Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#51 13. 2. 2007 17:01

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

Re: Co si o tom myslíte???????

Myslím že úchylná teda nejsi cool to se fakt neboj asi to bylo jen to sexuální napětí - uvědom si jen že všichni neumí číst myšlenky a třeba musel - když musíš tak musíš lol třeba měl potřebu jít od tebe pryč a pak se bál aby to slovy nepokazil a když jsi to na něj natvrdo vybalila třeba se zalekl lol to víš oni si jen říkají silnější pohlaví

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#52 13. 2. 2007 17:03

Kamílek
♥♥-----

Tak si říkám, jestli by nebylo nejlepší, aby si přečetl tuto diskusi. Protože jak jste to tady psaly na konci, to jste uplně trefily hřebíček na hlavičku .....

Není tady

#53 13. 2. 2007 17:05

avalonka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Kamílek napsal(a):

Jééééééééé, děkuji moc za pochopení....... :-)

Asi zítra nebo ve čtvrtek se uvidíme, tak jsem zvědavá, jestli si tohle dokážeme nějak vyříkat.......   roll

Ale to víš že jo. Aspoň to zkus. Je možné, že druhá strana nezareaguje tak, jak by sis představovala, ale to ty už budeš dávno vědět, že lidé málokdy reagují tak, jak jim "předepíšeme" wink

Každopádně (vlastní zkušenost) jestli chlapi něco na ženských ocení, pak je to upřímnost. Když si ta ženská dokáže nehrát na machra a říct, co skutečně cítí, co jí tíží. Pokud ten chlap není úplný debil (což je taky možné), tak si bude vážit důvěry, kterou jsi mu dala a bude tě mít zase o kousíček raději.

Já to mám stejně - když mi přítel upřímně řekne, co se stalo, proč je tak protivný - rázem u mě stoupne v ceně. Že mu stojím za tu pravdu, i kdyby mohl mlžit a vypadat jako větší frajer. Aneb jak říká klasik: upřímnost je zdrojem veškeré geniality! tummenupp

http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

#54 13. 2. 2007 17:06

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Kamile!!!!
to jsi rekla pekne, precti si jeste jednou celou tuto diskusi... predevsim ty sama :-)
Udelej si vytah a pak si to klidnete prectete dohromady. Neni to o NEM, je to o tobe...

Není tady

#55 13. 2. 2007 17:08

Kamílek
♥♥-----

Asi mu řeknu, ať si to tu všechno přečte (a pokud mu z to budu stát, tak si to přečte) a pak se nám to z oči v oči bude říkat hned líp.... :-)

Strašně moc jste mi pomohly a děsně se mi ulevilo. Akorát jsem spíš  čekala, že mě pošlete k doktorovi.  roll

Není tady

#56 13. 2. 2007 17:11

Kamílek
♥♥-----

Spíš "pomohli", psal i Nicolas  lol

Není tady

#57 13. 2. 2007 17:14

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

PS: jdi k doktorovi

MUDr. Nicolas Couche
Vaclavske nam. 8
Praha 1
111 50

Urcite te vyleci :-) K oboustranne spokojenosti. Vem si karticku VZP.

PS: jinak drzim palce, at si to vsechno vyrikate.

Není tady

#58 13. 2. 2007 17:16

Kamílek
♥♥-----

Nicolasi, ten doktor jsi ty???????? big_smile a big_smile

Tak to se už moc těším a příjdu brzy..... :-))))), ale aby mě ostatní holky nezabily. :-)))), maj na tebe spadeno.

Není tady

#59 13. 2. 2007 17:21

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Kvuli chlapum se holky navzajem nezabiji, to by byl velky nerozum :-)

Kdyz mají na mě spadeno, je to v pohode, pomohu jim se zvednout (nemusi porad jen lezet, ze? :-) )

Není tady

#60 13. 2. 2007 17:23

Marikaa
♥♥♥♥♥--

Zdravim Nikolasi, já Ti pochlebovat nemusim, viď?     big_smile a big_smile

Kamílku, taky jsem v celku překvapená, v 26 letech no nevím čekala bych možná trochu vyzrálejší reakce. Myslím že je to škoda, ta Tvá reakce, ten kluk se asi fakt snažil a to že je brzo??? No co, očividně byl z Tebe hyn. Mě ani nezaráží že odešel, neb on si to určitě neplánoval že "skončí" takhle rychle tak ho to asi trochu vzalo, a ta Tvá reakce byla zbytečná. Já bych do postele s člověkem za týden nešla, ale na druhou stranu, každýho věc a vnitřní pocit (občas nejen vnitřní), já potřebuju člověka poznat než s ním hupnu na radovánky.

Jinak přeji mnoho úspěchů a doufám, že dotyčný nebude "urážlivý" chlap, kterýmu bude vadit že jsi to takhle veřejně presentovala    wink

Není tady

#61 13. 2. 2007 17:24

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Web

To jsi teď trefil big_smile ono je někdy lepší když ten ležící je mužlol

http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif

Není tady

#62 13. 2. 2007 17:26

Angie
♥♥♥♥♥--

avalonka napsal(a):

Nicolas napsal(a):

Avalonko,
ty vole, ja jsem napsal "pro pana Kamila" ve stejny okamzik jako ty, aniz bych cetl tvoji poznamku...psali jsme to ve stejny okamzik.
Nicmene si to na vedome urovni nemyslim, jen ten tvar jmena mi tak nejak sedi k "panovi"

No vidíš to - oběma nám přišlo, že má Kamílek spíš mužské uvažování - to, že tě tu holky voblejzaj tedy nic nemění na stálém faktu, že emočně, psychicky a tak nějak obecně jsme na sebe napojení právě a jen my dva - heč, holky vissla dudlik

Je možné, že Kamílek má akcentovanou svou mužskou část duše - svého času jsem se potýkala s podobným problémem a pro holku to není moc dobrá výchozí pozice.

Avalonko, vytrhávám to z kontextu, jen reaguji specificku na tuto tvojí myšlenku: mě Kamílek moc mužsky uvažující nepřijde.
Ječet na někoho, komu dám po týdnu, že nejsem žádná matrace a jaktože mi to pěkně neudělal (=si mě neváží), to je ryze ženská záležitost ....

Není tady

#63 13. 2. 2007 17:26

Kamílek
♥♥-----

Mariko, kdyžtak si to přečti pořádně, abys to pochopila, k čemu jsme se tu na konci dopracovali.

A takhle to prezentovat, moc veřejné mi to teda nepřijde,,,, :-)

Není tady

#64 13. 2. 2007 17:27

Kamílek
♥♥-----

Angie, já jsem NEJEČELA. To jen pro upřesnění.

Není tady

#65 13. 2. 2007 17:29

Marikaa
♥♥♥♥♥--

Všimla jsem si k čemu jste se dopracovali, ale já nepracovala s Váma   dumbom  takže co, reagovala jsem na Tvůj úvodní příspěvek     va

nedělej si iluze někomu i tohle může přijít "veřejné" a občas je to víc veřejné než myslíš   tummenupp  to mluvim z vlastních zkušeností.

Není tady

#66 13. 2. 2007 17:29

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Web

No když už jsi nás tak vyhecovala - doufám že nám alespoň podáš zprávu big_smile jak to dopadlo vissla

Není tady

#67 13. 2. 2007 17:35

Kamílek
♥♥-----

No uvidím, co mi na to řekne. Napsala jsem mu sms, jestli mu na mě záleží, ať si to tu přečte. Bude to asi jednodušší i pro něho, i pro mě.

Možností není mnoho: 1/zabije mě, 2/ nezabije mě - a nic nebude, 3/ nezabije mě - a něco bude. Tak uvidím. :-)

Zprávu podám. :-)

Není tady

#68 13. 2. 2007 17:37

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Raději si s ním měla jít na pivo dumbom usch

Upravil(a) Santala (13. 2. 2007 17:37)

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#69 13. 2. 2007 17:42

Kamílek
♥♥-----

Santalo, bylo by to lepší, ale ted to pivko nejde realizovat.

Není tady

#70 13. 2. 2007 17:45

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Já se jen snažím vžít do jeho kůže a asi bych byla dost vykulená (nej) , kdybych si to tady o sobě četl.

Navíc, tehle váš problém si zaslouží spíš řešení u večeře při svíčkách,než veřejnej chat - nemyslíš ?

Proč nejde pivko, véča realizovat ?

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#71 13. 2. 2007 17:49

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Web

No veřejně neveřejně ono je to přece anonymní vissla a určo se dozví víc va jen jestli to rozchodí lol

Není tady

#72 13. 2. 2007 17:50

Kamílek
♥♥-----

Santalo, překvapenej určitě bude, o tom žádná. Spousta lidí tu otevřeně řeší ledacos, takže v tom nevidím problém. Holt to bude vědět i on.

Je teď mezi námi dost velkej blok, takže si moc nedovedu představit, jak bych mu upřímně vyklopila důvod svojí tehdejší reakce. Pochybuju sama nad sebou, že bych mu to dokázala podat tak uceleně jak si to tady (třeba) přečte, víš?

Není tady

#73 13. 2. 2007 18:13

host eska
♥♥♥♥♥♥-

avalonka napsal(a):

Kamílek napsal(a):

Avalonko, dík moc za odpověď, zamyslím se nad tím.

Já asi neumím vysvětlit, co mi vadí. Rozumím tomu, že se udělal dřív. Jen nerozumím tomu, že je mu ta druhá strana ukradená.

Už někdy dřív mě napadlo, že budu možná něco jako "otrok sexu", prosím nesmějte se. :-) A měla bych se léčit. I když nevím s jakou diagnózou, možná nějaká nezdrženlivost nebo co (prosím nesmějte se podruhé). :-) grater Ještě nikdy jsem nenarazila na nikoho, kdo by měl větší apetit než já a aby mě někdo "utahal". A když ten sex chci, tak ho prostě CHCI a udělám cokoliv. Úplně jako by mi něco přeplo v mozku a já to nemohla ovládnout. Ale v jiných situacích se mi to nestává.

Se střízlivou hlavou to taky vidím všechno pochopitelně jinak než v tu chvíli ráno. Jen ve mně hlodá takový červíček, jestli to není sobec. Já si jako sobec nepřipadám, když chci TAKY uspokojit. I bych se klidně zapojila, aby to netrvalo takovou dobu. Říkala jsem mu to a on NIC.

No vidíš, Kamílku - to je jiná řeč. Teď z tebe vypadlo to podstatné. Sex je pro tebe tak důležitý (a svým způsobem i nepokojně bolestný - soudě dle tvých obav z "otroctví sexu"), že pokud někdo selže právě a jen na tomto poli, bereš to daleko fatálněji než selhání v jiné oblasti.

A tady se sluší, abych se ti omluvila, protože jsem se na tobě dopustila stejné chyby, jako ty na tvém novém příteli. Aneb "soudila jsem tě šmahem". Nezapadla jsi do mé subjektivní škatulky Normální Holka a já ti hned vynadala za to, jaký jsi pyšný sobec.

Přitom tebe trápí, že tolik miluješ sex, pochybuješ o tom, zda jsi normální a tak trochu se v tom ztrácíš.

TOHLE řekni svému příteli. TOHLE je informace, kterou nebude lehké jeho směrem ventilovat, ale pokud to dokážeš, bude to autentické a ryzí.

Možná, že mu řekneš "miluju sex víc než jiný holky a trápí mě to" a on ti možná řekne "vidíš a já z tebe měl ten pocit hned od začátku a to mě paralyzovalo - zda dokážu tak náročnou holku uspokojit - a taky vzrušilo, takže proto jsem se udělal tak rychle. A pak jsem rychle odešel z postele, protože jsem si připadal trapně."

A jestli tohle dokážete vykomunikovat, pak godlike

godlike
taky si myslím, že je ta sexuchtivost spíš přednost smile jenom umět zpracovat ty emoce, když není všechno podle vlastních představ... a najít takového partnera, co to zvládne a bude na sex podobně jako ty smile
Nicolas se hlásí smile a bude jich víc wink
a nemyslím, že jsi někomu nebezpečná anebo jako ti chlapi, co znásilňujou v parku... mě podle toho co píšeš, jen příjde, že cítíš velké zklamání.. a zklamání pramení jen z očekávání... no, prostě úžasný jak jste tady na všechno kápli smile

všichni u podpisu moudře hovoří, a já budu mluvit, až mi lýtka dohoří... bo nejsu žadny rétor big_smile
http://www.kamelie.ic.cz/sm1_soubory/sm29_mal.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gif

Není tady

#74 13. 2. 2007 18:20

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Nicolas napsal(a):

PS: jdi k doktorovi

MUDr. Nicolas Couche
Vaclavske nam. 8
Praha 1
111 50

Urcite te vyleci :-) K oboustranne spokojenosti. Vem si karticku VZP.

PS: jinak drzim palce, at si to vsechno vyrikate.

lol že ten doktor ti něco provedl a ty se mu teď chceš pomstít tak sis vzal nick stejný jako jeho jméno! kapitulation

Strach je malá smrt...

Není tady

#75 13. 2. 2007 18:20

Kamílek
♥♥-----

Nevím vlastně přesně proč, ale mě se teď  spadl ze srdce takový balvan. Asi jakože jsem pojmenovala problém, který mám, a vy jste mi  tom moc pomohli.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí