29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Taky jsem to tak myslela...
Ale je pravda,když dcera zjistila,že k milence pořád jezdí-nevěděla to-nechtěla jsem ji zatěžovat problémy-má se učit k maturitě...Ale když jsem jí o tom řekla-tak se divila,že prý si myslela,že už ho to přešlo...a komentovala to slovy-že on nikdy nedospěje...nikdy nedostane rozum....
Ale že by věděla o sms,o jeho názorech na život-jak puberťák...tak to ne...
Myslím, že je to taky dobře.
Chtěla jsem dětem zachovat hezké dětství bez hádek..Ale kdo ví,jestli to bylo správné...
Není tady
Irenka21 napsal(a):
Kdyby nepodržela ona, bylo by to znásilnění a to nenahlásila, takže ví, že Ti tím ubližuje a dělá to s ním stejně, fakt dobrá žena.
V době , kdy se seznamili mne vubec neznala, takže ji to mohlo byt uplne jedno. On byl ženatý , takže on měl přemýšlet co dělá, ještě ke všemu, když vůbec neměl v plánu opouštět původní rodinu.
Samozřejmě, že ted už spolu nic nemají, tedy tak na 90 procent, člověk nikdy neví, ale jsou určité okolnosti, které tomu nasvědčují, že to tak opravdu je.
Není tady
Ja som asi Marťanka, ale necítim nič mimoriadne k milenkám môjho bývalého. Tú, kvôli ktorej sa odsťahoval, našťastie nestretávam - na tú mám ťažké srdce pre to, že zničila život jeho synovi - pripravila ho o jedinú istotu jeho života, o otca... Matka nikdy poriadne nefungovala; a tým, že zničila aj náš vzťah, chlapec prišiel aj o "macochu", logicky... Ale myslím, že sa jej to vrátilo, a ak nie, aj tak to nie je moja vec. Ale napríklad jednu, s ktorou asi dvakrát spal počas mojej neprítomnosti, stretávam so psom(aj ja mám fenu) a vždy si pokecáme. Síce o mne vtedy vedela, lebo to bola baba z partie, ale nejako mi to žily netrhá... O nič nešlo. Viem, že to preňho veľa neznamenalo, to sa ukázalo aj po našom rozchode, a kvôli pár smiešnym pohybom preda nebudem robiť revolúciu. Mám celkom rada jej vlčiaka, ktorý má ťažkú dyspláziu a kríva, a minule som si povedala, že keby mu to malo pomôcť, normálka by mi bolo jedno, keby sa boli spolu vyspali aj dvadsať ráz... Z hľadiska nielen svetových, ale aj mojich dejín to bola bezvýznamná epizóda. Tá druhá "epizóda" mala, bohužiaľ, väčší význam, hlavne pre mladého .
Není tady
Já už nadosmrti budu vidět tu milenku s hadem lezoucím z oka
Jiné už nejsou!!!
Není tady
Reginko, já jí budu asi muset vídat ve skutečnosti, na barák v kterém oni bydlí mám já s BM hypotéku. Hrozně jsme se tam s dětmi nadřeli, vyměnili jsme okna za plastová, vytrkali staré stromy na zahradě, štukování, bourání, rok jsem to platila já, BM pracoval asi 4 měsíce, předtím 4 roky ne.
Že by mi byl volný taky nemůžu říct, já se o něj tak starala, ani kade si neuvařil sám. Teď mám pořád pocit, že bych mu měla stále pomáhat, vím, že je to kravina, ale jak si poručit. Já jsem blbka. Poslední splátku hypotéky jsem zaplatila, už byl ženatý. Až teď jsem mu řekla, že už nemám peníze. ať to zaplatí sám.
Není tady
Tetomámo,to je teda dobré...Ale taky ta milenka s tím hadem-o tom se mi snad bude i zdát.....
Ale jsem taky asi padlá na hlavu-taky BM dělám náhradní matku...Radím,pomáhám.....Snad už se toho ale zbavím...protože už se mě natrápil dost a dost.Takže chlapec může o dům dál...Může se s ním trápit někdo jiný.....A té dotyčné,může vylézat z oka co chce....I had.....
Není tady
lavai, to už není milenka a ani dlouho nebyla, poznal jí někdy v říjnu při společném pobytu v psychyatrické léčebně ve Lnářich. My jsme se pak 19 prosince rozvedli a on si jí 26 ledna vzal.
Rozvedla jsem se já, protože teda jako hlavní důvod, se zřekl našich dětí, že už je nechce nikdy vidět a ony potřebovaly ještě pomoci na startu do života. Dcera je v psychyatrické léčebně v Písku už po 4té má paranoidní psychozu z něj a já to mám všechno na hrbu. Kupodivu ho má dcera stále ráda jako tátu.
Není tady
Teda,lituju tě.Taky jste si vytrpěli své.....A s tou dcerou je mi to líto.....Je to smutné...Držím palce,ať se to spraví.....A ty musíš být perfektní ženská...před takovýma,který tohle všechno zvládly,před takovýma smekám....BM musí litovat dne,kdy ses s ním rozvedla...Takové ženské se neopouští......Odkud jsi?
Četla jsem,že jedeš na srázek...hm...tam to musí být skvělé...Někdy o tom budu uvažovat........
Není tady
Já jsem rodilá pražanda ale před 15tl lety nás BM přestěhoval do jižních čech do vsi Strašice v Pošumaví a já tu teď se synem zkejsla. Ale pracuju v Praze jako teta v Klokánku, opatruju opuštěné děti. Tak jsem tam vždycky každý druhý týden.
On mě neopustil, já jeho, protože už jsem nemohla fyzicky ani psychicky. Utratil všechny peníze, doteď tu mám na dvoře a ve stodole 7 vraků aut. Používal nás jen jako dělníky, a sluhy. Místo mě spyl v postali pes. Neustále na nás řval.
Upravil(a) Tetamáma (15. 2. 2007 17:28)
Není tady
Tak to teda zkusila hodně...A že pracuješ s dětma,to ti závidím...
Jednu chvilku jsem chtěla do pěstnounské péče další dítko...Ale pak to nějak utichlo...
Ale jsi dobrá,že ses vzchopila,postavila na vlastní nohy.To ti schvaluju.Jo jo jo...právě z takových si beru příklad.Protože doposud jsem byla připos....co sama,co si počnu,jak dokážu bez své jediné ..ale neopětované lásky...žít...
A nějak jsem taky prohlídla a ejhle....najednou vidím ještě líp než dřív....
Tak se drž,ty zachránkyně maličkých opuštěných dětiček...Jejda,to musí být krásná práce.....
Není tady
lavai, dík za chválu, ty nohy na které jsem se postavila se mi zatím docela třesou, ale dělám všechno proto, abych to ustála. Nejsem žádná hvězda, to se mnou tak cloumá život.
Není tady
Tetomámo, klobouk dolů. Ženská někdy fakt vydrží víc, nežli člověk
A jak máš vyřešené bydlení? Mně teda hlava nebere, že v baráku, který jsi dotovala ty, nadřela ses jako příslovečnej kůň, by měla místo Tebe bydlet krasava s hadem, lezoucím z oka Co to může bejt za psycho, když si nechá takhle zhyzdit obličej... proti kérkám nic nemám, ale co je moc, to je moc.
Tvůj manžel to taky vzal docela kách - poznali se v říjnu a v lednu už byla svatba. Nechci být chmurnej prorok, ale aby mu ta jeho hadomilka brzy neukázala jedové zuby
Není tady
Já naštěstí bydlím ve svém, dostala jsem chalupu darem od otce v Jižních Čechách a taky jsme se tu nadřeli a ještě nadřeme. No a druhej barák s hadomilkou je u Rokycan a na ten mám s BM hypotéku. Minulou splátku jsem zaplatila bez přispění BM, už nemá peníze, když nemá mě. Tak jsem to teď zrušila, ať si to zaplatí jak chce.
Upravil(a) Tetamáma (15. 2. 2007 21:32)
Není tady
Milé děvčata, ženy a dámy. Možná se vám můj názor nebude líbit, ale zkuste se nad ním aspoň upřímně zamyslet.
Jsme to my samy, každá z nás ať chceme či nikoliv, kdo si tvoří svůj vlastní osud. Vdáváme se, bereme si muže, díky kterému se máme něco naučit. Jsme to my samy, kdo si vybírá přesně takového, který tam, kde my máme plus, on má mínus. Je to tak, že nám nikdo neřekl, jak to v životě chodí, ani rodiče, ani nás to nenaučili ve škole. A tak se to máme naučit díky svému vlastnímu životu. Čím více se vzpíráme, čím více si myslíme že to všechno zvládneme, tím více děláme chyb...a pěkne si ty průšvihy vršíme a vršíme...bohužel do toho zapojujeme i své děti...a myslíme si, že je to přece on, oni, kdo se má změnit, ne my...že je to on, oni, kdo dělá chyby, ne my...Avšak někde v hlubokém podvědomí sídlí přesně ten spínač, něco co nás nutí jednat tak, jak jednáme. Přesně ta energie, která narazila na energii opačnou - přesně tu co má náš protějšek - a je jedno zda plusovou či mínusovou, prostě opačnou. Je to o pochopení smyslu života, o tom, proč jsme zde a co se máme naučit, co máme zvládnout.
Možná to bude znít jako klišé či fráze, ale jestliže se nám na lidech kolem nás něco nelíbí, jestli nám něco vadí, jestli nám okolí ubližuje, není to o tom, že se má změnit okolí, je to o tom, že se máme změnit my samotné.
Kvůli objektivitě ještě musím říci, že přesně to samé platí i o našich protějšcích. Oni jsou na tom stejně - blbě či dobře jako my, jen mají ke svému pochopení trochu jiné podmínky.
Možná by bylo lepší zamyslet se spíše nad tím, proč milenky, byť bývalé??? Proč jsem si zrovna já vybrala muže, který měl potřebu mít milenku? Než přemýšlet nad tím, jak ji ustát????
Není tady
Tak to jsem tak úplně nepochopila, vzhledm k tomu, že v 90% manželství se vyskytne nevěra, je tedy možné, že člověk jako živočišný druh je polygamní a pak ty milenky a objektivně i milenci jsou naprosto v pořádku. Je to jen produkt reprodukčního instinktu.
Není tady
Od zvířat se odlišujeme tím, že na rozdíl od nich nemáme jen instinkty, ale máme rozum, který je schopen vyhodnocovat něco, čemu já říkám duše.
Ovšem neříkám tak tomu jen já...zkuste se mrknout na reakce absolventek Pandořiny školy...myslím že mnohé z nich už přišly na to, o čem je řeč...
Asi je ale fakt, že většina lidí vnímá jen ten materiální svět, a pak akceptuje těch 90%, a tím se zařazuje se mezi většinu. Naštěstí pořád zbývá ještě 10%, kde nevěra není. Proč??? Jsou ti lidé jiní??? Nemají reprodukční instinkty? Nejsou polygamní? Proč? Jsou to mimozemšťané??? Nebo prostě jen jinak žijí a vnímají sebe i partnera, uznávají sami sebe a své duše???
Není tady
Já jsem to právě myslela jako ironii. Já osobně o své duši vím a snažím se na sobě řadu věcí zlepšit, chodím na odblokování ke kinezioložce a vím, že moje problémy se týkají poměrů v mé rodině původní i současné. A nejsou malé. Ale zamyslet se nad sebou a říci si tohle a tohle dělám špatně a proto se mi stalo tohle a tohle, to se mi nezdá, že by to bylo tak jednoduché. A že mi to někdo poradí a já se rázem stanu jiným, ideálním člověkem. To mi teda poraďte, jak na to.
Není tady
Tetamáma napsal(a):
Já jsem to právě myslela jako ironii.
Já osobně o své duši vím a snažím se na sobě řadu věcí zlepšit, chodím na odblokování ke kinezioložce a vím, že moje problémy se týkají poměrů v mé rodině původní i současné. A nejsou malé. Ale zamyslet se nad sebou a říci si tohle a tohle dělám špatně a proto se mi stalo tohle a tohle, to se mi nezdá, že by to bylo tak jednoduché. A že mi to někdo poradí a já se rázem stanu jiným, ideálním člověkem. To mi teda poraďte, jak na to.
Člověk první polovinu života dělá chyby. Hloupý člověk tu druhou polovinu nad nimi probrečí, moudrý se je snaží pochopit a napravit. Jste na dobré cestě, jen ještě musíte pochopit, že ta cesta nemá cíl, že už sama cesta je cílem...
přeji Vám hodně sil a moudrosti. A též, ať na ní potkáváte samé moudré přátele...
Není tady
Možná bych Vám ještě poradila Systémické konstalace a nebo regresivní psychoterapii. To jsou metody, které jdou ještě do hlubších vrstev lidského podvědomí. Co neobjeví kineziologie, mohou rozkrýt a pomoci zpracovat právě tyto metody.
Není tady
Mám to v úmyslu, ale je to na mě zatím moc. Jen tak tak jsem ustála poslední odblokování. Trvá mi dlouho, než se to usadí. Regresivní psychoterapie se dost bojím, mívám pocit, že mi něco občas vyplouvá na povrch samo a bojím se, abych se v pořádku vrátila.
Upravil(a) Tetamáma (15. 2. 2007 23:18)
Není tady
klementanova napsal(a):
Od zvířat se odlišujeme tím, že na rozdíl od nich nemáme jen instinkty, ale máme rozum, který je schopen vyhodnocovat něco, čemu já říkám duše.
Ovšem neříkám tak tomu jen já...zkuste se mrknout na reakce absolventek Pandořiny školy...myslím že mnohé z nich už přišly na to, o čem je řeč...
Asi je ale fakt, že většina lidí vnímá jen ten materiální svět, a pak akceptuje těch 90%, a tím se zařazuje se mezi většinu. Naštěstí pořád zbývá ještě 10%, kde nevěra není. Proč??? Jsou ti lidé jiní??? Nemají reprodukční instinkty? Nejsou polygamní? Proč? Jsou to mimozemšťané??? Nebo prostě jen jinak žijí a vnímají sebe i partnera, uznávají sami sebe a své duše???
Už jenom použití slova nevěra, tedy berličky, která zužuje celou složitost vztahů a dává jí nálepku, vás řadí spíše do té 90% skupiny. Do skupiny, která se řídí více nízkými zvířecími instinkty než rozumem.
Není tady
lavai napsal(a):
Lueto,teda po ránu mě to pobavilo...Ale já si myslím,že fůra vtipných řečí a vše,co bych "měla" udělat by mě napadla až poté....Můj BM si milenku k nám domů vodil-ale neměla jsem to "štěstí" ji tam načapat....I dkyž -když jsem s ní mluvila-tak mně krásně do podrobna popovídala,co,kde a jak dělali...jak jsem to přece "musela" poznat,že postel byla ještě teplá.,když jsem s vyplazeným jazykem dochvátala z práce a s 3 dětmi v závěsu.......jak byla schovaná na balkoně,když jsem přijela s dětma z dovolené....Ach jo..další a další řeči...Ráda mi to všechno řekla....
A dnes?Já jí toho BM přeju...a ze srdce....
gratuluju! Já si myslím, že vyvádět a tlouct milenkám/milencům hlavou o zem, je zbytečné vydávání energie a ještě špatným směrem. Mluvím sice jen ( naštěstí) teoreticky, nikdy jsem to nemusela řešit, ale myslím, že je důležité si uvědomit co chci. Zpátky chlapa?(otázka je, jestli vůbec někam "odešel") Tak se musím chovat jako ženská a být pánem situace ( stejně jako ten mužský z mého příběhu). Nechci ho? Tak nač se vztekat? Radši napnout úsilí jiným směrem. Největší problém asi je ( a ty příběhy tady to dokazují) že ty ženské vlastně ani neví co chtějí.
Upravil(a) lueta (16. 2. 2007 0:04)
Není tady
klementanova: Tobě bych poradila, aby ses sem vůbec nevměšovala. O takových věcech víš celkem prdlajs a vůbec nejsi povolána k tomu, abys někomu doporučovala právě takové metody, zejména někomu, kdo si vlivem osudu prožil svoje.
Nemá cenu se hrabat v minulosti. Co se stalo, už nejde vrátit nazpět. Je třeba se oprostit od minulosti, udělat tlusstou čáru a začít hledět dopředu.
"Možná bych Vám ještě poradila Systémické konstalace a nebo regresivní psychoterapii. To jsou metody, které jdou ještě do hlubších vrstev lidského podvědomí. Co neobjeví kineziologie, mohou rozkrýt a pomoci zpracovat právě tyto metody."
Dobrej postřeh, jen jsi, clementanova, neuvedla že nepřipravenému člověku začne po takové terapii teprve hrabat
Tobě osobně bych doporučila celkovou lobotomii. Co se až dosud u tebe neobjevilo na inteligenci a empatii, definitivně by to vyřešil navrhovaný zákrok.
Není tady
Kiaro: co slovo, to perla. Brrrrrrr!!!!
Není tady
Kiaro,
naopak si myslím, že v minulosti je třeba hledat poučení pro přítomnost i budoucnost .
Taky si myslím, že o takových věcech víš - promiň -málo ty, možná míň agrese a víc vážit slova...
Upravil(a) Vanda (16. 2. 2007 9:19)