29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Luci tak jsem to udělala podle tveho popisu. Tak zkouška.
Není tady
Jen jsem v bodě 8. zapomněla napsat, že by se mělo smazat to Our baby ( naše dítě) když si tam vypisuješ svoje jméno
Není tady
Luci díky moc, jsem ráda, že jsem to zvládla, pěkně jsi to popsala, tak moc děkuji.
Není tady
Holky, ještě dotaz. Mám album na Ecards, ale je soukromé. Když sem chci z něj vložit obrázek, tak to nejde. Myslíte, že to může být tím, že album není veřejné?
Jinak mi obrázky odkudkoli vkládat jdou.
Není tady
Není tady
zkouska
Upravil(a) Petuli80 (7. 1. 2010 17:00)
Není tady
Není tady
Tak jsem udělal zkoušku vkládání a ono se to podařilo. Kytka je Echinocereus coccineus subsp. rosei.
Upravil(a) Petr100 (26. 5. 2014 15:05)
Není tady
Petře, je nádherná (nebo nádherný? ). Ale mě vždycky zajímalo, jak se tyhle potvoři přesazujou.
To musí být docela o život, s tímhle manipulovat.
Není tady
tak mne se to nepovedlo
Upravil(a) Dorka (28. 5. 2014 23:35)
Není tady
Dorko kde máš uloženy obrázky které zde chceš publikovat?
Není tady
Petr100 napsal(a):
Dorko kde máš uloženy obrázky které zde chceš publikovat?
No, asi nikde. Ja to chtela jen zkusit, podle navodu, ktery jsem zde nasla (ja chtela "ukazat" mnohe, ..., hm, ale neumela. Nektere mi pomohla Dusi, =avatar a pod., ale proste bych se chtela naucit ukazat obrazek, o ktery mi jde, bez toho, aby to byl jen odkaz na stranky, ktery ani nevim, jak se komu zobrazuje, ... Hele, Petre, obrazek, na ktrem jsem to zkousela, jsem si dala na pozadi na svem NB. Mam ho na plose, ulozen v nejake soukrome slozce, kde jsou i jine obrazky... Petre, moc si cenim tveho zajmu. Pokud mi tam (sem) to "nevinne kote" nejakym zpusobem, ktery pochopim, dokazes dostat, budes mit u mne protekci...
Není tady
Dorko - zkus tady - http://resize.like.cz/
vybrat si fotku z počítače, maximálně 2MB, nebo max. 650 pix. délka.
Přejmenovat na krátký název.
nahrát - a zkopírovat druhý řádek sem do příspěvku. (ve druhém řádku už jsou [img][/img]
Není tady
dusička napsal(a):
Dorko - zkus tady - http://resize.like.cz/
vybrat si fotku z počítače, maximálně 2MB, nebo max. 650 pix. délka.
Přejmenovat na krátký název.
nahrát - a zkopírovat druhý řádek sem do příspěvku. (ve druhém řádku už jsou
OK, zkusim vecer, ted musim do prace...
Není tady
Dorko já to tušil. Z tvého počítadla to nejde. Musí být někde "veřejně" umístěn. RAJČE,.....
Není tady
Petr100 napsal(a):
Dorko já to tušil. Z tvého počítadla to nejde. Musí být někde "veřejně" umístěn. RAJČE,.....
Přes to resize nemusí . Jde to rovnou z pc. Akorát po čase foto tady zmizí.
Není tady
Zkouška - dá se to nějak zmenšit???
Upravil(a) helena (29. 5. 2014 17:28)
Není tady
Funguje - vidím.
Není tady
Funguje - vidím.
No to jo... děkuju, to je přesně to, co jsem potřebovala
Ale ptám se ještě jednou (nad obrázkem je to blbě vidět) - jak to zmenšit??? Tohle mi přijde zbytečně veliký.
Není tady