19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Díky vem za podporu a za odkazy,moc jste mi pomohli,dala jsem příteli jetě jednu anci,moná si řeknete, e jsem hloupá,ale bylo vidět e ho to dost vzalo,e to viděl malý syn.Volala jsem otci,řekl mi, e se rozeel před měsícem s přítelkyní,a pokud budu chtít mám dveře otevřené,bydlí v baráčku,take alespoň mám azyl kdyby něco,moc díky vem,e jsem se tu mohla vyzpovídat a vy jste mě podpořili.
Není tady
Petous: Je to těký. Je to tvoje rozhodnutí a my s tím samozřejmě nic neuděláme. To musí jenom ty sama. No, snad dělá dobře.
Kdo uhodí jednou a podruhý, uhodí i potřetí .....a nemusí u to být jenom ty.
Ale kdy mu věří......
Hodně těstí, tedy
Není tady
Petous: To, e má kam odejít, je dobrá zpráva.
Kdyby se útok tvého přítele opakoval POTŘETÍ, tak u není co řeit. Pevně doufám, e se tak nestane.
Není tady
Kiaro to doufám taky,budu se snait a on snad taky,aby u tohle nikdy syn nezail.
Choisio:Pokud by sahnul na děti,přísahám,e bych ho asi zabila,ale myslím si e to se nestane,miluje je je to vidět,pořád dokola opakoval,e se to nemělo stát..Věřit začnu a dokáe e ho to skutečně mrzí,a nikdy u tohle neudělá.
Upravil(a) Petous (16. 2. 2007 19:54)
Není tady
Petous napsal(a):
TomDark:Vím,e nejsem bez viny,křičela jsem,ale to jetě není důvod aby mě uhodil?a k tomu před synem?
není, není, není! on to nesmí dělat!
Není tady
Petous,přála bych ti jen to nejlepí.......ale....
z vlastní zkuenosti vím,e je po "druhé", "po třetí".....
Doufám,e se k téhle diskuzi u nebude muset vracet
Není tady
Petous sakra vykali se na nějaký spekulace o tom, jestli jsi nebo nejsi bez viny.Normální chlapi svoje eny nebijí, a u udělaly cokoliv. Rozumí ??? Facka není prostředek komunikace mezi dospělými lidmi. A u si mu řekla cokoliv, on prostě neměl právo tě pratit. Nemá cenu se patlat v tom, e za to moná můe - nemůe.
Není tady
cituji:"psychické násilí:zastraování zlé pohledy, výhruná gesta,kritizování a poniování nadávky, zesměňování, sniování schopností, zpochybňování duevního zdraví, zlehčování obav, přehlíení přání a potřeb "
přesně tohle zaívám,k fyzickému násilí nedolo, i kdy mi přítel jednou řekl,e by mi nejradi dal pár facek,ale neudělal to...i tak z něho mám ale občas dost strach-jak se natvě,přestane se ovládat a křičí na mě,je jak smyslůzbavený,nedokáe to vyřeit v klidu...jak ho to přejde,je zase v pohodě,a vysvětluje mi,e kdy jsem ho tak vytočila,tak se nemůu divit,e reaguje takhle...takhle vytočit ho dokáu ale pokadé,kdy se mi něco,co dělá,nelíbí,včetně zásadních otázek,e neplánuje se mnou společné bydlení apod..on to prostě řeit nechce,a kdy o tom začnu a nedejtoboe ho z něčeho obviním,začne na mě křičet,uráet mě atd.,místo abychom to vyřeili v klidu.Já se nakonec radi stáhnu,nebo začnu brečet.Je i tohle trestuhodné?
Není tady
Petous: to, e jsi křičela na manela mu nedává ádné právo vztáhnout na tebe ruku. Jestli ho výměna názorů rozruila, mohl třeba pratit dveřma a by vyletěly z pantů a vylít si tak vztek
Choysia: je určitý druh chlapů, který na děti v ivotě ruku nevztáhne, zato manelku řeou přes ústa ve chvíli, kdy se je opováí otevřít. Jestli jsou u toho svědky děti, je nezajímá: Maminka mě vyprovokovala
To, e jsou děti přítomny násilí, které páchá tatínek na mamince je velice závaná věc, která zákonitě poznamená jejich psychiku. Buď jsou natolik vyspělé, e vyletí a napadenou mámu začnou bránit proti otci, nebo - kdy se násilí táhne delí dobu a od jejich útlého dětství - se ztotoní s otcem-agresorem, který "zasloueně trestá zlobivou maminku".
Kadopádně je takový záitek pro dítě něco tak nestravitelného, co popírá vechny rodinné hodnoty, e si něco takového s sebou ponese do dalího ivota
Není tady
Petous napsal(a):
Díky vem za podporu a za odkazy,moc jste mi pomohli,dala jsem příteli jetě jednu anci,moná si řeknete, e jsem hloupá,ale bylo vidět e ho to dost vzalo,e to viděl malý syn.Volala jsem otci,řekl mi, e se rozeel před měsícem s přítelkyní,a pokud budu chtít mám dveře otevřené,bydlí v baráčku,take alespoň mám azyl kdyby něco,moc díky vem,e jsem se tu mohla vyzpovídat a vy jste mě podpořili.
To je dobře, Petous, e má kam jít. Tvůj táta je kabrňák. Tak ti moc drím pěsti, abys tou pěstí nedostala jetě jednou...
Není tady
Petous napsal(a):
Kiaro to doufám taky,budu se snait a on snad taky,aby u tohle nikdy syn nezail.
Choisio:Pokud by sahnul na děti,přísahám,e bych ho asi zabila,ale myslím si e to se nestane,miluje je je to vidět,pořád dokola opakoval,e se to nemělo stát..Věřit začnu a dokáe e ho to skutečně mrzí,a nikdy u tohle neudělá.
Nečekej na třetí ránu ...
Právě, kvůli dětem...
Syn u porád bude mít před očima, jak tě uhodil.
Můj názor je, e kdy to udělal jednou, dvakrát,udělá to i potřetí.
Chlapy se dělí na ty, co NIKDY enskou neuhodí ( můe je provokovat, nemusí mit vůbec pravdu, můe ho sama uhodit, nadávat do čů....ků a kdo ví co jetě,ale mají svou hranici, nikdy neuhodí) a na ty druhé.
Jen můj názor.
Hodně těstí.
Není tady
Me: Proboha, proč se s takovým člověkem vůbec schází? Trestuhodné je od Tebe, e marní svoje mládí s partnerem, který neplánuje společnou budoucnost a jenom se spolu hádáte. Společné bydlení neplánuje, tak po něm přestaň poadovat to, co Ti není schopen nabídnout. Buďto situaci nechá tak, nebo se s ním rozejdi a najdi si někoho, kdo lépe splní Tvoje očekávání.
Není tady
Me napsal(a):
cituji:"psychické násilí:zastraování zlé pohledy, výhruná gesta,kritizování a poniování nadávky, zesměňování, sniování schopností, zpochybňování duevního zdraví, zlehčování obav, přehlíení přání a potřeb "
přesně tohle zaívám,k fyzickému násilí nedolo, i kdy mi přítel jednou řekl,e by mi nejradi dal pár facek,ale neudělal to...i tak z něho mám ale občas dost strach-jak se natvě,přestane se ovládat a křičí na mě,je jak smyslůzbavený,nedokáe to vyřeit v klidu...jak ho to přejde,je zase v pohodě,a vysvětluje mi,e kdy jsem ho tak vytočila,tak se nemůu divit,e reaguje takhle...takhle vytočit ho dokáu ale pokadé,kdy se mi něco,co dělá,nelíbí,včetně zásadních otázek,e neplánuje se mnou společné bydlení apod..on to prostě řeit nechce,a kdy o tom začnu a nedejtoboe ho z něčeho obviním,začne na mě křičet,uráet mě atd.,místo abychom to vyřeili v klidu.Já se nakonec radi stáhnu,nebo začnu brečet.Je i tohle trestuhodné?
Z mého pohledu, ije s magorem !
Není tady
A po třetí ráně bude čekat na čtvrtou... Teď tvrdí, e ne, ale pak... Nevím, nevím...
Asi bych od něj la u kvůli dětem....
Protoe co si z toho vezmou? e kdy uhodí enskou, tak zavře pusu, sklapne podpadky a přizpůsobí se...?
Ale taky by se z toho mohli poučit - zjistit, e takové chování je neomluvitelné, a e násilník větinou skončí sám....
Není tady
Me napsal(a):
Řekla bych, e tvůj vztah má jen jedno řeení - rozchod... Zatímco se trápí s někým, kdo ti za to ani nestojí, unikají ti příleitosti na krásný vztah s někým, kdo by si váil toho, e s tebou můe být. Dr se
Není tady
prilis lahko si mu odpustila, chod k otcovi na par dni, a nechaj ho podusit vo vlastnej stave. Takto sa nic nezmeni, a to je zle.....
Není tady
Tiina napsal(a):
Petous sakra vykali se na nějaký spekulace o tom, jestli jsi nebo nejsi bez viny.Normální chlapi svoje eny nebijí, a u udělaly cokoliv. Rozumí ??? Facka není prostředek komunikace mezi dospělými lidmi. A u si mu řekla cokoliv, on prostě neměl právo tě pratit. Nemá cenu se patlat v tom, e za to moná můe - nemůe.
To je fakt, kdybych sama začala křičet a vyčítat nevím jak, můj současný mu bymi nic neudělal, je moc hodný, ale mám takového a na třetí pokus.
Není tady
Petous, sebeoviňování je hloupost, pomocí které tě manel ovládá. Své naprosto neomluvitelné chování se snaí svést na tebe a pak tě dostane, kam chce.
Co se týká tvých dětí, který jsou toho svědci, neumím si představit, co jim to dobrého dá do ivota. Vidět neastnou a utrápenou mámu, které neumí zatím pomoc. Utíkej od něj a u nepochybuj. Děti jednou vylétnou z hnízda a co ty?
Přeju ti hodně těstí a síly. Pa
Není tady
Kdy mě mu uhodí - skončil ! (stalo se to jednou)
Není tady
Petous: Nebudu Ti radit co dělat, protoe váně nevím, co je v tomhle okamiku nejlepí řeení. Jestli okamitý odchod od manela nebo snaha o společné řeení problému. To, vzhledem k závanosti tématu, mohou jen Ty, které mají zkuenost.
Jen jsem Ti chtěla říct, e opravdu nemusí mít strach odejít. Linky, pro pomoc obětem domácího násilí, nefungují jen tak, e zavolá, oni Tě vyslechnou a sdělí Ti: Fajn, to je domácí násilí, odejděte..
Třeba Spondea, kterou uvádí Choys, Ti pomůe i se vím okolo. Nejene poradí, ale opravdu POMOHOU. Můe zazvonit třeba ve 3 ráno, oni Tě vyslechnou a rozjede se kolotoč řeení. V případě, e není jiná monost bydlení, Tě i s dětmi ubytují, pomohou Ti hledat práci, následně bydlení atd..Prostě nabídnou síly, které zrovna teď Tobě schází..
Dr se a začni věci řeit. Nejhorí je nechávat to osudu.
Není tady
Zaila jsem to taky, několikrát.Neodpustila jsem, jen jsem přizpůsobila svůj vztah k němu, Nejde odejít hned. Nejprve se musím odputat duevně. Fyzicky to jde hned.Pak si najít zázemí. Nemůu oddejít v noční koili.Nemůu sebrat děti. Odejít musí ON!!!
Není tady
Petous, v kadém případě se zařiď tak, abys mohla v případě opakujícího se násilí odejít. Irenka Ti poradila taky dobře... Hlavní je, e má kam jít.
Napadá mě, jestli s ním vůbec chce ít, kdy se tak hádáte... Jestli ta poslední kapka nepřijde i nějak jinak ne dalí fackou.
Není tady
Ahoj Petous!
Taky se mi něco podobného stalo, ale natěstí jen dvakrát pak jsem odela.
Poprvé to bylo v den, kdy jsme měli rok, na dovolené, on se opil a kdy si el pro dalí pivo, tak jsem se ho zeptala, zda se mnou nechce být aspoň na pár minut sám(bylo nás tam 6), e mám pro něj dárek, v tu chvíli se z něj stal agresivní parchant, dal mi facku a odhodil mě vedle postele. Straně dlouho jsem se z toho dostávala, po hodině přiel, a se sbalím a vypadnu, e u mě nechce nikdy vidět.
V bolesti a slzách jsem usnula a hned po probuzení sbalená odcházela. Vyběhl za mnou a ten zbytek je asi jasný...omluvy, omluvy, omluvy...
Tenkrát dostal druhou anci, ale ne na dlouho.
Dodnes nemůu pochopit, jak jsem si mohla nechat dva roky ubliovat.
Není tady
Petous,..přesně tohle proívala má dcera,dávala si ve za vinu..Uhodil jednou,dvakrát....a pak u to bylo na denním pořádku... Vím,e to pro ni bylo moc těké odejít. Odela!!!!Dnes je tástná,e to udělala....
Není tady
Teoretická otázka: Co kdy ena uhodí mue, je to stejný prohřeek?
Není tady