29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, prosim, ja nejak zapomnela, jak se vkladaji do vzkazu ty obrazky. Je mi jasne, ze vkladam adresu obrazku, ale nevim co pred to a za to, mam na mysli ty [img], apod.
Diky mooooc!!!
Není tady
Dej adresu stránky mezi [img]........[/img]
Není tady
Adresu stránky ne, ale vlastnosti toho obrázku a to tak, že na obrázek kliknete pravým tlačítkem myši a dáte to tam zkopírovat - ty vlastnosti....
Není tady
Aha tak nic....já jsem si najela na nějaké stránky,klikla na obrázek, označila www stránky, vložila před to ty znamínka [img]za[/img] a ono nic????
já jsem se tedy snažila át i k metříku foto mimi, ale nešlo mě to! já jsem si fotku poslala na můj mail, tamjsem si pak označila www stránku (po tom cc jsem si ten obrázek otevřela), ale bylo to tak dlouhé...asi 500znaků, takže jsem musela vymazat metřík aby se mě tam vešla i fotka.Povedlo se to, ale ta fotka byla na celou stánku - :-( takže jsem to zas vymazala a vložila JEN METŘÍK.
Já bych si chtěla k metříku vložit obrázek ale nevím jak a nebo takhle jak teď píšu, tak tam vložit obrázky...ale nevím jak???
PORDTĚ PROSÍM..?!!!
ps: popřípadě trošku podroběji...sice nejsem tak pitomá, ale v tomto směru...
Není tady
No ja to tak mam zadane a jednou uz se obrazek natahl a podruhe zase ne, tak ja nevim.
Makco, jukni na tema Romana a Barunka. Internet bychom meli mit pristi tyden, ale vzhledem k tomu, ze ja jdu na 4-5 dnu do nemocnice, tak se natrvalo prihlasim asi az za 14 dnu.
Není tady
když si dám ty vlastonsti obrázku tak mě naskočí tabulka kde je adresa, výška, šířka...tak já si dává kopírovat tu adresu?! dělám to asi blbě viď? nebo to nejde dát sem do tohoto psaní?
Není tady
Makco, jo a ne. Mam dost spatne nalezy na pateri a velke bolesti, tak jdu na kapacky a pak se uvidi. Vzdycky jsem trpela na bolesti zad, ale porodem se to tam nejak zdeformovalo a mne se ted hrouti pater.....
Není tady
Romanko, zlatíčko ajoooooj. Moc Tě zdravím a držím palečky...tfuj,tfuj,tfuj pro štěstí
Není tady
Ahojky, na netu najedeš na obrázek pr. tlačítkem, dáš kopírovat adresu obrázku , potom sem zpátky ťukneš na tlačítko Img napíše se [img][/img] a pozom ťukneš mezi ty dvě img.Potom klikneš pr. tlačítkem a dáš vložit No a je to
Upravil(a) l.lucililinka (16. 2. 2007 20:22)
Není tady
jupí...tak já zkusim něco najít lepšího.Já chtěla fotku mého mimi, ale jak to udělat, když nenám www stránky (mám ji uloženou v dokumentech?
Není tady
Soptiku, ja mam Barborku napr. na www.spoluzaci.cz v nasi tride ze zakladky a odtud to taham. Tak to jedna z moznosti.
Miskoooo, diky!!!! Ja uz jsem davno chtela byt tehu a misto toho litam po doktorech :-((
Není tady
Romi, jezisi ty me desis, tak teda drzim palce at je to co nejdriv v poradku a muzes me nasledovat s brachou:-) a musim rict, ze Barunka teda pekne porostla a zvlasatela od posledne, je fakt ze uz jsi nam dlouho neposlala nejake fotecky
Není tady
hm, tak jsem to taky chtěla zkusit. Ale jsem totální "UBU" uplně blbej uživatel
Upravil(a) hanina (16. 2. 2007 23:46)
Není tady