Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 16. 2. 2007 14:30

petra72
Host

Re: Jak ustát setkávání s milenkama, i když bývalýma?

Ahoj holky,
tak už brzy budu mezi vámi. Chodívám se nepravidelně tak 2 roky. Mnohé prošly stejnou cestou jako já a závěr jediný - rozvod.
Majkafo,Mišo,Aevo........všechny jsme došly na ten konec. Mě to čeká v nejbližší době. Na poště mám pozvání k soudu. Dnes si ho vyzvedávat nebudu, raději až v pondělí. Měla bych pokažený víkend po zjištění, který-že to den ta tečka po našem manžeství bude.

Sofi to zvládla, Romi se už nějak neozývá.......Jája to vzdala taky a šla do toho....... holky, holky, už aby svítilo sluníčko, to pochmurno na mě nějak leze.........
Zdravím všechny.

#127 16. 2. 2007 14:52

majkafa
Host

Ahoj, Petro. Já zatím nejsem rozvedená, ale na konec jsem došla. Minulý rok jsem musela prodat dům, abych mohla muže vyplatit a doplatit hypotéku, koupit byt, vystěhovat dům, muž nehnul ani prstem, aby mi pomohl s krámama, jenom si odvezl to, co chtěl pro sebe. A pak jsem se taky rok plácala v těžké depresi po doktorech a v nemocnici. Momentálně máme dohodou zúžené SJM, manžela už jsem dloouho neviděla ani po tom netoužím, nejsem ještě tak silná, abych tato setkání ustála v pohodě. M. chtěl dávat žádost o rozvod okamžitě, jak bude synovi 18. Synovi bylo 18 před skoro 4 měsíci a M. najednou nespěchá. Prostě je to tak, jako celé naše manželství, co jsem nezařídila já, to nebylo. Takže to budu muset taky zařídit sama. Nebo že by ho už slečna přestala tlačit do rozvodu? Nebo že by nebyla, jak mi jisté "dobré duše" donesly? V každém případě už jsem na konci mé cesty s mým m., otázka formalit je už jen otázkou času. Budu ti držet palce, abys vše zvládla.

#128 16. 2. 2007 18:18

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Majko, líp bych to nenapsala! tummenupp  hjarta

Jinak Klem říká to, co my ostatní, akorát to líp formuluje.
Za těmi slovičky se skrývají léta sebepoznávání, dřiny, skepse, pochyb, ale i poznání, pochopení a SMÍŘENÍ a pokud se to takhle hodí na papír v pár odstavcích, těžko někdo, kdo je teprve na začátku cesty nebo dokonce neprobuzený a nechápající, tak mu to fakt nic nedá.

Nelituju, co se mi stalo, nelituju, že jsem se změnila a že mě to stojí spoustu sil a práce a bolesti, protože jsem šťastnější, vyrovnanější a věřím sama sobě. To je výsledek.

Ještě se musím naučit pokoře a trpělivosti, ale to je  dost v nedohlednu wink .

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#129 16. 2. 2007 20:03

x21365
Host

Petro hjarta držím palce, je to hodně nepříjemné ale zvládneš to. Jako všechny..... a nenech si zkazit náladu, zas bude veselo, na všechny to občas padá, jak na houpačce , no ..... prý je to normální big_smileroll  Tak dej vědět, kdy to máš, at ti můžem držet palečky a myslet na tebe aspon na dálku tummenuppstoltstolt

#130 16. 2. 2007 21:03

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Jana22 napsal(a):

Ja som za babinet.
Prepáč Klementanova, ale tvoje príspevky dosť dobre nechápem. A nemyslím si , že je to vinou mojej inteligencie. :-)

Doporučuju Ti přečíst si na psychologické téma : Když vás chlap nechce. Třeba pochopíš víc. ( příspěvky od Avalonky)

Upravil(a) lueta (16. 2. 2007 21:04)

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#131 17. 2. 2007 13:41

klementanova
♥------

Misa II napsal(a):

Petro hjarta držím palce, je to hodně nepříjemné ale zvládneš to. Jako všechny..... a nenech si zkazit náladu, zas bude veselo, na všechny to občas padá, jak na houpačce , no ..... prý je to normální big_smileroll  Tak dej vědět, kdy to máš, at ti můžem držet palečky a myslet na tebe aspon na dálku tummenuppstoltstolt

Také se přidávám...

A ještě chci říci, že opravdu je třeba ustát ty různorodé chvíle...tu houpačku. Ona se totiž rozhoupala tím, že člověk udělal krok jiným směrem, rozhodl se změnit to, co mu přestalo vyhovovat. Bohužel však ještě nějaký čas funguje zákon setrvačnosti a protichůdné energie, které tento krok probudil mají tendenci vše zvrátit a navrátit do původních, zaběhaných kolejí...Pokud však člověk vydrží, nenechá se zvyklat, jde si za svým, pak ta houpačka začne ztrácet na energii a časem se sama od sebe zastaví...
Doufám, že má slova jsou srozumitelná, pokud ne, zkusím se je vyjádřit jinak...smile

Není tady

#132 17. 2. 2007 20:03

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

je to vůbec zajímavý, kdyby mi to někdo dřív řek, tak bych mu nevěřila - co jedna blbá nevěra v člověku spustí za zajímavej proces.....já normálně ještě pořád žasnu. sama nad sebou. mám pocit, jakobych po x letech spánku - nebo v podstatě po prospaným životě otevřela oči - a začla koukat na svět a na všechno kolem a na sebe úplně jinejma očima. nezměnil se jen můj vztah k manželovi, ale nějak celkově jsem prošla a ještě procházim takovou jakoby totální změnou....jsem zvědavá, kde to skončí. zatim je to dobrý, bych řekla. smile

Není tady

#133 17. 2. 2007 20:38

kengura
♥------

hm...často Vás čitam,ale až teraz som sa registrovala...preživam to čo Vy,a aspon vidim,že niesom sama...ale boli to stále...nejak sa s tym neviem vyrovnat a často ma chytá depka...

Není tady

#134 17. 2. 2007 20:43

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

kengura napsal(a):

hm...často Vás čitam,ale až teraz som sa registrovala...preživam to čo Vy,a aspon vidim,že niesom sama...ale boli to stále...nejak sa s tym neviem vyrovnat a často ma chytá depka...

..nenech tu mrchu depku cloumat tvým majestátem !!! Postav se jí !! Mrkni do zrcadla a uvidíš určitě holku, která na to má !!!! A kdyby něco...my to když nic jinýho, pofoukáme !!! pussa

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#135 17. 2. 2007 20:50

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

Kenguro, věř mi, že to jde zvládnout. i bolet to přestane. ale je to jen o tobě a v tobě. teda ne jenom, ale hlavně.

Není tady

#136 17. 2. 2007 21:16

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Už jsem na druhé straně, přeplavala jsem tu řeku hnusu , bolesti a vzteku- a vylezla jsem na břeh jako Venuše- nová, udivená a očištěná, i když občas ještě šlápnu do bláta. LUcim jak topopisuješ, já tomu říkám efekt Šípkový Růženky.... Byla jsem nemilosrdně probuzena, nechtěně, nežádaně, kopala jsem, chtěla jsem se vrátit zpátky...nešlo to! A jsem ráda. Svět je pro mě teď mnohem zajímavější, bohatší, barevnější, líbí se mi sex,  a prostě je mi téměř pořád fajn, a kdo mě znáte, tak  to na mně uvidíte. Před třemi lety jsem byla chcíplá nevýrazná myš.
A teď jsme kus ženský a nebojím se vlka nic!

Není tady

#137 17. 2. 2007 21:27

kengura
♥------

ja viem dievčata,snažim sa všetky vaše rady počuvnuť,ale pride smska,a ja som tam kde som bola...na nešťastie...

Není tady

#138 17. 2. 2007 21:31

x21365
Host

Z toho si nic nedělej, to je bohužel normální ....ale mysli na něco jiného / se to dobře radí a hůř dělá co /, depka - to je pěkná potvora, tu tu známe dobře ..... ale přejde , uvidíš, tak se drž a jak říká Dakota vyprsit a úsměv Blaženo !!!!! hjarta

#139 17. 2. 2007 21:35

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

Regi, my to máme nějaký podobný, viď, já to úplně cejtim, někdy bych se úplně rozběhla třeba z kopce a křičela hurá. jo, furt bejt úplně hej nemůže, ale přeplavala jsem a ten druhej břeh je rozhodně bohatší, pestřejší, hezčí, i když náročnější a bolestnější. ale stojí to za to. a jsem to JÁ !!!! a je to všechno moje a nikdo mi to nevezme. ani ten můj lojza.

Není tady

#140 17. 2. 2007 21:54

kengura
♥------

asi preto som v depke,lebo som plná nemávisti,ja to viemlen neviem ako sa toho zbavit...a ako sa zbaviť jej...

Není tady

#141 17. 2. 2007 21:57

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

ty to máš nějaký čerstvý, viď ?

Není tady

#142 17. 2. 2007 22:24

kengura
♥------

čerstve?Hahaha...ťahá sa to od novembra 2005...dosť,že?Už som bola chvilu aj v pohode,ale zase som tam kde som nechcela byť....

Není tady

#143 17. 2. 2007 22:36

lavai
♥♥♥♥---

Kenguro..chce to přestat myslet na manžela a začít myslet na sebe....Uvidíš,půjde to....A nemysli,u mě se to táhlo 5 roků...A jak píšou holky,hnus,špína,nenávist,zlost...všechny pocity která znáš se střídají...Ale určitě se to dá zvládnout,zatnout zuby,zvednout hlavu.Nenechat ze sebe dělat chuděrku...
Ale pak to probuzení,to fakt stojí za to...
Taky jsem byla hozena někam,kam jsem nechtěla...Ale jsem za to dnes i vděčná.Najednou jsem dospěla,snad dostala rozum,postavila se na vlastní nohy.Dřív,tak dřív jsem byla jen nemilovaná manželka...služka,matka,vychovatelka...A dnes?Dnes jsem hlavně JÁ...
Neřeším,co chtějí druzí,nedělám co se má-dělám jen to,co chci..
A věř,najednou se líp dýchá,líp žije...
Je to jako houpačka.Jednou jsi dole,jednou nahoře.Ale uvidíš časem,budeš jen nahoře-a někdy,ale jen občas zkoukneš dolů..Ale  budeš ráda..
Držím palečky,zvládneš to...

Není tady

#144 19. 2. 2007 12:15

heko10
♥♥♥----

lavai napsal(a):

Kenguro..chce to přestat myslet na manžela a začít myslet na sebe....Uvidíš,půjde to....A nemysli,u mě se to táhlo 5 roků...A jak píšou holky,hnus,špína,nenávist,zlost...všechny pocity která znáš se střídají...Ale určitě se to dá zvládnout,zatnout zuby,zvednout hlavu.Nenechat ze sebe dělat chuděrku...
Ale pak to probuzení,to fakt stojí za to...
Taky jsem byla hozena někam,kam jsem nechtěla...Ale jsem za to dnes i vděčná.Najednou jsem dospěla,snad dostala rozum,postavila se na vlastní nohy.Dřív,tak dřív jsem byla jen nemilovaná manželka...služka,matka,vychovatelka...A dnes?Dnes jsem hlavně JÁ...
Neřeším,co chtějí druzí,nedělám co se má-dělám jen to,co chci..
A věř,najednou se líp dýchá,líp žije...
Je to jako houpačka.Jednou jsi dole,jednou nahoře.Ale uvidíš časem,budeš jen nahoře-a někdy,ale jen občas zkoukneš dolů..Ale  budeš ráda..
Držím palečky,zvládneš to...

Dobře, budu dělat to, co chci já, ale riskuju tím to, že můžu ztratit chlapa, o kterého jsem 2 roky "bojovala", což se mi zase až tak nechce. Nechce se mi nikoho hledat, po třetí jít do vztahu - co děti, jedno už rozvod zažilo a tomu druhému bych to nerada přivodila také. Nemůžu říct, že by byl táta  jen papírový, stará se, nechodí do hospod, už, bývá doma, vydělává, plánuje.... Jen ta ženská mu to kazí, ale bylo mu smutno, nehleděla jsem si ho tak, jak by si to představoval, tak si našel obdivovatelku, se kterou mu bylo dobře. Pak se - po mém zjištění, jaksi nedokázal dost rychle od ní odpoutat, takže zapíral, lhal, vymýšlel si přesčasy. No tak a teď je ve mě nedůvěra, že je konec, že to v  hlavě má už poskládané. Tak nevím, jak dosáhnout toho, abych to věděla na 99,9 %. Podle chování ? - Je dost dobrý herec a já nemám ve zvyku si prověřovat osobně jeho aktivity, že bych se např. zašla podívat na stadion, jestli opravdu hraje fotbal a pak sedí na 1,2 pivu, jestli když jde do práce, zajet si tam, jestli opravdu sedí v kanceláři, apod. Jediné co můžu, tak je, že mu sem tam navštívím mobil. Je zvláštní, že když řekne, že jí volal, protož epotřeboval něco zjistit, tak když se kouknu, tak to její volané číslo tam nemá, vymaže ho. Proč ? Nechápu. To si můžu myslet např. i o sms,dalších voláních i od ní, že to maže. Chci mít klid, nemyslet na to, ale nějak to nejde. Můžu říct, že není den, abych si na to nevzpomněla a to je to už 2 roky zpátky. Myslela jsem si o sobě, že jsem silná, že mě jen tak něco nezaskočí, ale je vidět, že se pletu sama v sobě. Na to, abych se z toho dostala, musela bych opravdu myslet jen na sebe a na děti a jeho poznámky, že zase jdu na večeři s kamarádkou, či na sport, či do kina, nereagovat, ale jak ho znám, on by o mě nebojoval - to mi i sám řekl, že kdybych někde ulítla já, tak by o mě nebojoval. Asi mu za to nestojím, lépe řečeno, jeho ješitnost by to neunesla. no a co pak s takovým chlapem? Zase si říkám, že jsou na tom ženské daleko hůř, nemám si na co stěžovat. Ale mám pocit, že za to, že je teď doma, můžu jen já sama, že on se vůbec nesnažil něco napravovat.  Tak jsem z toho unavená, pořád dáváš a nic zpět. Doma jsi akorát pradlena, nákupní taška a tvořitelka dobré nálady a při ruce pro všechny. Ale jak potřebuji já, tak to nikdo nemá čas, nemůže nechce. Tak mi zraje pomyšlení na to, že se na všechny "vyprdnu " já, až budou potřebovat. Důsledky si ponesu sama.

Upravil(a) heko10 (19. 2. 2007 12:27)

Není tady

#145 19. 2. 2007 12:26

lavai
♥♥♥♥---

Jo,je to těžké...Taky nevím,co radit.Jsem ráda,že jsem se z toho vzpamatovala já...O mě by taky nebojoval...Už když byly děti malé-tak jsem po něm měco chtěla- a on mi odpověděl-NĚKOHO SI NAJDI....To už měl tu svou prérijní růži...a mně to netrklo...
A taky jsem několik let žila v tom-kde jde,kdy přijde,jestli jí volal,jestli jí psal,jestli mu volala ona....A můžu ti říct-a to si myslím,že jsem silná ženská-tak tohle mě dostalo na kolena....
A já tak žít nechci....Ten  tvůj se možná o vás stará,stará se o děti,pomáhá ti...ale u nás to nebylo...Teď už to vím-byla jsem já s dětma-a pak někde on...Bezstarostný,v pohodičce..nikdo po něm nic nechtěl..a když chtěl,tak to neuděla...a nějak se to vyvrbilo...
A jak píšu,tak jsem si život nepředstavovala.Jestli když příjdu z práce bude doma,jestli někam neodejde...Nevím.
Najednou vím,že jsem prožila život ne s ním,ale vedle něho.
A to už nechci.Radši sama,než se někoho pořád doprošovat...
Já asi kdybych odjela na týden,tak by mu to nevadilo...On prostě měl tu svou milenku-a co já,to mu bylo srdečně jedno...
Takže myslím na sebe,na děti...a SNAD už z toho klečení nebo spíš ležení v blátě vstávám....

Není tady

#146 19. 2. 2007 12:36

heko10
♥♥♥----

lavai napsal(a):

Jo,je to těžké...Taky nevím,co radit.Jsem ráda,že jsem se z toho vzpamatovala já...O mě by taky nebojoval...Už když byly děti malé-tak jsem po něm měco chtěla- a on mi odpověděl-NĚKOHO SI NAJDI....To už měl tu svou prérijní růži...a mně to netrklo...
A taky jsem několik let žila v tom-kde jde,kdy přijde,jestli jí volal,jestli jí psal,jestli mu volala ona....A můžu ti říct-a to si myslím,že jsem silná ženská-tak tohle mě dostalo na kolena....
A já tak žít nechci....Ten  tvůj se možná o vás stará,stará se o děti,pomáhá ti...ale u nás to nebylo...Teď už to vím-byla jsem já s dětma-a pak někde on...Bezstarostný,v pohodičce..nikdo po něm nic nechtěl..a když chtěl,tak to neuděla...a nějak se to vyvrbilo...
A jak píšu,tak jsem si život nepředstavovala.Jestli když příjdu z práce bude doma,jestli někam neodejde...Nevím.
Najednou vím,že jsem prožila život ne s ním,ale vedle něho.
A to už nechci.Radši sama,než se někoho pořád doprošovat...
Já asi kdybych odjela na týden,tak by mu to nevadilo...On prostě měl tu svou milenku-a co já,to mu bylo srdečně jedno...
Takže myslím na sebe,na děti...a SNAD už z toho klečení nebo spíš ležení v blátě vstávám....

Ono je to za takovéhl e situace jednodušší - odejít, či odpoutat své srdce od něj, ale když se chová naoko-nevím, téměř vzorně, ale když čekáš, že se nějak prokáže jeho cit k tobě, tak je to na bodě 0. Tak si řekneš, stojím mu vůbec za něco? Pak zase je to úplně v pořádku, smějete se spolu, chodíte na procházky, na lyže, na kola, sex -báječný, uvaří ti čajíček, ale to je zlomek života. Asi jsem už nemocná , když si to maluju a ono to není tak, jak chci já, vidím konec světa, odchody, nevěry atd. paranoik až na půdu. Toho se chci zbavit. Nechci, aby mě jeho nezájem nějak bolel. Spíš bych potřebovala, jak to udělat, aby sse začal trochu trápit on. Jenže on to nepřizná, leda tak, když přijdu pozdě, tak mi ztropí žárlivou scénu s jeho bujnou fantazií. No jo, ale to mi problém neřeší, spíš mě tím odpudí, jak se může chlap tak hnusně chovat k ženské. Jeho výrazy a bodání do srdce.

Není tady

#147 19. 2. 2007 12:39

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Heko, máš pravdu, odejít je jednoduché, taky jsem zvolila  "zůstat" s tím, že ponesu všechny důsledky s sebou, tj. domácí servis. ap... Ale pokuď se začneš chovat s úctou k sobě, nic nemůžeš zkazit, už tě nedostane na kolena, pokuď tě netýrá nebo si milenku netahá do tvé ložnice.
Čím víc si budeš vážit sama sebe (tím nemyslím nekritickou sebelásku), tím budeš zrcadlem pro něj- ty se měníš a on se mění.
Snaž se být jen svéprávná, nezávislá, milující , a hlavně  SVÁ!
Ne jakou tě chce okolí a společnost, ale jaká se cítíš . To je pravá svoboda, a tu ti nikdo nevezme. Spíš tě to donese někam mezi hodnotnější a zajímavější přátele. Nemáš pocit, že mizí stará "přátelství "postavená na receptech a  plenkách, ale objevují se noví lidé, kteří ti neustále mají co říct, kteří ti rádi dávají, a pomáhají? Takových se drž.
Manžel to momentálně není.

Upravil(a) Regina (19. 2. 2007 12:45)

Není tady

#148 19. 2. 2007 12:46

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

A trápí tě, protože ty ho necháváš trápit tě. Až získáš víc sebelásky, nenecháš si to líbit.

Není tady

#149 19. 2. 2007 12:55

heko10
♥♥♥----

Regina napsal(a):

Heko, máš pravdu, odejít je jednoduché, taky jsem zvolila  "zůstat" s tím, že ponesu všechny důsledky s sebou, tj. domácí servis. ap... Ale pokuď se začneš chovat s úctou k sobě, nic nemůžeš zkazit, už tě nedostane na kolena, pokuď tě netýrá nebo si milenku netahá do tvé ložnice.
Čím víc si budeš vážit sama sebe (tím nemyslím nekritickou sebelásku), tím budeš zrcadlem pro něj- ty se měníš a on se mění.
Snaž se být jen svéprávná, nezávislá, milující , a hlavně  SVÁ!
Ne jakou tě chce okolí a společnost, ale jaká se cítíš . To je pravá svoboda, a tu ti nikdo nevezme. Spíš tě to donese někam mezi hodnotnější a zajímavější přátele. Nemáš pocit, že mizí stará "přátelství "postavená na receptech a  plenkách, ale objevují se noví lidé, kteří ti neustále mají co říct, kteří ti rádi dávají, a pomáhají? Takových se drž.
Manžel to momentálně není.

Já si teď připadám, že ať řeknu cokoliv, co se mi nelíbí, co je můj názor, všechno blbě, všechno se ho velmi necitlivě dotkne, podle toho je taky hned cítit reakci. Neříkám, že mi sporostě nadává, ale ten výraz a pokárání, že to tedy není vhodné a že to je jako kdyby promluvil úplně hloupý člověk, atd. spíš psychoteror. Takže se nehodím ani na hnůj. Můžu se snažit dělat zázraky, je to oceněno jako hmmmm, to teda je dobrota, tady to je hezky uklizené, ale vzápětí jde a je mu jedno, jestli mu drobí rohlík na koberec, či stříká pastou na vyleštěné zdrcadlo a voda rozcákaná všude. Nic, na to mám přece lidi, aby to za mě uklidili. Takže si připadáš jako hadr na holi. Když někde je prach, tak provokativně vezme hadru, že to teda utře, v takovém nepořádku přece nemůžeme bydlet, ale celé týdny leží po práci na kanapi u televize. Vše se odvíjí od jeho nálady, přijde mi, že je čím dál tím vzteklejší, hubatější na lidi, co s jeho náladou nemají vůbec nic společného a to mi ubližuje. Asi mu budu muset dát jednu pěstí, aby se probral. Všichni kolem něj musí chodit po špičkách, on ne, já jsem PÁN tvorstva. blebleble

Není tady

#150 19. 2. 2007 13:03

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ne, ty ho začni ignorovat. On ti nedělá nic jiného- chová se k tobě jako k nějakému béčku, a to ty nejsi a nesmíš si to ani myslet!
To uklízení není ani alfa ani omega, ty jsi alfa, a jestli to nechápe, tak ať to pochopí někdo jiný, kdo ocení tvé půvaby. Ne kuchyň, ne IQ, ale tebe celou se vším, co nabídneš.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí