|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Citujem sms !!!! Jmenuji se Eliška a narodila jsem se mamince a tatinkovi po zrovna ne lechkem porodu dnes v 18 hod. Vážim 3 800g a merim 51 cm. Az bude mamince lip, napiseme vic! Pa! Cecilka
GRATULUJEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SI KOCKA! UZ LEN RYCHLE ZOTAVENIE A VELA ZDRAVICKA TEBE A PRINCEZNE ELISKE 
Není tady
juchů tak konečně gratulace a hodně síly do do následujících dní 
Není tady
Tak konečně, gratulujeme
, holkám hlavně zdavíčko a celé rodince lásku. 
Není tady
Tak se konečně dočkala,Cecilka naše. 
Tak s Barunkou gratulujeme
,přejeme hodně zdravíčka a mlíčka 
Není tady

Tááák, super, naše poslední zimňátko
Vítáme s Tobíkem Elišku na světě
, Cecilko, moc Vám gratuluji a přeji hodně společného štěstíčka.
Je mi moc líto toho našeho zimního prokletí, doufala jsem, že alespoň někdo z nás bude mít na porod lepší vzpomínky, než většina zimních maminek... 
Těšíme se na Vás 
Není tady
Tak třikrát sláva.Konečně se dočkala moc gratulujeme.
Není tady
Velká gratulace oběma holkám!Hlavně hodně zdraví celé rodince!
Není tady
no hurááááá!!§ moooc gratuluju a přeji, aby těžký start do života bylo to jediné těžké, co si spolu prožijete 
Není tady

Cecilko....tak konečně to máš za sebou !!
Asi to nebyla procházka růžodvým sadem, co ???
No, tak to nemám moc dobré vyhlídky..když i třetí porod ti dal tak zabrat !! A malá byla macek, to ti teda povím !!
Kde jsi ji měla ??? 
Každopádně moc moc gratuluju k valentýnské holčičce Elišce a těším se až přijdeš mezi nás a o všem nám napíšeš 

Není tady
Vítáme Valentýňátko
hodně štěstí,zdraví do života a spoustu lásky
Elišce 
Není tady
Paráda,konečně se Eliška vyloupla,véééééliká gratulace a oběma holkám moc zdravíčka a už žádné komplikace,pa Iva.

Není tady
Cecilko
vše nejlepší k Valentýnskému uzlíčku
přeji hodně moc zdravíčka a tobě hodně mlíčka pro Elišku (mám také dceru Elišku ,ale o 21let starší
když tchýně zjistila,že malá bude jménem Eliška ,moc nadšená nebyla. Eliška zůstala ,ale tchýni jsem vyměnila
) Je to krásné jméno.... 
Není tady
Cecilko .... no konečně si se dočkala!
Přejeme všechno nejlepší, hodně zdravíčka a štěstíčka.
Není tady
Jee dalsi EEEliska na svete - to to ale vymyslela pekne na valentyne ze??? Moc gratuluji a hlavne hodne stesti a zdravi!
Není tady
Přidáváme se ke gratulantům 
Přejeme už jen to dobré 
Cecilko naše
konečně jsi se dočkala a my se ted dočkáme foteček
at jste holky zdravé a štastné to vám přeje Matýsek a Petula 
Není tady
Hodně štěstí a zdravíčka a aby jsi brzy zapomněla na špatný porod. Gratuluju k holčičce. V
Není tady