Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 16. 2. 2007 19:40

Petous
♥------

Re: Když Vás muž uhodí!

Díky všem za podporu a za odkazy,moc jste mi pomohli,dala jsem příteli ještě jednu šanci,možná si řeknete, že jsem hloupá,ale bylo vidět že ho to dost vzalo,že to viděl malý syn.Volala jsem otci,řekl mi, že se rozešel před měsícem s přítelkyní,a pokud budu chtít mám dveře otevřené,bydlí v baráčku,takže alespoň mám azyl kdyby něco,moc díky všem,že jsem se tu mohla vyzpovídat a vy jste mě podpořili.

Není tady

#27 16. 2. 2007 19:45

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Petous: Je to těžký. Je to tvoje rozhodnutí a my s tím samozřejmě nic neuděláme. To musíš jenom ty sama. No, snad děláš dobře.
Kdo uhodí jednou a podruhý, uhodí i potřetí .....a nemusíš už to být jenom ty. sad
Ale když mu věříš......
Hodně štěstí, tedy hjarta

Není tady

#28 16. 2. 2007 19:45

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Petous: To, že máš kam odejít, je dobrá zpráva.

Kdyby se útok tvého přítele opakoval POTŘETÍ, tak už není co řešit. Pevně doufám, že se tak nestane.

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#29 16. 2. 2007 19:53

Petous
♥------

Kiaro to doufám taky,budu se snažit a on snad taky,aby už tohle nikdy syn nezažil.

Choisio:Pokud by sahnul na děti,přísahám,že bych ho asi zabila,ale myslím si že to se nestane,miluje je je to vidět,pořád dokola opakoval,že se to nemělo stát..Věřit začnu až dokáže že ho to skutečně mrzí,a nikdy už tohle neudělá.

Upravil(a) Petous (16. 2. 2007 19:54)

Není tady

#30 16. 2. 2007 19:58

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Petous napsal(a):

TomDark:Vím,že nejsem bez viny,křičela jsem,ale to ještě není důvod aby mě uhodil?a k tomu před synem?

není, není, není! on to nesmí dělat!

Strach je malá smrt...

Není tady

#31 16. 2. 2007 20:30

Nada78
♥♥♥♥♥--
Místo: Teplice

Petous,přála bych ti jen to nejlepší.......ale....

z vlastní zkušenosti vím,že je po "druhé", "po třetí".....grater

Doufám,že se k téhle diskuzi už nebudeš muset vracet hjarta

Není tady

#32 16. 2. 2007 20:38

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Petous sakra vykašli se na nějaký spekulace o tom, jestli jsi nebo nejsi bez viny.Normální chlapi svoje ženy nebijí, ať už udělaly cokoliv. Rozumíš ??? Facka není prostředek komunikace mezi dospělými lidmi. Ať už si mu řekla cokoliv, on prostě neměl právo tě praštit. Nemá cenu se patlat v tom, že za to možná můžeš - nemůžeš.

Není tady

#33 16. 2. 2007 20:42

Me
♥♥♥♥♥♥-

cituji:"psychické násilí:zastrašování – zlé pohledy, výhružná gesta,kritizování a ponižování – nadávky, zesměšňování, snižování schopností, zpochybňování duševního zdraví, zlehčování obav, přehlížení přání a potřeb "

přesně tohle zažívám,k fyzickému násilí nedošlo, i když mi přítel jednou řekl,že by mi nejradši dal pár facek,ale neudělal to...i tak z něho mám ale občas dost strach-jak se naštvě,přestane se ovládat a křičí na mě,je jak smyslůzbavený,nedokáže to vyřešit v klidu...jak ho to přejde,je zase v pohodě,a vysvětluje mi,že když jsem ho tak vytočila,tak se nemůžu divit,že reaguje takhle...takhle vytočit ho dokážu ale pokaždé,když se mi něco,co dělá,nelíbí,včetně zásadních otázek,že neplánuje se mnou společné bydlení apod..on to prostě řešit nechce,a když o tom začnu a nedejtobože ho z něčeho obviním,začne na mě křičet,urážet mě atd.,místo abychom to vyřešili v klidu.Já se nakonec radši stáhnu,nebo začnu brečet.Je i tohle trestuhodné?

Není tady

#34 16. 2. 2007 20:46

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Petous: to, že jsi křičela na manžela mu nedává žádné právo vztáhnout na tebe ruku. Jestli ho výměna názorů rozrušila, mohl třeba praštit dveřma až by vyletěly z pantů a vylít si tak vztek smile
Choysia: je určitý druh chlapů, který na děti v životě ruku nevztáhne, zato manželku řežou přes ústa ve chvíli, kdy se je opováží otevřít. Jestli jsou u toho svědky děti, je nezajímá: Maminka mě vyprovokovala usch
To, že jsou děti přítomny násilí, které páchá tatínek na mamince je velice závažná věc, která zákonitě poznamená jejich psychiku. Buď jsou natolik vyspělé, že vyletí a napadenou mámu začnou bránit proti otci, nebo - když se násilí táhne delší dobu a od jejich útlého dětství - se ztotožní s otcem-agresorem, který "zaslouženě trestá zlobivou maminku".

Každopádně je takový zážitek pro dítě něco tak nestravitelného, co popírá všechny rodinné hodnoty,  že  si něco takového s sebou ponese do dalšího života sad

Není tady

#35 16. 2. 2007 20:57

avalonka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Petous napsal(a):

Díky všem za podporu a za odkazy,moc jste mi pomohli,dala jsem příteli ještě jednu šanci,možná si řeknete, že jsem hloupá,ale bylo vidět že ho to dost vzalo,že to viděl malý syn.Volala jsem otci,řekl mi, že se rozešel před měsícem s přítelkyní,a pokud budu chtít mám dveře otevřené,bydlí v baráčku,takže alespoň mám azyl kdyby něco,moc díky všem,že jsem se tu mohla vyzpovídat a vy jste mě podpořili.

To je dobře, Petous, že máš kam jít. Tvůj táta je kabrňák. Tak ti moc držím pěsti, abys tou pěstí nedostala ještě jednou... hmm
pussa

http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

#36 16. 2. 2007 20:57

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Petous napsal(a):

Kiaro to doufám taky,budu se snažit a on snad taky,aby už tohle nikdy syn nezažil.

Choisio:Pokud by sahnul na děti,přísahám,že bych ho asi zabila,ale myslím si že to se nestane,miluje je je to vidět,pořád dokola opakoval,že se to nemělo stát..Věřit začnu až dokáže že ho to skutečně mrzí,a nikdy už tohle neudělá.

Nečekej na třetí ránu grater ...

Právě, kvůli dětem...

Syn už porád bude mít před očima, jak tě uhodil.
Můj názor je, že když to udělal jednou, dvakrát,udělá to i potřetí.

Chlapy se dělí na ty, co NIKDY ženskou neuhodí ( můžeš je provokovat, nemusíš mit vůbec pravdu, můžeš ho sama uhodit, nadávat do čů....ků a kdo ví co ještě,ale mají svou hranici, nikdy neuhodí) a na ty druhé.

Jen můj názor.

Hodně štěstí.

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#37 16. 2. 2007 21:09

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Me: Proboha, proč se s takovým člověkem vůbec scházíš? Trestuhodné je od Tebe, že marníš svoje mládí s partnerem, který neplánuje společnou budoucnost a jenom se spolu hádáte.  Společné bydlení neplánuje, tak po něm přestaň požadovat to, co Ti není schopen nabídnout. Buďto situaci necháš tak, nebo se s ním rozejdi a najdi si někoho, kdo lépe splní Tvoje očekávání.

Není tady

#38 16. 2. 2007 21:13

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Me napsal(a):

cituji:"psychické násilí:zastrašování – zlé pohledy, výhružná gesta,kritizování a ponižování – nadávky, zesměšňování, snižování schopností, zpochybňování duševního zdraví, zlehčování obav, přehlížení přání a potřeb "

přesně tohle zažívám,k fyzickému násilí nedošlo, i když mi přítel jednou řekl,že by mi nejradši dal pár facek,ale neudělal to...i tak z něho mám ale občas dost strach-jak se naštvě,přestane se ovládat a křičí na mě,je jak smyslůzbavený,nedokáže to vyřešit v klidu...jak ho to přejde,je zase v pohodě,a vysvětluje mi,že když jsem ho tak vytočila,tak se nemůžu divit,že reaguje takhle...takhle vytočit ho dokážu ale pokaždé,když se mi něco,co dělá,nelíbí,včetně zásadních otázek,že neplánuje se mnou společné bydlení apod..on to prostě řešit nechce,a když o tom začnu a nedejtobože ho z něčeho obviním,začne na mě křičet,urážet mě atd.,místo abychom to vyřešili v klidu.Já se nakonec radši stáhnu,nebo začnu brečet.Je i tohle trestuhodné?

Z mého pohledu, žiješ s magorem ! graterdumbombutter

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#39 16. 2. 2007 21:27

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

A po třetí ráně budeš čekat na čtvrtou... Teď tvrdíš, že ne, ale pak... Nevím, nevím...
Asi bych od něj šla už kvůli dětem....
Protože co si z toho vezmou? Že když uhodí ženskou, tak zavře pusu, sklapne podpadky a přizpůsobí se...?
Ale taky by se z toho mohli poučit - zjistit, že takové chování je neomluvitelné, a že násilník většinou skončí sám....

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#40 16. 2. 2007 21:31

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Me napsal(a):

Řekla bych, že tvůj vztah má jen jedno řešení - rozchod... Zatímco se trápíš s někým, kdo ti za to ani nestojí, unikají ti příležitosti na krásný vztah s někým, kdo by si vážil toho, že s tebou může být. Drž se hjarta

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#41 16. 2. 2007 22:42

Buba 1
♥♥♥♥---

prilis lahko si mu odpustila, chod k otcovi na par dni, a nechaj ho podusit vo vlastnej stave. Takto sa nic nezmeni, a to je zle.....

Není tady

#42 16. 2. 2007 23:07

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Tiina napsal(a):

Petous sakra vykašli se na nějaký spekulace o tom, jestli jsi nebo nejsi bez viny.Normální chlapi svoje ženy nebijí, ať už udělaly cokoliv. Rozumíš ??? Facka není prostředek komunikace mezi dospělými lidmi. Ať už si mu řekla cokoliv, on prostě neměl právo tě praštit. Nemá cenu se patlat v tom, že za to možná můžeš - nemůžeš.

To je fakt, kdybych sama začala křičet a vyčítat nevím jak, můj současný muž bymi nic neudělal, je moc hodný, ale mám takového až na třetí pokus.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#43 17. 2. 2007 3:11

ed
♥------

Petous, sebeoviňování je hloupost, pomocí které tě manžel ovládá. Své naprosto neomluvitelné chování se snaží svést na tebe a pak tě dostane, kam chce.
Co se týká tvých dětí, který jsou toho svědci, neumím si představit, co jim to dobrého dá do života. Vidět nešťastnou a utrápenou mámu, které neumí zatím pomoc. Utíkej od něj a už nepochybuj. Děti jednou vylétnou z hnízda a co ty?
Přeju ti hodně štěstí a síly. Pa

Není tady

#44 17. 2. 2007 6:41

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Když mě muž uhodí - skončil ! (stalo se to jednou)

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#45 17. 2. 2007 9:04

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Petous: Nebudu Ti radit co dělat, protože vážně nevím, co je v tomhle okamžiku nejlepší řešení. Jestli okamžitý odchod od manžela nebo snaha o společné řešení problému. To, vzhledem k závažnosti tématu, mohou jen Ty, které mají zkušenost.
Jen jsem Ti chtěla říct, že opravdu nemusíš mít strach odejít. Linky, pro pomoc obětem domácího násilí, nefungují jen tak, že zavoláš, oni Tě vyslechnou a sdělí Ti: Fajn, to je domácí násilí, odejděte..
Třeba Spondea, kterou uvádí Choys, Ti pomůže i se vším okolo. Nejenže poradí, ale opravdu POMOHOU. Můžeš zazvonit třeba ve 3 ráno, oni Tě vyslechnou a rozjede se kolotoč řešení. V případě, že není jiná možnost bydlení, Tě i s dětmi ubytují, pomohou Ti hledat práci, následně bydlení atd..Prostě nabídnou síly, které zrovna teď Tobě schází..
Drž se a začni věci řešit. Nejhorší je nechávat to osudu.

Není tady

#46 17. 2. 2007 12:47

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Zažila jsem to taky, několikrát.Neodpustila jsem, jen jsem přizpůsobila svůj vztah k němu, Nejde odejít hned. Nejprve se musím odputat duševně. Fyzicky to jde hned.Pak si najít zázemí. Nemůžu oddejít v noční košili.Nemůžu sebrat děti. Odejít musí ON!!!

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#47 17. 2. 2007 19:51

eva4444
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Česko

Petous, v každém případě se zařiď tak, abys mohla v případě opakujícího se násilí odejít. Irenka Ti poradila taky dobře... Hlavní je, že máš kam jít.
Napadá mě, jestli s ním vůbec chceš žít, když se tak hádáte... Jestli ta poslední kapka nepřijde i nějak jinak než další fackou.

Není tady

#48 18. 2. 2007 8:44

fishmisty
♥♥-----

Ahoj Petous!
Taky se mi něco podobného stalo, ale naštěstí jen dvakrát pak jsem odešla.
Poprvé to bylo v den, kdy jsme měli rok, na dovolené, on se opil a když si šel pro další pivo, tak jsem se ho zeptala, zda se mnou nechce být aspoň na pár minut sám(bylo nás tam 6), že mám pro něj dárek, v tu chvíli se z něj stal agresivní parchant, dal mi facku a odhodil mě vedle postele. Strašně dlouho jsem se z toho dostávala, po hodině přišel, ať se sbalím a vypadnu, že už mě nechce nikdy vidět.
V bolesti a slzách jsem usnula a hned po probuzení sbalená odcházela. Vyběhl za mnou a ten zbytek je asi jasný...omluvy, omluvy, omluvy...
Tenkrát dostal druhou šanci, ale ne na dlouho.
Dodnes nemůžu pochopit, jak jsem si mohla nechat dva roky ubližovat.

Není tady

#49 18. 2. 2007 10:33

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Petous,..přesně tohle prožívala má dcera,dávala si vše za vinu..Uhodil jednou,dvakrát....a pak už to bylo na denním pořádku...  Vím,že to pro ni bylo moc těžké odejít. Odešla!!!!Dnes je štástná,že to udělala....

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#50 19. 2. 2007 6:43

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Teoretická otázka: Co když žena uhodí muže, je to stejný prohřešek?

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí