|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Miss, musíš číst pořádně, konec už tam dávno je 
Dneska chválím malou, spinkala a byla hodná a velká pochvala patří i taťkovi, v devět mě nahnal do postele, abych se vyspala a do dvou do rána převzal štafetu s malou 
nejdřív gratulujem k miminku:hjarta:.Slohovka v tvým pojetí, sice byla na jednu stranu katastrofa,ale na druhou stranu to místy bylo k zasmání.Hrozně jsi mi připoměla "klystýrovou sestru" taky jsem takovou chytla,...ale měla jsem yal-a když mi ho tam "vrazila" tak jsem se lekla a praštila jí přes ruce..
Ted už jsi se svojí holčičkou doma a užíváš si to vid??přejeme hodně mlíčka, žádný prdy a ať vám dělaá jen a jen radost!!!
Není tady
Teda po takove slohovce, kdybych nemela uz mimi v brise, asi bych si to jeste na chvili rozmyslela....ale ted uz tam je a nekudy musi ven
Gratuluji ke krasnymu skriteckovi Nikolce!!!!
Není tady
potvurka- aha ok
už som ho docitala, fiha anis om nevedela že si mala s placentou taký problem, mne vyklzla hned ako na smykalke, inak ma prekvapilo ako taka placenta vyzera, nepredstavovala som si ju taku velku. Ja som netusila, že Samko mal obmotanu pupocnu snuru okolo krku, ale iba raz ju mal obtocenu až v prepustacej sprave som si to precitala dobre nie? aspon som sa zbytocne neznervoznovala. Myslela si to ozaj s tou klinickou smrtou??? fakt si sa videla zhora?
to mi nerob to znie hrozivo 
Není tady
No tak jsem si zase porvala, potvurko kdyz ctu ten tvuj prispevek, tak si nedokazu predstavit, jak jsi to mohla vydrzet. Moc gratuluju a preji hodne zdravicka a stesticka, obe si ho zaslouzite.
Není tady

Potvůrko, blahopřeju k miminku a přeju Vám hodně zdraví, štěstí.
Porod byl teda horor, skoro se mi nechce věřit, že bylo mimi přenošené.
Není tady
eva4444 napsal(a):
Potvůrko, blahopřeju k miminku a přeju Vám hodně zdraví, štěstí.
Porod byl teda horor, skoro se mi nechce věřit, že bylo mimi přenošené.
A jak souvisí porod s přenošeným či nepřenošeným dítkem?
Nechtěla jsem vás rozplakat
, snažila jsem se o odlehčený tón 
Týýjo, tak to byl taky šílenej porod, bojim bojim. Hlavně, že jste to takhle všichni zvládli. Gratuluju a hodně štěstí a zdravíčka do života přeje V.
Není tady
Jak o těch porodech tak tady čtu a přemýšlím, tak si myslím, že já Vám asi svou slohovku o porodu pak nenapíšu - jsem citlivka na jakoukoliv bolest a mám hrozně nízkej práh bolesti. Takže to se mnou šlehne hnedka na začátku a nebudu si nic pamatovat...
Není tady
Krásný miminko, hurá, že to máš za sebou!!!
Držím ti palečky, ať jste zdraví a ať se vám, holky, daří. 
Není tady
Potvurko, trošku mi to připomíná můj porod Leničky. Vyvolávaný, šňůra 1x okolo krku, padání ozev, kyslík, PA na břiše.... naštěstí jsme to ale zvládly bez kleští i když o tom diskutovali, naštěstí placenta šla dobře a bylo to bez krvácení, zase se mi ale nezavinovala děloha .... Já ti nevím proč nás tak malá miminka (Lenička 2,75 ) pozlobila jako by měla 2x takovou váhu?
Také mám plošší bradavky, Leničku svítili, a momentálně už nekojím 
Hlavně že už jste v pořádku mějte se moc pěkně
Není tady
Potvůrko tak jsem to přečetla se zatajeným dechem i sem si poplakala a dneska mi došlo že v tom šoku, jsem ti ani nepogratulovala
sem ale trdlo 
přeju tobě i skřítečkovi hodně štěstíčka a málo křiku a hoodně spánku 
tak mě napadá, že krome Kukusky jsme všechny v zimních měly docela horor porody 
Není tady
potvurka- evka to myslela asi tak, že sa Ti narodila malilinka holcicka, tiež sa mi zda zvlastne že bola taka malinka može byt že si otehotnela neskor?
Není tady
Potvůrko,konečně jsem se dostala k tomu,abych si přečetla tvůj romám nebo možná spíš horor
s překrásným koncem
Byla jsi moc statečná a já si vůbec nedovedu představit takovou hrůzu....já rodila velmi dobře a rychle a i po 20ti letech si to pamatuji a vím, že ty bolesti opravdu stojí za to
Ať ti Niki roste k radosti, jste obě zdravé a celá rodina je šťastná! 
Není tady
Miss napsal(a):
potvurka- evka to myslela asi tak, že sa Ti narodila malilinka holcicka, tiež sa mi zda zvlastne že bola taka malinka može byt že si otehotnela neskor?
No, náš taťka je taky střízlíček a navíc mi pravděpodobně dost dobře nefungovala placenta a malá proto nerostla.