|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
lvice, ja ťa nepoznávam!
Teším sa, že z teba sála láska, porozumenie a ešte dokážeš aj dávať....

Není tady
Jé, tak to mě moc těší, skutečně
. To je ta nejkrásná odměna a zpětná vazba, kterou jsem mohla dostat
. Děkuju
.
lepista napsal(a):
Zkoušela jsem číst Luisu Hey - Miluj svůj život a také mi to přišlo nadraka. Rada měj se ráda, buď šťastná a mysli pozitivně ja hezká, ale neříká jak toho dosáhnout když uvnitř to necítíš
Luisa Hey není ke čtení, stejně jako nejsou ke čtení jiné návody. Ono se k tomu JAK v té knize člověk dopracuje a ani to tak dlouho netrvá, ale když člověka nežene odvaha, nebo spíš zoufalství, tak to pro něj asi není. To možná buď zas ráda.
Není tady
venuše napsal(a):
Neverim, ze mam stesti na hajzly jen proto, ze je chyba ve me. Oni jsou vsichni svati, ze jo? Nechci se mit rada, nepremyslim o takovych vecech a po precteni nekolika knizek uz mi presla chut neco takoveho jeste nekdy cist. Tak uz toho radsi nechame.
No to je teda goool!
Uz to tu chvili sleduj a nevidim zadny pokrok....Porad si meles to svoje a nikoho tu neposlouchas. Jen vymyslis, proc to nejde. Koukam, ze jemne a "po dobrem" to s tebou asi nepujde....
Jasne, ze chyba je nekde v tobe. Jenze to, ze je v tobe chyba, neznamena, ze jsi spatna a nezaslouzis si lasku!
Jasne, ze oni nejsou vsichni svati. Jenze bohuzel, dokud ti to nedojde, jini neprijdou. Svateho bys totiz jednak nemela cim zaujmout a pak taky utrapila, nezvladl by to vedle tebe. Takze musi prijit mizera a dat ti ranu s "otaznikem" - uz se ti rozsvitilo? Ne? Nu tak jeste jednu. Jeste porad nic? No tak halt musime pritvrdit! - takhle to devce zlate funguje prece bezne v zivote, nevidis to? Az kdyz se clovek pouci ze svych vlastnich chyb, prijde "odmena" a on se dostane dal.
Nechces se mit rada? OK. Tak to ale nechtej ani po druhych. Proc by te asi tak mel mit nekdo rad, kdyz ty sama to nezvladas? Kdyz ty sama sobe nedokazes uprimne rici pred zrcadlem mam se rada? Kdyz ty sama si pri tom pripadas jak idiot??? Ha? Proc by nekdo mel milovat idiota??? Znas jediny duvod proc by mel???
Nikdo nema tuseni, jaka doopravdy jsi? Co citis??? Nu dobre ti tak! Hrajes divadlo a pak se divis, ze ti to lide veri. Uvizla jsi ve sve vlastni pasti a jen ty ji muzes otevrit, sorry.
Ze nektery depresivni baby maji chlapa, co pro ne udela vsechno?? Fakt? Ty s nima denodenne zijes, ze vis, jake to manzelstvi ve skutecnosti je? Fakt si myslis, ze divadlo umis hrat jen ty???
Tak toho radsi nechame??? No my muzem, ale tobe to asi nepujde, protoze s tim musis zit. A nejen ty, ale vsichni tvoji blizci.... Tak nebud srab a jdi do toho! Kdyz zacnes, nekdo se casem urcite prida. Kdyz se zmenis ty, zacnou se menit i lide kolem tebe. Co vysles, to dostanes zpet. Opacne to nefunguje.
A prestan se vymlouvat na to, ze zijes v cizine. Bylo to prece tvoje svobodne rozhodnuti se tam prestehovat. Stejne tak jako je tve svobodne rozhodnuti tam zustat! Na cloveka neni nikdy nalozeno vic, nez unese. A kdyby prece jen ano, je jen na nem, zda se nektereho bremena zbavi, ci zda pod nim padne.
Tak nefnukej a koukej se sebrat. Vsechno je to o tom, jak sis to v hlave nastavila ty sama. A ty zatim nedokazes vydrzet sama se sebou. Tezko te tedy nekdo z venku spasi.... Leda by se nasel nejakej blazen, ktery by si dobrovolne prisel pro napresdrzku a snesl smycku na krku. Nediv se, ze ti chlap utece, kdyz se na nej cela povesis. Byl by blazen, kdyby nevzal nohy na ramena. Uvedom si, ze i ti muzi maji sve predstavy o vztahu. A pochybuji, ze touzi po zenske, ktera na ne vrhne celou svou samotu, vsechno sve zofalstvi a vsechen svuj smutek, vsechny sve city. Protoze nejspis presne tohle ty delas a pri tom tomu rikas laska.... Jenze laska je neco uplne jineho, se zavislosti tedy rozhodne nema nic spolecneho.
Udelej si jasno v hlave. Prestan se litovat a hrat hratky sama se sebou. A veci se zacnou dit, i kdyz je to podle tebe blbost a ty na to neveris.
A jestli se ti do toho nechce, tak se na to vykasli a zaloz si forum: Nechci radu, chci jen fnukat. Prisaham, ze tam nepachnu 
Není tady
Pan
to je i pro mě tááááák přínosný... dík 

Není tady
venuše napsal(a):
Nikolas:
- chceš říct, že po celý tvůj život jsi neměla z ničeho a nikdy radost? (tomu nevěřím: nemáš ráda žádný film, žádnou hudbu, žádný koníček, žádnou knihu, žádné jídlo, žádnou zemi, kam jet na výlet, žádnou část svého těla, žádnou svou vlastnost či dar, žádný druh pohybu ani sex...prostě nic, co tě v životě potkalo...?).
Ale to vsechno jo... jen se z toho neumim radovat. Jak se mam radovat z hezke knihy nebo dobreho filmu? A ten sex bych brala.... jen neni s kym!
PS: mam dojem, že se ti ani nechce vlastně začít. To je OK. Ten stav znám, kdy se mi vlastně nechce podstupovat nic, co by mě mohlo potenciálně bolet.
Naprosto me chapes.... diky.Jestli tyhle stavy znas, muzu se zeptat, jak ses z toho dostal ty?
Venuse, moje draha, jsem z tebe uz unavenej.
Nevím, jak se mas radovat z hezke knihy nebo z dobreho filmu.
Neumim ti poradit, prestoze jsem inteligentni chlapek, tak nejsem psycholog. V tvem pripade mam uz jakesi okno - a prijde mi, ze ho zatemnujes ty sama. Jako by tam bylo same, ne, nejde to, nevim, nechci...
kdyz nechces...ja nevim, co bych napsal vic. A vic, nez napsaly ostatni holky. Jen doufam, ze prijde chlapek, nejlepsi na svete, pan Bozsky, kteryho tvuj pristup uhrane a zustane s tebou az do konce vasich dnu...Jenze se obavam, ze ty bys ho stejne nechtela. Kdyz "nechces nic udelat".
PS: Presto, presevsechno mi pripadas naprosto normalni. Uplne normalni, trochu ci vic v depresi. Vse ma svuj cas, cas smutku i cas poznavani a cas radosti. Hlavne se me neptej, kdy a jakym zpusobem prijde tvuj cas radosti :-)) To fakt nevim. Ale jsem presvedcen, ze i kdyby mel prijit v 67 letech, tak stoji za to zit!!!!
Není tady
venuše napsal(a):
aja000 napsal(a):
přikláním se k názoru avolonky a lvice...hokly moc pěkně a pravdivě ,jste to napsaly...alespon já to taky ,tak cítím...přesně tak....když je ženská v pohodě,spokojená..,vyrovnaná,má se ráda má nějaké zájmy a koníčky ,které ji baví....nic neřeší...tak to ti chlapi nějak vycítí nebo co...,že je ta ženská v poho...a je pro ně...střed zájmu....který by taky chtěl mít na krku nespokojenou,uknuranou mrčku.....ne to není nic pro ně...asi tak..
Vis, co je muj problem? Ze ja jsem vzdycky spokojena, vyrovnana a nic neresim do te doby, nez se zamiluju!
V mem poslednim vztahu to bylo taky tak. Byla jsem sama nekolik let, byla jsem spokojena a po chlapovi jsem netouzila.... a pak kde se vzal tu se vzal... ON. Zezacatku toho vztahu, dokud jsem tomu moc neverila a brala to jen jako rozptyleni, bylo vsechno v pohode. Pak jsem se ale zamilovala zacala se chovat pro me dost nenormalne.... tak to mam vzdycky. Vydrzelo nam to dva roky, ale vim, ze jsem udelala moc chyb, ale tak nejak nevedomky... proste jsem mela zatemneny mozek a videla pak jen jeho... vsechno ostatni me prestalo bavit....
Takze jak rikam, ze zacatku jsem normalni.... ale jak se zamiluju, tak se neznam a stane se ze me jiny clovek.
Je na to nejaky lek?
A neni to prave tim blaznivym zamilovanim? Mozna nekdo muze rict, ze asi nejsem vubec "romanticka", ale ja na tohle neverim. Podle me je muz, do ktereho se "blaznive zamiluju", uz jasne pro vztah problematicky - volis na zaklade sexualni pritazlivosti (no jako zviratka, a ty to neresi, protoze vetsinou monogamni nejsou
), za to ten, ktereho poznavam a prave tim se do nej zamilovavam ten pravy.
Upravil(a) Aqvamarín (22. 2. 2007 12:45)
Není tady
Jednou jsem četla radu psychologa: Setkáte-li se s mužem, ze kterého se vám po hodině schůzky rozklepou kolena, srdce máte až v krku, UTEČTE!
. Mě se tohle nikdy nestalo, chm, tak nevím, co je na tom pravdy
.
Teda Aquaqmarín, takové manželství z rozumu, to asi není špatný. Ale Plzák říká, že o něco krásnější život mají ti, co mají to štěstí, že prožijí alespoň jednu vášnivou lásku. 
Upravil(a) host eska (22. 2. 2007 13:08)

Není tady
lvice napsal(a):
Jednou jsem četla radu psychologa: Setkáte-li se s mužem, ze kterého se vám po hodině schůzky rozklepou kolena, srdce máte až v krku, UTEČTE!
. Mě se tohle nikdy nestalo, chm, tak nevím, co je na tom pravdy
.
Tohle se mě stalo se ž
- teď jsem už nějakou dobu na útěku - zdá se, že naštěstí už daleko ! Jinak, to co napsala Pandora je opravdu
dobrý.
Není tady
Člověk může mít toho druhého rád přesto že s ním není a nežije. Láska si neklade podmínky. Prostě je. Není třeba před ní utíkat. Je třeba ji do srdíčka přijmout.
. Fe, klobouk dolů, opravdu rosteš. Já....... mám z toho radost
.
lvice napsal(a):
Člověk může mít toho druhého rád přesto že s ním není a nežije. Láska si neklade podmínky. Prostě je. Není třeba před ní utíkat. Je třeba ji do srdíčka přijmout.
. Fe, klobouk dolů, opravdu rosteš. Já....... mám z toho radost
.
Jejda
to snad né ? 105 a 70 mi stačí
... 
Není tady
lvice...to máš pravdu...můžeš mít někoho rádá když s ním nežiješ..to fakt jde
ahoj Feurínko.... 
Není tady
No, spíš to Adri ani někdy jinak nejde

Není tady
To co napsala Pandora mi dobré nepřijde. Nevidím tam nic, co by dalo praktickou radu co dál.
Výzvy typu: "koukej se sebrat, udelej si jasno v hlave. Prestan se litovat a hrat hratky sama se sebou" by mě neposunuly nikam.
Venuše založila fórum a výsledek - dostane přes papuli!
Není tady
Slunečnice, už jsi zdravá a v plné polní
?
Lepisto, jestliže někdo brečí a brečí a vyžívá se v tom, místo, aby s tím něco dělal, tak to chce radikální léčbu
. A jdu taky sakra už něco dělat. 
Upravil(a) lvice (22. 2. 2007 13:29)
No vidíš, a já myslím, že to je ta nejkonstruktivnější rada, kterou mohla dostat (Lepisto) 
(a je uni - pro všechny)
Není tady
lvice....to je na mě, ta slunečnice:-)))
hele Fe to máš taky rech že to spíš ani jinak nejde...
lepisto: ale ano je to supr co Pan napsala...chce to číst maličko i mezi řádky...i když to je napsané dosti srozumitelně....hmmm??
Není tady
Když má někdo hysterický záchvat - tak je nejlepší mu jednu vlepit, aby se vzpamatoval ...
Není tady
ještě 4příspěvky a mám 5000 ....

Není tady
No přesně
ta rada je podle mně taky skvělá a pravdivá a má právě i tu diskutovanou formu nastavenou tak, že začně účinkovat v okamžik, kdy má...
adri, pojď se škádlit na sebevědomí a reakci 
Upravil(a) host eska (22. 2. 2007 13:45)

Není tady
Lepisto,
žádná rada nefunguje jako všemocné antibiotikum, které spolkneš, a ono pracuje za tebe. Mimochodem, ten úryvek, který jsi vybrala, je právě ta "praktická rada", kterou "nevidíš". 
Není tady
host eska napsal(a):
Teda Aquaqmarín, takové manželství z rozumu, to asi není špatný. Ale Plzák říká, že o něco krásnější život mají ti, co mají to štěstí, že prožijí alespoň jednu vášnivou lásku.
Ale to je prece jenom dalsi extrem, rozum s tim nema nic spolecneho... Mnohokrat v zivote se mi potvrdila teorie, ze ten, z ktereho jste okamzite na vetvi jen ukazuje mista, kde mate v zivote deficit - proste se nejvic podoba nekomu z detstvi, s kym jste meli nejvetsi problemy... a protoze je stejny, tak to holt dopadne stejně 
Ale nerikam, ze to nemas zkusit - no holt si jen pak nestezovat 
Upravil(a) Aqvamarín (22. 2. 2007 14:26)
Není tady