|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
keito:
Já bych se tě místo toho zkusila na něco zeptat - přemýšlela jsi někdy nad tím, proč se pořád lituješ? Proč si v té chudince, která to má tak moc těžké, tolik libuješ ? Zkus se nad tím v klidu zamyslet, třeba tě něco napadne. Předpokládám, že se mnou budeš souhlasit, když řeknu, že musí existovat důvod, proč si člověk sám sobě takhle ubližuje, proč si libuje v negativním rozpoložení, třeba ty konkrétně v té sebelítosti.
Ja fakt nevim, keito. Kdybych to vedela, tak bych s tim urcite udelala neco uz driv a nebrecela bych tady na Babinetu.
Ale vsechny holky tady mi otevrely oci, spousta z nich si prozila svoje, kazda jinak... a vsechny nas to na cas srazilo na kolena. Me zadna zenska chlapa neodvedla, musi to byt strasny, to co jsi ty a ostatni holky tady prozily.... ja byla spis vzdycky na ty strane, co opoustela, i kdyz v tom nikdy nevera nebyla. Mozna proto se ted tak lituju, protoze jsem si to zavinila sama, porad jsem chtela neco lepsiho.... a nakonec jsem sama. Asi to bude v tom. A ti, co jsem opustila, jsou ted na tom dobre a lip nez ja.... ale mozna taky ne, tak to vidim ja, protoze si myslim, ze kazdy je stastnejsi nez ja.
Asi bych nemela tak moc koukat, co delaji druzi a co si o mne mysli. Proste zit svuj zivot tak, jak to vyhovuje me.... a treba i bez chlapa. 
Není tady
Bóóže, ona snad ta Venuš dostane rozum ! 
Není tady
lueta napsal(a):
Venuše no díkybohu - druhá věta -první krok!!
Poslední věta -![]()
Neopovaž se svádět své nízké sebevědomí na kohokoliv. Nemohli Ti ukrást něco, co jsi neměla, to za prvé a za druhé - dá se vzít peněženka z nehlídané kabelky, ale ne sebevědomí. To můžeš "pustit" jen dobrovolně, víš! Aby ses pak měla na co vymlouvat !
Tak už se přestaň vymlouvat a šup šup ! Vzhůru do života !
Lueto, proc myslis, ze jsem ho nemela?
Není tady
venuše napsal(a):
...... Mozna proto se ted tak lituju, protoze jsem si to zavinila sama, porad jsem chtela neco lepsiho.... a nakonec jsem sama. Asi to bude v tom. A ti, co jsem opustila, jsou ted na tom dobre a lip nez ja.... ale mozna taky ne, tak to vidim ja, protoze si myslim, ze kazdy je stastnejsi nez ja.
Asi bych nemela tak moc koukat, co delaji druzi a co si o mne mysli. Proste zit svuj zivot tak, jak to vyhovuje me.... a treba i bez chlapa.
NO, i když jsi to zavinila ty, tak už se stalo, teď už s tím nic neuděláš.
...Když si vzpomenu, jak často jsem říkala - tehdy
- kdybych tak mohla vrátit čas, udělala bych to jinak, nedovedeš si představit, jak jsem si vyčítala, že jsem nebyla taková a maková, protože jinak by se přece nenechal odloudit,ne? ...Nadávala jsem si, vyčítala, litovala, pořád jsem byla obrácená do minulosti a furt a furt jsem se v ní utápěla a nebyla jsem schopná se z toho dostat. TAkže přesně vím, jak ti je. Ale taky vím, že tohle fakt nikam nevede. Pokud se nenakopneš ty sama k tomu, že to chceš změnit, tak takhle promarníš zbytek života. A to je přece škoda,ne?
A co se týká té další věty - že bys měla začít dělat to co chceš ty a neohlížet se na druhé - tak to je teda hotová perla. Nedělám si legraci, myslím to vážně
...prosím tě, tohle si říkej večer před usnutím a ráno hned jak se probudíš. 

Není tady

Venuško, ty děláš pokroky !!! Jupajdááááá !!!!! 

Není tady
Snad se vám můžu vmísit do debaty se svou troškou do mlýna. Milá Venuše, i já jsem byla šampion v sebelítosti. Nevím, jak to vlastně napsat, ale vzala jsem to jednou jako plus - litovala jsem se protože...a protože...a pak jsem si řekla, že jsem v tom fakt dobrá, nejlepší, nikdo mě tak nepolituje jako já sama, prostě litovat se umím moc pěkně - bez ironie - a za odměnu si teď uvařím něco dobrého ( dosaď si, čím by ses odměnila ty). Prostě ocenila jsem se za to, jak jsem v něčem dobrá, nějakou radostí, protože si jí za to zasloužím. Později, když to na mně přišlo, smutnila jsem před zrcadlem...a když jsem viděla ty grimasy a stažený obličej...Teď už tu sebelítost většinou vynechávám a přecházím rovnou k těm radostným drobnostem. A je mi samotné se sebou docela dobře. Já vidím, když to po sobě čtu, že to vypadá bláznivě, ale mně to pomohlo, tak co kdyby i tobě...
Pandorraa napsal(a):
keito,
doufám, že přijedeš do Černošic - viz Život po nevěře.
Pan, začnu o tom přemýšlet
.... Moc ráda bych jela, jenže já jsem děsně ostejchavá a nevím, co mě tam čeká. Psalo se tam něco o odhazování lecčeho a to nevím, jestli bych udejchala
…Ale je to hooodně lákavé 
Já bych se teda předběžně přihlásila…. i když zase takhle dlouho dopředu?
Bejvávala jsem takový ten plánovací typ, který musel mít vše naplánováno na rok, nebo ještě lépe na celý život dopředu
... Ale, od té doby, co jsem povolila otěže ze svých rukou, snažím se vše nechat plynout s tím, že to nějak dopadne. …. Píšu – snažím se, ne že by se mi to stopro dařilo
... Takže ono nějak dopadne i tohle, že jo? ….. No, tak si mě prosím tě někam napiš s otazníkem, ano? 

Není tady
keito napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
keito,
doufám, že přijedeš do Černošic - viz Život po nevěře.Pan, začnu o tom přemýšlet
.... Moc ráda bych jela, jenže já jsem děsně ostejchavá a nevím, co mě tam čeká. Psalo se tam něco o odhazování lecčeho a to nevím, jestli bych udejchala
![]()
![]()
Bejvávala jsem takový ten plánovací typ, který musel mít vše naplánováno na rok, nebo ještě lépe na celý život dopředu
... Ale, od té doby, co jsem povolila otěže ze svých rukou, snažím se vše nechat plynout s tím, že to nějak dopadne. …. Píšu – snažím se, ne že by se mi to stopro dařilo
... Takže ono nějak dopadne i tohle, že jo? ….. No, tak si mě prosím tě někam napiš s otazníkem, ano?
No.....minule jsme ani tak neodhazovaly jako spíš nahazovaly ( kila z toho žrádla
)
A bylo to moc fajn!
Není tady
venuše napsal(a):
lueta napsal(a):
Venuše no díkybohu - druhá věta -první krok!!
Poslední věta -![]()
Neopovaž se svádět své nízké sebevědomí na kohokoliv. Nemohli Ti ukrást něco, co jsi neměla, to za prvé a za druhé - dá se vzít peněženka z nehlídané kabelky, ale ne sebevědomí. To můžeš "pustit" jen dobrovolně, víš! Aby ses pak měla na co vymlouvat !
Tak už se přestaň vymlouvat a šup šup ! Vzhůru do života !Lueto, proc myslis, ze jsem ho nemela?
Protože kdybys ho opravdu měla, moje milá, tak nebudeš mít s muži takové vztahy jaké máš.
Není tady
keito,
neboj, nic neni popvinne a nikdo neni nucen k necemu, co se mu prici. Bude to jak rika luet: moc fajn 
A pokud jde o to planovani, tak to se ma tak - prostory jsou tak žádané, ze se musi zamlouvat hodne dlouho dopredu. Nu a taky nejsou zadarmo, takze musim mit jakys takys prehled...
A lide, ktere vam tam chci privest, protoze jsem presvedcena, ze nam maji co rici, jsou tak zaneprazdneni, ze jejich diare jsou zaplneny veeeelmi dlouho dopredu 
Takze se priznam, ze uz mam zablokovany vanocni termin - 8.12. a taktez "zablokovaneho" zajimaveho hosta, ktery mi vcera napsal, ze na to leto jsem si vzpomnela bohuzel uz moc pozde
Jo jo..tak se veci maj! Za chvili budu mit hlavu jak "patraci balon"
A nebo skolu vzdam..... Jenze ja tohle slovo neznam 
Upravil(a) Pandorraa (28. 2. 2007 12:04)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
keito,
neboj, nic neni popvinne a nikdo neni nucen k necemu, co se mu prici. Bude to jak rika luet: moc fajn
A pokud jde o to planovani, tak to se ma tak - prostory jsou tak žádané, ze se musi zamlouvat hodne dlouho dopredu. Nu a taky nejsou zadarmo, takze musim mit jakys takys prehled...
A lide, ktere vam tam chci privest, protoze jsem presvedcena, ze nam maji co rici, jsou tak zaneprazdneni, ze jejich diare jsou zaplneny veeeelmi dlouho dopredu
Takze se priznam, ze uz mam zablokovany vanocni termin - 8.12. a taktez "zablokovaneho" zajimaveho hosta, ktery mi vcera napsal, ze na to leto jsem si vzpomnela bohuzel uz moc pozdeJo jo..tak se veci maj! Za chvili budu mit hlavu jak "patraci balon"
![]()
A nebo skolu vzdam..... Jenze ja tohle slovo neznam
Pan, já vím, že mě nikdo do ničeho nutit nebude, že je všechno jen a jen na mě
Já to řekla s určitou nadsázkou
. .... ale že jsem ostejchavá, to je pravda, takže mám na čem – krom milionu dalších věcí
– zapracovat.... Já se, ačkoli je teprve únor/březen, už začínám těšit 

….TAky je mi jasné, že ty co by organizátor potřebuješ vědět v předstihu kolik lidí přijede, abys vše mohla zařídit. A na nás je, abychom se nějak rozhodly a pak s tím i počítaly. .. No a pokud do toho něco vletí, tak se holt nedá nic dělat, žejo
.... Jsem přesvědčená, že jsi zdatný organizátor, takže určitě všechno zvládneš, i když si nakládáš čím dál víc
.....
Není tady
keito,
neboj, blíží se doba, kdy začnu "delegovat pravomoce"
Sakra, škoda, že je venuse za kopeckama, hned bych ji dala nějakou práci, aby neměla čas na sebelítost 
Není tady

keito napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
keito,
doufám, že přijedeš do Černošic - viz Život po nevěře.Pan, začnu o tom přemýšlet
![]()
![]()
Pjosím, pjosím, príď ...
Všetky sa prihlasujeme zatiaľ predbežne; ja zvyknem plánovať veci nanajvýš na mesiac dopredu, ale na Černošice sa kľudne budem tešiť už odteraz

Upravil(a) Selima (28. 2. 2007 14:05)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
keito,
neboj, blíží se doba, kdy začnu "delegovat pravomoce"![]()
Sakra, škoda, že je venuse za kopeckama, hned bych ji dala nějakou práci, aby neměla čas na sebelítost
Nebojím, jsem si jista, že to máš pevně v rukách.... 

Co se týká Venuše, tak jak tak koukám, tak dneska se tu nevyskytuje... Třeba si vzala moje včerejší slova k srdci a snaží se objevit proč se pořád lituje
.... Doufám, že jestli na to přijde, tak se s námi o to podělí. Myslím si, že všechny babinetky, které se tak snažily jí pomoct, si to zaslouží 
Není tady
Selima napsal(a):
Pjosím, pjosím, príď ...
![]()
Všetky sa prihlasujeme zatiaľ predbežne; ja zvyknem plánovať veci nanajvýš na mesiac dopredu, ale na Černošice sa kľudne budem tešiť už odteraz
![]()
Seli, tobě se prostě nedá odolat...takže hej, prídem 

(ja som tiež mala pol pribuzenstva na slovensku
))))))
Není tady
A na mě Seli kašle, ani nereaguje, a já se jí tolik snažila povzbudit
. A to jsem jí chtěla přivézt na školičku kafe s rumem
. Nikdo mě nemá rád, nikdo si se mnou nechce hrát
.
Upravil(a) lvice (28. 2. 2007 14:26)
lvice bud ráda že si s tebou nikdo nehraje:-))))) 
mám tě ráda a posílám chlupáče 
Není tady
Jů, Adři pussa
, jupí juch a má mě někdo rád
. No jo, já mám teď tak relativně klidné období, až se toho sama děsím
. To je nějaké podezřelé, že by klid před bouří? 

lvice napsal(a):
A na mě Seli kašle, ani nereaguje, a já se jí tolik snažila povzbudit
![]()
![]()
. A to jsem jí chtěla přivézt na školičku kafe s rumem
. Nikdo mě nemá rád, nikdo si se mnou nechce hrát
![]()
.
Ja ťa mám rada a xcem sa s tebou hrať
, ale už som toľkokrát čakala, že prídeš, tešila sa a ty si potom neprišla, že sa bojím...
Ani neviem, či fyzicky existuješ... Nebola si ani v Černošicích, ani na Školičke 1...
A Keito som videla na vlastné oči
- existuje

Upravil(a) Selima (28. 2. 2007 14:50)
Není tady
Seli, no jó, do Černošic jsem nejela páč moje ego pár věcí nezvládlo a já se dávala přes víkend dohromady.
To víš, my lvi to ego máme sááááákra veliké
. Na školičce 1 jsem hlásila, že nepřijedu
, naši měli 40. výročí svatby, byla veliká oslava
. Ale na školičku2 za tři týdny jedu !!!!!!! Záloha zaplacena, přítel upozorněn
.
Jéjé, tak to se moc těšíííííím, jsem reálná za 3 týdny se uvidíme 
Upravil(a) lvice (28. 2. 2007 15:06)

Ja idem na 2. termín.. a ty?
Není tady
Já takýýýýýýý !!!! 
to se zase bude čarovat :-))
Není tady