29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, moc by mě zajímalo, co si myslíte o tomto:
Seznámila (já 26) jsem se s klukem (30), prožili jsme 3 moc hezká rande na večeři, všechno bylo jak má být, já byla šťastná, on evidentně taky, dobýval mě, prostě idylka. Ale to jsme si ještě ani nedali pusu ani se nechytli za ruku.
Na čtvrté rande (znali jsme se týden) jsem šla k němu domů, bylo mi jasné, co bude následovat a moc jsem to chtěla. Odpoledne a večer u něj jsme si povídali, proběhly dva sexíky (já jsem dosáhla orgasmu dřív) a já byla moc spokojená. On byl moc hodnej.... "co chceš k jídlu, k pití, jakej chceš ručník, vezmi si moje pantofle, ať ti není zima na nožky... " atd. Jediné, co mi tam chybělo, byly takové nesexuální doteky (tzn. doteky které nejsou jako předehra, třeba pusa na tvář nebo obejmutí a tak), ale říkala jsem si, že po "týdenní známosti" nemůžu chtít všechno. Ráno jsme se oba probudili v 5 a byl z toho rychlý sexík. On se udělal hrozně rychle, po tom ze mě hned slezl (doslova), žádná pusa na tvář, nic, beze slova šel na záchod, pak do koupelny a když se vrátil do ložnice, nešel už za mnou, ale sedl si do křesla. Asi minutu bylo ticho, já byla úplně šoku, a pak jsem mu říkala, jestli nezapomněl třeba taky na mě. Po chvíli si tedy šel lehnout vedle mě, ale říkal, že budu muset počkat, až bude zase moct (tak jsem mu říkala, proč nepočkal on). Byla jsem šíleně vzrušená, chytla jsem nerva a udělala mu přednášku, že na mě nedělá dojem, že se zajímá jen o svoje uspokojení, že to vypadá jako by mě už nechtěl vidět (to mi vyvracel), že mi toto přijde sobecké a že nejsem matrace, se kterou se seznámí někde na diskotéce, že už ho po tomto nechci vidět a považuju toto za konec.... no .... prostě jsem upřímně řekla, co se mi honilo v hlavě. On mi nabízel snídani a říkal ať zůstanu, ale já se v 6 ráno v neděli sebrala a šla jsem domů. Úplně jsem chytla nerva, ten nedokončenej sex mi úplně zatemnil mozek. Někdy mi to bez orgasmu nevadí, ale někdy se po tom chovám jak bez mozku, fakt. Spíš mě ale šokoval ten přístup.... beze slova sleze a jde pryč.... Nevím....
Chci se vás zeptat, co si o tom myslíte?? Na jednu stranu bych ho ráda ještě viděla, minumálně si vše vysvětlila, ale na druhou stranu nevím.... Jeho jsem asi taky tím svým výstupem odradila. "Kupodivu" už se neozval.
Není tady
Neustále mě udivuje, jak ženy tak dobře přírodou obdařené komunikačními schopnostmi, vyjádří něco podstatně jiného.
Kamile, kontrolní otazky tupeho muze (verze standard):
- rekla jsi mu, ze bys chtela pokracovat v sexu anebo jen bys chtela pusu na tvar? (nez se panovi postavi znovu, nejsme sakra jen stroje na sukani)
- i v lepsich rodinach se stane, ze se chlap udela drive nez zenska (to je zivot a nez se partneri sesouladi, muze to trvat)
- z ceho jsi usuzovala, ze by te uz nechtel videt (jen ze nepodareneho sexu nebo z toho, jak se te ptal, co chces k piti, jake chces backurky apod..?)
- kdyz ti nabizel snidani a rikal, at zustanes, co jsi si myslela? (ze jsi matrace, ze je sobec..?)
- stava se ti casto, ze nedokonceny sex ti zatemni mozek a uplne prevrati emoce a jednas zkratovite?
PS: stejne si myslim a souhlasim s tebou, ze vse musi byt dokonale a pokud te takhle vec sokovala (beze slova sleze a jde pryc), urcite to neni partner pro zivot, pro vztah a neni te urcite hoden :-)))
PS2: tak mu zavolej a jeste dejte rec. Rekni mu v klidu co te rozcililo a co chces. Za to nic nedas. Kdyz te odmitne, prezijes to. Kdyz ne, zkusite to znovu a budes znovu mooooc spokojena (jak jsi psala ve sve prvni vete tveho prispevku...)
Není tady
Nicolasi, moc ráda Tě čtu, vtipné, lehce ironické, občas okořeněné špetkou sarkasmu a prošpikované stravitelnými radami. A hlavně mužský úhel pohledu na věc.
Upravil(a) lvice (13. 2. 2007 14:58)
Nicolasi, dík moc za odpověď. Já jsem mu na rovinu řekla, co bych ráda, ale on neprojevil žádnou chuť udělat mi to třeba rukou nebo jinak (když už na rovinu, tak na rovinu). :-)
Napsala jsem, jak to bylo. Chápu, že to byla moje chyba, můj zkrat, ale prostě byla jsem šííííííleně vzrušená, šííííleně jsem chtěla sex a ono najednou stop, ticho- nic. Uplně mi to pak přepnulo v mozku. Jsem prostě hoodně na sex, tak mě vytočilo, že prostě ignoruje moje potřeby. I když se jinak choval skvěle.
Není tady
Otazkou zustava, co si vlastne od toho vztahu slibujes ?
Jestli uz ti ted vadi, ze neni "mazel" -videla bych v tom pro vaznej vztah problem - to nezmenis.
Jestli, v tom nic vazneho nehledas, tak si dejte cas - ten sexualni soulad chce vic sexiku
Upravil(a) Santala (13. 2. 2007 15:00)
Není tady
Jinak musím, Nicolasi, souhlasit se lvicí. Na babinet chodím už dlouho, i když jsem se až do dneška "jen dívala". Máš skvělý příspěvky.
Není tady
lvice napsal(a):
Nicolasi, moc ráda Tě čtu, vtipné, lehce ironické, občas okořeněné špetkou sarkasmu a prošpikované stravitelnými radami.
A hlavně mužský úhel pohledu na věc.
musím souhlasit
Nicolasi, fakt mě bavíš
Jo - pěkného valentýna
Není tady
Santalo, já bych právě ráda vážný vztah. Já to chápu, že není soulad hned od začátku, to je přece normální. Ale jestli by na mě chtěl takhle na začátku zapůsobit, měl by se snažit mě uspokojit dodatečně, ne????? Mně to takhle aspoň přijde normální. Já mluvím o tom přístupu...., prostě SLEZL A ŠEL BEZE SLOVA PRYČ. To mi prostě hlava nebere.
Není tady
Kdybych vlezla chlapovi do postele po týdenní známosti, tak bych ani nepočítala s tím, že na mě bude koukat jinak než jako na matraci.
Není tady
Kamílku, jediné, co tě omlouvá, je tvůj útlý věk. Nebuď taková slepice, proboha. Proč by kluk nemohl "slézt a jít beze slova pryč", proboha? Co o něm víš, jak dobře ho znáš, co jsi ty pro něj kdy udělala - he?
Holka holka, nauč se trpělivost a také troše pokory - jinak tě každej slušnej kluk dopne do tvé prdýlky.
Není tady
Kamílku , pan Aleš Kalina - myslím místní samozvaný psycholog tomu říká "první trky" ve vztahu - které, když jsme zamilovaný, tak nevnímáme, nebo vnímat nechceme - což je ve výsledku pro volbu partnera do budoucna malér.
Tak buď ráda,že to vnímáš a jestli tě to tak "dožralo" tak ty trky poslouchej
Na druhou stranu já bych se asi chtěla o tom ještě jednou přesvědčit, takže bych se nejspíš ozvala a zkusila "TO" ještě jednou
Není tady
ponožka napsal(a):
Kdybych vlezla chlapovi do postele po týdenní známosti, tak bych ani nepočítala s tím, že na mě bude koukat jinak než jako na matraci.
... a nebo na ponožku - Kamílku, buď ráda, žes neskončila v lepším případě pod postelí a v horším v koši na prádlo
Není tady
Kamílek napsal(a):
Santalo, já bych právě ráda vážný vztah. Já to chápu, že není soulad hned od začátku, to je přece normální. Ale jestli by na mě chtěl takhle na začátku zapůsobit, měl by se snažit mě uspokojit dodatečně, ne????? Mně to takhle aspoň přijde normální. Já mluvím o tom přístupu...., prostě SLEZL A ŠEL BEZE SLOVA PRYČ. To mi prostě hlava nebere.
Kamilo, máš zvláštní představy o "vážném vztahu". Nechce se mi věřit, že ti je 26. Podle kalendáře ano, ale mentálně Mně tvé psaní - opravuju, chování - taky "hlava nebere".
Upravil(a) majkafa (13. 2. 2007 15:16)
Dobrá, jsem ráda :-). Mně zajímají vaše názory, fakt všechny. I ty co se mi nelíbí. Neříkám, že po týdnu je na sex ideální doba, ale když oba chtějí, tak proč ne????? A na druhou stranu - čím dřív zjistím, že jsme se k sobě nehodili (pokud se to tak dá říct), tím líp, ne?
Není tady
Kamílku, zajímalo by mě, když první 3 rande všechno bylo jak má být, jak si představuješ proces dalšího postupu Vašeho vztahu dle metodiky "Všechno je jak má být" ? Chození, ruka v ruce, svatba, první dítě, dovolená v Jugoslávii, druhé dítě, auto?
Taky mám dotaz, zda víš, jestli to není partner, který nesexuální dotyky ke svému životu a uspokojení nepotřebuje. I tací se pohybují mezi námi, měla jsem ho doma.......
A promiň, přijde mi hodně sobecké někomu vyčítat, že se udělal dříve než já, že mohl počkat na mně a když už tedy se mu to povedlo, že tedy ať kouká honem rychle uspokojit mě....... Jsem s novým partnerem cca 6 týdnů, 3 týdny si vesele užíváme, ani jednou se nám to nepovedlo společně a ani jednomu z nás to nevadí. Taky se nám stalo, že partner vyčerpán po jednom čísle totálně vytuhl a usnul mi v náručí a já byla nažhavená . Nu což, šla jsem spát, holt není každý den posvícení. Trocha tolerance, nadhledu a porozumnění.
Chceš-li, abys byla uspokojena na povel, kup si vibrátor.........
Epilog: muž, který nestojí o pokračování nenabízí partnerce snídani....... Může mít zájem o pokračování sexuálního vztahu, může mít zájem dokonce i o vztah partnerský. Když mu nedáš šanci, tak to nezjistíš a možná svého ukvapeného činu budeš litovat......
Santalo,
prani k Valentynovi prosim do jineho tematu - specialne jsem jej vytvoril :-)
Lvice,
dekuji za kompliment, jsem tak nejak oralne schopny. Cervenal bych se za lichotky, ale jsem sebestredny. PS: vazne, diky - jsem jen clovek a chvala potesi - muze zvlaste :-)
Kamile!!!
- jsem plne k dispozici, mam dokonce sikovne ruce v pripade poklesu tlaku v prirozeni!! :-) A mam rad zeny, co jsou na sex!!!
- Jezismarja!!!! ted vazneji, vzpomnel jsem si na podobnou situaci. Partnerka byla taky rozjeta, ale davala mi to najevo uplne jinak - proste jsem to nepochopil (pochopil jsem pravy opak!!) a nechal jsem ji a odesel!! (ja, clovek, ktery si mysli, jak rozezna potreby zen a chvasta se socialni inteligenci!!). Proste jsem to asi podelal. Ale rano jsme si o tom promluvili a zjistili jsme, ze ani jeden nejsme dokonalí jedinci a že komunikace, zvlaste mimoslovni nemusí být vzdy jasna.
- jo, peknyho Valentyna - at uz ma jakykoli tvar a velikost.. :-)
Není tady
Ten týden bych nebrala tak tragicky.
Myslim, ze neni meritko,na to kdy spolu zacit spat.
Spis bych se fakt zamerila na to, co k sobe citite. Tezko te bude hladit, pusinkovat, v jednom kuse objimat, pokud to tak neciti a jde jen o telesnou pritazlivost, bez lasky.
To mu pak nemuzes vycitat.
Ale, narozdil od holek si nemyslim, ze i po tydnu, se nemuzou lidi do sebe zabouchnout a milovat se spolu.
Sama jsem to zazila.Oba jsme to tak citili a byl z toho 8lety super vztah.
Poslouchej intuici, srdce a hlavne jeho, co ti rikaji jeho gesta,slova, ciny..
Není tady
Nicholasi, není zač, cítím to tak .
"říkala jsem si, že po "týdenní známosti" nemůžu chtít všechno".
- ALE VYSPALA SES NÍM - mně to připadá nějaké obrácené. Uměla bych pochopit, kdyby on sem napsat něco o třech rande, o nějakém tom líbání před barákem a touze po něčem víc - tam by mi ta věta "Nemůžu chtít hned všecho" seděla. Ale takhle ??
Řekla jsi mu sice, že nejsi matrace, ale, promiň, ještě předtím jsi ho přesvědčila, že tomu tak není.
Já bych asi nebyla moc odvázaná z partnera, který se se mnou hned hrne do postele a pak mi ještě dělá scény. Po týdnu až dost - třeba si řekl "co bude dělat za rok" ?
Upravil(a) mashanka (13. 2. 2007 15:26)
Není tady
Nicolasi, again:supr:. Normalne som sa do teba asi virtualne zamilovala:hjarta:
. Fakt tie tvoje odpovede a rady...
Není tady
Tracy, nelez mi do zelí
. Nicolasi, má lásko, virtuálně jsem jen tvá
.
Kamilo, mám z tvého psaní pocit, že nehledáš vážný vztah, nehledáš človíčka ale sexuální mašinu.
Tracy,
Lvice,
Santalo,
musim vyuzit (stejne jako nejrychlejsi a nejsilnejsi spermie) nepritomnosti Vaska, Kalika a dalsich vasich oblibencu a s falesnou skromnosti se hrat na vysluni vaseho obdivu.
PS: hlavne, abychom to nejak nezvrhli (myslim tohle tema, ktere tu resi Kamil - navrhuji, aby to s nami probral spolecne. Osobne...tak nejak hromadne :-) Vy dodate zenskou stranku pohledu a ja tu muzskou. Vsichni budou spokojeni. Vetsinou nenabadam lidi k hromadnemu sexu, ale kdyz je ten Valentyn... :-))
PS: jsem rad, ze tu vsechny pisete a ze se mam zase ja moznost pobavit a casto hodne poucit. Fakt.
Není tady
Tak já si myslím, že když ti jeho manýry lezou na nervy už teď po týdenní známosti ....
Není tady
Bety napsal(a):
Tak já si myslím, že když ti jeho manýry lezou na nervy už teď po týdenní známosti ....
Bety? Tak co to podle tebe značí? Že je divnej? Já myslím, že to klidně může značit i že je divná ona
Není tady