hooodně místa.

Není tady

#5 23. 2. 2007 8:26

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

holky, myslím si, že zaparkování je stejně jako ostatní části jízdy o dobré znalosti toho kterého auta...... když mám auto půjčené, je to za trest, protože nevím, jak je široké, dlouhé, jak se chová..... zatímco s autíčkem, které spolehlivě znám, je to hračka.... smile
ale podotýkám, že jsem 5 posledních let dělala ve firmě, kde jsem měsíčně najezdila cca 1500 km a parkovala snad všude možně smile kdeže jsou ty časy.........

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#6 1. 3. 2007 20:19

Lexie
♥♥♥♥---

Tak ja sve auticko jeste nemam. Je to prvni sek, ktery se chystam si splnit v cervnu a moc se na to tesim. Akorat jsem uz pet let neridila, takze mam strach. Nebudu ze sebe delat hrdinu a zaplatim si par kondicnich jizd v autoskole. Ikdyby se mi tady nekdo mel smat, nebudu riskovat. Osvezim si jizdu v rusnem meste, parkovani a podobne a pak sice nebudu skvely ridic, ale budu si aspon trosku jistejsi. A z parkovani mam taky strach... big_smile

Není tady

#7 1. 3. 2007 23:48

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Taky s tím mívám někdy problém..,Hlavně když za mnou stojí ti nedočkavci  a čekají jestli opravdu zaparkuji.......

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#8 28. 9. 2007 22:39

MončaVa
♥♥♥----
Web

sisi21 napsal(a):

Taky s tím mívám někdy problém..,Hlavně když za mnou stojí ti nedočkavci  a čekají jestli opravdu zaparkuji.......

Jéé to znám až moc důvěrně, zatím sem sváteční řidič, auto nemám, protože manželovi parkuje tři týdny na firmě asi 80 km daleko, minulý měsíc sem jela pro máti do města a měla sem zaparkovat na obyčejným parkovišti, krásně sem si tam najela, vypnu všechno a až pak se rozhlídnu, kde to vlastně stojím... no přímo ve výjezdu z parkoviště, tak znovu, nastartovat, a v klidu nacouvat... hahaha čím delší to byla doba, tim hůř to vypadalo, no trvalo mi to snad 10 minut, já spocená až ...všude, no ale pak sem jakž takž zaparkovala. Samozřejmě chodili kolem lidi a dívali se, co to tam sedí za "krávu"... big_smile dumbom Ale musím uznat, že už se mi do auta nesedá z tak těžkým hjarta i když...manžel mi ho doveze po těch třech týdnech, tak se toho trošičku děsím, no snad to nebude trvat dlouho, než si na sebe zase zvyknem...myslím s autíčkem.. lol

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.

Není tady

#9 19. 12. 2015 16:09

Abdikate
♥------

Mam take vyhlidli krasny auticko, jen cekam na schvalenbi od manzela :-D :-D

Není tady

#10 30. 12. 2015 9:49

Celerka88
♥------

A vybiral ho s vami? Je hodne dulezity muzsky nazor na to. A jak berete auto, za hotove nebo na uver?

Není tady

#11 19. 1. 2016 8:08

Emuska
♥------

Tak kupovat auto bez mužskýho by snad ani neslo

Není tady

#12 19. 1. 2016 18:44

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Tak kupovat auto bez mužskýho by snad ani neslo
Proč myslíš, že je penis nutnou podmínkou k zakoupení vozidla? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#13 19. 1. 2016 18:53

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

No preciz proto, ze pak se lepe najde prilezitost hodit sem nakou reklamku...

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#14 19. 1. 2016 19:04

helena
♥♥♥♥♥♥♥

prilezitost hodit sem nakou reklamku
Ve spojení s výše uvedeným orgánem mě napadají nepublikovatelný asociace http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#15 19. 1. 2016 19:23

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Ovsem ty “spamerky“ si cesticku najdou, viz napr. vlakno o “plYnkach“, kde nabizej pujcku... a pod. wink

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí