|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Venuško:-)) čtu Tě pořád...a moc Ti držím pěstičky:-))))
je moc zajímavé sledovat v "reálu" jak se človíček mění:-)) je to jen píď po pídi ale právě to je ten začátek:-))))
:pusssa:
jsi šikulka a jen tak dál...:-))))))
Není tady
Venuše, 
výýýýborně...posílám ti na stůl kousek virtuálního jara jako znamení nového začátku...
Není tady
Venuše, skvělý. Jen tak dál. O víkendu jsem tady taky, kdyby něco. 
Ještě taková malá blbůstka, vyměn si slovíčko "nejde" za "nechci". Když večer sedím sama doma a smutním a začínám se litovat, že nemůžu přeci nikde pořád trajdat, když tu mám dvě děti ( mimochodem každé zalezlé ve svém pokojíku ani o nich nevím ) a pak si vždycky řeknu, můžu, ale nechci, chci být v tom svém domečku s dětičkama protože je mám ráda a hned je mi líp.
Není tady
Venuše, to nejdůležitější a nejtěžší máš za sebou. ROZHODNUTÍ. Gratuluju a držím fčécky pěsti! 
A úplně super jsi napsala jednu věc. Totiž , že když nemůžeš změnit to, že žiješ v cizí zemi, tak se na to musíš začít dívat jinak. A tak je to se vším. Proč se trápit, když to JDE ZMĚNIT , ne?
Upravil(a) lueta (2. 3. 2007 8:14)
Není tady
KONEČNĚ! Venuše - 
Není tady
Tolik pochval jsi jistě nedostala ani za první úspěch na nočníku!! Viď?
Není tady
Wiki napsal(a):
Tolik pochval jsi jistě nedostala ani za první úspěch na nočníku!! Viď?
Nejak si to nepamatuju... i kdyz si nekdy pripadam jak maly dite
.
Paapaa a hezky vikend vsem! 
Není tady

Papá. Vieš, čo som robila niekedy cez víkendy v cudzine ja? Vybrala som sa na nejaké pekné miesto(bolo ich tam dosť malebných...) a vzala som si fajn knižku. Sedela som, okolo mňa chodili ľudia(v nedeľu sa všetci vyhrnuli do kostola ako masa), nebola som úplne sama - a pritom ma nikto nerušil. Cestou som si kúpila kebab(v tom katolíckom štáte mali v nedeľu otvorené len jedny cudzinecké potraviny, dve non-stop pumpy a Arabi
) a pochvaľovala som si, aký krásny víkend som mala.... Alebo som si požičala bicykel(v tej zemičke to úplne stačilo na spoznanie celej krajiny) a zničila som sa pohybom...
Není tady
Tak Venuš, jak pokračuješ? 
Není tady
Tak Venuško !! Je čas podat hlášení !!! Tak nás nenapínej !!! 

Není tady
Ahoj holky,
poslusne hlasim, ze pokracuju v jakemsi pozitivnim mysleni, ale jeste to neni ono.... je to spise neutralni mysleni.... coz uz je u me docela uspech..... myslim. 
Vikend byl jako kazdy jiny, dohanela jsem to, co jsem nestihla pres tyden... nejak se mi nikam nechtelo v tom hnusnym pocasi. Trosku mi delaji potize ty dlouhe vecery, to se pak citim trochu osamela, i kdyz sama nejsem.... ja jsem takovy typ, ktery potrebuje nejaky "vzruso"..... obycejny zivot, jaky asi prozivame vsechny, me jaksi nestaci. Ale ja si nestezuju, lepsi klidek nez nejake velke problemy....
Zacinam se smirovat s tim, ze uz to asi jine nebude a ze to patri k memu veku.... 
paapaa 

Upravil(a) venuše (6. 3. 2007 22:27)
Není tady
WOW !!!! Tak teď už se o tebe nebojím !!
Máš skvěle našlápnuto !!!! 

A bacha !! Jak myslíš to "patří to k věku "?????

To je přece jen na tobě, jestli budeš doma u televize štrikovat ponožky, nebo skákat bungee jumping, né ?? Na to bacha !! 

Jsme stejně starý!!!! 
Není tady
Ahoj Venuše,
jak žiješ? Daří se ti? Ozvi se nám. 
Není tady
Ahoj vsichni,
delsi dobu jsem nenapsala... snazila jsem se prijit na jine myslenky a zit muj (zpackany) zivot. A vsechno je pri starem. Ja proste nedokazu ani trosku pozitivne myslet. At delam cokoliv, v praci nebo doma.... porad myslim na to, jak jsem nestastna a nevim, jak z toho ven. Dokonce jsem napsala memu byvalemu priteli.... on me proste strasne chybi. Hezky jsme si popovidali a to bylo vsechno. Ocekavala jsem mnohem vic a ted jsem z toho zase spatna. Ziju uz tak dlouho sama s detma, ktere mam rada, ale nejsou pro mne vsechno.... zivot je porad stejny a ja se ptam, jestli uz budu takhle prezivat az do smrti. 
Tak se na mne nezlobte, ale chtela jsem vam jen dat vedet, ze to nedokazu. Vsechny vas obdivuju, ale nekdy se ptam, jestli je to vsechno pravda, co tu pisete. To prece neni mozne, ze se u vas vsechno obratilo k lepsimu?
Není tady
A hoj Venuše
Když jsem zjistila, že se cítím tak, jak chci, jak se rozhodnu,ŽE TO JDE, tak je to úplně jiný svět.
Já jsem také "promrhala" kus života. I když - "nepromrhala"(musím si dát bacha, abych to slovo správně napsala..., aby to nepozměnilo celý význam mého velkolepého příspěvku
) - kdyby mi nebylo samé se sebou tak bídně, tak bych se nepokusila to změnit !!!! že jo:) ...a že jsem to pěkně babrala, než jsem se sama se sebou naučila zacházet!!!. Jasně, že to nepřijde naráz jako velký třesk. Postupně, pozvolna..., ale furt na TOM průběžně pracuješ....pak to začne do sebe zapadat samo.
A máte tam taky tak krásně??? Nemáš z toho sluníčka taky takový úsměv - až přitroublý- jako já??? A že mám teď spoustu nepříjemností a problémů k řešení!!!
Není tady
Já jsem také "promrhala" kus života. I když - "nepromrhala"(musím si dát bacha, abych to slovo správně napsala..., aby to nepozměnilo celý význam mého velkolepého příspěvku )
Jo, je tu hezky.... ale co je to platny, kdyz citim takovou prazdnotu? Problemy mam taky, ale ty se daji nejak vyresit... ta prazdnota NE!
Není tady
Venuše, mám takový pocit, že sis vzala jen to, že se máš nějak "donutit" se cítit šťastně a čekáš, až to přijde a ono to pořád nejde... Je fajn, že sis alespoň uvědomila, že je něco špatně a chceš pro to něco udělat... Ale pořád cítíš prázdnotu... ale to, čím ji vyplníš, je jen na tobě, ale tu musíš už sama aktivně vyplnit "něčím" (aktivity, koníčky, noví lidé, jarní kytičky energie všude kolem, atd.) a ne jen čekat až se "začneš cítit šťastně"... Ono to nepřijde jen tak samo, pro to musíš něco udělat a ne jen čekat až se to stane, takhle se to totiž nestane nikdy, i když budeš mít to nejlepší možné předsevzetí "být šťastná".

Není tady
No tak víš co, Venuše? Tak na Babibet KAŽDÝ DEN napiš TŘI věci, co se ti ten den povedly, nebo se ti líbily. (Teď jsem chtěla navrhnout zbytku osazenstva, že se v případě neplnění tohoto úkolu nebudem s Venuší bavit, ale vzápětí mi došlo, že by si řekla " no vida, už ani na tom Babinetu si nemůžu popovídat, já to věděla, že to tak dopadne, já to věděla, že mě níííííííííkdo nemá rááááááád! "
) Ale stejně nevěřím, že to dokážeš......... to by ses nemohla tak moc litovat..........

Není tady

Teda Lupino, ty teda dokážeš LUPNOUT jednu za uši
A je to dobře 
Venuše: buďto život propláčeš, nebo ho pročekáš, nebo ho prožiješ tak, jak sama uznáš za vhodné. Až do teďka jsi plakala, nebo jsi na něco čekala. Venuše, je na řadě přestat plakat, přestat věřit na zázraky a začít hledět jiným směrem.
Dobrou noc, ať Vás blešky štípou celou noc 
Není tady
Dobrou, Kiaro! 
Není tady
Pro útěchu Venuši: jsem na tom s tou negativitou jako ty. Snažila jsem se mockrát cíleně být pozitivní a to i dlouhodobě, každý den za dnem. Dělala jsem pro to vše možné.
Pokud to tak člověk uvnitř necítí tak i sebevětší snahou to neovlivní. To je moje zkušenost.
Nedávno jsem někde četla, že lidé, co se cítí štastně, mají často tuto vlastnost podmíněnu v genech.
Není tady
lepista napsal(a):
Pro útěchu Venuši: jsem na tom s tou negativitou jako ty. Snažila jsem se mockrát cíleně být pozitivní a to i dlouhodobě, každý den za dnem. Dělala jsem pro to vše možné.
Pokud to tak člověk uvnitř necítí tak i sebevětší snahou to neovlivní. To je moje zkušenost.
Nedávno jsem někde četla, že lidé, co se cítí štastně, mají často tuto vlastnost podmíněnu v genech.
Asi to v těch genech bude, ale něco je asi taky v hormonech. Já jsem bývala dřív větší "tragéd" a rozpitvávač, dokázal mě rozhodit i plný koš nevyžehlenýho prádla . Teď po přechodu jsem nějaká veselejší, prkotiny házím za hlavu a vůbec jsem nějaká větší pohodářka jako náš Ferda(jezevčík). Někde jsem četla, že za blbou náladou může být i rozhozená štítná žláza.
Není tady
Oni psali něco v tom smyslu, že lidé, co jsou dobře naložení skoro pořád, mají k tomu jasnou genovou dispozici. A vzhledem k tomu, že hormony jsou řízeny geneticky, tak to souhlasí.
U nás v rodině je každý tragéd po matčině linii, táhne se tam i predispozice k sebevraždám, jedna byla i realizovaná.
Já dokonce školila pozitivní myšlení a vyjadřování, takže jsem toho sestudovala dost. Ale i když jsem to praktikovala, tak mi to vnitřní radost a dobré naladění nepřineslo ať jsem se snažila sebevíce.
A pak jindy, bez mého přičinění se věci můžou změnit, uvnitř něco sepne a jsem spokojená. Akoráte to sama neumím zařídit aby to tak bylo.
Není tady
Nepodceňuji genovou výbavu, to samozřejmě, ale znám několik lidí, kteří své myšlení jaksi přetransformovali během života. Protože nechtěli žít tak, jak žili, CHTĚLI to změnit!
Je pravda a souhlasím, že jsou lidé, kteří to mají vrozené, nikdy o nějakém pozitivním přístupu nečetli- nečetli vlastně vůbec nic - a jsou šťastni.
Jsou lidé, kteří jsou hnusní, protivní, pesimističti atd, ale je jim fajn. Je jim v tom jejich světě dobře. Nemají potřebu nic měnit. To je v pořádku.
Ale jestliže tito lidé (negativisté) nejsou takto spokojeni, pak s tím mohou(a zřejmě budou) něco udělat. Nejedná-li se o nemoc či poruchu. Není důvod, proč ne. Jak píše Lepista, jedině ona to umí změnit...a je jedno jak. Stačí si vzpomenou, kdy mi bylo fajn a příjemně, co to způsobilo. Ten okamžik ukládat do paměti jako drahokam. Pak to lze vyvolávat - dělat si dobře..- v zákoných mezích ...tedy.... A není to určitě jen půl kilový čokoládový dort......
Holky, já si nedovedu představit, že bych měla být nešťastná, mně je tak nepříjemně( v tom neštěstí), že to co nejdřív nějak měním. Asi je to pud sebezáchovy.....Někdy ta dobrá nálada přijde sama, ale většinou jí pomůžu...., pak se chytne sama....
Upravil(a) Wiki (27. 3. 2007 15:16)
Není tady