|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj holky,
chci ce zeptat, čím měříte vašim prckům teplotu a jak se Vám kterej teploměr osvědčil? pomalu ale jistě pořizujeme vše potřebné a teploměr je jedna z věcí u kterých si nejsem moc jistá jaký vybrat.
Díky za rady a názory 
Není tady
AHOJ Blue,
když byl syn mimčo, osvědčila se mi nejlíp rychloběžka(je to dlouhý tep. do zadečku) ....používali ho i u nás porodnici.
Teď když je větší,tak používám digitální jen s ním přejedeš čelo a je to 
Určitě sama časem vystihneš co a jak....když je dítko živější,musíš se mu nějak přizpůsobit.
Není tady
Já jsem si koupila teploměr pro miminka. Je to obyčejný digit. teploměr, jen má ohebnou gumovou špičku, aby děťátku v zadečku neublížil....
Není tady
Ahoj, takže: mě holky koupily rychloběžku, protože sami věděly, že klasický tepoměr (digitální) je na prd....udržet mimi tak 5 min. v klidu je fakt výkon....neudržíš ani 20sekudn...takže si pak i oni koupily rychoběžku, je totiž dobrá (strčíš do zadečku a máš cca 10sekund teplotu změřenou - ještě je pak dobrá i když mimi má zaražené prdíky, nebo zácpu...atd, dá se pak krouživými pohyby větříky vytlačit ven (ale na ty prdíky je nejlepší trubička - v lékárně), no jinak moje segra má teploměr v dudlíku, je jí taky na nic, protože její natálka ten dudlík nechce...je zvyklá na jiný tak jí furt padá z pusinky....takže jediné co bych FAKT doporučila, je RYCHLOBĚŽKA, ale je dražší...asi přes 200kč, nevím jistě. - ale dobrá!
Není tady
My máme digitální teploměr a teplotu měří do 1 minuty, takže se to s mimi dá v pohodě změřit. U nás v lékárně rychloběžky neměly.
když ti mimi drží, tak je to o.k., ale já bych to nezvládla...strašně se šije....
Není tady
já měřím digitálním teploměrem a nemůžu si stěžovat a mimi bylo hodně živé bylo to do minuty, když sebou šilo, dalo se ho tu minutu udržet
[/url]Není tady
Ahoj, my jsme koupili digitální rychloběžku a jsme naprosto spokojení
Když jsme jí šli kupovat, chtěli jsme původně klasickou, ale rozdíl v ceně mezi klasickou a digitální moc velký nebyl 
Není tady
Měla jsem digi teploměr a měřila jsem s ním Jítě teplotu v pr... také do minuty a že je to šídlo, hlavně mi to zapípá že je doměřeno. TeĎ ho mám na Leničku. Rychloběžky jsem se bála že je skleněná a kdyby mi ho vykopla tak by se mi nechtělo sbírat kuličky rtuti na koberci.
Když byly Jítě dva, tak se v pr... změřit nedala a v podpaždí už vůbec ne.Koupili jsme v akci v Tescu digi teploměr do ucha za 700,- .Sice se měří vícekrát, ale je to za pár vteřin a naopak to bere jako legraci. Když teď měla přes 38°C kontrolovala jsem jí teplotu i během spaní a vůbec o tom nevěděla. Ale miminkům se tím moc měřit nedá.
Není tady
a kupovaly jste je kde?....já jsme totiž narazila na takovou sadu od Philips a teď nevím, jestli má smysl to kupovat - zdá se mi to docela drahé a hlavně tam není přesnej popis. Vypadá to na digi teploměr v dudlíku a obyč digi teploměr.
http://www.detskezbozi.com/inshop/scrip … p;level=54
Není tady
Já jsem na dceru kupovala digitální teploměr v dudlíku.Dokud byla hodně malá, tak to fungovalo, jenže pak už ten dudlík nechtěla, ten s teploměrem měl anatomický takový ten sražený šikmý tvar do pusinky, a dcera chtěla jen klasické dudlíky... Ten teploměr dudlíkový ještě máme, ale je to téměř 6 let, takže nevím, jestli bude ještě fungovat.
Není tady
BLUE napsal(a):
a kupovaly jste je kde?....já jsme totiž narazila na takovou sadu od Philips a teď nevím, jestli má smysl to kupovat - zdá se mi to docela drahé a hlavně tam není přesnej popis. Vypadá to na digi teploměr v dudlíku a obyč digi teploměr.
http://www.detskezbozi.com/inshop/scrip … p;level=54
Blue což o to, ta sada vypadá hezky...
ale jak už se tu psalo, co když tvé mimi dudlík chtít nebude...můj syn ho za celou dobu neměl ani jednou,prostě ho nechtěl.
Byly by to vyhozené peníze.
Ale nevím,třeba mají holky lepší zkušenosti...
Není tady
My koupili ten samý, co píše Leidea 
Není tady

Blue, my koupili rychloběžku, ale "běhá" pomalu, takže ji používáme jen na měření vody ve vaničce a na teplotu používáme dudlíkový teploměr. Ale kupovali, jsme ho až asi v měsíci Míšánka. Dudlíka má stejně tvarovaného, tak není problém.
Asi bych být Tebou počkala. Zatím si pořiď jen tu obyč. rychloběžku a podle toho jak Ti bude vyhovovat, tak se rozhodneš co dál...
Na ten Philips set jsme taky koukali, ale v lékárně ten dudlo-teploměr pořídíš za 200,- Kč.
Není tady

Tereza82 napsal(a):
My koupili ten samý, co píše Leidea
Terezko a ten mají v lékárně ?? A za kolik korunek, prosím ??? 
Není tady
a ty rychlobezky jste kupovaly kde?
Není tady
Pinky, kupovali jsme ho v lékárně a stál 96Kč.
Není tady

Tak to je fááájn..tak tu stovku do toho našeho harantíka teda taky ještě vrazím 

Není tady
Můj muž chtěl pro mimi to nejlepší tak jsme koupily teploměr do ucha za 1350 Kč a je na prd, měří hrozně nepřesně. Měřila jsem své pětileté dceři teplotu, když na normálním teploměru měla 38,1 a tenhle teploměr ukázal 38,9, takže děs. A u sebe jsem to zkušela, když jsem teplotu neměla a ukázalo to pokaždé něco jiného, když jsem udělala 3 měření.
Není tady
Souris, já jsem psala že ho máme. Pro měření úplně maličkatých miminek to není, nedostaneš se tím do ouška.
Určitě tyto levnější typy nejsou nejpřesnější, ale já bych Jitku jinak nezměřila, maximáně ještě tím páskem na čelo, ale to je ještě méně přesné.
Provádí se tím několik měření v obou ouškách.Jedno měření trvá cca 2 sekundy. Má se brát ta nejvýš naměřená hodnota. Já si to kontrolovala na sobě a v podpaždí jsem měla 3 desetiny méně. Otázka je co měří přesněji. A ty tři desetinky jsou mi při horečkách vcelku jedno.
Já jsem ho koupila v akci v Tescu okolo 700,- .Je to firma Sencor.
Není tady
my jsme dostali digitalni teplomer v dudliku, ale uz ho nepouzivame, zaprve je fakt des ho udrzet v puse, Martinek ho porad plive a mereni trva nekonecne dlouho a navic meri ukrutne nepresne, s digitalni rychlobezkou mel 37,5 v zadecku, po odecteni teda 37 a s tim dudlikovym 38,4 a tam se nema odecitat nic, tak pak tomu nekdo verte - pritom vypadal fakt zdrave

Není tady