Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 15. 2. 2007 11:24

Pepi
♥♥♥♥---
Místo: ČR

V čem nosíte doma mimi,které se nevejde do zavinovačky?

Štěpn už se mi témeř nevejde to zavinovačky a tak nevím v čem ho doma nosit, ty spaci vaky jsme viděla jen hodně tenké a balit ho do deky, ńevím jestli by to uspělo u manžela. Určitě by hod vyndal z postýlky tak jak by tam ležel tak máte nějaký tip? Udržuju doma  tak 21st, tak si myslm že by mu po vyndání z postýlky byla zima, nebo už ne?

Není tady

#2 15. 2. 2007 11:30

alenak
♥♥♥♥♥♥♥

Re: V čem nosíte doma mimi,které se nevejde do zavinovačky?

Pepi napsal(a):

Štěpn už se mi témeř nevejde to zavinovačky a tak nevím v čem ho doma nosit, ty spaci vaky jsme viděla jen hodně tenké a balit ho do deky, ńevím jestli by to uspělo u manžela. Určitě by hod vyndal z postýlky tak jak by tam ležel tak máte nějaký tip? Udržuju doma  tak 21st, tak si myslm že by mu po vyndání z postýlky byla zima, nebo už ne?

Pepi můj kluk se narodil obřík, do zavinovačky se nevešel během měsíce vůbec a já jsem ho pak měla normálně oblečenýho a zima mu nebyla ( a to je lednovej a doma jsme neměli moc teplo, ba naopak) - oblíkala jsem mu body s dlouhým rukávem nebo košilku, na to bavlněnej kabátek (mikinu) a dupačky a teplý ponožky a byl OK.

Není tady

#3 15. 2. 2007 11:31

Souris
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Pepi ty máš doma miminko pořád v zavinovačce?
Co takhle dát mu radši teplejší dupačky, mikinku, ponožtičky...
Nebo doma trochu zvýšit teplotu?

http://lb4f.lilypie.com/EPDEp2.png
http://lbyf.lilypie.com/Wabfp2.png

Není tady

#4 15. 2. 2007 11:34

Lucka 1
♥♥♥♥♥♥♥

my jsme požívali zavinovačku asi měsíc, teď mám malou normálně v body, tepláčkách nebo v dupačkách a v ponožtičkách a když vidím, že má zmrzlý ručičky tak přidám kabátek smile
ve dvou měsích by se jí už stejně v zavinovačc nelíbilo smile

Není tady

#5 15. 2. 2007 11:38

Tiffi
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Chomutov
Web

My jsme malou v zavinovačce neměli ani jednou, protože jsme jí ani nekoupili. Máme jí oblečenou jen na lehko, punčochy, ponožky a bodýčko a když je chladněji, tak jí dam i lehčí svetřík. Nic se nemá přehánět.

Není tady

#6 15. 2. 2007 11:47

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

U nás to je stejné, zavinovačku jsme vůbec nepoužili a zimou netrpí, kdyžtak dám mikinku navrch, když se mi zdá, že je mu chladno a doma máme taky kolem 21 stupňů.

Není tady

#7 15. 2. 2007 11:53

Štarmik
♥♥♥♥♥♥-
Místo: západ
Web

my zavinovačku používali tak týden smile Matýskovi se v ní nelíbí tak ji má jako podložku na válení na gauči tummenupp ale hlavně by v tomhle věku mělo být mimi co nejvíc rozbalené a volné aby si mohlo rozvíjet pohybový schopnosti, vždyt už se má za chvilku převracet na bříško a to v zavinovajdě nejde smile
jinak Matýsek je oblečenej v bodíčku s krátkým, tepláčky , ponožky a mikinku nebo bodíčko ponožky a dupajdy, bydlíme v baráku a dá se to tu vytopit na max 20-21 stupnů a zima mu není, v noci máme normál 18 a spinká se mnou pod normální peřinou a když se mi ho náhodou podaří odložit přes den tak ho jen přikreju jeho slabou dečkou smile
Pepi neboj, nic nekupuj, stačí mu jen oblečení akdyž bude chladněji tak přidáš triko nebo mikinku smile děti mají mít stejně vrstev jako ty jinak budou choulostivý a často nemocný smile a uvidíš jakou bude mít radost z volného pohybu

Není tady

#8 15. 2. 2007 12:00

Pepi
♥♥♥♥---

tak dík zrušíme zavinovačku, stejně je to s ní otrava. ANku jsme měla v létě, tak jsem nic taového neešila. Měla jsem pocit že malému musí být pořá zima dumbom

Není tady

#9 15. 2. 2007 12:01

Ivana26
♥♥♥♥---

Mirečka máme taky jen tak, nosí bodýčko, dupačky a pletený svetýrek. Doma máme taky tak kolem 21 stupňů. Někdy mu svlíknu i ten svetýrek, když je mu teplo.

Není tady

#10 15. 2. 2007 12:06

Pepi
♥♥♥♥---

a já ho chudáka tak vařila! dumbom, když měl pořád úplně mražené ruce! gloria

Není tady

#11 15. 2. 2007 12:10

miselinka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: CR
Web

pepi já jsem malího mela v zavinovajcě jen tak týden pak normálně rozbalenýho jen v dupkách aby si mohl kopkat.Oni to pree mají radši   tummenupp

Není tady

#12 15. 2. 2007 14:02

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Já mám malou taky jen v kabátku a dupačkách a ponožky, ale zavinovačku jsme používaly dokud se nám tam Natálka vešla, když jsem ji chovala nebo přenášela je to výborná věc na zpevnění zádíček!!!!!!

Není tady

#13 15. 2. 2007 14:13

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

a nejlepší  jsou takový ty overálky-ty dávám nejradši.

Není tady

#14 15. 2. 2007 14:32

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Já mám Leničku v zavinovačce v kočárku a v kolíbce mám takovou tu saténovou co má  po stranách zip, prostor na kopání nožičkama tam má. Přes noc je v rychlozavinovačce, ale už se tam dlouho nevejde (o víkendu budu muset připravit spací pytel.

Pepi, záleží na dítěti, některé má při 22°C body a dupajdy a je spokojené, jiné má ještě mikču, teplé ponožky a ještě je přikryté.
Lenička byla v porodnici stále podchlazená a nakonec jsem v porodnici zalhala a přidávala jí 2 desetinky, aby byla na spodní hranici s teplotou, jinak by si nás tam chtěli nechat, propouštění bylo s odřenýma ušima. Asi bude  potřebovat více oblékat.

http://www.ticker.7910.org/as1cxJr0g411110MTAyZHwwMDAyMjNkfExlbmljY2UgamU.gif
http://www.ticker.7910.org/as1csEk0g410010MjkyZHwwMDAyNTdkfEppdHVzY2UgamU.gif

Stránky na téma: Poruchy pozornosti, hyperaktivita, hypoaktivita  http://www.adhd.denicek.eu/

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí