|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Neni tu čarovací smajlík... 
Není tady
Vašíku, si piš 
A nejenom to, Vašíku ! 
Není tady
Tak Venuško !! Jak je ??? 

Není tady
lueta
jednu takovou živou pro mě prosím 

Není tady

Nevedel by si, čo si s ňou počať 
Není tady
mě naučíš tancovat ne? a zbytek zvládnu sám :-)))
Není tady

Ahá, takto ty na to ideš... Tak to by šlo, ale čo keď mi raz nejaká príde rozbiť... ciferník? Akože reklamácia? Keď ju uženieš na ten tanec... 
Není tady
No už vidim, jak Vašek vrtí pupikem a chrastí penízkama na šátku !!! 

Není tady
Selima napsal(a):
Ahá, takto ty na to ideš... Tak to by šlo, ale čo keď mi raz nejaká príde rozbiť... ciferník? Akože reklamácia? Keď ju uženieš na ten tanec...
jo to je riziko podnikání 

Není tady
dakota napsal(a):
No už vidim, jak Vašek vrtí pupikem a chrastí penízkama na šátku !!!
jen počkej až zavrtím zadkem, zatajíte dech 

Není tady
.....
Upravil(a) lueta (28. 2. 2007 22:16)
Není tady
lueta ono to nejde :-( doufám, že to je to tančící mimino s láhví ? :-))))))))))))
Není tady
Vašík v akci ? 
Není tady
Tak napodruhé jo. ( a to jsem se plácala jak už ty obrázky hezky umím, sakra)
Není tady
to se budu tý kočce z obrázku určitě líbit :-)) ještě že mi Selimka pomůže heč :-)
Není tady
aj ja ju čakam...ake je pokračovanie snahy a efekt "otvorenia oči",,,
Není tady
VENUŠKÓÓÓ, kdepak jsi ???? Jak to jde ???
Není tady
Holcicky moje zlaty, dekuju za optani.... trosku se mi ted z toho vaseho zajmu orosily oci. Nejsem zvykla, aby se o me nekdo zajimal.
Docela mne ta diskuze s vami dala zabrat.... proto ta odmlka. No, doufam, ze vas nezklamu, ale zatim jsem se dokazala dva dny (!) nelitovat... snazim se moc nepremyslet a brat vsechno, jak to je. Musim na sobe strasne moc pracovat a prvni krok myslim je, ze budu muset akceptovat, kde ziju, protoze zmenit se to momentalne neda. Musim uz prestat fnukat, ze chci zpatky domu
, protoze od toho se odviji vsechny moje depky.... a kdyz me to popadne, honem neco jit delat a neutapet se v sebelitosti. No, uvidime, jak to zvladnu o vikendu.... to je pro me to nejhorsi.
Mate-li nejake rady, tak sem s nimi, zatim se mejte krasne a ja se zase ozvu. 

Není tady
no vidíš :-)
pak si zatancujeme koukni nahoru jak mi to jde :-)))))))) tak se připrav :-))
Není tady
Venuško !! Jakýpak rady !! Máš skvěle našlápnuto !! 

Jó, víkendy , to znám !! Ale jsme tady, tak nejsi sama !!
Kdyby něco, tak to sem vylej jak nočník !! 

Moc na tebe myslím a držím palce !!!!! 

Není tady
Venuše, děvče, ty jsi na sobě teda zapracovala! 
To je supér
….Vnímám to jako obrovský posun. To, co jsi teď udělala, je ten první nejdůležitější krok. Rozhodla ses totiž pro změnu. Teď jenom vydrž!!!! Věř si, že to dokážeš, protože ty to určitě dokážeš
. …. Hele, a teď jenom taková malá dotěrná otázečka – jaké že chceš rady? Zdá se ti, že jich tu padlo málo?
…. Ne, teď vážně, s čím konkrétně bys potřebovala poradit? 
Není tady
Venuše 
super, jsi skvělá
, nelitovat se a něco dělat. A o víkendu tu budem, tak kdyby něco tak napiš a bude hned líp. A rady ??? Nevím, ale co jít třeba s dětma do kina ? Nebo na večeři...cokoli..... a naslouchat jim, co prožívají a jak , třeba by se to vám všem líbilo. A kdyby to na tebe opravdu hooodně padlo, tak mi něco nakresli. Já vím, zní to směšně, ale já si to zarámuju a pověsím a ty do toho obrázku dáš kus sebe a své momentální bolesti.
A jinak se ti 

, je to začátek a moc ti držím palce