|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Lucinka se narodila 8.2.2007 ve 22:50
Vážila 3,40 a měla 50 cm.
Obě jsme v pořádku, malá sice měla trochu problémy s dechem, ale už je všechno v pořádku. Včera nás pustili domu, Měla asi den flašku, měla jsem problémy, neměla jsem mlíko a nechce pít přímo z prsu, tak používám klobouček, ale aspon už kojim.
Pak napíšu jak to probíhalo.
Porod mi vyvolávali měla jsem vysoký tlak a v moči nějakou kyselinu
Není tady
gratulujem holky
jen tak dál at má Matýsek hodně kamarádek
a těšíme se na slohovku 
Není tady
slohovka bude, zatim nevim kdy, jsme doma od včerejška a zatim jsem na netu vždycky chvilku. SIce je malá hodná a mezi kojením prospí, ale já bych spala nějak taky pořád 
Zatim se zabydlujem
Není tady
Taky moc gratuluju apřeju hodně zdraví!!!
Není tady
Soni, moooc gratuluju
vzpomněla jsem si na Tvoje těhu začátky a Ty už máš v náručí Lucinku
je to "akorátní" kousek ženské - prostě ideální míry 
Není tady
Posíláme moooc velké gratulace a přejeme mooooc štestíčka, zdravíčka a pěkné zabydlení doma 

Není tady
Taky se přidáváme ke gratulacím a ať Lucinka v peřince dělá radost tátovi i mamince!!!!
Není tady
Veliká gratulace k malé,hezky kojte,já u prvního začínala taky s kloboučky a do 6-nedělí se to malý naučil.Přeji hodně zdravíčka a mlíčka,pa Iva.

Není tady
Taky se s Barunkou přidáváme ke gratulantům a přejeme hodně zdravíčka a mlíčka. 
Není tady
xsonah- myslela som na Teba dlho si sa v uimných miminkach neukazala, som rada, že je vsetko ok a Tebe a Lucinke prajem vela zdravia!
Není tady
My se také se Zuzkou přidáváme s gratulací a přejeme jen to nejlepší.
Není tady
Velká gratulace, brzy se holky zabydlete 

Gratuluju, to Lucinka měla úplně stejný míry jako naše Natálka 
Není tady
Xsonah moooc gratuluji :super: a přeji oběma hodně zdravíčka!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady

Moc blahopřeju, hlavně že už je vše v pořádku
Není tady

Taky se přidávám ke gratulantkám a moc blahopřeju k narození Lucinky! 
Není tady
Taky se přidáváme ke gratulacím!! Hodně lásky, zdraví, štěstí a mlíčka a málo probdělých nocí s prdíky
Iva a Mireček
Není tady
Taky moc gratuluju, hodně štěstíčka a zdravíčka všem třem 

Není tady