|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
pridavavm v rychlosti svou slohovku...
rano 6.2. v 7.00 jsem se vzbudila a sla vyzitirovat k oknu....byla tma a sousedi svitili a tak jsem byla zvedava...nevedela jsem kolik je hodin.a jak tak stojim u okna najednou plesk a neco ze me tece...bylo to takove zelatinove,pruhledne a nebylo toho moc,tak jsem si rekla,jestli je to tady tak si lehnu a ono se to roztece a nic,tak jsem po 5 min vstala a po nohou mi stekaly curky krve...ac zdravotnik jsem zacala plasit...manzel nebyl doma, ale ve sluzbe, tak jem tam stala urvana sama.zavolala jsem mamine kvuli odvozu a ta rekla at se uklidnim a jdu si dat sprchu,umyt vlasy a tak,at je ze me pekna mamina...tak jsem ji poslelchla,vlezla do vany a kontrakce se rozjely...ne po 20 ci 10 min, ale rovnou neco mezi 5-3....silena, ze to manzel nestihne jsem vylezla z vany a volala mu, ze je to tady a uklidnovala jeho i sebe, ze mame cas....v 8?15 dorazila mamka a ze me crcela plodovka do rucniku ve sluzebnim aute a tak jsme vyrazily...v porodnicke cekarne narvano, tak jsem si sedla a cekala frontu...vylezla sestra a ptala se, jestli jdu na ko aja ze ne, ze mi odtekla voda a ze mam stahy po 5 min...koukla na me a reklA at pockam..
V ordinaci byl doktor,vysetril me a to jsem bayla otevrena na 5 cm a voda tekla dal..poto fofr..vsliknout se, kosile,vlozky a cesta vytahem na sal...byla jsem od pulnoci ctvrta,takze posledni volny por.sal..pred salem se me zeptali kdo bude u porodu a ja rekla, ze manzel,ze je na ceste...zaklapnuti dveri a mamina za nimi..cekala na manzu, aby mu rekla co a jak..dorazil v pul10...na sale me natocili,kontrakce po 3 min a ja se vesele otvirala...do 11 to slo,dokonce jsme se smali, ze to jde rychle...a pak najednou po vys.mi rekli,ze jsem otevrena a ze maly nesestupuje...nasledovala inj.do zadku...oxytocin do zily..atb....neco na uklidneni....kontrakce po min a nic...na sale doktorka,3 por.asis. a jejich pohledy mluvily za vse...jeste se manzela ptaly kolik merim a me bylo jasny, ze uvazujou o sekci...to jsem v bolestech klecela na podlaze,visela na manzelovi a myslela,ze umru...pak jsem musela na postel na bok..kazdou kontrakci do me sahaly dve ruce a pomahaly malymu...zadne tlaky na konecnik,neucinne kontrakce,tak znovu na zem...to uz jsem skoro nevnimala a brecela bolesti...a tak se to opakovalo do ctvrt na dve...kdyz jsem chtela tlacit, tak sel manzel pro as. a dr., ale ony na potvoru rodily na druhem sale...takze cekani a sprosta jsem byla jen chvilku....
kdyz dorazily, tak to slo raz na raz...tlacit...zase ruce ve me...na bok..na zada..nastrih mimo kontrakci a zoufale au...dalsi dve zatlaceni,pak rekly at si odpocinu,ale ja zatlacila jeste jednou,protoze jsem myslela, ze umiram a maly byl venku...a najednou nadherny krik....a bylo tov zivote jsem horsi bolest nezazila,ani u zubare, ale uklidnim ty co to ceka...maly byl abnormalne rotovany a byl tam zakleslej...kdyby do me nesahaly tak to bylo na sekci a nebo na kleste a tomu zabranily trpelivosti....jsem strasne rada,ze se narodil prirozene...sileny zazitek,ale to nejkrasnejsi na svete pri tom vykouklo ve 13.25 ...nase ZLATO DANYSEK.3340g A 51cm:gloria:
pak nasledovaly komplikace z me strany, ale o tom jindy..nezatahovani delohy,vysoky tlak,necurani....
malem bych zapomnela...dekuju svymu manzelovi za to, ze tim se mnou prosel..pul zasluhy ma on, ze me v tom nenechal a pomahal mi jak jen to slo..Miluju te Marťo.
Upravil(a) venysek (15. 2. 2007 17:53)
Není tady
Moc gratuluji at uz je to vsechno dobre.
Není tady
Začínají mi všechny ty slohovky o porodu připadat jak z nějakýho hororu, ale to asi tím, že se blíží můj porod a já jsem čím dál tím víc vyplašená. Ale věřím, že ty tvorečci za to stojí! Moc ti gratuluji Venýsku a maličkému přeji jen to nejlepší na cestě životem.....
Sakra jsme baby ne, a ty něco vydrží!!!!
Není tady
Jojo Leideo taky mám pocit,že sem tu dlouho nečetla nákej porod tak ňák nahladko.Někdy mě přepadává pocit,že snad neodrodím.My se teprv snažíme,ale přežijem to všichni:-))
Není tady
tak já zas bulím, sem normál plačka
ale mooc gratuluju a přeju spoustu štěstí a zdraví vám oběma 
Není tady
Moc blahopřeju k Danýskovi a všem vám přeju, ať jste spokojeni 
Není tady
Venýsku, teď už ti přeju jen to krásné. Užívej si Danýska. 
Štarmíku, buď v klidu-taky bulím. Já se držela, ale jak jsem si přečetla to děkování manželovi-už jsem to spustila 
Není tady
Gratulace a hodně zdravíčka rodince !Taky mě poděkování manželovi rozbrečelo.
Není tady
Krásný,gratulace největší....

Není tady
Bud jsem citlivejsi nebo jsem postizena mamina ale zase jsem si pobecela. Moc krasny, gratuluji!!!
Není tady