Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 13. 2. 2007 18:24

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Co si o tom myslíte???????

avalonka napsal(a):

Bety napsal(a):

Tak já si myslím, že když ti jeho manýry lezou na nervy už teď po týdenní známosti .... dumbom

Bety? Tak co to podle tebe značí? Že je divnej? Já myslím, že to klidně může značit i že je divná ona rock

ale já jsem vůbec nenaznačovala, že je někdo divnej! (divnej je přece každý). Jen jsem naznačovala, že je BLBÉ když jí leze na nervy tak brzo!

Strach je malá smrt...

Není tady

#77 13. 2. 2007 19:05

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Kamílek napsal(a):

Ať si o sexu po týdnu myslí, co chce, kdo chce. můj názor je, když oba chtějí, proč ne, a už vůbec nevidím důvod, proč by ještě ke všemu měla být špatná ta holka. Nejsem jeptiška. Ale nikomu neberu jeho názory.

Princip mého dotazu byl tento: myslím si, že když už jsou spolu muž a žena v posteli, je přirozené, aby se snažili toho druhého uspokojit, ať jsou spolu v podstatě jakkoliv dlouho.

Avalonko, jsem divná proto, že jsem chtěla, aby mě uspokojil????? To snad ne.

Z mých předchozích zkušeností se "všichni" snažili, div se nepřetrhli, aby udělali co nejlepší dojem. Proto mě to překvapilo.

No, jestli Ti jde o dojem, tak to bych Tě taky poslala někam

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#78 14. 2. 2007 8:49

Santala
♥♥♥♥♥♥-

mashanka napsal(a):

Kamílek napsal(a):

Ať si o sexu po týdnu myslí, co chce, kdo chce. můj názor je, když oba chtějí, proč ne, a už vůbec nevidím důvod, proč by ještě ke všemu měla být špatná ta holka. Nejsem jeptiška. Ale nikomu neberu jeho názory.

Princip mého dotazu byl tento: myslím si, že když už jsou spolu muž a žena v posteli, je přirozené, aby se snažili toho druhého uspokojit, ať jsou spolu v podstatě jakkoliv dlouho.

Avalonko, jsem divná proto, že jsem chtěla, aby mě uspokojil????? To snad ne.

Z mých předchozích zkušeností se "všichni" snažili, div se nepřetrhli, aby udělali co nejlepší dojem. Proto mě to překvapilo.

No, jestli Ti jde o dojem, tak to bych Tě taky poslala někam

Pojmenovala věci pravými jmény - to víš, že jde každýmu mužskýmu,aby na třetím rande udělal dojem lol

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#79 14. 2. 2007 9:28

BB
♥♥♥♥♥♥-

Kamílku, myslím, že tě nejvíc naštvalo, že se nepřetrhl .... kdyby se chtěl přetrhávat, tak ho jistě pošleš do řady za ostatními .... ale to nepřetrhávání se teď řešíš ........   

Ženy nevědí co chtějí ale nedají pokoj, dokud to nedostanou    vissla

BB

Není tady

#80 14. 2. 2007 9:57

Angie
♥♥♥♥♥--

Kamílek napsal(a):

No uvidím, co mi na to řekne. Napsala jsem mu sms, jestli mu na mě záleží, ať si to tu přečte. Bude to asi jednodušší i pro něho, i pro mě.

Možností není mnoho: 1/zabije mě, 2/ nezabije mě - a nic nebude, 3/ nezabije mě - a něco bude. Tak uvidím. :-)

Zprávu podám. :-)

Za nejreálnější považuji možnost 2.
Na případ, že dojde k variantě č.3, lze potom říct jen: "jaký šel, takovou potkal".... godlike

Těším se na zprávu.

Není tady

#81 14. 2. 2007 10:17

Nick3594
Host

Avalonka napsal(a):

No vidíš to - oběma nám přišlo, že má Kamílek spíš mužské uvažování - to, že tě tu holky voblejzaj tedy nic nemění na stálém faktu, že emočně, psychicky a tak nějak obecně jsme na sebe napojení právě a jen my dva - heč, holky

Av, ty potvoro dumbom big_smile. Fuj, to bylo namyšlené big_smile pussa Jsem znechucena lol

#82 14. 2. 2007 10:25

Nick3594
Host

Kamílek napsal(a):

Když nad tím můžu přemýšlet, tak jsem ráda. Ale když jsem vzrušená, tak se prostě neumím ovládat a nemyslí mi to. Ráda bych s tím něco udělala, ale nevím co.

Neblázni, prostě si holt náruživá a máš ráda sex a to hodně. No a co, někdo má rád SM, někomu to stačí 1x za měsíc. Každý jsme nějaký a proto nejsme ani horší ani lepší. Jsme prostě každý jiný.

Je potřeba najít partnera podobně naladěného nebo takového, kterému nevadí, že tě sice on sám fyzicky nedokáže vždy uspokojit a když nebude moci on sám, uspokojí tě vibrátorem. Ale to chce s tím druhým otevřeně komunikovat a to asi hned tak někdo po 3 randetech nezvládne. Takže nebuď tak hrrrrr a než sladíš své sexuální touhy s tím druhým, tak zkus být tolerantní. Nebo to na chlapa rovnou vybal než s ním půjdeš do postele, že máš takové a takové potřeby, ať ten druhý ví, na čem je, hm? Protože pamatuj, co mu neřekneš, to on neví.........A nejhorší varianta je, že by to tomu druhému mělo jaksi samozřejmě dojít dumbom.......

#83 14. 2. 2007 10:41

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

lvice napsal(a):

Avalonka napsal(a):

No vidíš to - oběma nám přišlo, že má Kamílek spíš mužské uvažování - to, že tě tu holky voblejzaj tedy nic nemění na stálém faktu, že emočně, psychicky a tak nějak obecně jsme na sebe napojení právě a jen my dva - heč, holky

Av, ty potvoro dumbom big_smile. Fuj, to bylo namyšlené big_smile pussa Jsem znechucena lol

vissla

http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

#84 14. 2. 2007 10:44

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

Angie napsal(a):

Kamílek napsal(a):

No uvidím, co mi na to řekne. Napsala jsem mu sms, jestli mu na mě záleží, ať si to tu přečte. Bude to asi jednodušší i pro něho, i pro mě.

Možností není mnoho: 1/zabije mě, 2/ nezabije mě - a nic nebude, 3/ nezabije mě - a něco bude. Tak uvidím. :-)

Zprávu podám. :-)

Za nejreálnější považuji možnost 2.
Na případ, že dojde k variantě č.3, lze potom říct jen: "jaký šel, takovou potkal".... godlike

Těším se na zprávu.

Já bych se taky moc nepřikláněla k tomu, dát mu to tady číst. Je to dost silný kafe a zase TOLIK ti do karet vidět nemusí. Zjednodušila sis to, Kamílku, abys mu nemusela z očí do očí říct, v čem je podle tebe tvůj problém. Jsi asi extrémistka - buď mu neřekneš nic a nebo na něj rovnou hodíš celý kyblík pravdy, ovšem s hromadou zbytečných sraček, které číst ani nemusel. No, uvidíme - každopádně podej report wink

Není tady

#85 14. 2. 2007 11:03

Kamílek
♥♥-----

No, podle mě to nerozdýchá. Kdo by to rozdýchal. A pochybuju, že to četl.
Kouká na to tak, že když po týdnu dělám "kvůli kravině" hysterické scény, co bude asi pak.

Není tady

#86 14. 2. 2007 11:09

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

Ani bych se mu Kamílku nedivila. Vždyť ty uvažuješ stejně - neuspokojil mě teď, tak pak už mě neuspokojí tuplem nikdy. Pokud by uvažoval taky tak, kopnul by tě do zadku hned. Ale máš šanci, že on je lepší než ty a neuvažuje tak prvoplánovitě a sobecky. dumbom

Není tady

#87 14. 2. 2007 11:58

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

A sakra...... zase jedna, co na veci "citlive" bere krumpac do ruky a terfi se jim do brňavky....svoji vlastni sad

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#88 14. 2. 2007 12:06

Nick3594
Host

No jo no, holt každý si ten čumák musíme namlátit, abychom procitli....... usch

#89 14. 2. 2007 15:28

Angie
♥♥♥♥♥--

Kamílku, tohle bych jako muž vnímala coby jemnější formu kastrace... rodna
Budiž ti to poučením do budoucna.

Není tady

#90 14. 2. 2007 15:32

Kamílek
♥♥-----

Děkuju za vaše názory, ale už sem prosím nepřispívejte. Nedělá mi moc dobře se v tom rýpat. Dík za pochopení.  offtopic

Není tady

#91 14. 2. 2007 16:36

x256987
Host

Jak že je ten starý vtip?
Když už myslíš, nemluv.
Když už mluvíš, nepiš.
Když už píšeš, nepodepisuj.
A když už myslíš, mluvíš, píšeš a podepisuješ se, tak se potom nediv!

#92 14. 2. 2007 16:40

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

Judita tummenupp

Není tady

#93 14. 2. 2007 17:08

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

avalonka napsal(a):

lvice napsal(a):

Avalonka napsal(a):

vissla

A já nejsem vůbec znechucen, ale naopak polichocen!! Pusu, Avalonko!

A dnes je ten svatej Valentýn, tak doufam, mily pane od Kamilky, ze ji s laskou nařežeš na zadek a pořádně jí to uděláš!!!
Nic jiného si totiž nezaslouží :-))

Možná to nebude zas tak špatná holka a jak vidíš, od starších kamarádek si nechá poradit, a že chodí s kanonem na komára...to je věkem. Musíš s ní mít trochu trpělivosti. Drzim palce.

Není tady

#94 14. 2. 2007 19:38

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

No...Nicolasi... já se obávám, že pán od Kamilky asi zavčasu zvedne krovky a odletí.

Sex mezi mužem a ženou má být soukromá záležitost mezi dvěma lidmi. Pokud se nevydaří, tak se holt nevydaří. Nemusí to být vina ani jednoho partnera.

Ale cpát svoje soukromí na internet s podtextem "Poraďte mi všichni, partner mi to špatně udělal" a ještě toho dotyčného vybízet, ať si přečte reakce mi připadá, že dotyčná pozbyla zdravého rozumu. Já - být chlap - tak se smrtelně urazím a to, že svoje problémy protáhla - byť anonymně - internetem by mě vedlo jen k odhodlání se s ní  už nikdy v životě nevidět.

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#95 15. 2. 2007 8:34

Nick3594
Host

Nicolasi a já pusu nedostanu grater uááááá grater

#96 15. 2. 2007 8:41

Nick3594
Host

Kiaro.....nesoudila bych tak šmahem, prostě jí tahle věc trápila a tak to tu napsala. Čekala, že jí prostě pomůžeme a poradíme smile. Ty rady sice byly možná trochu jiného ražení než čekala smile, ale to k tomu patří. Máš pravdu, že dávat to číst tomu druhému mi přijde jako podřezat si pod sebou větev a spadnout do jámy, ale ona každá zkušenost dobrá...... smile.

Tohle fórum sem bylo zřízeno právě pro lidi jako je Kamílek, vlastně všichni jsme sem přišli s nějakým problémem, a čekali, že nám lidi nafackujou, poradí, pomůžou, pofoukají bolístky........ smile.

Kamílku, klídek, srovnej si teď pár věcí v hlavě, uklidni emoce a be patient and tolerant!!! pussa Když to s tímhle nevyjde, nevadí, život jde dál, máš aspoň ponaučení pro příště, čeho se vyvarovat..... Hlavu vzhůru !!!!!! hjarta

#97 15. 2. 2007 11:18

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

no Kiaro kdyby si tady lidi přestali řešit svoje soukromé problémy, tak se to tady může zavřít.
Pravda, dát to pak, zvláště v takhle choulostivé záležitosti, přečíst předmětné osoby, to je věc jiná.

Není tady

#98 15. 2. 2007 20:38

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Takhle jsem to také myslela - ano, člověk se může svěřit s tím, že mu ostatní poradí, od toho tady toto fórum přece je. Ale nechat to potom přečíst tomu dotyčnému je dost ... nestandardní, řekla bych. Jsou věci, které se mužům prostě nedělají smile

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí