|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Není? Bééé.
Tak půjdeme do Prahy i s Lupinem a pak zase do ÚL i s Lupinem na klouzandu, koleno a palačinky. 
Myslím, že se přidá celá sqadra !!! Ale maj tu dotykovou zónu s kozama !!! Jupííí !! 

Není tady
Holky, tak jsem dneska musela v praci volat par zakaznikum, mam s tim vzdycky problemy, ale sef me pochvalil. Co myslite? Zase jsem nebyla sama se sebou spokojena a rikam si, ze bych to mohla udelat LIP. Porad hledam nejaky chyby.
Uz jsem fakt sama sebou znechucena.

Není tady

Funguješ v zabehaných mechanizmoch. Skús ich občas, len na chvíľku, opustiť a povedať sama sebe-na začiatok: To si zvládla výborne, Venuška, málokto by to urobil tak dobre...

Není tady
dakota napsal(a):
Myslím, že se přidá celá sqadra !!! Ale maj tu dotykovou zónu s kozama !!! Jupííí !!
Jo.Tu mám já taky........
Není tady
Majkafo - tobě se prostě
, tvé příspěvky jsou 
Není tady
venuše napsal(a):
Holky, tak jsem dneska musela v praci volat par zakaznikum, mam s tim vzdycky problemy, ale sef me pochvalil. Co myslite? Zase jsem nebyla sama se sebou spokojena a rikam si, ze bych to mohla udelat LIP. Porad hledam nejaky chyby.
Uz jsem fakt sama sebou znechucena.![]()
Venuško !!! Tak to v tom případě nejsi ztracenej případ !!! 

Jéžiš, jak moc ti držim palce , abys v sobě našla tu prima holku, která se tam někde krčí v rohu !!! 

Není tady
venuše napsal(a):
Uz jsem fakt sama sebou znechucena.![]()
Venuše, holčičko, to je ono. Jsi na dobré cestě. Ty to dokážeš. 
Venuš vidíš, sú aj iní ľudia, ktorí ťa dokážu pochváliť a oceniť... ale už konečne tomu začni veriť aj ty. nie všetci tam v tej krajine (neviemkde) musia byť len zákerní, zlí, podrazácki.... skús trošku toho negatívneho zo seba striasť... a po kúskoch si dodávaj pozitíva.
a drž sa...
Není tady
Ahoj děvčata
tak jsem náhodou zavítala sem na psychologické a ejhle objevila jsem tu téma, které mi hodně říká. Respektive říkalo.
Doufám, že se mohu zapojit, myslím, že k tomu mám co říct 
Venuše, myslím si, že jsi „žabař“ v tom jaká jsi chudinka neštastná proti tomu jaká jsem byla chudinka já před několika lety. A můžu tě ujistit, že jsem pro to měla důvod! PO 25ti letech krásného manželství mě opustil manžel , chlap, kterého mi všechny ženské v širokém okolí záviděly , a já se tehdy dmula pýchou, jaké mám štěstí, když někoho takového mám jen sama pro sebe. Jenže! Ukázalo se, že jsem se hluboce zmýlila, protože ho měla pro sebe ještě nějaká jiná a ta mi ho nakonec i odvedla. Až tehdy jsem si uvědomila, jak jsem na něm byla děsně závislá, on byl totiž moje všechnooooo
… Odešel ode mě manžel, odešla i moje jediná dcera a já zůstala úplně sama. Tehdy jsem neměla mámu, neměla jsem jediného blízkého člověka, žádnou kamarádku, kamaráda, ani příbuzné nebo známé, kterým bych se mohla vybrečet na rameni, nebyl nikdo kdo by mě vyslechl, podpořil, pohladil, nebyl ani nikdo kdo by mi poradil (jako tobě tady děvčata
), nebyl nikdo, kdo by byl na mé straně. Prostě jsem na to byla úplně sama. A bylo to děsné. Bylo mi natolik strašně, že jsem se z toho všeho chtěla zabít. Nakonec jsem se (jistou shodou okolností
) nezabila, ale děsně jsem trpěla a utápěla se v sebelítosti, v pocitech jaká jsem chudinka a další další, a nedokázala jsem představit, že by někdy mohlo být líp, nedejbože že bych se snad mohla i radovat ze života?!!! ….A jak to skončilo? Dneska je všechno jinak a i já jsem „jiná“.. A jsem za to moc ráda. Ale je to jen proto, že jsem na sobě „mákla“…. Chápu tě v tom, že se ti zdá snazší postavit barák než „hrábnout“ do sebe a do těch …teď nevím, jak to nazvat slušně. Ale snad mi to děvčata prominete, když napíšu sraček…Nechci být vulgární, ale nemůžu přijít na spisovnější/slušnější ekvivalent.
….., které v sobě máme. Máme to v sobě všichni a je to tam tak dlouho, dokud nesebereme odvahu a nepostavíme se tomu tváří v tvář. Tak dlouho se budeme utápět v sebelítosti, depresích, ublíženosti a dalším, dokud se nerozhodneme s tím něco udělat. Můžeš si tu vyslechnout řadu rad, mimochodem, napsaly jste tu spoustu krásného, jsou to nádherné příběhy ze života, jsou to příběhy těch, které na tom byly stejně nebo podobně, ale podařilo se jim s tím něco udělat. Takže nebudu přidávat další rady, bylo by to to samé v bleděmodrém, ale zkusím to jinak. Já bych se tě místo toho zkusila na něco zeptat - přemýšlela jsi někdy nad tím, proč se pořád lituješ? Proč si v té chudince, která to má tak moc těžké, tolik libuješ ? Zkus se nad tím v klidu zamyslet, třeba tě něco napadne. Předpokládám, že se mnou budeš souhlasit, když řeknu, že musí existovat důvod, proč si člověk sám sobě takhle ubližuje, proč si libuje v negativním rozpoložení, třeba ty konkrétně v té sebelítosti. Pusť si večer příjemnou klidnou hudbu, zavři oči a zeptej se sama sebe – Proč se pořád lituji? Proč se pořád utápím v negativních emocích? Kdo nebo co mi brání v tom, abych s tím něco udělala? ….Zkus takhle sedět třeba 10 až 15 min (jak jsem vyrozuměla času máš dost, ne?
). Pro začátek nic víc, jenom tohle. A uvidíš, jestli tě něco napadne. A pokud ano, a bude se ti chtít, tak se s námi o to poděl. Jsi pro?
))))))
Přeji ti, abys objevila alespoň něco 

…Protože pokud uděláš tenhle první krůček, tak jsi na začátku něčeho nového, krásného…. Je to tak, děvčata?

Není tady

Ahoj, keito!! Vitaj v klube!

Není tady

Ja už poznám Venušinu odpoveď: Lebo som tak samááááá! V cudzine, medzi samými hnusnými ľuďmi, čo mnou pohŕdajú a neznášajú ma...
A nemám už nikoho ani v Čechách, "mí Pražané mi nerozumí", vlastná matka mi nerozumí, bývalý mi nerozumí, nemám chlopa - nemám nič(slovami milky Zimkovej z filmu Pásla kone na betóne)...
Nemám ani žiadne kamarátky, nemám nikoho, kto by ma poľutoval, aj vlastným deťom už leziem na nervy tak, že radšej zalezú, len aby nemuseli byť so mnou... Dcéra mi síce občas povie, že ma má rada, ale keď chcem, aby mi to dokázala, tiež radšej ide za kamarátkami, než aby utešovala svoju úbohú, nešťastnú matku... Kolegovia sú hnusní, hádžu mi polená pod nohy a šéfovi neverím ani dátum, aj keď ma pochváli, stále čakám, aká studená sprcha zasa príde. Určite len niečo hrá...
Dlho som bola sama a nevadilo mi to, ale odkedy som prišla o toho posledného chlapa, leziem na nervy sama sebe. Chcem ho nazad, alebo skôr chcem lepšieho, než bol on, chcem lepší vzťah, než sme mali ku koncu, ale vlastne sa toho bojím. Bojím sa, že by som sa musela prispôsobovať, že by som musela tolerovať nejaké veci, že by som sa mu vydala ako ovečka vlkovi - a že by ma nakoniec aj tak opustil s tým, že som len blbá Východoeurópanka. Tak si radšej lebedím so svojimi strachmi, nedôverou a sebanenávisťou... Už som si zvykla. Nejako to doklepem. Akurát neviem, čo urobím, až mi deti vyletia z hniezda - a ony určite poletia, až si krídla polámu, len aby boli preč odo mňa
...
Upravil(a) Selima (27. 2. 2007 20:27)
Není tady
Selima napsal(a):
Ja už poznám Venušinu odpoveď: Lebo som tak samááááá! V cudzine, medzi samými hnusnými ľuďmi, čo mnou pohŕdajú a neznášajú ma...
A nemám už nikoho ani v Čechách, "mí Pražané mi nerozumí", vlastná matka mi nerozumí, bývalý mi nerozumí, nemám chlopa - nemám nič(.........
Ale kuš 

…Co ty víš? Třeba to děvenka opravdu zkusí a něco objeví. Já bych jí to fakt přála. Protože není nic horšího než v nějakých – teď nevím, kolik jí je, ale určitě je o moooc mladší než já
– prostě v těch nejlepších letech se v tomhle stavu zaseknout a doklepat to takhle až do konce života. 
Není tady
majkafa napsal(a):
Není? Bééé.
Tak půjdeme do Prahy i s Lupinem a pak zase do ÚL i s Lupinem na klouzandu, koleno a palačinky.
A může s náma na koleno i Málka? Pozor, bude žebrat..takhle
...

Není tady
majkafa napsal(a):
Není? Bééé.
Si piš Majkafo, že Dakota něco vymyslí , dyk jí znáš nééé ....... třeba koupel v rybníčku s pelikánama 

. A na koleno, palačinku a toho čísníka co dětem rozdává ty dlouhý brčka kdykoli 

Selima napsal(a):
A nemám už nikoho ani v Čechách, "mí Pražané mi nerozumí", vlastná matka mi nerozumí, bývalý mi nerozumí, nemám chlopa - nemám nič(slovami milky Zimkovej z filmu Pásla kone na betóne)...
Nemám ani žiadne kamarátky, nemám nikoho, kto by ma poľutoval, aj vlastným deťom už leziem na nervy tak, že radšej zalezú, len aby nemuseli byť so mnou... Dcéra mi síce občas povie, že ma má rada, ale keď chcem, aby mi to dokázala, tiež radšej ide za kamarátkami, než aby utešovala svoju úbohú, nešťastnú matku... Kolegovia sú hnusní, hádžu mi polená pod nohy a šéfovi neverím ani dátum, aj keď ma pochváli, stále čakám, aká studená sprcha zasa príde. Určite len niečo hrá...
Dlho som bola sama a nevadilo mi to, ale odkedy som prišla o toho posledného chlapa, leziem na nervy sama sebe. Chcem ho nazad, alebo skôr chcem lepšieho, než bol on, chcem lepší vzťah, než sme mali ku koncu, ale vlastne sa toho bojím. Bojím sa, že by som sa musela prispôsobovať, že by som musela tolerovať nejaké veci, že by som sa mu vydala ko ovečka vlkovi - a že by ma nakoniec aj tak opustil s tým, že som len blbá Východoeurópanka. Tak si radšej lebedím so svojimi strachmi, nedôverou a sebanenávisťou... Už som si zvykla. Nejako to doklepem. Akurát neviem, čo urobím, až mi deti vyletia z hniezda - a ony určite poletia, až si krídla polámu, len aby boli preč odo mňa
![]()
...
no vidíš - a ve skutečnosti to znamená jen tohle: " bez chlapa mám cenu kozího chcanku" Jo bééé...promiň. Možná by potřebovala terapii mojí tetičky, která mi za sebemenší blbost říkávala - ty jsi POKLAD!
Není tady
Selima
Teda ono je to spis k placi, ale poradne jsem se zasmala.
A treba to na Venusi zabere...
Není tady

Pokúsila som sa dohnať to ad absurdum a nastaviť jej zrkadlo - dúfam, že to vezme a pochopí...

Není tady
Misa II napsal(a):
majkafa napsal(a):
Není? Bééé.
Si piš Majkafo, že Dakota něco vymyslí , dyk jí znáš nééé ....... třeba koupel v rybníčku s pelikánama
. A na koleno, palačinku a toho čísníka co dětem rozdává ty dlouhý brčka kdykoli
To nejni féér !!! Já nejsem taková..taková...střelená, ale ta klouzačka se fakt nedala přehlídnout...a kolínko se zélím??? mňam...dyk to bylo dietní !!!
...a ten talíř ?? No tak to nevim jak se stalo, že ho mám doma...je památečnííí !! 

Není tady
lupina montana napsal(a):
majkafa napsal(a):
Není? Bééé.
A může s náma na koleno i Málka? Pozor, bude žebrat..takhle
...
![]()
No když budeš Málku mít na vodítku....já mám Týnu..fenu staforda... 

Není tady
Bude na vodítku, páč je malá a blbá. Nežere Týna štěňátka, že ne? 
Není tady
Nežere...Týna je hodná, ale občas si štěnátka splete s kočičkou a tak je půlí
ale pak je plive, takže neboj 

Dakoto, nikdy bych si o tobě nedovolila prohlásit že si střelená
....ale jak tě znám už scháníš růžový plavky k těm pelikánům, abys zapadla 

Selima napsal(a):
Dlho som bola sama a nevadilo mi to, ale odkedy som prišla o toho posledného chlapa, leziem na nervy sama sebe. Chcem ho nazad, alebo skôr chcem lepšieho, než bol on, chcem lepší vzťah, než sme mali ku koncu, ale vlastne sa toho bojím. Bojím sa, že by som sa musela prispôsobovať, že by som musela tolerovať nejaké veci, že by som sa mu vydala ako ovečka vlkovi - a že by ma nakoniec aj tak opustil s tým, že som len blbá Východoeurópanka. Tak si radšej lebedím so svojimi strachmi, nedôverou a sebanenávisťou... Už som si zvykla. Nejako to doklepem. Akurát neviem, čo urobím, až mi deti vyletia z hniezda - a ony určite poletia, až si krídla polámu, len aby boli preč odo mňa
![]()
...

Selimko, timhle jsi me dostala.
Po tomhle tvem prispevku me opravdu nezbyva nic jineho, nez se sebou neco udelat. Ono to tak opravdu je! 
Paneboze, je to mozny, ze jsem tak trapna? A to vsechno jenom proto, ze me nejakej krypl vzal sebevedomi? 
Není tady
Venuše no díkybohu - druhá věta -první krok!!
Poslední věta -
Neopovaž se svádět své nízké sebevědomí na kohokoliv. Nemohli Ti ukrást něco, co jsi neměla, to za prvé a za druhé - dá se vzít peněženka z nehlídané kabelky, ale ne sebevědomí. To můžeš "pustit" jen dobrovolně, víš! Aby ses pak měla na co vymlouvat !
Tak už se přestaň vymlouvat a šup šup ! Vzhůru do života ! 
Upravil(a) lueta (27. 2. 2007 23:19)
Není tady