29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Myslím, že ja mám tiež nejakú predispozíciu k pocitu spokojnosti - a napriek tomu som sa v puberte chcela samovraždiť. Neviem, aký podiel na tom mali hormóny, aký nakopené problémy a moja neschopnosť ich riešiť a aký celkové nepochopenie okolia, ale fakt je, že POSTUPNE som sa z toho znovu vyhrabala na výslnie. Trvalo to roky, ale vedela som, že tam musím, tak som sa tam šplhala. Cielene som čítala knihy (za socíku ich bola hŕstka), ordinovala som si pozitívne zážitky a komunikáciu s ľuďmi, aj neznámymi(vtedy bohužiaľ neexistovala psychoterapia a všetko sa riešilo viac-menej tabletkami, čo som necchela), hľadala nové priateľstvá a koníčky... a podarilo sa mi to. Ale je to celoživotný beh, nebudem ti tu maľovať situáciu na ružovo.
Není tady