Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 16. 2. 2007 15:59

Petous
♥------

Když Vás muž uhodí!

Před 2 lety se to stalo poprvé,hádali jsme se a já šla nahoru do ložnice,řekla jsem ještě dole pod schody  poznámku a najednou on přiskočil a uhodil mě,spadla jsem jen kousek od prvního schodu.Dnes jsme se zase pohádali(kvůli nevlastní dceři a jeho bývalé manželce,protože se jí zastává,někdy mám pocit,že ji stále miluje)a on mě uhodil před nevlastním synem a před naším synem,spadla jsem na zema můj syn, když to viděl,tak do něj začal bušit,on se sebral a odešel,pak se po chvilce vrátil a omlouval se mi,že to takhle nechtěl,ale že jsem ho vyprovokovala,v jedné minutě ve mě zabil zbytek té lásky co jsem k němu cítila,teď cítím jen prázdno.Odešla bych od něj,ale nemám kam,mám dva malé syny a nevím jak bych je uživila.....

Není tady

#2 16. 2. 2007 16:03

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: Když Vás muž uhodí!

Jo ty jsi ho vyprovokovala...chudáček malej, takže ona je to vlastně tvoje vina a on si prostě nemohl pomoct a musel ti dát pár facek. Fakt by jeden lítostí plakal.

Být tebou, tak bych hodně rychle začla řešit praktické okolnosti odchodu - možnost pomoci od příbuzných, azylové domy, atd. Protože tohle lepší nebude, bude to horší. To, že se ti potom omluví vůbec nic neznamená.

Není tady

#3 16. 2. 2007 16:05

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Holka, holka.... jen co ti napíšu do Rodičů a dětí, tak tě vidím na Psychologický ... Já bych ti radila, aby ses obrátila na odbornou pomoc, protože takhle začíná domácí násilí (měla jsem to v rodině, takže vím). Zkus třeba www.donalinka.cz . Domácí násilí nikdy nemizí, naopak se stupňuje...mohla bych ti třeba vyprávět, jak moje máma mohla být už mrtvá...zabitá....začalo to fackou, jako u tebe.... Pokud budeš cítit, že chceš odejít, uděláš to a najdeš způsob, jakým to uděláš, kam půjdeš atd. Nejdřív se ale musíš rozhodnout. Možná že tvůj muž není až takový zmetek, ale pokud bys s ním chtěla zůstat, měl by se léčit (z vlastní vůle, z donucení to nemá smysl).... Koukni na ty stránky tý Donalinky, mají tam i telefon, určitě tě vyslechnou a poradí ti. Drž se pussa

Není tady

#4 16. 2. 2007 16:06

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Není tady

#5 16. 2. 2007 16:07

avalonka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Petous,

žádný "nemám kam" a "mám dva malé syny" a "nevím jak bych je uživila" ti nikdy nesmí zabránit uchovat si svojí hrdost.
Moje máma tu chybu taky udělala (zůstala) a jestli jí dnes jedinou věc vyčítám, pak právě tuhle. Není právě fakt, že máš dva malé syny naopak tím nejpádnějším důvodem odejít.

Neexistuje nic, co by omluvilo násilí - to se jen tak ti násilníci vymlouvají. A dělají to tak šikovně, až jim ta ženská časem uvěří - a to je začátek konce.

Takže já být tebou - zavolám kamarádce, odejdu k ní načas a začnu řešit, co dál - ale bez toho vola.

Držím ti palce!

http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

#6 16. 2. 2007 16:08

cilka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ústecký kraj

je mi to moc líto.... pohladila bych tě, uvařila bych ti kafe a spolu by jsme mlčely....
Stalo-li se to opravdu jen dvakrát, neházej flintu do žita, vyčkej na správnou chvíli a v klidu bez emocí si o tom, co cítíš po jeho ráně s ním promluv. Zkus pochopit co jej k tomu vedlo, proč sám selhal a pomoz mu najít řešení, nemaslím si, že by byl zlý člověk, jen se stalo něco, co nedovedl ovládnout. to něco ho ale neomlouvá, jen by bylo třeba najít řešení, něco jako "stop". Chvíle, kdy se on naučí rozpoznat tuhle blížící se chvilku a odejde a ty mu nic nevyčteš. Je to práce obou.

Není tady

#7 16. 2. 2007 16:13

TomDark
♥♥-----

Promiň, ale na Tvém místě bych vzal nohy na ramena a byl pryč.... Myslím, že by se to mohlo dále stupňovat, když to promineš jednou, přestane mít zábrany... Ale hlavně si myslím, že se ani nezmění... Nevím, ale snad existuje i nějaká pomoc... na telefonu...nebo tak...fakt nevím...

Petous napsal(a):

Před 2 lety se to stalo poprvé,hádali jsme se a já šla nahoru do ložnice,řekla jsem ještě dole pod schody  poznámku a najednou on přiskočil a uhodil mě,spadla jsem jen kousek od prvního schodu.Dnes jsme se zase pohádali(kvůli nevlastní dceři a jeho bývalé manželce,protože se jí zastává,někdy mám pocit,že ji stále miluje)a on mě uhodil před nevlastním synem a před naším synem,spadla jsem na zema můj syn, když to viděl,tak do něj začal bušit,on se sebral a odešel,pak se po chvilce vrátil a omlouval se mi,že to takhle nechtěl,ale že jsem ho vyprovokovala,v jedné minutě ve mě zabil zbytek té lásky co jsem k němu cítila,teď cítím jen prázdno.Odešla bych od něj,ale nemám kam,mám dva malé syny a nevím jak bych je uživila.....

Není tady

#8 16. 2. 2007 16:17

Petous
♥------

mám jen jednu kamarádku,a dobrou jenže ta má byt 1+1 a před měsím se jí narodilo mimčo.bydlíme na samotě,do vesnice je to sice kousek,ale nikoho tam neznám.sedím tu a brečím jak želva a nevím co dál,sem na konci svých sil,starala jsem se o něj ajeho dvě děti z prvního manželství a ještě o ty moje dva drobečky,a přemýšlím čím jsem si to zasloužila,že se tak chová,já nejsem bez viny,řekla jsem mu asi hodně ostrý slova,ale uhodit mě před synem,to se nemělo stát.

Není tady

#9 16. 2. 2007 16:19

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Tak, Péťo, koukám, že jsi na příjmu...takže znova www.donalinka.cz A zavolej tam, odborník ti vždycky poskytne lepší radu, než my tady. tak šup wink

Není tady

#10 16. 2. 2007 16:19

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

Petous, nikdy se neptej, čím sis to zasloužila a jestli to náhodou není tvoje vina. Odpovědi na tyto otázky jsou totiž naprosto bezcenné a v ničem ti neposlouží.

Nelituj se.

Nemysli si, že jsi na konci svých sil. Bane, holka, ty jsi právě na začátku! smile A to je na tom to pozitivní. Jen jde o to nabrat správný směr - jít jak se říká "kupředu levá, zpátky ni krok"!

Není tady

#11 16. 2. 2007 16:20

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Mimochodem - ono se vůbec nemělo stát, že tě uhodil. To, že to udělal před synem, to už je jedno...vůbec tě neměl uhodit. (I když někdy my ženský umíme provokovat, to zas jo.) Zavolej na tu donalinku. A napiš nám.

Není tady

#12 16. 2. 2007 16:22

Slniečko
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno-Praha-Brno

Me muz nastesti nikdy neuhodil,ale to,co pises jsem zazivala doma,kdyz muj otec bil moji mamu a casem zacal v zurivosti bit i nas deti,takze jestli mas posledni silu,tak opravdu odejdi,protoze casem to bude uz jen horsi a dotkne se to i Tvych drobecku a to predci nemuzes dopustit....A pokud Te muz bije a je pri smyslech (muj otec byl vzdy ponekud v dobre nalade),tak to vidim hodne spatne. Nevim proc,ale aby muz bil svoji zenu a deti je to neubozejsi,co muze byt....a po mych zkusenostech, by to muj muz udelal jednou, tim jsem si naprosto jista.

"Nikdo si nezaslouží Tvé slzy či pláč a ten, kdo si je zaslouží, Tě nikdy nerozpláče..."
http://lbyf.lilypie.com/r1htp1.png
1. ROK: 8,570 kg, 74 cm, 2. ROK: 11,0 kg, 86 cm, 3. ROK: 12,0 kg, 93 cm
http://lb2f.lilypie.com/lQfmp1.png
1.ROK: 7,400 kg, 72 cm, 2. ROK: 9,6 kg, 81 cm

Není tady

#13 16. 2. 2007 16:25

TomDark
♥♥-----

JJ...plně souhlasím... myslím, že by jsi to neměla nikterak odkládat a zavolat tam... Oni jsou opravdový experti a ten problém Ti pomohou vyřešit... Jen si myslím, že nikdy nikdo není bez viny vždy si za to mohou oba, ale jsou určité hranice, takže opravdu neodkládat a volat...
Držím Ti všechny pěstičky co mám...

Eva36 napsal(a):

Tak, Péťo, koukám, že jsi na příjmu...takže znova www.donalinka.cz A zavolej tam, odborník ti vždycky poskytne lepší radu, než my tady. tak šup wink

Není tady

#14 16. 2. 2007 16:26

Buba 1
♥♥♥♥---

Uhodil raz, druhy krat, uz ho nic nezastavi..........utekaj, neboj, bude uz len lepsie

Není tady

#15 16. 2. 2007 16:38

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Vůbec tě nesmí uhodit! Nikdy, ani jedenkrát, natož 2x a před dětmi! A navíc teď může být vykázán na určitou dobu z bytu! Osobně myslím, že když mu to 2x beztrestně prošlo, tak že četnost útoků se bude zvyšovat. Už nikdy nebudeš mít jistotu.

Strach je malá smrt...

Není tady

#16 16. 2. 2007 17:13

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Mně taky jeden uhodil. Ale fakt jen jednou. A tak jsem během pár vteřin vymazala rok života s ním. sad
Nikdo nikoho nesmí bít. A nejvíc tím budou trpět děti sad ...tady dávám ještě nějaký kontakty...............hjarta

http://www.stopnasili.cz/kontakt.htm
http://www.bkb.cz/index.php
http://www.spondea.cz/index.php?pg=pomo … mi-v-tisni

Upravil(a) choysia (16. 2. 2007 17:16)

Není tady

#17 16. 2. 2007 17:22

TomDark
♥♥-----

Hm... Ale teď  tak nad tím přemýšlím, jak má reagovat muž, když se do něj ta jeho pustí a začne ho fackovat a tak... ono milé dámy, od Vás to také bolí...hehe... asi nejlépe utéct... a až se sklidní vrátit se.... to bych udělal já....

Ale proč to píšu, mému kamarádovi se stalo, že ta jeho šíleně žárlila a on řídil, začala ho fackovat za jízdy v serpentýnách, když se bránil, aby neslítli dolů, tak se jí prý snažil odstrčit létající ručičky a nechtíc jí uhodil, prý nekoukal na ni, ale aby se nevybourali na silnici... No nevím, buh ví jak to bylo, ale...neumím si představit, co bych asi dělal já v takovéto situaci ??

Není tady

#18 16. 2. 2007 17:25

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Nevím, no...Existuje jasně i násilí žen na muže....
Těžko posoudit, kdy a jak co doopravdy bylo...
Mě spíš přijde zvláštní, že se dva dospělý lidi neumí dohodnout jinak, než fackama a křikem. sad ....Zvláštní.... spíš smutný......

Není tady

#19 16. 2. 2007 17:34

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Petous, jak to čtu, zdálo se mi, že jsem k Tobě divná a ono začíná být pravda, ty moje nejčernější představy o Tvém životě, já kdysi byla na tom dost podobně, dva malí synové, nevěrný manžel podnikatel, který si myslel, že mě má v hrsti, na odchod jsem se chystala a šetřila 7 let a potom to také nebylo jednoduché, pomohl mi manžel kamarádky, oni se rozvedli a on měl prázdné 4+1, vzal mne do podnájmu a než jsem vybuduvala bydlení, bydleli jsme s chlapci u něj, nepomohla by Ti matka nebo sourozenci, nemohla bys bydlet u někoho z nich? Hele s mužem promluv, on měl chuť na mladé maso a vymyslel si, že tě pěkně ovládne, podařilo se, máš dvě malé děti a strach, asi také cítil, že nemáš silné zázemí v rodině a tak si dovoluje, kdybys měla fajn tátu, který by mu dal do ču máku za to, jak se chová, nebo mámu, ke které bys mohla odejít, nevyskakoval by si tolik, šetři určitě, jinak budeš jednou jako chudinka v koutku, která si musí nechat vše líbit, také uvažuj o studiu jazyků, abys po mateřské mohla něco dělat, třeba i doma, podívej se na tyhle stránky www.kdyz.cz/irena-fuchsova   , tahle spisovatelka píše zajímavé povídky a na svých stránkách má odkaz týrané ženy a takovou povídku o Anně, mám pocit, že patříš mezi psychicky, ekonomicky a fyzicky týrané ženy také, nesmiř se s tím, i kdybys to nemohla řešut hned. Také udělat si kurz podvojného účetnictví by se hodilo.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#20 16. 2. 2007 17:37

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

Holky, jste skvělý. Za takovou chvilku taková hromada užitečných odkazů, taková podpora a dodání odvahy. Za tohle bych babinetu dala medaili. Tomuhle se říká "ženský mají držet spolu" godlike

Není tady

#21 16. 2. 2007 17:39

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Není tady

#22 16. 2. 2007 17:48

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Petous, kdysi mě manžel fyzicky napadal. Před 10 lety. Odešla jsem k rodiičům. Pak jsem se na jeho prosby vrátila.
V listopadu 2006 mně zase napadl. Sice to bylo v hádce, ale to ho neomlouvá.
Už se nenechám ponižovat.
Ve středu-14.2.  jsem podala žádost o rozvod a chci od něj.
Děti? To je ve hvězdách... Chcem je oba, jeden z nás je dostane, ale já už jsem vyhrála, dokázala jsem udělat první krok.
I za cenu, že by třeba dostal děti, nebo se šlo na střídavou péči, musím pryč.
Děti mně vidí akorát poníženou, ušlápnutou.
Takže tohleto prostě skončí, první krok jsem udělala, manžel je z toho asi vylekanej, chtěl by všechno vrátit, ale já už nechci. Protože kdybych mu zase odpustila, po čase se by se to opakovalo.

Tak asi tak.

Není tady

#23 16. 2. 2007 17:53

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Leilo: smilehjarta

Není tady

#24 16. 2. 2007 19:20

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Petous: držím Ti palečky, abys situaci ustála a děkuji všem děvčatům, které Tě podpořily a poslaly Ti užitečné kontakty.

Nemám z Tvého příspěvku dobrý pocit. Když Tě manžel uhodil v přítomnosti dětí, je to natolik závažná věc, že by se měla začít řešit. Nechci být chmurným prorokem, ale většina domácího násilí začíná PRVNÍ ranou, intervaly mezi jednotlivými útoky se zkracují a útoky nabývají na brutalitě.

Nenech si namluvit, že jsi manžela "vyprovokovala", to je obvyklá výmluva všech násilníků. Nikdo nemá právo, i když ho protějšek vytočí do ruda, nastolit konečné řešení fackou. Když to vezmeme do důsledku, facka od chlapa, který manželku pošle jedním úderem k zemi se může dost neblaze podepsat na ženině zdravotním stavu. Razantní úder do hlavy je razantní úder do hlavy a může zanechat trvalé zdravotní následky a při souhře nešťastných náhod může taková "jen" facka ženu poznamenat na celý život, ne-li rovnou zabít. To, že se první útok odehrál v blízkosti schodiště mi upřímně nahnalo husí kůži sad

TomDark: jestli začala manželka tvého kamaráda fackovat za volantem, když projížděli serpentinami, tak je to potencionální sebevražedkyně. Na místě bylo zastavit, běsnící manželku z vozu vysadit a odjet bez ní sad

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#25 16. 2. 2007 19:23

Petous
♥------

TomDark:Vím,že nejsem bez viny,křičela jsem,ale to ještě není důvod aby mě uhodil?a k tomu před synem?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí