29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
yellow108 napsal(a):
venuše, tak zkus nějakou internetovou seznamku, což? zabavíš se a třeba tam objevíš někoho tak zajímavého, takže už ani nebudeš řešit jestli vztah chceš nebo ne. podle mě ho jednoznačně chceš. jen to neumím tak hezky poeticky napsat jako ostatní tady :-)
V minulosti jsem uz seznamky zkousela, ale nevydrzela jsem u toho. Je to takove neosobni, kdyz tomu druhemu nemuzes koukat do oci. Ke schuzce nikdy nedoslo prave proto, ze tam nebylo zadne jiskreni.
Vztah bych chtela, nejdriv takovy volnejsi a pak by se videlo... na seznamkach je to vzdycky bud flirt nebo vazne, tak nevim, kam bych se mela zaradit?
Není tady
na zařazení kašli, a místo psaní jdi na rande aby jsi poznala to jiskření přes dopisování nic nepoznáš, protože realita je jiná ...
Není tady
no, pokud bys chtěla, aby z flirtu bylo časem vážné, tak určitě do rubriky vážné , protože většina pánů v rubrice "flirt" asi bude chtít, aby flirt zůstal flirtem.
Ale takových je určitě spousta i v té vážné rubrice.
Pokud jsi z Prahy a okolí, můžeš vyzkoušet i tu seznamku jak se v kavárně sejde 10 chlapů a 10 žen a ty s každým z chlapů sedíš 3 minuty u stolu. tam přímo vidíš, jestli jiskra přeskočí nebo ne :-) kdybych byla z okolí prahy, tak bych to asi chtěla vyzkoušet :-)
hm, to jiskření vidíš fakt až na schůzce, ale říkám si, proč se s někým, kdo vypadá na fotce hezky a rozumně píše, nesejít? budou z toho třeba dvě zabité hodiny, ale třeba taky ne.
vašku, ale kde máme sehnat toho chlapa na to rande???????????????????????
to myslíš jako rovnou s někým ze seznamky jít na rande? bez psaní?
A ty bys sel na rande s nekym, s kym by ses uz pri dopisovani nudil?
Není tady
venuše, já bych teda nešla. musela bych vidět fotku a napsat si tak dva maily. ale jak vlastně hned poznáš, že tě nudí? třeba jen neví, co psát.... :-)
Meho byvaleho pritele jsem poznala pres internet (nikoli pres seznamku), psali jsme si ctrnact dni, chatovali dlouho do noci a nuda nebyla.... od zacatku litaly jiskry. Takze i dopisovanim uz se to da poznat. Kdyz jsme se pak poprve videli, bylo to jakobychom se znali odjakziva.
Není tady
venuše napsal(a):
Pandorra: Z venuse primo čiši sebevedomi na bode mrazu.....
Sebevedomi mam na nule.... to vim. Nemusis se mi kvuli tomu posmivat... tedy alespon tak mi to pripada.
Nebudu se tu rozepisovat jak a proc se to stalo, proc to sebevedomi zmizelo.... nechci se stavet do pozice obeti. Zavinila jsem si to castecne sama spatnym vyberem partnera a o to tady prave jde.
Proto se sama sebe opakovane ptam... chtit vztah nebo ne po tech spatnych zkusenostech?
Vsimas si venuse, jak komunikujes??? Jak premyslis????
Ocekavas par facek a pak se divis, kdyz je schytas
Je rozdil v tom byt pripraven na nejhorsi, ale ocekavat to nejlepsi a nebo ocekavat to nejhorsi a doufat, ze prijde to nejlepsi!
Zamysli se, co tedy ve skutecnosti delas ty - pichas jak ježura a pritom vzdychas po lasce a mazleni...neni to absurdni??? Si fakt myslis, ze si nekdo navlece odev urceny na vycvik policejnich psu a pujde se s tebou pomazlit??? To ses teda naivni
Nechces se stavet do pozice obeti, ale de fakto to delas
Taky jsem si roky myslela, ze jsem si "to zavinila sama spatnym vyberem partnera"...jenze to je blbost. Chyba byla mnohem hloub a mnohem dal nez ve vyberu partnera...konec koncu ses ho zbavila a stejne jsi sama. Nic ti to nenapovida???
Mluvis o tom, ze za chvili bude na "normalni" vztah pozde... Co je to pro tebe NORMALNI????
A proc pozde?
Pozde bude, jestli neprestanes byt tak nastrazena a vsude a v kazdem hledat nekoho, kdo ti chce ublizit.
Radeji si uvedom,ze VSECHNO, co jsi udelala, delala jsi v dane chvili tak, jak jsi NEJLEPE umela a ze vzdycky se to muzes naucit jeste LEPE
Avalonka ti da jedinou moznou radu a ty se hned ptas, zda to znamena kaslat na vsechny.....mluvis o "nejake" lasce... boha jeho! Neni to nahodou o tom, ze ty predevsim kasles sama na sebe a vlastne ani nemas paru o tom, co je to laska ???
Hle, kontrolni testik, je to uplne jednoduche: vezmi si zrcadlo, hezky se na sebe usmej a jasne a nahlas rekni - venuse, jsi krasna a chytra holka, mam te rada Ju? Pokud to nezvladnes, najdi si terapeuta a hodne rychle se svym zivotem neco udelej.
Jedovateho hada bosou nohou totiz hladi/drazdi jen dobrodruzi a ti se k hezkemu vztahu pro zivot opravdu moc nehodi....
(osobni zkusenost)
Není tady
chlapa najít třeba na seznamce
rovnou poslat fotku a jít na rande zbytek se uvidí až tam, psaní je ztráta času stejně nad tím přemýšlíte vy i on půl hodiny a v realitě pak každý reaguje jinak, pasní je ztráta času.
právě psaní je jiné než shcůzka ...
Není tady
pandorro, neopisuješ to z nějakých knih?
vidíš to, vašku, tak to já bych se ještě zdržela o dva maily... :-)
to se ještě dá, ale pak je to zbytečný ...
Není tady
nejsi spisovatelka, nebo tak něco? učitelka? psycholožka? moooc dobře si pamatuju, jak jsem se s tebou asi před 14 dny chytla, ale tohle mi celkem dává smysl.
No Pan ....hezký , hledat v každém někoho, kdo ti chce ublížit
Tak já du zas hledat kostlivce
yellow108 napsal(a):
nejsi spisovatelka, nebo tak něco? učitelka? psycholožka? moooc dobře si pamatuju, jak jsem se s tebou asi před 14 dny chytla, ale tohle mi celkem dává smysl.
Podivej yellow, vubec se tim nezabyvej V podstate kazdy nez mne zacal brat vazne a skutecne se zamyslel nad tim, co pisu, se se mnou nejprve musel chytnout
Ja totiz mirim primo na ego, vis? To je ten nas nejvetsi nepritel...nekdy "vyhraju" ja, jindy to ego.... Ale to je vec volby kazdeho z nas.... Halt si nekdo uvedomi, ze se nepere se mnou, ale se svym Egouskem a pak se da pomoci, jiny si to neuvedomi, pak se pomoci neda, nebo se neda pomoci hned ted a nebo muze pomoci nekdo jiny....
V kazdem pripade ten nejvetsi kus prace musi udelat kazdy sam
Není tady
já se tím nezabývám. jen konstatuju.
venuše napsal(a):
avalonka napsal(a):
Ivano a Venuše - holky, jakmile budete mít doopravdy rády samy sebe, tak se nebojte - on se někdo přidá
Avalonko, ja myslim, ze se rada mam....
Ten problem je spis v tom, ze nevim, kde by se nekdo pridal, kdyz chodim jen do prace a pak kmitam doma a nikam jinam nechodim.
Takze co mi poradis?
Venuše, jedním dechem říkáš, že máš sebevědomí na nule ale že se máš ráda. To mi nějak nejde dohromady. Nemůžeš mít sebevědomí na nule a přitom se mít ráda. To zkrátka není možné.
Ty se ráda nemáš a proto Ti ani není jasné, co myslí Avalonka tou láskyplnou ženou.
To, jak budeš kráčet dál po svojí cestě životem záleží jen na Tobě, ale až budeš připravena, určitě se k Tobě někdo přidá. Mně si třeba zastavil na ulici když projížděl kolem v autě.......
Není tady
Miso,
ty se vykasli na kostlivce a radeji se nejdriv vylec! Vis preci, ze na boj s "demony" musis byt fyzicky fit. A ty teda jeste vyhrano nemas, specielne pro tebe: bude jeste chvili hur Vis, ze dokud nezvladnes sama sebe, nezvladnes ani nikoho jineho.... Tak se drz
Není tady
To Lueta: aha, to jsem nevěděla, že to berete takhle. mě taky někdo "zastavil" na bruslích, v autobuse, na kole atd. a já si vždycky myslela, že jsou to úchyláci....
yellow108 napsal(a):
To Lueta: aha, to jsem nevěděla, že to berete takhle. mě taky někdo "zastavil" na bruslích, v autobuse, na kole atd. a já si vždycky myslela, že jsou to úchyláci....
Tak v tom případě žiju dvacet let s báječným úchylákem
Není tady
Pandorra: Muzem to trochu rozebrat?
Chyba byla mnohem hloub a mnohem dal nez ve vyberu partnera...konec koncu ses ho zbavila a stejne jsi sama. Nic ti to nenapovida???
Nenapovida.
Hle, kontrolni testik, je to uplne jednoduche: vezmi si zrcadlo, hezky se na sebe usmej a jasne a nahlas rekni - venuse, jsi krasna a chytra holka, mam te rada Ju? Pokud to nezvladnes, najdi si terapeuta a hodne rychle se svym zivotem neco udelej.
To znam... nahodou uz mam neco nacteno. A na jakykoli problem ve vztazich davaji ruzni psychologove tuhle radu. Je to opravdu tak jednoduche? Ja se klidne do toho zrcadla podivam a reknu si to vsechno a i tomu verim....
Jedovateho hada bosou nohou totiz hladi/drazdi jen dobrodruzi a ti se k hezkemu vztahu pro zivot opravdu moc nehodi....
Tahle veta je odpoved na moji puvodni otazku. Chtit vztah nebo ne? Moje konkluze je: NE! Protoze ja jsem takove male jedovate hadatko a nez vztah s dobrodruhem tak to radsi nic. A nebo.... jak udelat z hadatka jehnatko?
Není tady
no já ti to přece přeju. mně to jen přišlo trochu divné. třeba teda dám příště někomu šanci....
yellow108 napsal(a):
no já ti to přece přeju.
mně to jen přišlo trochu divné. třeba teda dám příště někomu šanci....
Myslíš, že princové jezdí jen na koni?
Není tady
ne, jezdí v autech.......