29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ať si o sexu po týdnu myslí, co chce, kdo chce. můj názor je, když oba chtějí, proč ne, a už vůbec nevidím důvod, proč by ještě ke všemu měla být špatná ta holka. Nejsem jeptiška. Ale nikomu neberu jeho názory.
Princip mého dotazu byl tento: myslím si, že když už jsou spolu muž a žena v posteli, je přirozené, aby se snažili toho druhého uspokojit, ať jsou spolu v podstatě jakkoliv dlouho.
Avalonko, jsem divná proto, že jsem chtěla, aby mě uspokojil????? To snad ne.
Z mých předchozích zkušeností se "všichni" snažili, div se nepřetrhli, aby udělali co nejlepší dojem. Proto mě to překvapilo.
Není tady
Kamílku, jinak než tím, že si s dotyčným promluvíte, to nevyřešíš. A na tahu jsi spíš ty, aby ses mu ozvala. Jak má kdo vztah nastavený, včetně komunikace, co mu vyhovuje a co ne, to je výsostné území každého páru.
Lvice, ne ne:dumbom:, ja sa s tebou ale kludne o Nica podelim-virtualne:hjarta:, ked uz je zajtra ten Valentyn:supr:
Kamilku, podla mna posudzovat z prveho milovania je dost odvazne. Ako sa tu uz niekdo vyjadril, stava sa niektorym "obycajnejsim ludom" ako napr. aj mne:D, ze nedostanu orgazmus zaroven s partnerom. Nenapadlo by ma ale vycitat partnerovi, ze on uz nemoze a ja chcem. "Slezl z tebe a odesel" a ty si bola vzrusena a chcela si pokracovat. Tak ked nevladal hned po prvom sexe poranu, mohla si sa urobit sama. Urcite by sa rad na to pozrel a libilo by se mu to:hjarta:
Upravil(a) tracy (13. 2. 2007 17:43)
Není tady
Kamílek napsal(a):
Z mých předchozích zkušeností se "všichni" snažili, div se nepřetrhli, aby udělali co nejlepší dojem. Proto mě to překvapilo.
Tak tohle o tobě vypovídá dost, Kamílku, nemyslíš? Jsi pěkná hrdopýška, ale on ti ten tvůj rozkošný hřebínek někdo brzo srazí. A buď ráda - čím dřív se to stane, tím dřív z tebe bude prima holka. Dál k tomuto tématu už nemá co dodat
Není tady
Teď ti avalonko vůbec nerozumím. Podle mě je normální se snažit, aby byl ten druhý spokojený.
Není tady
Kamílku,
tak dobře. Takže polopatě:
ty si myslíš, že by se druhý měl chovat podle tvých norem - to, co si myslíš, že je vhodné, to co si myslíš, že je hezké, to, co si myslíš, že je užitečné - TAK PRÁVĚ TO BY TEN DRUHÝ MĚL DĚLAT.
Máš o životě nějaké představy a nechápeš, že jsou to tvé SUBJEKTIVNÍ představy. Ty si myslíš, že se snažil málo (nebo vůbec) a on se třeba snažil maximálně.
Teď to přeženu, ale dám ti příklad, pouze pro dokreslení toho, jak to myslím:
tvůj nový přítel má dejmetomu problémy s erekcí. Navíc má problémy s předčasným výronem semene. Možná proto, že ho jeho matinka mlátila, možná proto, že už dlouho s nikým nechodil, možná proto, že se mikrokosmus střetnul s makrokosmem - to je v tuto chvíli jedno, ale ty ten důvod neznáš. Dokonce ani nevíš o samotném jeho problému.
A teď si pod dojmem výše uvedeného přehraj váš společný sex znovu. Ten kluk může být šťastný, že se mu vůbec postavil a ještě šťastnější, že se udělal až za 50 vteřin a ne za svých obvyklých 25.
Nejde teď vůbec o to, zda zrovinka tenhle problém má (doufám, že mi nezačneš snášet na hromadu důkazy, že problémy s erekcí nemá - to by znamenalo, žes opět nic nepochopila).
Vše, co jsem tím chtěla naznačit je - že druhého můžeme soudit až poté, co ho důkladně poznáme, poznáme důvody jeho jednání, poznáme jeho charakter, jeho klady a zápory. A kdy že to poznáme? Až po létech - a to jen v případě, že tomu druhému umíme skutečně naslouchat. A i tak bychom se svými "soudy" měli být véééélice opatrní, protože úplně toho druhého nepoznáme nikdy.
Ty chceš, aby se svět točil kolem tebe, aby tě přítel hýčkal a dělal co ti na očích vidí. A kde bereš tu jistotu, že na to v této fázi máš nárok. A kde bereš jistotu, že mu můžeš oplatit stejnou mincí - že mu můžeš nabídnout totéž. Totiž to, co on doopravdy chce? Jak víš, co on doopravdy chce a že se mu milování s tebou líbí. Že si to myslíš? To je ale málo Kamílku.
Jak říkám: chce to 15 deka pokory a víc o věcech přemýšlet, dále polévkovou lžíci sebereflexe a nakonec aspoň půl kila trpělivosti, která růže přináší.
Není tady
Nevím, nevím, já jsem asi letadlo, ale vůbec to nechápu.................
Vím, že ho neznám a (snad zatím) nevím, co bylo za jeho reakcí, ale mně to prostě přijde divné a sobecké - mít v posteli babu a neudělat jí to, když chce. Když už s někým vlezu do postele, chci ho uspokojit. Třeba i jen proto, abych si dokázal(a), jakej jsem borec. (v nadsázce)
Není tady
Kamilko,
zivot a svet je plny prekvapeni. Obavam se, ze ty i ja, dokonce i Avalonka a Pandorra a Lvice a Feuria, budeme i ve svych 87 letech prekvapeni necim jednanim, ba i sami sebou...
- to, ze se tvych slabych cca 30 predchozich partneru (mozna to bylo vic, ale o pocty ted nejde) VZDY snazilo, div se nepretrhlo rika jen to, ze se chteli snazit. A ze to proto povazujes ty za normalni. Ale normalni to neni. Je to mozna caste a rozhodne asi fajn pro tebe, ale neni to norma, kterou maji naucenou vsichni muzi.
- neni pro vsechny jedince na svete normalni se snazit, aby ten druhy byl spokojeny. Je to spis naopak. Snazime se, abychom byli spokojeni my sami. Az potom ten druhy.
Nikde neni psano, ze vsichni muzi budou stejni jako tvych 30 predchozich. Smir se s tim. Neexistuje tzv. normalni chovani. S tim se taky smir.
Tve rozhorceni se tak nejak opakuje dokola s otazkou "jak to, ze si to vubec dovolil???? A jak to, ze neví, co je normální?".
to je sance na pokracovani - ucit se opravdu komunikovat, ne jen si stezovat, ale otevrene a mozna bez vycitek si vzajemne rict, co ocekavate dal a co chcete..nejen v sexu.
No a to je tak vsechno k tematu.
Jestli chces, tak se pridej k Tracy, Lvici a Santal k nasim hromadnym hratkam, at prijdes na jine myslenky :-)
Není tady
Kamílek napsal(a):
mně to prostě přijde divné a sobecké - mít v posteli babu a neudělat jí to, když chce. Třeba i jen proto, abych si dokázal(a), jakej jsem borec.
Ahá. Tak nic.
Není tady
Drahý Nicu a ostatní pánové - omlouvám se za kacířskou větu, která ze mě co nevidět vypadne - ale podle mého je Kamílek chlap. Co myslíte?
Není tady
Avalonko,
mozna pro pana Kamila NIC.
Ovsem budes se divit, ale pro me osobne tam neco bylo...co me trklo (to je kouzlo verejneho fora).
Není tady
Avalonko, dík moc za odpověď, zamyslím se nad tím.
Já asi neumím vysvětlit, co mi vadí. Rozumím tomu, že se udělal dřív. Jen nerozumím tomu, že je mu ta druhá strana ukradená.
Už někdy dřív mě napadlo, že budu možná něco jako "otrok sexu", prosím nesmějte se. :-) A měla bych se léčit. I když nevím s jakou diagnózou, možná nějaká nezdrženlivost nebo co (prosím nesmějte se podruhé). :-) Ještě nikdy jsem nenarazila na nikoho, kdo by měl větší apetit než já a aby mě někdo "utahal". A když ten sex chci, tak ho prostě CHCI a udělám cokoliv. Úplně jako by mi něco přeplo v mozku a já to nemohla ovládnout. Ale v jiných situacích se mi to nestává.
Se střízlivou hlavou to taky vidím všechno pochopitelně jinak než v tu chvíli ráno. Jen ve mně hlodá takový červíček, jestli to není sobec. Já si jako sobec nepřipadám, když chci TAKY uspokojit. I bych se klidně zapojila, aby to netrvalo takovou dobu. Říkala jsem mu to a on NIC.
Není tady
Avalonko,
ty vole, ja jsem napsal "pro pana Kamila" ve stejny okamzik jako ty, aniz bych cetl tvoji poznamku...psali jsme to ve stejny okamzik.
Nicmene si to na vedome urovni nemyslim, jen ten tvar jmena mi tak nejak sedi k "panovi"
Není tady
Jak jsem to psala o tom letadle, tak to bylo ještě předtím, než jsem četla tu dlouhou odpověď od avalonky. Tu její odpověď chápu.
P.S: A jsem velmi ženská ženská
Není tady
Nicolas napsal(a):
Avalonko,
ty vole, ja jsem napsal "pro pana Kamila" ve stejny okamzik jako ty, aniz bych cetl tvoji poznamku...psali jsme to ve stejny okamzik.
Nicmene si to na vedome urovni nemyslim, jen ten tvar jmena mi tak nejak sedi k "panovi"
No vidíš to - oběma nám přišlo, že má Kamílek spíš mužské uvažování - to, že tě tu holky voblejzaj tedy nic nemění na stálém faktu, že emočně, psychicky a tak nějak obecně jsme na sebe napojení právě a jen my dva - heč, holky
Je možné, že Kamílek má akcentovanou svou mužskou část duše - svého času jsem se potýkala s podobným problémem a pro holku to není moc dobrá výchozí pozice.
Není tady
Nicolasi, tak s těmi 30 partnery hodně uber............. Když tu píšu že po týdnu s někým vlezu do postele, neznamená to, že to je každý týden..... , ale beru to jako nadsázku.
A dík, že si o tom se mnou píšete.
Není tady
Nevim Avalonko, proč se do Kamílka tak navážíš a povyšuješ se nad ní? Mě by se to taky nelíbilo, kdyby se chlap udělal a pak ze mě mlčky slez a konec-nezájem. Ty by sis nepřipadala jako matrace? A zvlášť při jednom z prvních sexů. Kdyby byli dlouholetí manželé, tak budiž, ale v začátcích mi to nepřipadá zrovna ideální.
Není tady
opravdu nám nic nenalháváš o svém věku?? Teď mi totiž připadáš jako malé tříleté trucovité dítě
JÁ CHCI A CHCI A CHCI
Není tady
Petunka napsal(a):
Nevim Avalonko, proč se do Kamílka tak navážíš a povyšuješ se nad ní? Mě by se to taky nelíbilo, kdyby se chlap udělal a pak ze mě mlčky slez a konec-nezájem. Ty by sis nepřipadala jako matrace? A zvlášť při jednom z prvních sexů. Kdyby byli dlouholetí manželé, tak budiž, ale v začátcích mi to nepřipadá zrovna ideální.
Není tady
Kamílek napsal(a):
Avalonko, dík moc za odpověď, zamyslím se nad tím.
Já asi neumím vysvětlit, co mi vadí. Rozumím tomu, že se udělal dřív. Jen nerozumím tomu, že je mu ta druhá strana ukradená.
Už někdy dřív mě napadlo, že budu možná něco jako "otrok sexu", prosím nesmějte se. :-) A měla bych se léčit. I když nevím s jakou diagnózou, možná nějaká nezdrženlivost nebo co (prosím nesmějte se podruhé). :-)Ještě nikdy jsem nenarazila na nikoho, kdo by měl větší apetit než já a aby mě někdo "utahal". A když ten sex chci, tak ho prostě CHCI a udělám cokoliv. Úplně jako by mi něco přeplo v mozku a já to nemohla ovládnout. Ale v jiných situacích se mi to nestává.
Se střízlivou hlavou to taky vidím všechno pochopitelně jinak než v tu chvíli ráno. Jen ve mně hlodá takový červíček, jestli to není sobec. Já si jako sobec nepřipadám, když chci TAKY uspokojit. I bych se klidně zapojila, aby to netrvalo takovou dobu. Říkala jsem mu to a on NIC.
No vidíš, Kamílku - to je jiná řeč. Teď z tebe vypadlo to podstatné. Sex je pro tebe tak důležitý (a svým způsobem i nepokojně bolestný - soudě dle tvých obav z "otroctví sexu"), že pokud někdo selže právě a jen na tomto poli, bereš to daleko fatálněji než selhání v jiné oblasti.
A tady se sluší, abych se ti omluvila, protože jsem se na tobě dopustila stejné chyby, jako ty na tvém novém příteli. Aneb "soudila jsem tě šmahem". Nezapadla jsi do mé subjektivní škatulky Normální Holka a já ti hned vynadala za to, jaký jsi pyšný sobec.
Přitom tebe trápí, že tolik miluješ sex, pochybuješ o tom, zda jsi normální a tak trochu se v tom ztrácíš.
TOHLE řekni svému příteli. TOHLE je informace, kterou nebude lehké jeho směrem ventilovat, ale pokud to dokážeš, bude to autentické a ryzí.
Možná, že mu řekneš "miluju sex víc než jiný holky a trápí mě to" a on ti možná řekne "vidíš a já z tebe měl ten pocit hned od začátku a to mě paralyzovalo - zda dokážu tak náročnou holku uspokojit - a taky vzrušilo, takže proto jsem se udělal tak rychle. A pak jsem rychle odešel z postele, protože jsem si připadal trapně."
A jestli tohle dokážete vykomunikovat, pak
Není tady
Salome: Bože, bože, božínku, mně tu nikdo nerozumí
Když nad tím můžu přemýšlet, tak jsem ráda. Ale když jsem vzrušená, tak se prostě neumím ovládat a nemyslí mi to. Ráda bych s tím něco udělala, ale nevím co.
Je to hodně hnusný, ale přijde mi, že takhle se asi neuměj ovládnout úchyláci, co choděj venku a znásilňujou. Jsem snad nemocná?
Není tady
Jak jsi to myslela že po delším manželství by ti to jako nevadilo jo? No tak právě v tom manželství mi to připadá dost divný, protože ti manželé už měli relativně dost času se poznat a věděli by co kdo chce a jaké má pocity
Není tady
Asi to chce čas a důležité je mluvit, mluvit a mluvit no zrovna při sexu teda ne
to by taky mohlo mít opačný dopad, ale aby věděl že jsi na sex a ne si ho jen vynucovat jak malé dítě - třeba si ho tím vyplašila
ale za pokus o opětovné sblížení to stojí, tak mu napiš SMS když se bojíš že nechápe co pro tebe sex znamená
Není tady
Kamílek napsal(a):
Salome: Bože, bože, božínku, mně tu nikdo nerozumí
![]()
Když nad tím můžu přemýšlet, tak jsem ráda. Ale když jsem vzrušená, tak se prostě neumím ovládat a nemyslí mi to. Ráda bych s tím něco udělala, ale nevím co.
Je to hodně hnusný, ale přijde mi, že takhle se asi neuměj ovládnout úchyláci, co choděj venku a znásilňujou. Jsem snad nemocná?
Nejsi nemocna
Vetsina chlapu te bude za to milovat
Kazdy mame jinou sexualni potrebu !
Jak psala Av.( vetsinou s ni nesouhlasim ),ale ted si myslim, ze ma pravdu.
Zkus to na nej normalne vybalit, jake mas touhy, potreby a dej mu prostor,at se k tomu (mu) postaví
Upravil(a) Santala (13. 2. 2007 16:56)
Není tady
Jééééééééé, děkuji moc za pochopení....... :-)
Asi zítra nebo ve čtvrtek se uvidíme, tak jsem zvědavá, jestli si tohle dokážeme nějak vyříkat.......
Není tady