29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky, chtěla jsem vědět, jakou máte zkušenost s trvalou na řasy. A jaké to je když vám ji dělají, jestli to je nepříjmené, nebo to štípe ...
Díky
Není tady
čuski, já ji měla.... no ale jak bych to řekla... celkový efekt sice pěkný, ale moc dlouho to nevydrželo... nebolí to, když neotevřeš oči tak ani neštípe.. není to nic, co by se nedalo vydržet. Jen mě to asi trošku zklamalo.
Není tady
Ono to má vydržet asi 2-3 měsíce ne?
Není tady
Ahoj, také jsem jí měla asi 3x. Nevydržela mi snad ani měsíc. Víc bych do toho peníze nedávala. Jen jsem si prve myslela, že když půjdu třeba podruhý a potřetí, vydrží mi dýl, můj omyl.
Není tady
Já to měla moc pěkné a drželo to skoro 5 měsíců, kdybych nebyla líná, šla bych na ni zase.
Není tady
Jéé, zrovna jste mi tímto tématem káply do noty V jaké cenové relaci se, prosím vás, trvalá na řasy asi pohybuje? Moc moc děkuju za odpověď. A ještě, neoslabí to třeba řasy, nezačnou třeba víc vypadávat???
Není tady
Jak kde od 250do 500Kč
Není tady
Tak ono asi nakonec záleží na kosmetičce, jak to udělá ne? Že se to potom od toho odvíjí, jak dlouho to vydrží
Není tady
Určitě je to dáno i tím za jak dlouho se řasy komplet vymění (vypadají a zase narostou) a to je individuální.
Není tady
A není to škodlivý?Já už si řasy barvím a tu trvalou¨bych taky docela vyzkoušela, ale aby toho nebylo už moc...
Není tady