|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
NO sakra tak ted jsi mě tedy nasr...
Není tady
Potvůrko, ze slohovky máš ode mě jako od paní učitelky 1!
Užila sis teda pořádně, co jste si to vy zimní maminy vymyslely takhle přenášet a mít takový porody, to je mi záhadou... 
Teď už si ale budete s malou potvůrkou jen a jen užívat 
Není tady
Teda Potvůrko, užila sis, ale všechno dobře dopadlo, tak se holky opatrujte. Krásná slohovka...
Není tady
Moc krásně napsáno
asi jste si holky zkusily fakt dooost, tak teď držíme palečky, aby už bylo všechno v pořádku a užívaly jste si zasloužené štěstíčko 
Není tady
Ahojky Potvůrko!!
Smekám klobouk, protože to, co jsi si prožila při porodu, nebylo vůbec jednoduché!!
Doufám, že už jsi alespoň trošku fit a užíváš si mateřství!
Moc Ti a Nikolce držím pěstičky, ať všechno zvládnete v pohodě!!
Iva
Není tady
Díky holky
,
naštěstí to neberu tragicky a říkám si, že příště už to horší být nemůže 
Včera jsem absolvovala gyn.prohlídku a přežila jsem i vyšetření zrcadlama, tak teď už mě nic nerozhází 
Spíš teď mám trápení s prckem, nechce nám večer spát a vříská do půlnoci. To je náročnější než porod. U porodu víš, že to brzy skončí, ale tyhle radosti máš na několik let 
Teda Potvurko, gratulace, ale přiznám se, že jsi mi nahnala strach..dost kongo...tak ať se skříteček brzy srovná a vy si už jen užíváte rodinné idylky a pohodičky! 
Není tady
Potvurko, no ty si proste original, ty nemuzes mit normalni porod, ty si k tomu musis pribrat vsechny mozne komplikace,co? Kazdopadne gratuluju k male a je super, ze to beres tak dobre.
Není tady
No to sis chudáku užila, ale už je to holky za váma, tak všem třem hlavně zdraví a lásku. 
Není tady
Téda potvůrko, i když to musel být "porod" je to báječně napsaný, někdy když to tu čtu tak se fakt bojím a to tu byli "lehčí" případy ale z tohole to na mě nějak nepřišlo,možná to je tám že jsi o tom průběhu částečně nevěděla. Stejně jsi holka statečná a posílám veliký gratulace 
Není tady
potvurko, tak tu brecim jak zelva, to bude tema hormonama, jeste ze uz jsem rodila a vim ze i kdyz to neni to prave orechove, taky jsem si uzila, tak to mimco vynahradi vsechnu bolest, ale tesim se az to budu mit za sebou:-)
s tim spanim ti nezavidim, taky vim co to obnasi, mne mala nespala nejen do pulnoci, ale kolikrat i do peti do rana jsem s ni skakala celou noc nabalone, tak drzim palce at se to upravi co nejdrive
a samozrejme prejeme miminku a mamince moooc zdravicka a jsme rady ze existuji takovi skveli tatkove:-)
Není tady

Potvůrko, fakt sis "užila", tak teď už vás čeká jen to dobrý. Přeju Vám všem hodně zdravíčka, štěstíčka, lásky a pohody a žádné starosti a problémy.
Porod byl opravdu porod.
Zimni miminka opravdu maminky nešetřili. Měla jsem štěstí!!! Ale Ty jsi holka šikovná a všechno si zvládla na jedničku - gratulujeme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Potvurko jsi statečná ženská!Gratuluju k malé a přeju jen to NEJ NEJ!
Není tady
Teda, to musel bejt mazec. Velká gratulace 
Není tady
Potvůrko, moc vám k malé gratuluji. Jsi šikulka, opravdu jsi si to "vyžrala" se vším všudy, ... Tak ať se Nikolce brzy srovná to spinkání a krásně vám roste, prďolka maličká. A taky gratulace k úžasnýmu chlapovi. Slohovka je moc krásně napsaná, aj jsem si zabulela :-)
Není tady
Tak to Potvůrkou před tebou hluboce smekám..., krásná slohovka..., porod byl fakt pořádný záhul a štěstí, že jste byli v dobrých rukách. Malá je krásné miminko a závidím tatínka, který byl opravdu hodný a obětavý.... Po tomhle porodu bych snad už nerodila 
Není tady
Potvurko gratuluji k narozeni holcicky a taky k vydarene slohovce.. Jo, ja jsem porodila taky skritka, ale byla krapet rychlejsi. Nicmene, si vzpominam na poporodni depcicku, ze Nela jenom spi, nechce jist a tak pod. Uff, bylo to narocny obdobi...
Není tady
Potvůrko - tak jsem ted tvou slohovku přečetla jedním dechem. Fakt sis chudinko užila.

Není tady
Potvurka- super slohovka davam 1 s *
pekna, vtipna, cynicka
nezaprela si sa v nej
vidim že prostalginove porody su na jedno kopyto....zimnica, prosenie o epi a ciarsky
to pomale otvaranie je na tom najhorsie, ale možes byt rada že si rodila take male babetko, nas Samuel bol o 1400 g tažsi takže to bolo tlačenicko
ale ja som ho celkom rýchlo vytlacila, tie kontrakcie su najstrasnejsie co?? a aj to je zle že clovek nevie co ho caka ak ako pises v tehu nemal žiadne bolesti to je potom prekvapenie
ale gratulujem mas to zasebou
a co ten zaver nezaver? 
Není tady
Hm potvůrko,to byla síla,ale malá je krásná,to se musí nechat.Tak ještě zdravíčko a pohodu 
Upravil(a) Simi (14. 2. 2007 0:11)
Není tady
Potvůrko, opravdu slohovka, která je skvěle napsaná...
Chvíli brečím, chvíli se směju.... Ale klobouk dolů, užila sis!! TeĎ už bude jen dobře!!!!! Užívej si to a neboj, malá bude brzy v poho spinkat!!!

Není tady