|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Ahojky tak jsem se konečně dostala k tomu, abych Vám mohla popsat můj porod.Možná si pamatujete, že jsem se tu s Vámi loučila před nástupem do porodnice. Nástup jsem měla v pondělí 5.2. v 7:00. Po zdlouhavém příjmu mě sestřička dovedla na pokoj, kde jsem byla sama, takže pěkná nuda a příliš mnoho času na přemýšlení o blbostech. Během dne jsem absolvovala několik různých vyšetření, po kterých padlo rozhodnutí v úterý ráno v osm hodin císařský řez. Zbytek dne se neuvěřitelně vlekl a noc byla k nevydržení.
V úterý ráno v pět hodin mě přišla vzbudit sestřička s tím, že si mám dojít na záchod vyčůrat a přijít s toaletním papírem na příjem, kde proběhlo nezbytné oholení a klistýr.
Pak mě čekala ještě sprcha a mohla jsem se vrátit zpět na pokoj. Asi tak v půl sedmé přišla opět sestra a zavedla mi cévku, tím pádem jsem zůsala připoutaná na posteli a napíchla první kapačku (celkem jich bylo pět).
Ve 3/4 na osm si pro mě přijel zřízenec a už jsem jela na operační sál.
Tam začal neuvěřitelný kolotoč. Byli jsme domluveni na spinální anestezii. TAkže mi umrtvili záda a snažili se napíchnout nezi obratle, jenže ... prvnípokus nevyšel, druhý pokus nevyšel, třetí taky ne .... další umrtvovačka do zad o kus výš a znovu snaha napíchnout mezi obratle ... když byl neúsoěšný i osmý pokus o napíchnutí zavolali někoho jiného, takž enásledovala další umrtvovačka a sláva bohu hned napoprvé napíchnutá¨í mezi obratle. Pak už šlo vše jako po másle a v 8:22 mi doktor ukázal ten náš malý uzlíček. Byla jsem tak šťastná, že mi slza ukápla. Pak už mě uspali, aby mohli v klidu všechno došít. Když jsem opouštěla operační sál byla jsem už zase vzhůru a nesmírně jsem se těšila až si pochovám naši malou Aničku. Anička měřila 49 cm a vážila 3050 g.
A proč to všechno bylo císařem ... jednalo se o konec páv¨nevní a vzhledem k tomu, že jsem prvorodička nebyla jiná možnost.
Není tady
Teda, to je krása!!!! Moc, moc blahopřeju a přeju hodně zdravíčka! To se nám to rozrodilo... 
Není tady
Sigi, gratuju k Anicce a jak ti bylo po cisari, kamoska trpela tri dny jak kun
Není tady

Haňulko celkem to šlo už večer jsem si udělala malou procházku adruhý den ráno jsem mohla absolvovat i sprchu. jen zvedání z postele mi dělalo trochu problémy, ono ani není divu když má člověk podříznuté břicho tak se špatně zatínají břišní svaly:grater:
Není tady
Sigi mooc gratuluju
akorát nechápu ten klistýr, při císaři se nedává, jseš přeci od minulého dne nalačno... to bylo jako na přilepšenou nebo co?? taky jsem měla císaře tak proto 
Není tady
Gratulujeme
a už jen to příjemné 
Není tady
Sigi, moc blahopřeju k Aničce. Ty jsi to měla teda rychlovku. Já měla taky císaře, ale vyžrala jsem si i kontrakce.
Taky jsem byla prvorodička a malej byl koncem pánevním, ale u mě byl ten důvod jiný. Věděla jsem, že to bude kluk, když jsem jim to řekl, doporučili mě císaře, s tím, že by mohl mít jednou třeba problémy s plodností. Asi kdyby se nějak skříply kouličky. Ale jedna v té porodnici také rodila kluka a taky koncem pánevním a rodila normálně, protože si to prosadila. Ale mě to nevadí. Hledám v tom i výhody. Dole to mám neporušené 
Asi 3 dny jsem taky trpěla jako kůň, jenže mě museli potom ještě čistit dutinu břišní, protože tam prej něco zůstalo, proto mě tak moc bolelo břicho.
Není tady
Myslela jsem na Tebe,jak to zvládáš.
Tak vám holky s Barunkou gratulujeme
a přejeme hodně zdravíčka 
Není tady
Sigi,gratuluji k Aničce a přeji hodně zdravíčka vám oběma,pa Iva.

Není tady
Gratuluji to slo raz na raz az na to pichani do zad:)
Není tady
Moc gratuluju k narození Aničky a přeju jí do života jenom to dobré 
Není tady
gratulujeme a prejeme jen to dobre....venysek a danysek
Není tady