29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Holky, jenom se zeptám. lehátko má zádíčka vystužený a tvrdý, nebo ta látka je měkká a když se tam mimi dá, tak se jakoby prohne a vytvaruje podle tělíčka - snad jsem to napsala k pochopení
Jinak my máme totiž lehátko půjčený od sousedky a na té konstrukci je jen látkový potah, který se jakoby prohne, když tam malou dám tak jestli to tak má být
A jsem určitě pro lehátko, malá je v něm moc spokojená a naopak v sedačce řve jak protrhlá
Není tady
Ja mela pro Nelu obyc chicco. Byla jsem velice spokojena a Nela taky.. Prenasela jsem si ji do kuchyne, na balkon a tak.. Je to skvela zmena pro mimco, aby nelezelo cely den v postylce..
Lucko1, potah jsme meli latkovy..
Není tady
PetaZ napsal(a):
Ja mela pro Nelu obyc chicco. Byla jsem velice spokojena a Nela taky.. Prenasela jsem si ji do kuchyne, na balkon a tak.. Je to skvela zmena pro mimco, aby nelezelo cely den v postylce..
Lucko1, potah jsme meli latkovy..
Máš ještě to lehátko, nebo už si ho prodala??
Není tady
Dobre ranko kocky.... Vcera jsem se byla podivat s manzou v jednom velikanananaskym obchode pro mimi a zrovna jsme koukali taky na to lehatko, co jste tu resili vcera. Mam znamou doktorku a ta mi rekla, ze by mimi v autosedacce melo byt maximalne dve hodiny, ze ho to neprirozene krouti a uz vubec by v ni nemelo spat doma, protoze mu muze prepadnout hlavicka na hrudnik, ze je to nebezpecne. Doporucovala mi prave to lehatko, ze je polohovaci a pro mimi je o hodne pohodlnejsi. Jinak samozrejme spinkat nejlepe v rovne postylce a nebo klasickem hlubokem kocarku, aspon teda do sesti mesicu. Ja si to lehatko urcite koupim, uz proto ze mam kuchyn oddelenou od obyvaku a nevidim tam...bejbik bude putovat se mnou
Není tady
Eri napsal(a):
Tak teďka jsem z toho co napsala Pinky tumpachová. My se synem museli - nekecám - v 7-mi měsících na rehabilitaci, protože nelezl. Na začátku osmého už lezl jako fretka! Tak kdy teda mají děti lézt?
Je fakt, že já malou do sedačky dávám jen v kuchyni a to teď už minimálně, protože, co jsme pořídili domácí kočár, dovezu si jí v něm, kam chci a hlavně mladá v sedačce být nechce. V kočáře diskutuje v leže, v polosedě, v sedě....... já prostě nejsem rozhodnutá, ty lehátka vypadají tak nádherně!
Ale všem děkuju.![]()
Eri...náš starší syn nelzl vůbec a na rehabku jsme nemuseli....byl to takový cvalík, který měl všechno opožděný a to i bez lehátka U druhýho jsem jenom valila oči...to byla normální fredka
Brzy se otáčel, brzy seděl, lozil v těch 9ti masících, chodil ani ne v roku.....
Každý dítě je jiný !!!
Ještě k těm lehátkům....kdo si ho budete pořizovat z druhé ruky, tak bacah na to, aby mělo pevná záda....sestřenka má nějaké bez výztuže a malá je v tom skrčená a jenom blinká a blinká.... no, jo je to nějaký starší kus !!! Malá už má půl roku, tak teď koupili PVC židličku na krmení a té se dá sedátko polohovat i na ležení a narozdíl od lehátka vydrží až do třeba do tří let. sedátko je polstrvané a je vhodná pro děti od 6ti měsíců...
Není tady
Pinky napsal(a):
Eri napsal(a):
Tak teďka jsem z toho co napsala Pinky tumpachová. My se synem museli - nekecám - v 7-mi měsících na rehabilitaci, protože nelezl. Na začátku osmého už lezl jako fretka! Tak kdy teda mají děti lézt?
Je fakt, že já malou do sedačky dávám jen v kuchyni a to teď už minimálně, protože, co jsme pořídili domácí kočár, dovezu si jí v něm, kam chci a hlavně mladá v sedačce být nechce. V kočáře diskutuje v leže, v polosedě, v sedě....... já prostě nejsem rozhodnutá, ty lehátka vypadají tak nádherně!
Ale všem děkuju.![]()
Eri...náš starší syn nelzl vůbec a na rehabku jsme nemuseli....byl to takový cvalík, který měl všechno opožděný a to i bez lehátka
U druhýho jsem jenom valila oči...to byla normální fredka
Brzy se otáčel, brzy seděl, lozil v těch 9ti masících, chodil ani ne v roku.....
Každý dítě je jiný !!!
Ještě k těm lehátkům....kdo si ho budete pořizovat z druhé ruky, tak bacah na to, aby mělo pevná záda....sestřenka má nějaké bez výztuže a malá je v tom skrčená a jenom blinká a blinká.... no, jo je to nějaký starší kus !!! Malá už má půl roku, tak teď koupili PVC židličku na krmení a té se dá sedátko polohovat i na ležení a narozdíl od lehátka vydrží až do třeba do tří let. sedátko je polstrvané a je vhodná pro děti od 6ti měsíců...
Židlička na krmení mi byla naježena švagrem, tu mám.
No, mě tehdejší paní doktorka přišla zvláštní, třeba, když jsme chtěli napsat něco na zoubky, řekla nám, že na to jemné svědění, co růst zoubků provází, to není potřeba. No, šla bych jí to jemné svědění předvést, nějakým pilníkem! Nakonec nám kapičky napsala zubařka, která nechápala, co, doslova, do toho dětská doktorka vůbec kecá.
Na rehabce jsme byli všeho všudy 2x-3x, nevím, doma jsme cvičili jednou. V týdnu, co jsme byli na chalupě malej začal z ničeho nic lézt, postavil se a sám si dokázal vlézt do vaničky! Prostě čvachtání bylo silnější
Já s tím lehátkem nevím. Na jednu stranu bych ho chtěla, protože se mi líbí i jako věc. Na druhou stranu nevím, jestli ho využiju. Ách jo, já jsem hrozně nerozhodná.
Není tady
Holky, díky moc - pomohly jste mi manžílka přesvědčit!!!
Pinky, dáme na Tvou zkušenost a jdeme do něj.
Není tady
puzzle.girl napsal(a):
PetaZ napsal(a):
Lucko1, potah jsme meli latkovy..Máš ještě to lehátko, nebo už si ho prodala??
lehatko jeste mame.. Ted ho pouziva synovec.. Mrkni se na mimiaukce nebo mimibazar, tam jich je urcite dost na prodej..
Není tady
Stránky: 1 2