6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, tak jsem si nedávno pořídila nové autíčko a pořád se někde courám, měla jsem najeto 100m, kdy jsem ho kupovala, take jsem počítala se strachem, ale straně mě to baví, jen trochu problém mám s parkováním. Kdy mám klid ačas, tak to klapne, ale stojí-li tam víc aut, jsem v kopru. Taky máte nebo jste měli tenhle problém?
Jinak je to mazel, vlastně jediné co vlastním a o to víc tam funguje ta "láska"...
Není tady
Taky jsem měla problém s parkováním a s tím podélným na runé ulici mám problém do dnes :-) Radi hledám místo jinde.
Není tady
Parkování je moje noční můra ,máme docela velké auto.Ale zajet si kam chce a nebýt závislá na tom, a tě tam někdo odveze .....
Není tady
holky, myslím si, e zaparkování je stejně jako ostatní části jízdy o dobré znalosti toho kterého auta...... kdy mám auto půjčené, je to za trest, protoe nevím, jak je iroké, dlouhé, jak se chová..... zatímco s autíčkem, které spolehlivě znám, je to hračka....
ale podotýkám, e jsem 5 posledních let dělala ve firmě, kde jsem měsíčně najezdila cca 1500 km a parkovala snad vude moně kdee jsou ty časy.........
Není tady
Tak ja sve auticko jeste nemam. Je to prvni sek, ktery se chystam si splnit v cervnu a moc se na to tesim. Akorat jsem uz pet let neridila, takze mam strach. Nebudu ze sebe delat hrdinu a zaplatim si par kondicnich jizd v autoskole. Ikdyby se mi tady nekdo mel smat, nebudu riskovat. Osvezim si jizdu v rusnem meste, parkovani a podobne a pak sice nebudu skvely ridic, ale budu si aspon trosku jistejsi. A z parkovani mam taky strach...
Není tady
Taky s tím mívám někdy problém..,Hlavně kdy za mnou stojí ti nedočkavci a čekají jestli opravdu zaparkuji.......
Není tady
sisi21 napsal(a):
Taky s tím mívám někdy problém..,Hlavně kdy za mnou stojí ti nedočkavci a čekají jestli opravdu zaparkuji.......
Jéé to znám a moc důvěrně, zatím sem sváteční řidič, auto nemám, protoe manelovi parkuje tři týdny na firmě asi 80 km daleko, minulý měsíc sem jela pro máti do města a měla sem zaparkovat na obyčejným parkoviti, krásně sem si tam najela, vypnu vechno a a pak se rozhlídnu, kde to vlastně stojím... no přímo ve výjezdu z parkovitě, tak znovu, nastartovat, a v klidu nacouvat... hahaha čím delí to byla doba, tim hůř to vypadalo, no trvalo mi to snad 10 minut, já spocená a ...vude, no ale pak sem jak tak zaparkovala. Samozřejmě chodili kolem lidi a dívali se, co to tam sedí za "krávu"... Ale musím uznat, e u se mi do auta nesedá z tak těkým i kdy...manel mi ho doveze po těch třech týdnech, tak se toho troičku děsím, no snad to nebude trvat dlouho, ne si na sebe zase zvyknem...myslím s autíčkem..
Není tady
Mam take vyhlidli krasny auticko, jen cekam na schvalenbi od manzela :-D :-D
Není tady
A vybiral ho s vami? Je hodne dulezity muzsky nazor na to. A jak berete auto, za hotove nebo na uver?
Není tady
Tak kupovat auto bez muskýho by snad ani neslo
Není tady
Tak kupovat auto bez muskýho by snad ani neslo
Proč myslí, e je penis nutnou podmínkou k zakoupení vozidla?
Není tady
No preciz proto, ze pak se lepe najde prilezitost hodit sem nakou reklamku...
Není tady
prilezitost hodit sem nakou reklamku
Ve spojení s výe uvedeným orgánem mě napadají nepublikovatelný asociace
Není tady
Ovsem ty spamerky si cesticku najdou, viz napr. vlakno o plYnkach, kde nabizej pujcku... a pod.
Není tady