29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
V Malajsii bylo nalezeno šestinohé štěně - kam ten svět spěje??
Není tady
Kamčitka napsal(a):
V Malajsii bylo nalezeno šestinohé štěně - kam ten svět spěje??
http://kachnicka.unas.cz/6.jpg
Kamčitko spěje do záhuby, asi tak ti to řeknu. Je to krásné štěně, ale ty nožičky jsou ukrutné.
Není tady
chudáček... no ale i děti se dneska rodí podobně postižené.... příroda dělá, co umí, aby nás uživila, tak některý holt poznamenává...
Není tady
Eva36 napsal(a):
chudáček... no ale i děti se dneska rodí podobně postižené.... příroda dělá, co umí, aby nás uživila, tak některý holt poznamenává...
taky si říkám, začínám mít pomalu strach jednou porodit dítě aby nebylo nějakým strašným způsobem postižené...
Chudáček pejsek
Není tady
Na to už se dneska díky rozborům krve a odběrům plodový vody dá dobře přijít....otázkou pak je, jaký to je - rozhodovat se při špatných krevních testech buď pro odběr plodový vody s tím, že u toho můžu potratit zdravý dítě, nebo pro to, že odběr nepodstoupím a porodím postižené dítě....a i když odběr vody může nedopadnout dobře, tak se pak rozhodovat jít na potrat, když už malé kope.....nebo pro porod a život s postiženým dítětem....tohle zažívala švagrová, síla. Její už 4 měsíční chlapeček je naštěstí úplně zdravej, ale to její smutný přemítání tenkrát....co by kdyby....
Není tady
sice to sem nepatří, ale znám příběh kdy si z prodnice přivezli domů holčičku a během pár týdnů zemřela, protože měla špatné srdíčko. Upozorňuji, že na to nikdo nepřišel. nebudu psát ve které nemocnici se to stalo, ale nenechala bych si tam předepsat ani paralen
Není tady
... švagrová odrodila v jedné vyhlášené porodnici. Byla moc spokojená....za pár měsíců tamtéž rodila žena kolegy. Miminku zanedbali žloutenku a za tři dny ho museli převézt na JIPku do Prahy, na specializovaný oddělení.... Jak je vidět, ani lékaři a sestry nejsou neomylní a jsou to jen lidi.
Není tady
proč z genetické vady posuzujete kam svět spěje?:-) "zrůdičky" se rodily, rodí a rodit budou, příroda není bezchybná a při takovým množství dělení buněk, když se plod vyvíjí se nutně musí občas vyskytnout chyba. Mě to psí miminko nepřišlo nějak moc poznamenaný, asi se bude muset naučit nějak s tím chodit, ale pokud to neovlivňuje životní funkce, tak co se děje? sou mnohem horší vady...bez mutací by nevznikl ani člověk, takže to, že svět jde do háje bych soudila podle jiných parametrů:-)
Není tady
Když jsem žila v USA, tak jsem měla pocit, že jsou nějak zdegenerovanější než my. Bylo tam vidět hodně lidí dementních, s Downovým syndromem, křivě narostlých apod. Až později jsem si úsudek poopravila. My ty postižené nevodíme na veřejnost, většinou jsou v ústavech.
Navíc naštěstí dnes je těch "zrůdiček" méně, je to vychytanější, takže ani nejsou již např. cirkusy jako byl ten Barnumův ( doba někdy koncem 19 a začátkem 20 stol.), který byl založen na lidech, co si na nich příroda vyhrála...
Není tady
holky, uvedomte si, ze ten pes zadny chudak neni. On se s tim narodil a tudiz to vnima jako naprosto normalni stav. To ti ostatni z nej delaji chudinku.... Je to jako s nekym, kdo se narodil slepej. Taky mu lidi co vidi pripadaji jiny. Jina vec je kdyby stenikovi ty nohy prirostli az v dospelosti stejne jako by nekdo oslepl az behem puberty, ne??
To co je jine neni nenormalni. je to JINE a je jen jediny tvor - clovek, ktery si dovoli hodnotit co je normalni a co ne
Upravil(a) Dita.L (17. 2. 2007 12:51)
Není tady
Je prokázaný, že se spolu zvířata dorozumívají a možná to zní divně, ale podle mě se i sem tam můžou někomu posmívat.
Není tady
Chudák malý hrůza by byla kdyby nohy přibývali i nám....To mychom pak byli kentauři a později pavouci!!! :-D
Není tady
Míša napsal(a):
Je prokázaný, že se spolu zvířata dorozumívají a možná to zní divně, ale podle mě se i sem tam můžou někomu posmívat.
zarivym prikladem je nevinny pohled naseho chuligana, ktery se umi tak uculovat, ze ho nemuzu ani prizabit, pac se musim smat
Vypada pak asi takhle
Není tady
Dita.L napsal(a):
Míša napsal(a):
zarivym prikladem je nevinny pohled naseho chuligana, ktery se umi tak uculovat, ze ho nemuzu ani prizabit, pac se musim smat
![]()
Vypada pak asi takhle
Hmm to já bych někdy nejradeji prizabila neši kočku, když se mi na schodech plete pod nohama a já se pak div nepřerazím a ona vypadá ještě jako že ona je v tom naprosto nevině a jako by opravdu dělala
Není tady
Miso, to znam, plete se pod nohama a pak jak kdyby rikal "no, jdes jak buldozer" nedavno me rozesmal, kdyz si ukrad z kose obal od salamu, donesl si ho na pelech a jak jsem sla kolem, tak hodil bok a delal ze spi.
to vypadal asi takhle --->
Není tady
Dita.L napsal(a):
Miso, to znam, plete se pod nohama a pak jak kdyby rikal "no, jdes jak buldozer"
nedavno me rozesmal, kdyz si ukrad z kose obal od salamu, donesl si ho na pelech a jak jsem sla kolem, tak hodil bok a delal ze spi.
to vypadal asi takhle --->
známe
Není tady
Holky, vy jste mě hned po ránu pobavili . Můj pejsek měl přesně včera rok úmrtí
. Jeho poslední kousek byl na Silvestra, kdy nám ukradl z linky šunku na chlebíčky
. Ségra si nebyla jistá, zda ji vyndala, tak jsme ji hledali jako blbci. Pak jsem koukla na našeho lotříka a vidím, jak mu z koutku visí kousíček folie (v marketech to balí do papíru a uvnitř je folie), tvářil se, že neumí do pěti počítat a že nechápe, kvůli čemu děláme takový rozruch
. Když jsem na něj udeřila zvýšeným hlasem, začal vrčet a valit kukadla
. Lotřík jeden, někdy mi moc chybí
.
Upravil(a) lvice (22. 2. 2007 8:57)