6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ale je to skutečně tak ??
to vlastně ani chlapi ještě chtěj uvařit, uklidit a klid :-) to je přeci fraška dobře si zašukat a čekat že i vše ostatní bude skvělý ...
Není tady
Znám několik žen co zkusily sex jinde a zalíbilo se jim to a proto to radši nikdy nebudu zkoušet.Mám miláčka a jestli chci lepší sex musím se oto přičinit doma,a né s někým jiným.Ale to je můj názor kdo to zkusil tak to má jinak a já tomu věřím.
Není tady
Zdravím .
Já se omlouvám, že nubudu mluvit k tématu, ale mám problém, s kterým mi snad někdo pomůže.
Přihlásil jsem se jsem na Babinet, dostal heslo, změnil nějáké údaje a dodal avatára a nemůžu se přihlásit jinam než sem...
Vždy když se chci dostat na nějakou jinou diskuzi, tak mi to napíše, že nejsem přihlášen. Tak se přihlásím znovu a hodí mě to zase sem.
Nevíte někdo čím by to mohlo být? Zkoušel jsem vše co mě napdalo. Odhlásil jsem se a znovu přihlásil, na chatu mě to pod nickem zná, ale pod uživateli nejsem k nalezení a vždy skončím zase tady
Předem děkuji za odpověď a omlouvám se za narušení diskuze.
PS: Již se snad vše vyřešilo
Upravil(a) Rytíř_z_cínu (6. 3. 2007 7:30)
Není tady
vašek napsal(a):
ale je to skutečně tak ??
to vlastně ani chlapi ještě chtěj uvařit, uklidit a klid :-) to je přeci fraška dobře si zašukat a čekat že i vše ostatní bude skvělý ...
Je těžké skloubit uklízení, vaření, děti, dobrý sex..... s maximálním očekáváním, že všechno bude furt skvělý a úžasný.
Nevěra? Jeden kamarád mi jednou řekl, proč ne.... ...., ale pozor je to jako hopsání po minovém poli....nikdy nevíš, kdy ti to ustřelí nožičky....
Není tady
skloubit? když se dá udělat čas na milenku/ce tak to jde taky ne? Je to jen o těch dvou lidech, aneb jaký si to uděláš takový to máš...
Není tady
Roseanne napsal(a):
On totiž přesně ví jak na tom je-že mám přítele a on je jen kamarád a že to nehodlám měnit.Nevím sice co přinese čas,ale takhle to je teď.
Ale jako kamaráda bych ho nerada ztratila...
Jo a pro upřesnění-je ženatý a má ženu která s ním už několik let nespí,dost hnusně mu nadává(to jsem fakt v mobilu slyšela)a on říká že mu ke štěstí stačí to,že je na něj někdo vlídný.
I proto bych se nechtěla chovat jako vypočítává mrcha,ale být na něj prostě milá,aby měl radost.
Roseanne, s timhle mam taky zkusenost a trpkou, je jen jedna rada - PRYC OD TOHO. Neni to normalni. Kazdy chlap, ktery tohle dela se podvedome na tebe upina, i kdyz to nemysli zle - a treba ani nedoufa, ze by z toho mohl neco mit - dela si z tebe modlu, kupuje si te a zavazuje si te. Promin ale neni normalni, ze vi, ze mas pritele a kupuje ti briliantovy prsten. A taky nechapu jak to muzes prijmout. Ja byt na miste pritele, tak bych s tim udelala razny konec. Jak se asi musi citit?
Ja jsem mimochodem zazila neco podobneho (bez prstenu bohuzel a taky jsem si rikala, "vzdyt vi, ze o nej nestojim, ze mam jineho, ze je to jen kamaradstvi, vzdyt mu to staci". Trvalo to takhle delsi dobu az nakonec tento clovek zacal byt hodne vlezly, porad mi volal a tak dal (co zacalo hodne vadit memu priteli). Ja jsem ho nechtela ranit, ale uz mi to pomalu lezlo na nervy. Ale soucasne jsem ho mela hodne rada a citila jsem se s nim dobre. A pak jednoho dne - absolutne ticho, prestal me kontaktovat, prestal se se mnou bavit, cele pratelstvi tipnul, co jsem tenkrat brala jako velkou ranu pod pas a citila jsem se jako ze mu slo cely cas jenom o to, aby me "dostal" a ze mu jako kamaratka za to nestojim. Jenze ted uz vim, ze on me proste jenom cely cas miloval, vyuzival vsechny moznosti jako byt se mnou a cekal na zazrak (take proto, ze jsem ho udrzovala asi v nejake nadeji i kdyz taky spis podvedome). Kdyz zazrak dlouho nechodil, psychicky to neunesl a proste si me "zakazal". A po nasem velkem pratelstvi mi zbyly oci pro plac...
Kdybych Ti mela poradit - stanovte si ve vasem pratelstvi nejake pravidla, treba ze ti nebude davat drahe darky, protoze to povazujes za nevhodne, citis ze te to trochu svazuje (vzdyt pratelstvi se da dokazat i malymi pozornostmi typu hrnicek a pod. nemusi to byt sperk a jeste navic prsten, ktery nese i symbolickou hodnotu...), nebo se zkuste nekdy sejit i ve trech s pritelem at pochopi, ze pritel neni jenom "pani Colombova", ale ze je realnou soucasti tveho zivota. Treba se skamaradi i s nim a s jinymi lidmi a ty se nebudes citit, ze jses jedina, ktera ho muze vlidnym slovem "spasit". Jiste, ze se muze stat, ze jednou k sobe najdete cestu i jako partneri, ale na to potrebujes slobodu a prostor.
Není tady