6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Už nějakou dobu mám kamaráda.Opravdu jen kamaráda a asi to nebude nikdy jinak.Jako muž mě nepřitahuje,ale náš vztah...ještě jsem takový neměla a to mám už nějaké zkušenosti..
Byl dlouho a šťastně ženatý,ovdověl.Moc si přál dítě a tak se znovu oženil.Manželka si dítě nepřála,ale stalo se a to mu nikdy neodpustila.
Prostě ho odstavila.Od porodu s ním nespí ani v místnosti.Nadává mu,ponižuje ho a on,chce aby syn měl rodinu vcelku to snáší.Synovi je osm let.
Před rokem se Jan se mnou seznámil a upnul se na mě.Volá mi,píše,ptá se co chci,potřebuji,zařídí,koupí..
Ze začatku mi to připadalo jako bych ho využívala.Ale stále mě ujišťuje že chce pro mě cokoli udělat,koupit a tak jsem si zvykla.
K vánocům mi koupil drahé dárky,prsten s briliantem.Přitom ví,že zrovna s někým chodím,ale to mu nevadí,říká že chce aby ho někdo potřeboval a to jsem já.
Syna má moc rád,je hodný citlivý..Zvykla jsem si na jeho pomoc,ale zajímá mě co bude dál.Určitě s ním neplánuji budoucnost.
Už jste se s tím některá setkala?Co si o tom myslíte?
Není tady
Kamarád taky rád....... Něco ti povím, nikdy neříkej nikdy. Najednou to zajiskří a pak budeš plánovat klidně dětskou postýlku. Nevím co řešíš, užívej si každý den a jestli z toho něco vznikne tak vznikne a pokud ne, tak ne. Lidi si plánují budoucnost a život jim pak s jejich plány leckdy hezky zamává. Užívej si každý den, který je ti dán a na plánování budoucnosti nemysli. Protože ten život ti pak utíká mezi prsty.
Taky jsem měla kamaráda... hodného, citlivého... bylo mi s ním fajn, ale byl to jen kamarád a nedokázala jsem si ho představit jako partnera...... Ta myšlenka byla směšná A jednoho krásného dne... cestou autobusem jsem si uvědomila, že ho miluju....) Jsme spolu už přes tři roky....))
Není tady
No jo,já zatím někdy mám spíš výčitky jako kdybych ho využívala,ale jeho to hrozně baví dělat mi radost i když ho to stojí dost peněz...
Není tady
Roseanne: Hmm... pokud máš výčitky tak mu to zaraž... Já osobně bych se v takové situaci cítila - zavázaná. A to je to, co absolutně nesnáším, měla bych pocit, že si mě kupuje. Taky by ti to někdy mohl vyčíst a je docela možné, že za svou velkorysost něco očekává, byť podvědomě. To, že mu to dělá dobře, by aspoň pro mne nebyla omluva...
Není tady
No, já si zas myslím, že jestli něco očekává, je to jen jeho věc. Je dospělý, svéprávný, přece ví, co dělá.
Ale proč jen o těch penězích ?
Záleží Ti na něm ?
Není tady
svym zpusobem je to docela blbej zpusob podplaceni. a mas pravdu.. vyuzivas ho. rady uzivej si toho jak jen muzes pochazi od klasicky fifleny ktera je na prachy az hanba. pokud ho mas opravdu jako kamarada tak mu rekni jasne o svych (ne)citech a nestuj ho majlant. vim ze je to prijemny - prstynek tam prstenek sem... takovyhle hodni moulove v zivote doplacej.
Není tady
Myslím si, že Tvůj kamarád je šťastný, když může žít aspoň tou nadějí, že Tvůj vztah k němu se možná přece jen jednou změní v hlubší vztah. Podle mojí zkušenosti hluboké, ale přesto jen kamarádství mezi mužem a ženou nefunguje - aspoň vždycky, když jsem měla opravdového kamaráda (tedy ne jen na nezávazný pokec, ale skutečného přítele), bylo to pokaždé tak, že buď on byl zamilovaný do mě a já ho nechtěla nebo naopak. Jinak je pravdivé rčení "nikdy neříkej nikdy" - když jsem se poprvé setkala se svým manželem, vídali jsme se denně ve škole a skoro rok jsem ho nemohla vystát a on mě a pak se to najednou nějak "záhadně zvrtlo"
Není tady
Ten kamarad podvedome doufa, ze by z toho casem mohlo neco byt. Mne to pripada, ze si te kupuje a ty mu to budes muset driv nebo pozdeji nejak splatit, jinak ho tezce zklames (nebo by ses alespon kvuli tomu pak mela citit provinile!). On to asi vubec nemysli spatne. Ale byt tebou, tak mu nedavej zadnou sanci. Vysvetli mu, jak se veci maji. At se sam rozhodne, jestli bude rozmazlovat kamaradku nebo ne.
Není tady
Ahoj, souhlasím s PetremV, sice on za to že ti něco kupuje nic nechce, ale snaží se předvést jako pořádnej chlap, kterej ženskou rozmazluje. A určitě je v tom snaha zalíbit se. Je to něco jako když se ženská předvádí jako hospodyňka, vaří obědy večeře, peče a chlap pak napochoduje s novou známostí a diví se, že je hospodyňka vytočená a že vyčítá. Opravdu si na to dej pozor, tím že přijímáš jeho dary můžeš jednou dospět k tomu, že jemu hodně snížíš sebevědomí jako mužovi (vždyť do tebe tolik vložil a je mu to na nic, přitom pro tebe dělá víc, něž většina ostatních chlapů) a sama budeš mít šptaný svědomí. Kamaraď se s nim, ale pokud to s nim nemyslíš vážně, nic od něj neber.
Není tady
Wayway napsal(a):
Taky jsem měla kamaráda... hodného, citlivého... bylo mi s ním fajn, ale byl to jen kamarád a nedokázala jsem si ho představit jako partnera...... Ta myšlenka byla směšná A jednoho krásného dne... cestou autobusem jsem si uvědomila, že ho miluju....) Jsme spolu už přes tři roky....))
Vím o čem mluvíš, Já měla kamaráda 7 let, opravdu nejlepšího kamaráda, věděl o mě úplně všechno, vždy jsme se navzájem svěřovali se vším co nás trápilo a to i ve vztahu a teď? Jsme spolu už 2 roky jako pár a plánujeme budoucnost:hjarta:
Není tady
On totiž přesně ví jak na tom je-že mám přítele a on je jen kamarád a že to nehodlám měnit.Nevím sice co přinese čas,ale takhle to je teď.
Ale jako kamaráda bych ho nerada ztratila...
Jo a pro upřesnění-je ženatý a má ženu která s ním už několik let nespí,dost hnusně mu nadává(to jsem fakt v mobilu slyšela)a on říká že mu ke štěstí stačí to,že je na něj někdo vlídný.
I proto bych se nechtěla chovat jako vypočítává mrcha,ale být na něj prostě milá,aby měl radost.
Upravil(a) Roseanne (25. 2. 2007 22:10)
Není tady
Ahoj, mám problém a nevím jak řešit, dostatala jste se některá do podobné situace?
jsem vdaná, jednou jsem byli na chatě na akci, kde bylo spousta našich přátel a slavilo se, pilo se atd., manžel se dost opil, veselil se až usnul, byla jsem také v náladě, nakonec to skončilo tak, že jsem nespala s mužem, al rozdávala jsem si to dost tvrdě s jeho známým.
zažila jsem mnohem lepší sex než s mužem, měla jsem několik silných vaginálních orgasmů. zážitek byl natolik silný, že jsme se začali scházet za manželovými zády pravidelně, někdy i třikrát týdně, vždy spolu máme bouřlivý sex a orgasmy, s mužem spím, ale sex je proti tomu slabota.
penis jeho známého je jednak o dost větší (do délky i šířky), intenzita přírazů se nedá srovnat a dokonce cítím výstřiky spermatu na dělohu, ta síla výstřiku mě vždycky tak vzruší, že se udělám. před mužem jsem měla pár kluků, ale nikdo neměl tolik spermatu a tak velký penis jako současný milenec. Nikdy jsem nevěřila po*nům s obrovským množstvím spermatu, co se valí z velkého penisu, ale teď mám jednoho takového pro sebe....
S manželem si ale velmi rozumíme, jinak jsme velmi spokojení, jen v sexu mě ukájí někdo jiný, nevím jestli se mám kvůli sexu nechat rozvést....
Není tady
a co říct manželovi ať ti to taky udělá tvrdě, nebo podle tvých představ ??
Není tady
marketa23 napsal(a):
.......S manželem si ale velmi rozumíme, jinak jsme velmi spokojení, jen v sexu mě ukájí někdo jiný, nevím jestli se mám kvůli sexu nechat rozvést....
Jaképak by to asi bylo, kdyby sem psal tvůj manžel: "....na rozdíl od manželky mě sousedka dobře vykouří, ale jinak si nejlíp rozumím s manželkou, tak nevím, jestli se mám nechat rozvést....
Není tady
no Pelikáne ty budeš taky dobrej řízek, já už jsem z těch holek nějak vyměk, a v kůži toho manžela bych bejt nechtěl ...
Není tady
Proč mám pocit, že z podobných příspěvků "stříká" hromada testosteronu?
Není tady
Kluci jste někdy k sežrání, jak vás podobný příspěvek nas...
Pro marketu: Kvůli sexu se nerozváděj. Sex je sex. Život je o něčem jiném. A velký penis není bohužel zárukou normálního partnerského života.
ale jak vidíš sex je až na prvním místě :-)
Není tady
Třeba nám jen něco uniklo a ten pán kromě toho slušně vydělává, má rád děti a taky miluje operu jako Markéta
jj a proto je jinak manžel dobrej :-))
Není tady
Ale jinak souhlasím s Kalikem, tohle nemohla napsat snad ani ženská.
má to ten nádech, ale už jsem tu opravdu zažil ledacos, takže bych se ani nedivil ...
která jednou zkusí, nechce jinak :-)))
Není tady
Ale Vašku, ani jedna neodcházíme jen kvůli sexu. Měníme právě proto, že máme představu, že s tím báječným sexem bude spojen i báječný život.