29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahá, tak jsem to prubla jako ty, já myslela, že máš tu adresu v pořádku
Upravil(a) l.lucililinka (16. 2. 2007 23:50)
Není tady
Huráááááá-holky. Já jsem pravým tlačítkem ťukla na "kopírovat adresu odkazu" tak proto to nešlo. Taky jsem si vlezla do spolužáků, kde mám fotečky. Jak to, že tam mě to tuto možnost nabízí a v normálních obrázcích v počítačích ne?
Není tady
l.lucililinka napsal(a):
Jéééé-panebože? Lucinko, jak to, že je můj Lukášek u tebe?
Není tady
Tak teď už u tebe není- nechápu, jak se mě to předtím povedlo.
Není tady
No a tohle bylo jen jednorázově. A jak to udělám, abych to měla před metříkem vždy? To je otázek takle v noci co? Manžel nechápe, co tady ještě vyvádím
Není tady
l.lucililinka napsal(a):
NO, Haničko, ono to jde sem vložit jen to, co je uloženo někde na netu
Jo aha. Takže, co sem budu chtít, uložím to do spolužáků, zkopíruju a pak to tam třeba vymažu že? A jak to udělám, abych to měla před metříkem jako to máte vy? A třeba i menší?
Není tady
l.lucililinka napsal(a):
http://www.beruska8.cz/deti/detimale/85.gif
A dáváš kopírovat adresu obrázku?
Jo jo-teď už jo. Předtím jsem dala "kopírovat adresu odkazu"
Není tady
No Hani, ty máš metříkjiný to nevím, já jsem vybrala ten od Lilypie a tam to jde docela jednoduše
Není tady
Hani, tak to jsem také zkoušela, ale když to smažeš, tak to zmizí i tady, je to jako kdyby to tady čerpalo z té adresy a když to tam nebude, tak není odkud čerpat
Není tady
Aha. Tak to to budu muset nějak vykoumat.
Není tady
Ju a jak v té odpovědi vidíš, tohle je ta adresa toho obrázku, akorát že ty jí vložíš mezi ty img
Není tady
No, úplně nejlepší založit webík na estranky.cz, nebo rajce.net nebo Dítě roku, tím si nejsem jistá, zkusím to
Není tady
l.lucililinka napsal(a):
No, úplně nejlepší založit webík na estranky.cz, nebo rajce.net nebo Dítě roku, tím si nejsem jistá, zkusím to http://www.diteroku.eu/im_soutezici_v/7021_v.jpg
Jé, ty máš krásnýho klučinu.
Upravil(a) hanina (17. 2. 2007 0:02)
Není tady
Hm, tak zatím to umím jen takle jednorázově. Dneska už to nechám. Ráno moudřejší večera. Koukám, že už je asi ráno. Ale stejně vám děkuju, už jsem zase o maliiiiiiiinko chytřejší. Krásnou dobrou noc.
Není tady
děkuju
No, zatím se ještě nepovedlo, tak zkus ještě kouknout, jestli jsi dala kopírovat adresu obrázku, taky bych chtěla vidět 3 měsíční miminko, mě to přijde jako už hodně dávno
Není tady
Jo jo-už to jednorázově umím. Teda poprvé jsem to měla u tvého příspěvku-myslela jsem, že tady umřu smíchy.
Vůbec nevím, jak se mě to povedlo.
Není tady
Jéé, Hani, ale to jsem udělala já, psala jsem Ti, že jsem to zkusila, ale nepovedlo se mi to, tak jsem to smazala
Není tady
jsem Tě zmátla, tak se nezlob a myslím, že když si uděláš ( s čistou hlavou
) ten metřík na tom Lylipie, když klikneš na ten můj, tak se tam dostaneš, tak tam to vložíš všechno hezky po sobě a přidáš tam v pohodě i tu fotečku
Není tady