Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 13. 2. 2007 21:35

Lucka 1
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Prosím radu, popř. názor.

Holky, jenom se zeptám. lehátko má zádíčka vystužený a tvrdý, nebo ta látka je měkká a když se tam mimi dá, tak se jakoby prohne a vytvaruje podle tělíčka dumbom - snad jsem to napsala k pochopení hmm

Jinak my máme totiž lehátko půjčený od sousedky a na té konstrukci je jen látkový potah, který se jakoby prohne, když tam malou dám tak jestli to tak má být dumbom

A jsem určitě pro lehátko, malá je v něm moc spokojená a naopak v sedačce řve jak protrhlá big_smile

Není tady

#27 13. 2. 2007 21:53

PetaZ
♥♥♥♥♥♥-

Ja mela pro Nelu obyc chicco. Byla jsem velice spokojena a Nela taky.. Prenasela jsem si ji do kuchyne, na balkon a tak.. Je to skvela zmena pro mimco, aby nelezelo cely den v postylce..

Lucko1, potah jsme meli latkovy..

Není tady

#28 14. 2. 2007 9:28

puzzle.girl
♥♥♥♥♥♥-

PetaZ napsal(a):

Ja mela pro Nelu obyc chicco. Byla jsem velice spokojena a Nela taky.. Prenasela jsem si ji do kuchyne, na balkon a tak.. Je to skvela zmena pro mimco, aby nelezelo cely den v postylce..

Máš ještě to lehátko, nebo už si ho prodala??

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjKzUjI0MLMwNFGyBlwwFXcC0Q,,77.png

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjKzUjIytDAyM1eyBlwwFZEC1w,,90.png

Není tady

#29 14. 2. 2007 9:41

Cizinka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Spanelsko
Web

Dobre ranko kocky.... Vcera jsem se byla podivat s manzou v jednom velikanananaskym obchode pro mimi a zrovna jsme koukali taky na to lehatko, co jste tu resili vcera. Mam znamou doktorku a ta mi rekla, ze by mimi v autosedacce melo byt maximalne dve hodiny, ze ho to neprirozene krouti a uz vubec by v ni nemelo spat doma, protoze mu muze prepadnout hlavicka na hrudnik, ze je to nebezpecne. Doporucovala mi prave to lehatko, ze je polohovaci a pro mimi je o hodne pohodlnejsi. Jinak samozrejme spinkat nejlepe v rovne postylce a nebo klasickem hlubokem kocarku, aspon teda do sesti mesicu. Ja si to lehatko urcite koupim, uz proto ze mam kuchyn oddelenou od obyvaku a nevidim tam...bejbik bude putovat se mnou wink

Není tady

#30 14. 2. 2007 13:42

Pinky
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Morava

Eri napsal(a):

Tak teďka jsem z toho co napsala Pinky tumpachová. My se synem museli - nekecám - v 7-mi měsících na rehabilitaci, protože nelezl. Na začátku osmého už lezl jako fretka! Tak kdy teda mají děti lézt?
Je fakt, že já malou do sedačky dávám jen v kuchyni a to teď už minimálně, protože, co jsme pořídili domácí kočár, dovezu si jí v něm, kam chci a hlavně mladá v sedačce být nechce. V kočáře diskutuje v leže, v polosedě, v sedě.......    já prostě nejsem rozhodnutá, ty lehátka vypadají tak nádherně!
Ale všem děkuju. smile hjarta

Eri...náš starší syn nelzl vůbec a na rehabku jsme nemuseli....byl to takový cvalík, který měl všechno opožděný a to i bez lehátka wink U druhýho jsem jenom valila oči...to byla normální fredka dumbom Brzy se otáčel, brzy seděl, lozil v těch 9ti masících, chodil ani ne v roku.....
Každý dítě je jiný !!!

Ještě k těm lehátkům....kdo si ho budete pořizovat z druhé ruky, tak bacah na to, aby mělo pevná záda....sestřenka má nějaké bez výztuže a malá je v tom skrčená a jenom blinká a blinká.... no, jo je to nějaký starší kus !!! Malá už má půl roku, tak teď koupili PVC židličku na krmení a té se dá sedátko polohovat i na ležení a narozdíl od lehátka vydrží až do třeba do tří let. sedátko je polstrvané a je vhodná pro děti od 6ti měsíců... tummenupp

http://lbyf.lilypie.com/hX62p1.png

Není tady

#31 14. 2. 2007 14:18

Eri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: sever

Pinky napsal(a):

Eri napsal(a):

Tak teďka jsem z toho co napsala Pinky tumpachová. My se synem museli - nekecám - v 7-mi měsících na rehabilitaci, protože nelezl. Na začátku osmého už lezl jako fretka! Tak kdy teda mají děti lézt?
Je fakt, že já malou do sedačky dávám jen v kuchyni a to teď už minimálně, protože, co jsme pořídili domácí kočár, dovezu si jí v něm, kam chci a hlavně mladá v sedačce být nechce. V kočáře diskutuje v leže, v polosedě, v sedě.......    já prostě nejsem rozhodnutá, ty lehátka vypadají tak nádherně!
Ale všem děkuju. smile hjarta

Eri...náš starší syn nelzl vůbec a na rehabku jsme nemuseli....byl to takový cvalík, který měl všechno opožděný a to i bez lehátka wink U druhýho jsem jenom valila oči...to byla normální fredka dumbom Brzy se otáčel, brzy seděl, lozil v těch 9ti masících, chodil ani ne v roku.....
Každý dítě je jiný !!!

Ještě k těm lehátkům....kdo si ho budete pořizovat z druhé ruky, tak bacah na to, aby mělo pevná záda....sestřenka má nějaké bez výztuže a malá je v tom skrčená a jenom blinká a blinká.... no, jo je to nějaký starší kus !!! Malá už má půl roku, tak teď koupili PVC židličku na krmení a té se dá sedátko polohovat i na ležení a narozdíl od lehátka vydrží až do třeba do tří let. sedátko je polstrvané a je vhodná pro děti od 6ti měsíců... tummenupp

Židlička na krmení mi byla naježena švagrem, tu mám. big_smile
No, mě tehdejší paní doktorka přišla zvláštní, třeba, když jsme chtěli napsat něco na zoubky, řekla nám, že na to jemné svědění, co růst zoubků provází, to není potřeba. No, šla bych jí to jemné svědění předvést, nějakým pilníkem! big_smile Nakonec nám kapičky napsala zubařka, která nechápala, co, doslova, do toho dětská doktorka vůbec kecá.
Na rehabce jsme byli všeho všudy 2x-3x, nevím, doma jsme cvičili jednou. V týdnu, co jsme byli na chalupě malej začal z ničeho nic lézt, postavil se a sám si dokázal vlézt do vaničky! Prostě čvachtání bylo silnější big_smile
Já s tím lehátkem nevím. Na jednu stranu bych ho chtěla, protože se mi líbí i jako věc. Na druhou stranu nevím, jestli ho využiju. Ách jo, já jsem hrozně nerozhodná. dumbom

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

#32 14. 2. 2007 18:10

puzzle.girl
♥♥♥♥♥♥-

Holky, díky moc - pomohly jste mi manžílka přesvědčit!!! tummenupp
Pinky, dáme na Tvou zkušenost a jdeme do něj.

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjKzUjI0MLMwNFGyBlwwFXcC0Q,,77.png

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjKzUjIytDAyM1eyBlwwFZEC1w,,90.png

Není tady

#33 14. 2. 2007 21:17

PetaZ
♥♥♥♥♥♥-

puzzle.girl napsal(a):

PetaZ napsal(a):

Máš ještě to lehátko, nebo už si ho prodala??

lehatko jeste mame.. Ted ho pouziva synovec.. Mrkni se na mimiaukce nebo mimibazar, tam jich je urcite dost na prodej..

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí